![]() |
Cytat:
|
Cytat:
Z wujem byłoby ciężej... |
Cytat:
A wracając do tematu: nie wierzę, w żadnego poważnego trenera (że tu przyjdzie) - nie wierzę w profesjonalizm w zakresie sportowo-organizacyjnym naszego trio. Doceniam utrzymywanie finansowe klub na powierzchni. Co do reszty: było miło, ale minęło. Obym się mylił. |
Kmiecik na trenera!! WROCC... Kuby nie wystawil :(
|
Cytat:
|
Ależ statment wkładów dzisaj :) Pięknie pokazują że oni tu sa od rządzenia a nie trener.
Dajmy Sadloka na grajacego trenera, bedzie taniej a i tak nie spadniemy bo ziomki sie beda spinac. |
Cytat:
Jednak można walczyć, pressować, przyjmować piłkę, robić zwody i - o zgrozo - strzelać mniej więcej w światło bramki! Wredny Niemiec im zabronił. A trener Kazimierz idzie w ślady Hyballi - tak się zdenerwował, że żółtko zobaczył. |
O pilkarzach Wisly co Niemca nie chcieli usyp my im ....a kopiec :)
|
Chciałbym trenera ,który ustawił by Wisłę ,żeby dominowała , ustawiała pod siebie mecz. Oczywiście wiem ,że tiki-taki nie będzie, ale takie bierne czekanie na własnej połowie słabe jest.
|
Ludzie, strzał życia Savicia i dwa rykoszety. Gdyby nie fart byłoby 2-1 dla Piasta, 3 jakby Lis karnego nie obronił.
Błaszczykowski i Silva zagrali jak oldboye - na zwolnienie Kmiecika? Inna rzecz, że nam też się karny należał. Piast zagrał na luzie, licząc że nas pykną trójką i nawet się nie spocą. Minęło sporo czasu zanim się otrząsnęli po trzecim gongu. Spisku nie było, zagrali tak samo słabo ale z fartem. |
Żaden trener który ma coś między nogami nie przyjdzie trenować zespolu gdzie Kuba jest piłkarzem i właścicielem...i to jak się wydarzyło ow obecnym sezonie w znacznym stopniu obciąża Kubę...to co jest w szatni zostaje w szatni...a nie ładuje u szefa...KUBA niech spada do gabinetu póki jeszcze większość ma o nim dobre zdanie.
|
Cytat:
|
Zmiany Kmiecika pokazały, że może i Hyballa był chamidłem ale w temacie zawodników miał rację.
Znakomita większość, która się nie łapała u Petera pokazała dlaczego, w meczu. Zwłaszcza po zmianach. |
Cytat:
Chociaż faktycznie, błędem było nie wprowadzenie Medveda. Brzmi nieźle, co? |
Miejmy nadzieję, że u nas już tego rytmu nie załapią.
|
Kto by tu nie przyszedł z miejsca jest wyłącznie figurantem także na prawdziwego trenera nie ma co liczyć. Opcje są dwie obie z założenia złe Brzęczek albo Sobolewski. Niestety jeżeli piłkarz jest również współwłaścicielem to tak to wygląda. Niestety co do Kuby myślałem że tak zwyczajnie po ludzku jest mądrzejszy a wyszło z tego mało smaczne danie na koniec sezonu. Bez kasy z zewnątrz Trio na dłuższą metę nie da sobie rady jak wchodzili do klubu było widać dziadostwo na każdym kroku teraz jest trochę lepiej a sportowo dalej do bani.
|
Kaziu Kmiecik swietnie sobie dzisiaj poradził wiec po co szukac nowego trenera, bezsens :D
|
Sadlok na trenera od biegania bo to narzuca kto ile i jak,Kuba od reszty.
W miejsce trenera na ławce kupić dmuchaną lale i niech robi dobre wrażenie,no i lali w wypadku zwolnienia w grudniu płacic nie trzeba bedzie. Nie ma sensu bawic sie w trenowanie zespołu z grajacym włascicielem.Kwas wypłynie wcześniej lub pózniej.Czy my w tym klubie uwielbiamy słowo "kwas"? Kuba szanuje Cie ale podejmij rozsadna decyzje załoz garniak i wskakuj na loże ,bo z grania juz raczej nic nie bedzie. |
Cytat:
Sam byłem zachwycony jego pierwszymi meczami, nawet na początku konferencje po porażkach były ok, ale później zapaliła mi się lampka, że jednak za dużo jedzie po piłkarzach, a tutaj widzisz odszedł i o dziwo wygrana na lajcie z Piastem. Można wymagać od piłkarzy ciężkiej pracy jednocześnie ich szanując. To moje zdanie w temacie przesympatycznego Niemca. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Niemiec trenował w Wiśle szrot do kwadratu, każdy trener ma jakieś wady. Jeżeli wszystkie parametry fizyczne zostały w ciągu kilku poprawione względem poprzednika to dowód na to że jednak ma pojęcie o trenowaniu. Jeżeli zaś został skreślony przez śniadanie wielkanocne i że Kuby nie wystawiał to patologia w tym klubie może zostać wpisana w DNA Wisły na stałe.
|
Wygrana na lajcie z Piastem? To chyba inne mecze oglądaliśmy. Ja widziałem wspaniały występ Lisa, który uratował nam mecz broniąc karnego i 3 setki, widziałem przypadkowego gola Gruszkowskiego i strzał życia Savicia (po rykoszecie zresztą), i w końcu widziałem dramatyczną obronę w formacji 6-3-1 przez ostatnie pół godziny meczu i wybijanie piłki jak najdalej od własnego pola karnego. Graliśmy zupełnie bez pomysłu, żeby tylko przetrwać i mieliśmy całą masę szczęścia.
A co do Twojego ostatniego zdania, zgadzam się, to prawda z tym, że piłkarze też muszą chcieć, a nie zgrywać gwiazdeczki. |
Cytat:
Zastanawiające ale największe pretensje od kilku miesięcy to były do strzelca bramki honorowej (pierwszej od...) tydzień temu i teraz do piłkarzy po pierwszym zwycięstwie od... |
Jasne, że wszystko jest winą piłkarzy bo nawet kiedy trener jest łamagą to swoją postawą mogą uratować sytuację. Natomiast kiedy swoją postawą próbują udowodnić, że trener jest łamagą to przestają być piłkarzami, sportowcami, a stają się niegodnymi podania ręki...
|
Cytat:
|
Chodzą plotki że jeśli przyjdzie Płatek to postawi na Jana Urbana w roli trenera.
Sobol, Urban, póki co to kandydaci raczej nie zachwycają. |
Jak z naszych żartów.
Dream team. |
Cytat:
|
Smuda dzisiaj w Jasnej Stronie Białej Gwiazdy stwierdził, ze Wisłe powinien trenowac Sobol z Jopem i Kmiecikiem :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl