![]() |
@Tonamini
Misiek stoi za wszystkimi |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Ale róbcie tak dalej, będziecie mieć na stadione 300 "kumatych" widzów, zamiast 25 tysięcy. Jak możecie tych skur.wysynów bronic ???? Ludzie przychodza na stadion z dzieciakami, często wydają ostatnie pieniądze na Socios, czy zakup szalika cegiełki w przeszłości... A co potem się dzieje ? Potem dowiadujemy się, że zdefraudowano ogromne sumy pieniędzy. Kasa za dzień meczowy jest wysyłana .... wie gdzie, zamiast opłacić kontrakt Zorana. Ale po co płacić za kontrakt ? :haha: Zrobimy zrzutkę pieniędzy! Jak można płacić swoimi ciężko zarobionymi pieniędzmi za coś, co powinno zostać opłacone, ale zostało prawdopodobnie ukradzione ?? Następnym razem też Ci bandyci zamiast opłacić kontrakt gracza to przeleją pieniądze Bóg wie gdzie. Dlaczego ? Bo przecież naiwni kibice zrobią zaraz zrzutkę i zapłacą. Dla mnie osobiście płacenie jakiejkolwiek złotówki na coś, co jest firmowe nazwiskiem tych ludzi - jest po prostu głupotą. A oni dalej będą Wam się smiać w twarz. |
Cytat:
|
|
co mnie ciekawi niezmiernie to to, że takie bombowe informacje wychodzą w niedzielę rano, dzień przed ,,kolejną ostateczną'' datą przejęcia. Mi to wygląda już na walkę na noże nowych właścicieli i TS .
|
Wychodzi, że do czasu aż coś sie naprawde zmieni, słowa hymnu powinny brzmieć tak:
Wierny swojej drużynie NIE PRZYJDĘ na jej mecz... Głupio jakoś, ale tak wychodzi. Na wyjazd można jechać z czystym sumieniem. |
Dziś w Krakowie noc długich noży.
METAFORYCZNIE. |
Tonamini no szkoda ich to prawda .Ale są zatrudnieni jako własne podmioty gospodarcze i przy upadłości nie dostaną nawet złotówki z tego co im Klub jest winien,wiec ciągle liczą na cud i że ktoś przejmie długi i ich spłaci .Nadzieja umiera ostatnia .
|
@petred zauważył dość ciekawą rzecz. Wyciek w sumie nie wiadomo skąd dzień przed przyjściem mitycznego przelewu, zapowiedzi że nowi właściciele idą na noże z tą bandą złodziei, czyżby przepowiednie Filipskiego znów się sprawdziły, a wojna o której pisał zaczęła się już dziś rano?
|
|
Weź idź Panie z tym pajacem. Jak się okazuje 30k nie 300, a zastraszanie inwestorów to rozumiem te bluzgi na murach na Włodarskiego?
|
@El'kabat
jakie Wy? Jesteś normalny. Dla mnie screen jest autentyczny i tyle. A kasa jak była kradziona tak jest. Już za moją opinię o TS i podmiocie SKWK dostałem tu raz bana. Od 2016 roku nie byłem na ani 1 meczu Wisły, przestałem korzystać z infrastruktury klubu. Dla kogoś będę żydem, zdrajca (taki poziom małoletnich kibiców) a dla mnie to jedyne rozsądne wyjście aby nie wspierać bandytów. To co teraz można zrobić rozsądnie to czekać na ruch nowych inwestorów. I wyciągnąć wnioski na przyszłość. |
Żadnego przelewu nie będzie to jest ekipa sprzątająca. Posprząta i zgasi światło.
|
Przysłowie chińskie na dziś:
Dobre przypadki zdarzają się zwykle tym, którzy mają wiele optymizmu Dziękuję. |
Cytat:
pokaż mi takich piłkarzy w innych ligach, gdzie wypłaty to setki euro. Żaden piłkarz nie byłby tak związany z Klubem jak nasi Piłkarze. co do przelewu to uważam, że p. Mats jak i Pietrowski czekają na informacje od Ly Vanny bo do końca sami nie wiedzą o co chodzi. Gość może faktycznie myślał, że przelew dojdzie szybciej lub nie bez powodu został, aż do Wigilii w Krakowie by zweryfikować dokładniej informacje o Wiśle i jej otoczeniu. Ly na pewno ma jeszcze innych doradców niż pozostałą ,,dwójkę" którą poznaliśmy. 3 mln EURO to na prawdę nie jest dużo, aby kupić Klub i jego piłkarzy. Dziennikarzom radzę, aby zmienili swoich informatorów w TS i w Krakowie. |
Najważniejsze że marzenka pozałatwiała najpilniejsze przelewy, a drużyna ch... z drużyną, w IV lidze pod przykrywką troski znowu się położy swoje brudne łapska.....
Złotówka od biletu , a to co haracz? czemu tylko 1 zł a nie 10 zł?? to jest patologia i złodziejstwo w białych rękawiczkach nigdzie tak nie ma. |
Cytat:
Na razie wszystko wskazuje na poniższy scenariusz: https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t1.1...857.1487749943 |
I jeszcze jedno przysłowie chińskie, specjalnie dla Was:
Gdy wieją wichry zmian, jedni budują mury, inni budują wiatraki. |
Wtedy wiekszosc dala sie nabrac na bojkot, ze niby chodzi o cos innego nie wplywy patologii na Wisle.
teraz ta patologia polozyla klub |
Cytat:
|
Cytat:
|
screeny od skwk tylko pokazują "transparentność" tej organizacji. wpłaty keszowe głównie oczywiscie bez opisów i poniżej limitu 15k, zrzut ekranu z rachunku pomocniczego a nie podstawowego/głównego... panowie, chcecie się bronić fejkami to się wysilcie trochę, macie czas kasa się zgadza, przyjemna niedziela.
|
Cytat:
|
Cytat:
Powinieneś każdy dzień na forum od takiego jednego zaczynać. Może by przystopowało wybranych użytkowników. Weszliśmy na poziom polowania na czarownice. Każdy strzela do każdego. Póki co w przenośni... |
@cinekw
w poniedziałek się przekonasz, że żadnego przelewu nie będzie. Wiem boli. Mnie też ale ja nic nie poradzę. |
Cytat:
|
ta zł w założeniach była ok szczytne cele a jak było i jest naprawdę tego nie wiem może wszystko ok .kasa poszła na oprawy itp . Fakt SKWK powinno się rozliczyć z tych pieniędzy a tu wchodzi kilka lat takich opłat po 1 zł .
http://skwk.pl/index.php/skwk/4-stow...od-biletu.html |
Cytat:
Ale jak Bednarz chciał zrobić porządek to bojkoty wymyślili, a teraz siedzą cicho... Wstyd mi za Ciebie. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:17. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl