Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

Jot 18.12.2010 12:29

Cytat:

Pierwotnie napisane przez siekierski (Post 1026190)
Widział ktoś taką koszulke w Krk albo na allegro?

http://www.spreadshirt.pl/szczegoly-C4408A13957328

Zobacz w CoolSport na skrzyżowaniu Studenckiej i Loretańskiej.

wislak_92 18.12.2010 12:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leyzer87 (Post 1026170)
Witam wszystkich. Wczoraj dostałem mandacik 50-o złotowy za złamanie 145-go art. KW, czyli zaśmiecanie miejsca publicznego(nie mam pojęcia od kiedy lanie pod drzewkiem w parku to śmiecenie, ale OK. :-) ).

Jak mogę się wymigać od płacenia?

Tez dostalem za 'zasmiecanie', tak naprawde za co innego ale mniejsza z tym. Mandat przyjalem, minal juz ponad miesiac, ale nie zaplacilem. Z tego co wiem to w takie kwoty to oni sie nie bawia.

WISŁAZWE 18.12.2010 14:08

Panowie jaką komedią polecacie teraz w kinie, żeby można się było odstresować :)
Nic polskiego coś z zagranicy.

Dawno nie byłem z racji braku czasu i nie na czasie jestem za bardzo :D

FraMat 18.12.2010 14:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez leyzer87 (Post 1026170)
Witam wszystkich. Wczoraj dostałem mandacik 50-o złotowy za złamanie 145-go art. KW, czyli zaśmiecanie miejsca publicznego(nie mam pojęcia od kiedy lanie pod drzewkiem w parku to śmiecenie, ale OK. :-) ).

Jak mogę się wymigać od płacenia?

wziąć zaświadczenie od lekarza, że masz chore drogi moczowe i musisz kiedy Cię dopadnie
:rotfl:

choć lekarz za coś takiego może wziąc więcej niż 50zł

brylant17 18.12.2010 15:08

Ma ktoś konto w bzwbk? Mam problem, nie mogę wybrać kasy z bankomatu, kasa na koncie jest pin wpisałem, ale mi wyskakuje błędny? Co jest ku..a? Nie dawno konto u nich założyłem karta aktywowana pin się zgadza więc o co kaman?Tylko mi nie mówicie, że PIN też jest jednorazowy i trzeba wpisać sobie nowy. pfff

Konfliktowy 18.12.2010 15:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez brylant17 (Post 1026258)
Ma ktoś konto w bzwbk? Mam problem, nie mogę wybrać kasy z bankomatu, kasa na koncie jest pin wpisałem, ale mi wyskakuje błędny? Co jest ku..a? Nie dawno konto u nich założyłem karta aktywowana pin się zgadza więc o co kaman?Tylko mi nie mówicie, że PIN też jest jednorazowy i trzeba wpisać sobie nowy. pfff

A próbowałeś wypłacić w bankomacie BZ WBK? Niektóre banki maja tak,że np. musisz użyć w pierwszej kolejności ich bankomatu by karta była w pełni aktywna.

brylant17 18.12.2010 15:30

Właśnie w bankomacie BZ WBK to robiłem pff dzwoniłem na infolinie i babka mówiła, że jest ok i jeszcze raz, żebym spróbował....

WISŁAZWE 18.12.2010 15:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1026244)
Panowie jaką komedią polecacie teraz w kinie, żeby można się było odstresować :)
Nic polskiego coś z zagranicy.

Dawno nie byłem z racji braku czasu i nie na czasie jestem za bardzo :D

Podbijam na nową :-)

szprotson 18.12.2010 17:45

domku w górach szukam na sylwestra, wiem ze poźno, ale moze akurat :)
?? Ktoś cos wie slyszał widział ?

ReymontBoy 18.12.2010 18:24

Chciałbym założyć konto w banku,ale nie wiem który jest najlepszy.Interesuje mnie oprocentowanie konta,możliwość wykonywania bezpłatnych przelewów i koszt utrzymywania konta lub jego brak :-) Który bank mi polecacie?Pozdrawiam

Rybka fan :) 18.12.2010 18:30

ja mam konto w deutsche banku i smialo moge polecic, ale slyszalem tez ze w polbanku maja dobra oferte.

nbp 18.12.2010 18:59

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ReymontBoy (Post 1026317)
Chciałbym założyć konto w banku,ale nie wiem który jest najlepszy.Interesuje mnie oprocentowanie konta,możliwość wykonywania bezpłatnych przelewów i koszt utrzymywania konta lub jego brak :-) Który bank mi polecacie?Pozdrawiam

albo jedno, albo drugie.

jak chcesz mieć wysokie oprocentowanie, to Deutsche Bank , jeśli chcesz mieć darmowe przelewy, darmowe posiadanie karty i darmowe utrzymywanie konta - to polecam ING albo mBank.

Damianek_ABG 18.12.2010 19:49

Czy przeszedł już ktoś z Was Call of Duty: Black Ops ??
Mam taki problem, a mianowicie w misji 6 w pewnym momencie gdy trzeba przepchnąć jakąś starą blachę nagle wybucha samochód i jest ciemno. Normalnie po 4 sek powinno już się pokazać obraz. U mnie jednak dalej jest cały czarny obraz, głos słychać, ruszać się można i widzę tylko odległość jaką muszę przejść ale w ciemno daleko nie pochodzę. Wiecie może co z tym fantem zrobić ?? ;/

BORYS96 18.12.2010 19:55

Cytat:

Pierwotnie napisane przez WISŁAZWE (Post 1026275)
(...)Podbijam na nową :-)

Ostatnio byłem na "zanim odejdą wody" (chyba jeszcze grają)
Ogólnie-luźna, amerykańska komedia, pośmiać się można choć Kac Vegas to nie jest(klimat może troszkę podobny przez głównego bohatera):) Śmiało mogę polecić

Jeden 18.12.2010 20:01

Czy na laptopie da się grać bezproblemowo w Fife? chcę kupić laptop z takimi parametrami:
Procesor Intel Pentium Dual Core T4500 2,3 GHz
Pamięć 3 GB
Dysk twardy 320 GB
Nagrywarka DVD
Matryca: przekątna 15,6” LED HD
(rozdzielczość 1366x768 pikseli)Łączność bezprzewodowa:
WLAN 802.11 b/g/nSystem operacyjny:
Windows 7 Home Premium PL 64 bit

mic 18.12.2010 20:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jeden (Post 1026347)
Czy na laptopie da się grać bezproblemowo w Fife? chcę kupić laptop z takimi parametrami:
Procesor Intel Pentium Dual Core T4500 2,3 GHz
Pamięć 3 GB
Dysk twardy 320 GB
Nagrywarka DVD
Matryca: przekątna 15,6” LED HD
(rozdzielczość 1366x768 pikseli)Łączność bezprzewodowa:
WLAN 802.11 b/g/nSystem operacyjny:
Windows 7 Home Premium PL 64 bit

Przede wszystkim podaj jaka karta graficzna.

przemonik 18.12.2010 20:35

Cytat:

Pierwotnie napisane przez BORYS96 (Post 1026344)
Ostatnio byłem na "zanim odejdą wody" (chyba jeszcze grają)
Ogólnie-luźna, amerykańska komedia, pośmiać się można choć Kac Vegas to nie jest(klimat może troszkę podobny przez głównego bohatera):) Śmiało mogę polecić

Ja z kolei chciałbym ją jak najbardziej odradzić..;) Jak dla mnie strasznie nudna, czekałem tylko kiedy w końcu się skończy..No ale, pewnie kwestia gustu..:]

Jeden 18.12.2010 20:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 1026349)

Karta graficzna ATI Radeon 545V, 512 MB

ceniu 18.12.2010 21:45

Dopiero zacząłem przygodę z torrentem. możecie polecić mi jakąś stronę z której mogę pościągać ciekawsze gry? przeglądałem peba, na torrentach.org są jakieś opłaty. I żeby ściągało z normalną prędkością a nie 100kb/s

zacząłem ściągać fife11 ale prędkość to 6kB. i czas oczekiwania jakies 3tygodnie. o co chodzi? proszę o odpowiedź łopatologicznie czyli jak chłop krowie przy rowie:P

ReymontBoy 18.12.2010 22:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez nbp (Post 1026327)
albo jedno, albo drugie.

jak chcesz mieć wysokie oprocentowanie, to Deutsche Bank , jeśli chcesz mieć darmowe przelewy, darmowe posiadanie karty i darmowe utrzymywanie konta - to polecam ING albo mBank.

Bardziej zależy mi na tym drugim,teraz zastanawiam się nad ING,AliorBank czy może SKOK Stefczyka.Dzięki wielkie za info:D

rzep 18.12.2010 22:11

ma ktoś cracka do gry godfather I?? na necie tylko na torrentach jest albo jakieś głupie limity ... jak coś to priv ...

Miichał 18.12.2010 22:14

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ceniu (Post 1026373)
Dopiero zacząłem przygodę z torrentem. możecie polecić mi jakąś stronę z której mogę pościągać ciekawsze gry? przeglądałem peba, na torrentach.org są jakieś opłaty. I żeby ściągało z normalną prędkością a nie 100kb/s

zacząłem ściągać fife11 ale prędkość to 6kB. i czas oczekiwania jakies 3tygodnie. o co chodzi? proszę o odpowiedź łopatologicznie czyli jak chłop krowie przy rowie:P

http://torrentz.eu/
Masz tu wyszukiwarkę torrentów. Jest ich naprawdę dużo, tylko są gry/filmy po angielsku, ale ściągnięcie spolszczenia nie powinno być problemem ;]

A co do drugiego. To chodzi o to, że przy Twojej prędkości ściągania (bardzo małej) to po czasie tam 3 tygodni, cala Fifa ściągnie się dopiero za 3 tygodnie.

Mam nadzieję, że pomogłem. ;]

ceniu 18.12.2010 23:36

Tak to wiem że dopiero p 3tygodniach ale czy można to jakoś zmienić no nie wiem podkręcić, dokręcić itp.? Chodzi o to że nie jest przecież możliwe aby była cały czas taka prędkość bo ludzie przecież nie czekali by tyle czasu. A i mam łącze 2MB.

Konfliktowy 18.12.2010 23:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ceniu (Post 1026410)
Tak to wiem że dopiero p 3tygodniach ale czy można to jakoś zmienić no nie wiem podkręcić, dokręcić itp.? Chodzi o to że nie jest przecież możliwe aby była cały czas taka prędkość bo ludzie przecież nie czekali by tyle czasu. A i mam łącze 2MB.

Gdzieś w ustawieniach zapewne masz maksymalna ilość połączeń, u mnie jest to "global maximum connection", u Ciebie może być inaczej, w każdym bądź razie ja mam wartość 3000. U siebie ustaw jak najwyżej możesz i wtedy próbuj ściągać. Przy łączu 2 MB/s nie poleci szybciej niz 256 kB/sek/

brzydki.brzydal 19.12.2010 09:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez ceniu (Post 1026373)

http://thepiratebay.org/

I inne trackery sobie mozesz smialo darowac.

maTyS. 19.12.2010 11:04

Panowie , gdzie zjem najlepszego pstrąga ? jakie restauracje polecacie ?

MK08 19.12.2010 11:40

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Damianek_ABG (Post 1026341)
Czy przeszedł już ktoś z Was Call of Duty: Black Ops ??
Mam taki problem, a mianowicie w misji 6 w pewnym momencie gdy trzeba przepchnąć jakąś starą blachę nagle wybucha samochód i jest ciemno. Normalnie po 4 sek powinno już się pokazać obraz. U mnie jednak dalej jest cały czarny obraz, głos słychać, ruszać się można i widzę tylko odległość jaką muszę przejść ale w ciemno daleko nie pochodzę. Wiecie może co z tym fantem zrobić ?? ;/

Ja to przeszedłem w ciemności, można powiedzieć że po omacku ;) ale może to ci pomoże (nie próbowałem tego sposobu)
Cytat:

Gra ma problem z ciągłym przytrzymywaniem przycisku akcji ("F" na PC albo "X" na konsoli). Wystarczy w trakcie pchania drzwi NIE trzymać cały czas wciśniętego "F" a jedynie naciskać go do momentu wybuchu samochodu z częstotliwością ok 2 razy na sekundę. Powinno działać.

Al_29 19.12.2010 14:11

witam. ma ktos moze maila do serwisu psp na dietla? nie wiecie czy dzis otwarte jest? :)

Musiek1906 19.12.2010 14:19

Potrzebuję kupić hak, aby zawiesić worek bokserski. Zna ktos jakis sklep w Krk?

Donson 19.12.2010 15:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez mic (Post 1026349)

Qrwa czy możecie skończyć z tą lamerską modą kupowania laptopów do gier?
One się do tego zupełnie nie nadają.
Laptop jest do poczty i pracy. Poza tym za cene laptopa kupisz sensowny komputer.

Tylko desktop do gier

mic 19.12.2010 16:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Donson (Post 1026527)
Laptop jest do poczty i pracy. Poza tym za cene laptopa kupisz sensowny komputer.

Tylko desktop do gier

Skoro sie pyta chlopak to mu odpisuje, zeby podal karte graficzna.

PS. Tez uwazam za laptopy nie sa do gier

---------------------------------

Jest na forum jakis 'diler' C+ ? Prosilbym o priv

Jeden 19.12.2010 17:28

[QUOTE=Donson;1026527]Qrwa czy możecie skończyć z tą lamerską modą kupowania laptopów do gier?
Wyprowadzę Cię z błędnego myślenia i napiszę:NIE PLANUJĘ ZAKUPIĆ LAPTOPA DO GIER,kupuję nowego laptopa i przy okazji jestem ciekawy czy będzie można zagrać na nim w Fife,nie grałem kilka lat w żadne gry a teraz chętnie zagrałbym w Fife czasami.Nie mam zamiaru kupować specjalnie do tego konsoli a stacjonarny komputer mnie nie interesuje.

węgorz2 19.12.2010 17:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Musiek1906 (Post 1026512)
Potrzebuję kupić hak, aby zawiesić worek bokserski. Zna ktos jakis sklep w Krk?

w kazdym markecie budowlanym kupisz ,polecam hak obrotowy zeby mógl sie krecić

snyrting 19.12.2010 17:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Donson (Post 1026527)

Tylko desktop do gier

Ale nie będziesz płakał, co?

Gordian 19.12.2010 17:52

,David. dzięki za odpowiedź. Przetestuje jutro czy działa.

Mam wielką prośbę. Potrzebuje, na gwałt kogoś kto zna się na Turbo Pascalu. Pomoże ktoś?

Syn Kangura z 1984 19.12.2010 18:40

Istnieje jakiś porządny Polski serwis o Premier League? Taki co by zawsze świeże wiadomości podawał ? :) Bo na wp.pl i tym podobnych podają tylko to co im pasuje...

WISŁAZWE 19.12.2010 20:16

Podrzuci ktoś działający link do albumu ATB- Movin'Melodies byle nie rapid. :)

Edit:
Krygav podziękował :)

pozdi91 19.12.2010 20:16

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Syn Kangura z 1984 (Post 1026560)
Istnieje jakiś porządny Polski serwis o Premier League? Taki co by zawsze świeże wiadomości podawał ? :) Bo na wp.pl i tym podobnych podają tylko to co im pasuje...

http://www.anglia.goal.pl/

jaro1985r 19.12.2010 21:36

Wiecie kiedy będą wyniki tego plebiscytu i kto decyduje o wybraniu 11stki roku? http://sport.wp.pl/kat,1726,title,No...wiadomosc.html

hrabia 20.12.2010 07:08

spotkal ktos w jakims sklepie filety z karpia ?

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:30.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl