![]() |
polecam na katar ,działa błyskawicznie,tylko ludzie się dziwnie patrzą jak się wciąga :D
|
no ja np ostatnio spotkałem staruszke na przystanku która stwierdziła że wciągam amfetamine i że dzwoni po policje... Argument który ją przekonał to to że proszek był brazowy :shock:
|
Spróbowałem niedawno, i muszę powiedzieć że fajna sprawa :)
Jaką tabakę polacacie, i gdzie kupować? |
kupywać przedewszystkim w tabakierze obok bagateli.
a co do tabaki to zacznij od gawth apricot i red bull. potem Alpina, Ozon Sherry lowen Prise. pozdrawiam :) |
s
Precel z makiem to na prawde dobry snaffer i nalezy go sluchac:) ja go poszluchalem i niezauje:)
|
jak zaczeliście snuffać? :) Od dawna wciągacie tabake??
|
preclowi to tabaka wpierodlila juz mozg :D a tak na powaznie to ja mam katar snuffnalem i troszke lepiej
|
kupywał ktoś ostatnio apricota? zobaczyłem ostatnio tabakiere z apricotem na którym widnieje tekst że ten wyrób szkodzi zdrowiu. :shock: Myślałem że mnie ****ica trafi :-/ Jetsem ciekawy co za idiota to wymyślił ( nie jest to naklejka ) Bo Tabakiera po apricocie była jedną z ładniejszych a wiem ze poschl tabak walczyło z tym żeby te gówniane naklejki znikneły z tyłu i tabaka była sprzedawana od 15 lat znowu.
|
chodzi Ci zapewne o Gawitcha :] (snuffa wciągam od około 3 lat ) przez ten czas w moje nozdrza trafiło ok 30 różnych snuffów :]
|
Aha sorry, że pisze pod sobą ale jak jakies zapytania to walce śmiało na priv odnośnie tabaki ;D
|
30 przez 3 lata to mało :P ja wciągam od roku i już mam za sobą ponad 30 :D
Ostatnio miałem FC Bayern Snuff i Kensington. Obie zajebiste :) Kensington powalał z nóg. Czegoś tak mocnego jeszcze w nosie nie miałem :) |
Hmm no wiesz, 30 rodzai ale np. jakby zebrać wszystkie tabakiery moje i kolegów co tabaczą to zebrało by się przez te 3 lata z 200-250 tabakierek :]
a no i w sumie ten tamacik na forum Wisły taki trochę bez sensu na dłuższą metę....... :) |
Cytat:
Red Bull i Ozona Cherry to jest to :) |
A właśnie że nie zgodze sie z kolegom wyżej. Red jest dobry na początek. dużo ludzi tak zaczyna. Np ja jak zacząłem snuffać to zanim kupiłem coś innego musiałem przejść przez 7 tabakier redzia :D naprawde fajnie smakuje.
Co do tej fazy... to też nie zawsze jest że zamula. Np. ja czasem jak zadużo snuffne to tabaka (np Alpinka) bardzo pobudza. Jak ktoś chce mieć większy aromat tabaki niech wsadzi ją do zamrażalnika na 15 minut. Odjazd :D Cytat:
|
Dwa lata temu z kumplem zrobiliśmy coś nieźle poyebanego :] wcieraliśmy SOBIE W OCZY RED BULLA, (oko jest bardzo ukrwione) , efekt- przez godzinę lały mi się łzy strumieniami no i lekka zamuła.
|
Może ktoś opowiedzieć o tabace którą dawało się pod język?? słyszałem że kiedyś tak sie robiło :P
|
Wiem że to pytanie napewno juz było 100 razy , ale zapytam jeszcze raz ! Gdzie kupie Tabake w okolicach Hali Targowej ?? Sprzedadzą tam nieletniemu?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Próbował ktoś kiedyś Apricota ale produkowanego przez Samuela Gawitha? fantastyczny... :)
Znacznie lepszy niż apricot poschl tabak! Edit: miał ktoś kiedyś tabake "Royal" sie zwie? bo podobno jest świetna a nigdy nie próbowałem... |
Cytat:
|
jest dostępna w tabakierze czy tylko na allegro?
|
Jeśli mówimy o tej samej (Gawith, Apricot) to jest dostępna wszędzie, jedna z najpopularniejszych tabak. Zaraz obok redbulla i OZONY
|
Mój błąd :) myślałem że mówisz o royalu :)
A pisałem wcześniej o tym apricotcie http://i44.tinypic.com/9jncr6.jpg |
Cytat:
Btw.. wiem, że to nie ten temat, ale nie będę zakładał nowego specjalnie dla mojego pytania. Może znajdzie się tu jakiś znawca tytoni we wszelkiej postaci i mi pomoże... Jakie są dobre tytonie do fajki? Teraz palę Tillbury Cherry ale powiem, że spodziewałem się ciut więcej. |
A to niee, ja mówię o tym takim klasycznym, popularnym Apricocie
http://images23.fotosik.pl/189/2f77f99f45962be1.jpg |
Tego klasycznego właśnie snuffam :) ale ten co go wkleiłem znacznie lepszy. Może dlatego że Ten stary mi sie już znudził.
|
Cytat:
Możliwości jest trochę. |
Cytat:
|
dwie sprawy
w ankiecie mozna jednoczesnie dać "tak" i "nie" czy jest duża różnica między wcieraniem w dziąsła/podniebienie a wciąganiem? |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:29. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl