![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Dzisiaj w podstawowym składzie wyszło 5 Hiszpanów. Który według Ciebie zagrał dobry mecz? bo jak dla mnie to w ostatnich meczach sezonu to Hiszpanie zawiedli najbardziej. |
Baraże ! Baraże ! .... i po Barażach.
Ciekawe co z: - klubem - Krolewskim - Kiko - napompowaną kadrą która trzeba poucinać - Inwestorem - wierzycielami W sezonie ogorkowym prosze o szczególne zwracanie uwagi na byłych klakierów delfinów i Marzenki na 100% się uaktywnią. |
Mówiłem, że z gwiazdorkiem Biegańskim gówno ugramy, on nawet nie próbuje bronić tylko efektownie się wyginać. Fernandez to samo, gwiazdeczka.
|
Fernandez od kilku kolejek grał jakby myślami był już gdzie indziej.Ciekawe z kim się dogadał.
|
Cytat:
|
Ale co niby odwalił? Nic nie odwalił. Po prostu nie pomógł. I nie dlatego przegraliśmy. Przegraliśmy, bo zamiast wyjść z pianą na pysku to se klepaliśmy bez sensu, w zwolnionym tempie. To się musiało tak skończyć.
|
Cytat:
|
Wiekszosc pilkarzy u nas zostanie bo i tak beda mieli tutaj lepiej niz gdzie indziej. Bardzie pytanie jest czy warto ich trzymac bo jakosc watpliwa
|
Jedyna nadzieję i pomysł na następny sezon widzę w Kiko Ramirezie i jego hiszpańskich wynalazkach.. Ta runda dala nam przynajmniej wiarę, może w następnym sezonie dwie taki rundy wystarczą na 1 lub 2 miejsce? Po taniości poszukać znowu Hiszpanów bo niestety ale z Polakami w składzie to będziemy walczyć o byt jak za Brzęczka
|
Wg mnie Mikołaj fajnie się rozwijał jak trenerem bramkarzy był Kowal, natomiast jak nastał Łaciak zaczał się zjazd....
|
WSTYD! Rozejdzmy się... dzisiaj nawet młynowy sobie nie radził.
|
Dokładnie Savik. Mam takie samo zdanie, następny kurva przyjaciel Łaciak, swój człowiek
|
Nasz upadek zaczął się od meczu w Głogowie. Głupota Fernandeza i ślepota sędziego. poszla po tym meczu seria 7 meczów bez zwycięstwa.
|
Cytat:
|
Cytat:
Trener bramkarzy jest jak trener główny tylko opiekuje się samymi bramkarzami, a my zmieniliśmy po spadku Trenera, na kolegę... I się zaczeło... |
Cytat:
Aha - jednego z dwóch. Tego drugiego, co uderzał, nie krył nikt. |
zwróciliście uwage jak Puszcza była ze sobą i za sobą cały czas? piątki, wsparcia, przyjacielskie gesty i to nie było udawane. A u nas tylko machanie lapami i samolubstwo, pretensje i kwasy, zero drużyny, zwykła banda gości którzy się nie cierpią ale niestety muszą ubierać te same koszulki i jakoś znosić siebie na boisku. Najgorszy jest Fernandez, ma liczby głownie z karnych ale ile on zjebał w tym sezonie i w tamtym to głowa boli, mam nadzieje że już go nie zobaczę w naszym klubie, Taki Hiszpański Małecki tylko gorszy. Co najgorsze te kwasy w tym naszym klubie wzajemnej adoracji nie dotyczą tylko pierwszej drużyny przecież to widać w kamerach nawet a tu niby wszyscy są przyjaciółmi wszystkich to tak to wygląda na każdym poziomie. Legendy, przyjaciele i pociotki, emeryci i maskotki odejdźcie. Tu trzeba obcych ludzi profesjonalistów. Najlepiej Warszawiaków, Jak zmieni się tylko trener to nic się nie zmieni i będzie to dla mnie znak kolejnego sezonu w którym toczymy się w odchłań
|
Jeb..tu Koalika za każdym razem a widać teraz że to on miał w tym wszystkim racje.
|
Hiszpanów to tu w wakacje już żadnych raczej nie będzie - Fernandez, Rodado, Junca, Mula, Tachi, Villar i cała reszta pójdzie w cholerę albo my ich tam wyślemy ze względów finansowych. Plus Moltenis, Colley etc...
A niektórzy mogą mieć dobre oferty np. Jaroch, Biegański etc |
Właśnie. Puszcza cały mecz była ZESPOŁEM. u nas po raz kolejny indywidualności, Fernandez Rodado Miki itd. Nie zauważyłem żadnej piątki, pokazania, że zagranie było oka, tylko machanie łapami. Uważam, że odejście Fernandeza i Rodado da tej drużynie sporo dobrego. Szczególnie jeśli chodzi o atmosferę,
|
Cytat:
no cóż, może taka specyfika zarabiających łapiących się w pareto :) a co do meczu, rundy, sezon...nie da się zbudować zespołu, jeżeli Twoim kolegą z szatni jest właściciel - koniec, nic wiecej nie trzeba dodawać |
Cytat:
Wiadomo, ze u nas, przy takiej rotacji, trudniej to zbudowac. Ciekawe tylko, czy pojawily sie jakies kwasy wynikajace z decyzji personalnych Sobola, czy po prostu charaktery jednak nie spasowaly. Coz, dostalismy w czape, i to totalnie zasluzenie. Formula z Sobolewskim chyba sie wlasnie wyczerpala. Potrzebujemy kogos spoza Wisly, zadnego asystenta, bylego pilkarza itp. Kogos ze swiezym spojrzeniem. PS Zazwyczaj tego nie komentuje, bo nie moja bajka, ale gniazdowy dzis rzeczywiscie srogo odlatywal. |
Sobolewski, Królewski, piłkarze, wyp..... Nic więcej nie trzeba dodawać.
|
Zastanawiam się co trzeba mieć w głowie żeby się na konferencji prasowej po 1:4 u siebie z PUN nie podać do dymisji.
Tak zwyczajnie, honorowo. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl