![]() |
Cytat:
|
Ma ktoś napisy do filmu Wschodząca drużyna / Blue Moon Rising ?
|
Dostanę gdzieś w Krakowie race?
|
Cytat:
Podejrzewam, że teraz filety z karpia kupisz w każdym hipermarkecie lub innym sklepie prowadzącym aktualnie sprzedaż tych ryb. |
Cytat:
|
Działa Wam gadu ?
|
nie działa...
|
Poleci ktoś golarke męską Braun series 130? jakie plusy i minusy?
|
Cytat:
|
Poszukuje osoby znającą perfekt język angielski do przetłumaczenia czegoś, jeśli takowa osoba jest tutaj to proszę o PW :)
|
mi też nie działa
|
nie działa, cholera jasna.
|
Cytat:
Teraz działa, ale ogólnie dziś szwankuje coś |
Czy będąc abonentem TP, ma się jakąś zniżkę dla neostrady, zastanawiam się nad przejściem do neostrady i stąd moje pytanie :)
W ogóle jakie opinie o Neostradzie użytkownicy ?? |
Osobiście nie polecam sam korzystam tylko dlatego że u mnie ciężko z czym innym a moje osiedle nie jest znów nie wiadomo gdzie -.-
|
Ja neostradę polecam, teraz przesiadam sie na 10Mb. Generalnie nigdy nie miałem problemu w rodzaju braku internetu, dwa razy mi coś zaszwankowało ale wystarczył telefon na tą całą ich infolinię i problem rozwiązywano. To co odróżnia i stawia Neostradę przed innymi dostawcami internetu to możliwość omijania limitów na serwerach hostujących czy też na serwisach typu megavideo. Resetuję neostradę, ip się zmienia i limity są wyzerowane, z torrenta nic nie pociągniesz ale od czego są fora typu peb.pl i linki do wspomnianych wcześniej hostów.
Moje pytanie. Mam problem, otóż mam zgwintowaną śrubę którą muszę odkręcić. Nie byłoby problemu, gdyby nie znajdowała się ona w trudno dostępnym miejscu gdzie można użyć tylko kluczy nasadowych i to z przedłużką. Próbując odkręcić śrubę, ślizga się po nasadce. Ma ktoś jakieś sposoby jak z tym kurestwem sobie poradzić ? |
Nie widze obrazkow na komixxy.pl. Opera 11. Jaki powod, co zrobic ?
Drugie pytanie, dlaczego każde słowo mi podkreśla przy pisaniu tego posta ? :| |
Cytat:
|
Cytat:
|
ktoś wie ocb?
http://fotozrzut.pl/zdjecia/cecf29617b.jpg |
Wymagane pliki cookie
Twoja przeglądarka ma wyłączoną obsługę plików cookie. Aby kontynuować, zmień ustawienia zabezpieczeń. gdzie to cholerstwo mogę zmienić? |
Facebook?
Wejdz przez facebook.com, a nie pl. TEż miałem to samo od wczoraj. |
Możecie dzwonić lub smsować w Orange?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Na abonament działa bez problemu ,na kartę już nie.
|
A jak u Was ze stroną orange.pl ?
|
Cytat:
|
|
Ja mam abonament, a nawet 2 i na Orange mogę zadzwonić ale poza sieć nie da rady.
|
No awarii orange ciąg dalszy. Oby do rana wszystko już się ogarnęło . ; )
|
Właśnie. Nigdzie się dodzwonić nie mogę, sms-y też nie funkcjonują...
jeszcze się przez to z kobietą pokłócę ;/ |
Cytat:
przepraszam, nie mogłem się powstrzymać |
wiem ktos czy jest jakas wypozyczalnia łyżew na lodowisku koło Błoń?? jest duży wybór czy po jednej parze z numeru i czy spoko sie tam jezdzi czy raczej lipa?
|
Na halę w Zielonkach idzie jakoś dojechać MPK? busami jakimiś?
Skąd, jak i ile czasu zajmuje? :) |
http://jakdojade.pl/
ta strona ci powinna wystarczyć :) Jest tam odpowiedź na wszystkie twoje pytania. |
Żmijka, z RDA jedzie bus do Wolbromia. Zapłacisz z 2 złote i jesteś w CENTRUM Zielonek. Busy do Wolbromia odjeżdżają mniej więcej co 20 minut.
|
Kojarzy ktoś czy zespół 3Y ma jakies sympatie klubowe w Krakowie? tzn czy można ich jednoznacznie identyfikowac z konkretnym klubem?
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Z Kleparza linie mpk 207, 227, 237, 297 oraz 267 z Krowodrzy Górki. Wysiadasz na przystanku Zielonki UG, hala jest obok UG. ul. Ks. Jana Michalika to nic innego jak e7. Hala jest przy głównej. Jeśli nie trafisz, znaczy że mapy i internet kłamią :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl