![]() |
Cytat:
|
Cytat:
|
Panowie jaką komedią polecacie teraz w kinie, żeby można się było odstresować :)
Nic polskiego coś z zagranicy. Dawno nie byłem z racji braku czasu i nie na czasie jestem za bardzo :D |
Cytat:
:rotfl: choć lekarz za coś takiego może wziąc więcej niż 50zł |
Ma ktoś konto w bzwbk? Mam problem, nie mogę wybrać kasy z bankomatu, kasa na koncie jest pin wpisałem, ale mi wyskakuje błędny? Co jest ku..a? Nie dawno konto u nich założyłem karta aktywowana pin się zgadza więc o co kaman?Tylko mi nie mówicie, że PIN też jest jednorazowy i trzeba wpisać sobie nowy. pfff
|
Cytat:
|
Właśnie w bankomacie BZ WBK to robiłem pff dzwoniłem na infolinie i babka mówiła, że jest ok i jeszcze raz, żebym spróbował....
|
Cytat:
Podbijam na nową :-) |
domku w górach szukam na sylwestra, wiem ze poźno, ale moze akurat :)
?? Ktoś cos wie slyszał widział ? |
Chciałbym założyć konto w banku,ale nie wiem który jest najlepszy.Interesuje mnie oprocentowanie konta,możliwość wykonywania bezpłatnych przelewów i koszt utrzymywania konta lub jego brak :-) Który bank mi polecacie?Pozdrawiam
|
ja mam konto w deutsche banku i smialo moge polecic, ale slyszalem tez ze w polbanku maja dobra oferte.
|
Cytat:
jak chcesz mieć wysokie oprocentowanie, to Deutsche Bank , jeśli chcesz mieć darmowe przelewy, darmowe posiadanie karty i darmowe utrzymywanie konta - to polecam ING albo mBank. |
Czy przeszedł już ktoś z Was Call of Duty: Black Ops ??
Mam taki problem, a mianowicie w misji 6 w pewnym momencie gdy trzeba przepchnąć jakąś starą blachę nagle wybucha samochód i jest ciemno. Normalnie po 4 sek powinno już się pokazać obraz. U mnie jednak dalej jest cały czarny obraz, głos słychać, ruszać się można i widzę tylko odległość jaką muszę przejść ale w ciemno daleko nie pochodzę. Wiecie może co z tym fantem zrobić ?? ;/ |
Cytat:
Ostatnio byłem na "zanim odejdą wody" (chyba jeszcze grają) Ogólnie-luźna, amerykańska komedia, pośmiać się można choć Kac Vegas to nie jest(klimat może troszkę podobny przez głównego bohatera):) Śmiało mogę polecić |
Czy na laptopie da się grać bezproblemowo w Fife? chcę kupić laptop z takimi parametrami:
Procesor Intel Pentium Dual Core T4500 2,3 GHz Pamięć 3 GB Dysk twardy 320 GB Nagrywarka DVD Matryca: przekątna 15,6” LED HD (rozdzielczość 1366x768 pikseli)Łączność bezprzewodowa: WLAN 802.11 b/g/nSystem operacyjny: Windows 7 Home Premium PL 64 bit |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Dopiero zacząłem przygodę z torrentem. możecie polecić mi jakąś stronę z której mogę pościągać ciekawsze gry? przeglądałem peba, na torrentach.org są jakieś opłaty. I żeby ściągało z normalną prędkością a nie 100kb/s
zacząłem ściągać fife11 ale prędkość to 6kB. i czas oczekiwania jakies 3tygodnie. o co chodzi? proszę o odpowiedź łopatologicznie czyli jak chłop krowie przy rowie:P |
Cytat:
|
ma ktoś cracka do gry godfather I?? na necie tylko na torrentach jest albo jakieś głupie limity ... jak coś to priv ...
|
Cytat:
Masz tu wyszukiwarkę torrentów. Jest ich naprawdę dużo, tylko są gry/filmy po angielsku, ale ściągnięcie spolszczenia nie powinno być problemem ;] A co do drugiego. To chodzi o to, że przy Twojej prędkości ściągania (bardzo małej) to po czasie tam 3 tygodni, cala Fifa ściągnie się dopiero za 3 tygodnie. Mam nadzieję, że pomogłem. ;] |
Tak to wiem że dopiero p 3tygodniach ale czy można to jakoś zmienić no nie wiem podkręcić, dokręcić itp.? Chodzi o to że nie jest przecież możliwe aby była cały czas taka prędkość bo ludzie przecież nie czekali by tyle czasu. A i mam łącze 2MB.
|
Cytat:
|
Cytat:
I inne trackery sobie mozesz smialo darowac. |
Panowie , gdzie zjem najlepszego pstrąga ? jakie restauracje polecacie ?
|
Cytat:
Cytat:
|
witam. ma ktos moze maila do serwisu psp na dietla? nie wiecie czy dzis otwarte jest? :)
|
Potrzebuję kupić hak, aby zawiesić worek bokserski. Zna ktos jakis sklep w Krk?
|
Cytat:
One się do tego zupełnie nie nadają. Laptop jest do poczty i pracy. Poza tym za cene laptopa kupisz sensowny komputer. Tylko desktop do gier |
Cytat:
PS. Tez uwazam za laptopy nie sa do gier --------------------------------- Jest na forum jakis 'diler' C+ ? Prosilbym o priv |
[QUOTE=Donson;1026527]Qrwa czy możecie skończyć z tą lamerską modą kupowania laptopów do gier?
Wyprowadzę Cię z błędnego myślenia i napiszę:NIE PLANUJĘ ZAKUPIĆ LAPTOPA DO GIER,kupuję nowego laptopa i przy okazji jestem ciekawy czy będzie można zagrać na nim w Fife,nie grałem kilka lat w żadne gry a teraz chętnie zagrałbym w Fife czasami.Nie mam zamiaru kupować specjalnie do tego konsoli a stacjonarny komputer mnie nie interesuje. |
Cytat:
|
Cytat:
Ale nie będziesz płakał, co? |
,David. dzięki za odpowiedź. Przetestuje jutro czy działa.
Mam wielką prośbę. Potrzebuje, na gwałt kogoś kto zna się na Turbo Pascalu. Pomoże ktoś? |
Istnieje jakiś porządny Polski serwis o Premier League? Taki co by zawsze świeże wiadomości podawał ? :) Bo na wp.pl i tym podobnych podają tylko to co im pasuje...
|
Podrzuci ktoś działający link do albumu ATB- Movin'Melodies byle nie rapid. :)
Edit: Krygav podziękował :) |
Cytat:
|
Wiecie kiedy będą wyniki tego plebiscytu i kto decyduje o wybraniu 11stki roku? http://sport.wp.pl/kat,1726,title,No...wiadomosc.html
|
spotkal ktos w jakims sklepie filety z karpia ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl