Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

Zwitter 19.10.2012 17:38

Ja tam bardzo lubię program Wojewódzkiego i z chęcią obejrzę chociaż przez ostatnie miesiące moja sympatia do Kuby delikatnie mówiąc trochę spadła, ale zobaczę co ma do powiedzenia.

dj_ibutti 19.10.2012 23:44

Dojebaliscie sie tych biletow, jak cygan labedzia....

Dariook 20.10.2012 06:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rabi86 (Post 1282602)
Myślałem, że Kuba ma więcej oleju w głowie i nie będzie chodził do tak miernej jakości programów prowadzonych przez takiego typu ludzi jak Wojewódzki. Ale cóż, ma chyba swoje pięć minut, to chce je wykorzystać. Szkoda, że również w taki sposób.

To gdzie ma iść? do Moniki Olejnik?
A swoją drogą co niby ma znaczyć ze ma swoje 5 minut bo nie kumam, że niby kariere w telewizji planuje czy jak?
Chce to niech idzie, jego sprawa i dziwi mnie jakieś oburzenie z tego powodu bo piłkarz to też człowiek więc darujmy sobie tego typu złośliwości. Chyba trzeba przypomnieć że jest to program rozrywkowy dlatego tego typu programy radzę oglądać z przymrużeniem oka , najlepiej przy piwku, gdy nic ciekawego nie ma się do roboty...

Karamazow 20.10.2012 06:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 1282714)
Dojebaliscie sie tych biletow, jak cygan labedzia....

A dziwisz się? Przegrał jeden z najważniejszych meczów swojej kariery wychodzi do mediów i pier doli o biletach, przecież to tak samo żenujące zagranie jak tekst przygłupa grającego na lewej obronie w jednym z warszawskich klubów, który chciał się rewanżować Grekom za to, że go wielce skrzywdzili po tym jak brał jakieś gówno żeby schudnąć i zdziwił się, że go napiętnowali.

Jeden gwiazdor( ten co chciał pomóc się zaaklimatyzować trenerowi w szatni, notabene ciekawe czy u Capello by kiedyś wszedł na boisko po takim tekście:p) już był u Stokrotki, kolejny będzie u agitatora Tuska, chłopaki robią kariery. Kilku gości u tego frajera pokazało się z niezłej strony jak na przykład Litza, Halama czy też o zgrozo Doda, która jechała z nim z tego co pamiętam równo aż ścierwo skuliło uszy, może Kuba się pokaże z niezłej strony?

felipe 20.10.2012 08:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Dariook (Post 1282720)
To gdzie ma iść? do Moniki Olejnik?
.

Już był :lol: i też się wygłupił swoją drogą.

uzytkownik_forum 20.10.2012 10:06

Pozwolę sobie wtrącić offowo o Kubie, że nie powinien nigdy nosić opaski kapitańskiej w Kadrze. Po pierwsze - bileciki, czyli buractwo na poziomie Józka spod monopolki, który za reklamę szkockiej chciał karton, a dali mu tylko jedną flaszkę. Po drugie - kapitan NIE OCENIA IMIENNIE KOLEGÓW Z BOISKA - vide afera z Obraniakiem. Po trzecie, w świetle powyższych uważam, i pewnie nie tylko ja, że prawdziwym przywódcą, naturalnym zresztą, jest Wasyl. Kuba jest wymysłem Smudy, i tam powinna skończyć się Jego kariera z opaską "C" na ramieniu.

Sialalalala 20.10.2012 11:14

o to co chorągiewki jebane już kubuś nie jest waszym wzorem bogiem i ideałem hahahahaha

wolfy 20.10.2012 11:56

Błaszczykowski piłkarsko daje tej kadrze najwięcej. To jest fakt, statystyka goli i asyst zamyka usta wszystkim idiotom.
Dopierdzielanie się do głupich wypowiedzi - wiadomo w jakim kraju żyjemy.

Czy Błaszczykowski powinien być kapitanem - to decyzja trenera. IMHO charakterologicznie nadaje się najbardziej spośród wszystkich kadrowiczów, jest naturalnym liderem zarówno piłkarsko, jak i mentalnie.

bukaj22 20.10.2012 13:05

Naturalnym liderem z cechami przywódczymi jest Wasyl. Błaszczykowski nie potrafi krzyknąć i scalić drużyny. Można mówić o Błaszczykowskim różne rzeczy , ale cech przywódczych nie ma.

Wygłupił się okrutnie z tymi biletami i będzie się , to za nim ciągnęło długo. Sytuacji z Obraniakiem nie ma co komentować , bo Błaszczykowski jako kapitan drużyny narodowej się w tej sytuacji ośmieszył.

Jednak nie ma się co dziwić , bo 80 % naszych kopaczy jak tylko otwiera usta , to powstają niezłe :kwiatki"

lazy 20.10.2012 13:32

To "spodenki" Wasyla już się za nim nie "ciągną"?

... Sorry za OT ale się nie mogłem powstrzymać

cfa 20.10.2012 19:29

A w ogóle, że zapytam co oni mają wspólnego z piłkarzami Wisły ? Wasyl nigdy tu nie grał, a Błaszczykowski jest od już nie wiem ilu lat w Dortmundzie.

Karamazow 21.10.2012 02:09

Gdy czytam taką wypowiedź piłkarza mojego klub "trzeba tylko popracować nad skutecznością" to się zastanawiam jakim zjebem trzeba być żeby w ogóle coś takiego powiedzieć? Ciśnie się jedno pytanie do Rafałka w związku z tą wypowiedzią - To nad czym przepłacona miernoto pracujesz ? Kolejny złotousty grajek.

uzytkownik_forum 21.10.2012 08:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sialalalala (Post 1282745)
o to co chorągiewki jebane już kubuś nie jest waszym wzorem bogiem i ideałem hahahahaha

Chorągiewki ? Jebane ? Kontroluj bajerę, nie jesteś pod swoim śmietnikiem.

Paweł 21.10.2012 17:50

Bramka Małeckiego http://www.youtube.com/watch?feature...&v=gg8XIJhHqiM

gerardinho91 27.10.2012 16:14

http://www.90minut.pl/kariera.php?id=5314

szprotson 29.10.2012 13:38

Bramkarz Wisły Kraków Jan Kocoń przejdzie operację - informuje oficjalna strona krakowskiego klubu "Wisla.Krakow.pl". Zawodnik urazu doznał w trakcie treningu.

Przeprowadzone badania wykazały uraz więzadłowy u Koconia.

gypsy 02.11.2012 11:31

Szewa, Chrapo i Emcze powołani do kadry U-21 na towarzyski mecz z Bośnią i Hercegowiną. Brawo chłopaki
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...w_kadrze_u_21/

syryls 02.11.2012 11:51

Wiadomo czy ten mecz(Polska U21 - Bośnia U21) będzie gdzieś transmitowany

emailowiec 02.11.2012 12:13

Przecież to jest w ogóle kadra U-23, a nie U-21. Na oficjalnej stronie Wisły jest błąd.

syryls 02.11.2012 12:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez emailowiec (Post 1284689)
Przecież to jest w ogóle kadra U-23, a nie U-21. Na oficjalnej stronie Wisły jest błąd.

http://pzpn.pl/index.php/Reprezentac...-i-Hercegowine

Karamazow 03.11.2012 09:35

Arek Głowacki - "No tak, my zdajemy sobie sprawę z naszego trudnego położenia" i człowiek od razu spokojniejszy o wyniki w następnych kolejkach.

Karherop 03.11.2012 09:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karamazow (Post 1284843)
Arek Głowacki - "No tak, my zdajemy sobie sprawę z naszego trudnego położenia" i człowiek od razu spokojniejszy o wyniki w następnych kolejkach.

a co miał powiedzieć ?

muerte 03.11.2012 10:05

Jesteśmy, ....a, beznadziejni.
I od razu jakoś lepiej.

Karamazow 03.11.2012 10:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1284846)
a co miał powiedzieć ?

"Dzisiaj wątpimy, ale za dwa dni...."
"Wiemy w jakiej jesteśmy sytuacji, nie możemy się z nią pogodzić. Staramy się mobilizować bez względu na to, kto nas prowadzi. Była mobilizacja, ale nie wystarczyła, by chociaż zdobyć jeden punkt"
"Ciężko się wychodzi z dołka, szczególnie z takiego w jakim byliśmy, gdzie nie potrafiliśmy nawet stwarzać dobrych sytuacji"

Może posłużyć się klasykami:
"Wypada tylko przeprosić kibiców"
"Liga będzie ciekawsza"

Może również pobrać teksty od kolegów:
"Musimy tylko popracować nad skutecznością"
"Lechia(zamiennie każda drużyna) gra bardzo dobrze, oglądam ich mecze"

Karherop 03.11.2012 12:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karamazow (Post 1284861)
"Dzisiaj wątpimy, ale za dwa dni...."
"Wiemy w jakiej jesteśmy sytuacji, nie możemy się z nią pogodzić. Staramy się mobilizować bez względu na to, kto nas prowadzi. Była mobilizacja, ale nie wystarczyła, by chociaż zdobyć jeden punkt"
"Ciężko się wychodzi z dołka, szczególnie z takiego w jakim byliśmy, gdzie nie potrafiliśmy nawet stwarzać dobrych sytuacji"

Może posłużyć się klasykami:
"Wypada tylko przeprosić kibiców"
"Liga będzie ciekawsza"

Może również pobrać teksty od kolegów:
"Musimy tylko popracować nad skutecznością"
"Lechia(zamiennie każda drużyna) gra bardzo dobrze, oglądam ich mecze"

i teraz nawiązując do tego co napisałeś przeczytajmy cały wywiad z Głowackim

„Zdajemy sobie sprawę z naszego trudnego położenia. Czy nasz rywal zagrał lepiej od nas? To sprawa dyskusyjna. Poza tą jedną sytuacją to ze strony Lecha niewiele się działo. Wydaje mi się, że to był mecz na remis”

W tygodniu informowaliśmy o tym, iż zespół Tomasza Kulawika nie omijają choroby. Jesienna pogoda sprzyja przeziębieniom, które mogły wpłynąć na piątkową postawę Białej Gwiazdy, ale według Głowackiego, to nie może być usprawiedliwieniem. „Może tak, a może nie. Kogo to w tym momencie interesuje? Liczy się to, co pokazaliśmy na boisku. Każda drużyna ma swoje problemy, z którymi musi sobie poradzić. Nam nie do końca się to udało i dziś ponieśliśmy porażkę”

„Obie drużyny wyszły na boisko z dużym respektem do siebie. Możemy mieć jedynie do siebie pretensje, że nie zagraliśmy od początku odważnie, tylko czekaliśmy, aż coś się wydarzy. Wydarzyło się w końcu coś niedobrego dla nas. Bramka padła po kontrze i dopiero od tego momentu, a w zasadzie od drugiej połowy, w miarę mocno przycisnęliśmy drużynę z Poznania” – mówił Głowacki. „Co mówił trener? Po meczu przegranym w takich okolicznościach nie da się zbyt dużo powiedzieć, ale pewnie przyjdzie czas, żeby o tym porozmawiać” – zakończył zasępiony stoper Białej Gwiazdy.

osobiście szanuję Głowackiego , tak jak szanuję i Wilka czy Czekaja że potrafią udzielic wywiadu po przegranym meczu , nie unikają wypowiedzi choć tak jest łatwiej. Kiedy ostatnio czytaliście wywiad z Meliksonem , Genkovem , Pareiką czy innym zagranicznym zawodnikiem , no może poza Jaliensem ? nie mogę sobie przypomnieć

a to że zawodnicy miedzy sobą mówią "k.. jesteśmy dziadami " to nie watpię , coś jednak muszą prezentować i poza boiskiem poza przekleństwami

Gwiaździsty 03.11.2012 15:20

Mimo kabaretu, który prezentują kopacze jestem pozytywnie zaskoczony frekwencją na meczach. Na tym wczorajszym 17 664 widzów i to bez kibiców gości naprawdę zaskakuje.

Marszałek 04.11.2012 14:01

Problem jest wg mnie nie w tym, że nie ma kim grać. Bo od biedy jest. Problemem jest to iż zawodnicy mają dość klubu, kibice mają dość zawodników a właściciel ma dość wszystkiego. Zwyczajnie nie ma chemii w tym klubie i tyle. Do tego jak doda się fatalną zbliżoną do zabawnej polityki transferowej to mamy co mamy. I nie zdziwie się specjalnie jak w przyszłym roku będziemy walczyć już konkretnie o utrzymanie.

Zawodnicy są jacy sa, ale znów w innych klubach nie ma nie wiadomo kogo. U nas zwyczajnie brak jest chemii. Nie ma atomosfery. Zawodnicy sprawiają wrażenie jakby chcieli stąd jak najszybciej odejść, kibice są w....ieni na zawodników a właściciel nie ma pomysłu co z Wisła zrobić. I niestety ale takie a nie inne sa tego efekty.

U nas potrzeba zawodnika, który robi grę, taki Nakoulma czy inny Milik. Ale nie we sensie, że robi grę, jako playmaker, tyle, ze ciągnie zespół jak nie idzie. Buduje atmosferę. u nas mam wrażenie, że wszystko jest od a do z. Przyjść, potrenować, zgrupowanie, wyjść na mecz, przelew. Przyjść potrenować, zgrupowanie, mecz,przelew. Nie ma złości, tego czegoś na czym jadą Korona, Ruch czy Widzew, do pewnego momentu. I w jakimś sensie jedzie Poznań, Polonia.

Niech zjem kapcia, ale już wolałem Maleckiego, który przynajmniej walił prosto z mostu i cos z siebie dawał. Kij, że nie za wiele mógł dać z siebie ale jakaś iskra szaleństwa w tym była. A dziś mamy Ilieva, Meliksona( z tym to nie wiem co będzie, ale chyba sami na siebie bicz ukręciliśmy zatudniajac tego faceta). Chaveza,Jaliensa,Genkova. Czyli facetów działających wobec schematu,który napisałem powyżej. To nie jest dla nich jakaś nobilitacja, gra w naszej lidze ale zwyczajnie miejsce pracy. Gdzie się przchodzi odwala swoje i do domu. A Meliksona im szybciej się pozbędziemy tym lepiej dla wszystkich. Facet ma idealne pole do popisu, wszak łatwo może się wybić jako lider zespołu. Ale i to go przerasta.

Baala 04.11.2012 14:39

Nie może być atmosfery, ani jakieś chęci do asymilowania się z klubem, gdy połowa kadry ma kontrakty krótko terminowe.

W tej chwili mamy początek Listopada, a juz każdy wie że z końcem sezonu pożegnamy Jaliensa, Ilieva, Qiuoto, Sikorskiego, Frederiksena, Sobolewskiego, Pareiko.

Dodatkowo po klubowych korytarzach lata łysy wariat i nakłania co chwilę zawodników do rozwiązania kontraktu lub do opuszczenia klubu: Melikson, Genkov pewnie też Jovanic, Garguła i Chavez.

Przecież to jest łącznie 12 zawodników, którzy nie czują się w klubie w żaden sposób potrzebni. Którzy nie wiążą z klubem żadnej przyszłości. To nawet nie chodzi o ich umiejętności bo w większości przypadków one są słabe, ale jak w takiej drużynie można myśleć o jakiejkolwiek atmosferze, gdzie większość zawodników za chwilę opuści te miejsce pracy. Chyba logiczne jest że jak pracownik jakiejkolwiek branży słyszy od szefa że z chęcią by się go pozbył lub jak dla pracownika kończy się kontrakt i nie czuje żadnego zainteresowania swoją osobą ze strony firmy to pracuje nie na pełnych obrotach bo taka firma mu już lekko zwisa.

Marszałek 04.11.2012 14:49

Akurat Pareike to przedłużą, bo nie będą mieli nikogo innego na jego miejsce. Poza tym nie wydaje mi się aby ktoś potrafiący neżle kopać piłkę pchał się do Wisły. Kasy nie ma, zaplecza treningowego nie ma, atmosfery nie ma. Co niektórzy mogą na przestrzeni, roku, dwóch nieźle zdziwić. Wszystko na to wskazuje, że zaliczymy niezły zjazd. A nawet jak Cupiał rzuci kasą to nie wiele z tego będzie wynikało, bo kto ma dokonać tych transferów i nieźle podpisać? Facet co Beto pozyskał:)

Lysy 04.11.2012 15:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Marszałek (Post 1285029)
U nas potrzeba zawodnika, który robi grę, taki Nakoulma czy inny Milik. Ale nie we sensie, że robi grę, jako playmaker, tyle, ze ciągnie zespół jak nie idzie. Buduje atmosferę. u nas mam wrażenie, że wszystko jest od a do z. Przyjść, potrenować, zgrupowanie, wyjść na mecz, przelew. Przyjść potrenować, zgrupowanie, mecz,przelew. Nie ma złości, tego czegoś na czym jadą Korona, Ruch czy Widzew, do pewnego momentu. I w jakimś sensie jedzie Poznań, Polonia.

Ostatnim takim zawodnikiem był Kamil Kosowski, ale chyba pamiętasz jak go potraktowano. Małecki zrywami potrafił liderować, aczkolwiek skończył jak skończył. U nas piłkarze niepokorni mają pod górkę, są zwykle niedoceniani i niszczeni przy byle okazji.

Blaszczu16 04.11.2012 18:22

A wystarczyło kupić dwóch sensownych skrzydłowych i normalnego napastnik, do k.u.r.w.y nędzy!. W....iony cały czas chodzę, bo te patałachy nie potrafią wykończyć akcji. To nie jest tak, że my nie kreujemy akcji, nie stwarzamy sobie dogodnych sytuacji, bo są okazję do zdobycia bramki, ale z takimi paralitykami to nie dziwi nieskuteczność. I z Jagą można było wygrać i z Lechem, ale nie k.u.r.w.a, jaj brakuje gdy staje się oko w oko z bramkarzem. A już najbardziej w.k.u.r.w.i.a to, że nie potrafimy odwrócić losów spotkania. Ok, mamy cienką obronę, ale do tej formacji nie mam dużych pretensji. Można stracić gola, albo dwa, ale trzeba umieć się podnieść i tu rola zawodników ofensywnych. W piątek byliśmy w takiej samej sytuacji jak Legia z nami. Też straciła gola u siebie, ale tam do cholery mają jaja żeby się spiąć i wyrównać, a nawet wygrać, a u nas? Panienki pieprzone! 12. miejsce o ja p.i.e.r.d.o.l.e :shock:

luke1906 04.11.2012 19:04

Nasza gra w defensywie wcale nie jest zła. To ofensywa jest problemem. 8 goli strzelonych to jest jakaś katastrofa. Nie potrafimy nic kreować z przodu. Często duża przewaga w posiadaniu piłki nie przekłada się na akcje bramkowe. A do tego mamy drewniaków w napadzie, którzy nawet tych 3-4 sytuacji w każdym meczu nie są w stanie wykorzystać.

Ciekawy jestem czy Kulawik byłby w stanie w którymś meczu zaryzykować i pójść na całość, w sensie zagrać ultraofensywnie. Bo na dzień dzisiejszy wygląda to tak, że nie stwarzamy nic i ciągle wychodzimy dwoma defensywnymi pomocnikami i 1 napastnikiem. I chuja z tego jest. A mecze z Jagą czy Lechem - aż się prosiło zaryzykować, gdy rywal nie myślał o niczym innym jak o obronie.

MatMario 04.11.2012 22:03

Tak jakby ktoś miał wątpliwości co do sposobów rozgrywania rzutów rożnych, to innowacyjna akcja jaką w ostatnim meczu zaprezentowali wielce utalentowani zawodnicy Wisły Kraków Łukasz G. i melixinio była to ich własna fantazja, co zasugerował trener uchwycony przez kamery C+, mówiąc dość dosadnie... w skrócie co oni robią jak mieli zagrać z pierwszej....

Brawo chłopaki, ćwiczcie dalej.

Podtrzymuje swoje zdanie, umowa z Łukaszem G. powinna zostać rozwiązana,w jakikolwiek sposób, gość jest dramatyczny i traktuje go jako gangrenę, nie jedyną, ale jedną z głównych tej drużyny.

Marszałek 04.11.2012 22:28

Garguła razem z Meliksonem. W ogole Iliev czy Jovanovoc także. Ogólnie to z nimi czy bez nich różnicy nie ma.

MatMario 04.11.2012 23:31

Dla mnie różnica jest i to ogromna, w mentalności. W tumiwisiźmie itp itd.

Karamazow 09.11.2012 08:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1284873)
i teraz nawiązując do tego co napisałeś przeczytajmy cały wywiad z Głowackim

„Zdajemy sobie sprawę z naszego trudnego położenia. Czy nasz rywal zagrał lepiej od nas? To sprawa dyskusyjna. Poza tą jedną sytuacją to ze strony Lecha niewiele się działo. Wydaje mi się, że to był mecz na remis”

W tygodniu informowaliśmy o tym, iż zespół Tomasza Kulawika nie omijają choroby. Jesienna pogoda sprzyja przeziębieniom, które mogły wpłynąć na piątkową postawę Białej Gwiazdy, ale według Głowackiego, to nie może być usprawiedliwieniem. „Może tak, a może nie. Kogo to w tym momencie interesuje? Liczy się to, co pokazaliśmy na boisku. Każda drużyna ma swoje problemy, z którymi musi sobie poradzić. Nam nie do końca się to udało i dziś ponieśliśmy porażkę”

„Obie drużyny wyszły na boisko z dużym respektem do siebie. Możemy mieć jedynie do siebie pretensje, że nie zagraliśmy od początku odważnie, tylko czekaliśmy, aż coś się wydarzy. Wydarzyło się w końcu coś niedobrego dla nas. Bramka padła po kontrze i dopiero od tego momentu, a w zasadzie od drugiej połowy, w miarę mocno przycisnęliśmy drużynę z Poznania” – mówił Głowacki. „Co mówił trener? Po meczu przegranym w takich okolicznościach nie da się zbyt dużo powiedzieć, ale pewnie przyjdzie czas, żeby o tym porozmawiać” – zakończył zasępiony stoper Białej Gwiazdy.

osobiście szanuję Głowackiego , tak jak szanuję i Wilka czy Czekaja że potrafią udzielic wywiadu po przegranym meczu , nie unikają wypowiedzi choć tak jest łatwiej. Kiedy ostatnio czytaliście wywiad z Meliksonem , Genkovem , Pareiką czy innym zagranicznym zawodnikiem , no może poza Jaliensem ? nie mogę sobie przypomnieć

a to że zawodnicy miedzy sobą mówią "k.. jesteśmy dziadami " to nie watpię , coś jednak muszą prezentować i poza boiskiem poza przekleństwami

Po ich wypowiedziach rozumiem, że łatwiej ci było przełknąć porażkę bo końcu same odkrywcze treści można z ich wywiadów wyciągnąć. Ja to bym wolał żeby zamiast udzielać wywiadów : Wilk poćwiczył uderzenia z dystansu a Głowacki żeby sobie przypomniał że jest doświadczonym stoperem i nie wchodził na raz jak junior a jak już poćwiczy ten element to później niech się nauczy wyprowadzać piłkę z własnej połowy.

Worcester 09.11.2012 08:56

Wilk przecież nie potrafi grać w piłkę. Biega, walczy. Jednak czysto piłkarskich elementów u niego nie odnajduję. Jest drętwy, surowy technicznie, bez podania do przodu, bez strzału.

torres15 09.11.2012 09:07

wywiad z Sikorskim: Cieszyłbym się, gdybyśmy zdobywali punkty, a jeśli miałbym pomóc drużynie, siedząc na ławce, to... Myślę, że dobro drużyny jest najważniejsze."
http://www.2x45.com.pl/aktualnosci/1...ziec-na-lawce/

ardem99 10.11.2012 19:09

wywiad video z Michałem Chrapkiem
http://tsw.com.pl/news/Chrapek-Obiec...0560cf743d1bff

Karamazow 12.11.2012 13:16

Jubileusz Playmakera
W zremisowanym 1-1 spotkaniu z Koroną Kielce swój mały jubileusz w koszulce z "Białą Gwiazdą" na piersi zaliczył Łukasz Garguła. Zgrał bowiem swój 50. mecz ligowy w naszych barwach, co zresztą uświetnił asystą.
http://wislaportal.pl/23793,Jubileus...a_Garguly.html

Szkoda, że koledzy zepsuli Łukaszowi jubileusz:-/:
„Jesteśmy wściekli po tym meczu. Trzeba jednak też przyznać, że brakuje nam zwycięstw. Gdyby było ich więcej, na pewno nasza pewność siebie byłaby dużo większa. Teraz tymczasem presja jest ogromna i musimy sobie z tym jakoś radzić”

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:06.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl