![]() |
Przecież był to żart Skarabeusza odnośnie kolportowania przez Heoja niesprawdzonych plotek (czyt: farmazonów) odnośnie Impela.
|
Przekonamy się już w poniedziałek jak poradzi sobie ochrona, co do Impela to sam zostałem wprowadzony w błąd, ale wszystko zostało już wyjaśnione w wywiadzie Prezesa Wisłockiego, dlatego można zakończyć ten temat. Podpisali umowę wstępnie na jeden mecz i zobaczymy jak wywiążą się ze swojej roli.
|
Tak kiedyś o tym myślałem ... i zreszta pisałem w pewnym momencie w tym duchu ... No ale jeśli nawet, to cóż z tego? Kto nie ryzykuje ten nie pije szampana.
https://www.przegladsportowy.pl/pilk...orczej/2jr79e3 |
Wywiad z Piotrem Obidzińskim, polecam:
http://weszlo.com/2019/02/18/wisla-d...ofiary-szybko/ Po tym wywiadzie widać jaka przepaść dzieli zarządzanie klubem przez profesjonalistów, a ludzi bez pojęcia z nadania kiboli. |
Cytat:
Również polecam - bardzo fajny wywiad/artykuł |
Chyba wkrótce trzeba będzie zmienić nazwę tematu.
|
heoij za Cupiała też profesjonalistów brakowało.
|
Wczorajszy wywiad z Prezesem Wisłockim, sąsiadka działa...
https://images92.fotosik.pl/127/a95d9e37a964c677gen.png |
Cały wywiad z Prezesem Wisłockim: https://www.tvp.info/41351658/prezes...wroca-do-domow
|
Cytat:
|
Info z oficjalnej o gotowości na nowego właściciela, juz widzieliście? :)
|
Cytat:
|
Czyli zostaje jeszcze drugie tyle.
|
Trzeba znależć 2 Piątków lub 4 Prijoviców i jesteśmy na czysto
Myślę że przy dzisiejszym rynku transferowym 10 milionów euro można w 4 lata spokojnie pozyskać |
Zostaje teraz z tego co mi wiadomo jakies 32 mln przy czym 4 mln moga dosc dlugo lub do sprzedazy klubu poczekac ;-)
To jest jakies 6,5 mln euro. Obiektywnie patrzac to przynajmniej polowe tej kwoty mozemy uzyskac latem ze sprzedazy tych ktorzy beda sie wyrozniac. Pytanie czy bedzie taka potrzeba. |
Cytat:
|
Ale jak to się ma do podatków?Czy to oznacza że SA będzie wpłacać TS kase na podatek należny od umorzonego długu?MaLk jak to technicznie może wyglądać?
|
Beda umarzac w takiej wysokosci, aby nie placic podatku. Dlatego "restrukturyzacja" potrwa te odroczone 10 lat.
|
Gdzieś w natłoku informacji umknął mi jeden wątek. Czy wiadomo kto z klubu był informatorem Jadczaka? Chodzi mi o np. zdjęcia tej niby tajnej umowy "kambodżańskiej" którymi się chwalił na twitterze.
|
A co cię to obchodzi?
|
no i jeszcze wątek Van Bastena - Filipskiego (i uj wie tam jeszcze ile miał tu kont) , i pożałowania godnych osób które potraktowały tego opłaconego prowokatora na poważnie :D :D :D
|
Cytat:
|
Cytat:
Dla mnie to ważne bo pamiętam czasy w Polsce kiedy osoby kreujące się na bohaterów okazywały się być konfidentami , którzy za wymierne korzyści doprowadzali do aresztowania czy internowania kolegów. |
I jeszcze trzeba dowiedziec się kto napisał słynny list podpisany Psi detektyw
|
@SONNE- trochę naiwny jesteś myśląc, że tu uzyskasz odpowiedź, można się jedynie domyślać kto to był... Przecież nikt do tego się nie przyzna :D
|
Cytat:
|
Nadal tak jest. Obecnie dobrze poinformowani czepiają się Krolewskiego.
|
Bo wiedza ze musza szukac pracy ;-) nie z dnia na dzien, ale 95 proc pracownikow zostanie wymieniona
|
Cytat:
|
Czy można już stwierdzić, że na horyzoncie widać kryzys w relacji klub-kumaci ?
|
Nie, nie można.
Dlaczego jak ktoś skrytykuje św. trójce, to od razu jest jechany przez pewne osoby? |
Cytat:
Ps. Tak, przejechałem się na Marzence (o Dukacie od początku miałem wyrobione zdanie). Cytat:
|
Co w Twojej ocenie jest nie tak z pomocą jakiej nam Królewski udzielił?
|
Cytat:
|
Serek polecam wrzesniowe wpisy Wolfyego. Ty sam napisales, ze na Sarapate się nabrales. Zdarza sie. Ale wolfy to akurat nigdy nawet nie napisal myliłem sie.
|
Cytat:
To nie jest temat o mnie, ani o serku. Masz jakiś problem to pisz na priv. |
Nie. I Nie. Poglad na Twoj temat mam, ze tak powiem od 1 posta niezmienny. Od pisania na priv zToba wole ciezkiego kaca. Dla mnie koniec tematu.
|
Cytat:
|
A co tam ze sprawą w prokuraturze?
Od dawna cisza. Czy mają jakieś określone terminy do postawienia zarzutów, ew. ukręcenia łba sprawie? |
Cytat:
Z 3 tygodnie temu Stanowski mówił w swoim Radomiu że ktoś plotkuje że jakoby Sarapata śpiewa, ale nigdy później nikt o tym nie wspomnial |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:27. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl