![]() |
Dzień otwarty stadion Wisła Kraków. Obiekt odwiedziło 3500 kibiców [ZDJĘCIA]
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...3500,id,t.html Pozytywnie to nawet wygląda. |
Myślałem że tej chwili nie dożyje. Ale i tak jestem pewny że pracę wykończeniowe będą trwać. No to teraz proszę o bazę treningową.
|
Po tylu latach śledzenia tego wątku można napisać - nareszcie. Dożyłem tej chwili :D Choć faktyczne "dopieszczanie" stadionu potrwa pewnie jeszcze sporo czasu.
|
Po 7 latach chudych, kolej na 7 tłustych??? :]
|
Przypomnijcie mi, jaką funkcje ma dzisiaj Niezatapialny Zdzisław u nas w klubie?
|
Cytat:
|
Czy trybuna zachodnia ma już ten legendarny system oddymiania?
|
Jest jeszcze jedna kwestia. Czy otworzą i wszystko w 100% będzie działać i będzie czynne czy będzie jeszcze miejscami prowizorka.
P.S. Czy te "piękne" pulpity dla dziennikarzy są tam nadal zamontowane czy wymieniono je na coś bardziej estetycznego i funkcjonalnego? |
Cytat:
|
A system oddymiania jest na południowej i północnej ? Jeśli nie to kiedy będzie.
|
Mam nadzieje, że teraz juz nic nie bedzie stało na przeszkodzie aby od nastepnej rundy wprowadzić sprzedaż internetową.
Czy ktoś się orientuje czy jest wogóle pomysł aby wprowadzić u nas transmisje live na telebimach (tak jak jest to na legii)? |
Cytat:
Co do samego stadionu, to teraz "tylko" pasuje wyposażyć kioski, restauracje, elewacje i ogólnie takie kosmetyczne zmiany na całym stadionie. Strefę kibica zrobili fajnie więc jest szansa, że powoli za resztę będą się brać. |
Transmisja live na telebimach będzie jak oddadzą dj'ke na zachodniej... to całe centrum dowodzenia bunkrem.
Sprzedaż internetowa to dla naszego klubu widać bardzo ciężkie do wykonania i logistycznie nie do ogarnięcia przedsięwzięcie. Może się uda na następny sezon uruchomić internetową sprzedaż, gdyby to już ruszyło wiosną to było by coś. |
co do sprzedaży internetowej, pracuję w firmie, która proponowała Wiśle zrobienie takiego systemu. nawet nie raczyli się odezwać a dodzwonić się do marketingu lub chociaż Pani (Widmo) Sekretarki graniczy z cudem.
|
Zapewne Bogdan ze Zdzisiem właśnie o internetowym systemie sprzedaży rozmawiali. Pewnie Zdzisiu jest teraz za to odpowiedzialny :D
|
wymienią te rozbite plexy oddzielające sektory? są takie już przynajmniej 2-3 lata..
|
|
"A miało być tak pięknie...". Teraz to się dopiero zacznie afera. Burdel na kółkach, ku..a.
|
:lol: czy może lepiej :-/
Niezłe jajca, ciekawym jak się z tego wytłumaczą... |
Ja .......e. :lol: :lol: :lol: Są po prostu niepodrabialni. Jedni i drudzy. Zikit i ludzie pobierający pieniądze z Wisły SA (nie nazwę ich pracownikami, bo na to miano, trzeba sobie ....a zasłużyć pracą!). Dobrze przynajmniej, że teraz zrobili debili bezpośrednio z Ochalika i reszty, a nie tylko z kibiców.
Ciekawe kiedy wpłynie pierwszy pozew o narażenie na utratę zdrowia lub życia od osoby odwiedzającej stadion. :lol: |
No jeszcze nie ma sprzedaży, więc...
A zresztą.... Czy w tym klubie/mieście/państwie może w końcu być normalnie? |
Cytat:
|
Dokładnie, dziwny tekst. jakby go jakis koles z naszej klasy pisal. bardzo dziwnie to zostalo napisane.. jakby nie w imieniu firmy ale jakiegos goscia ktory nie lubi Wisly.
cos tu smierdzi, przeciez Wisla by nie sprzedawala biletow gdyby trybuna nie byla gotowa, przeciez to medialna sprawa i od razu by wyszlo na jaw. widac ze zikitu boli ze nie zarabiaja czerpiac haracze od Wisly (koncowka niusa) |
Słusznie zwróciliście uwagę na ton tego artykułu:
"Wypadałoby więc, choćby z tego względu, skonsultować klubowe działania z przedstawicielami miasta, a nie robić sobie publicity, wcześniej w przedmiotowej sprawie nie kiwnąwszy palcem." Brzmi to bardziej jak osobisty i złośliwy komentarz niż odpowiedź miejskiej instytucji. |
Nie jest tajemnicą to, że w zikicie i we władzach miastach większość stanowią ludzie Wiśle nieprzychylni. I przez to właśnie "pracownicy" Wisły powinni 2 razy baczniej przyglądać wszystkiemu, co dzieje się w sprawie stadionu, a nie, tak jak to ma miejsce dotychczas, olewać wszystko i liczyć, że zrobi się samo. Ktokolwiek by tego nie pisał, reprezentuje zikit.
|
Paranoja. Mam nadzieję, że nie będzie kolejnej wtopy z opóźnieniami odbioru głownej i odwołaniem sprzedanych na nią biletów.
|
Ta szmata zikitowska, która spłodziła tego paszkwila chyba zapomniała KTO buduje ten stadion już 7 rok i KTO odpowiada za całe dziadostwo mające miejsce przy tej inwestycji.
Czepianie się Wisły jest co najmniej nie na miejscu. Bo czekamy już o wiele za długo. |
No ja .......e, co za debile w tym ZIKICIE pracują :rotfl:
Każdy choćby średnio zorientowany wie, jak wyglądała/wygląda ta budowa, a te pajace jeszcze mają czelność kogokolwiek pouczać. Niech do ....y nędzy najpierw załatają dziurę na Św. Filipa a nie biorą się za komentarze jeszcze. EDIT: Cytat:
Ktoś to rozumie? |
Cytat:
Zetknąwszy się już wcześniej ze złośliwością baby o nazwisku na N, myślę że to ona(to ten żałosny styl) albo jakiś jej przydupas. Sama treść natomiast jest jak dla mnie optymistyczna bo widać tu jedno wielkie w....ienie na to że Wisła nie daje się wyjebać na czynszu.Jak dla mnie to ich boli bo myśleli że rzucą tą swoją kosmiczną ceną, a Wisła coś tam potarguje ale da się wrzucić na tą minę a gdyby się dała to by już dziś była w dupie(przy tej widowni która w tym sezonie przychodzi) i musiała by dokładać do tego stadionu Tak więc nie dziwi mnie ta żółć która płynie z tego komunikatu.Oni myśleli że zrobią sobie gruby przekręt a Wisła jeszcze zapłaci od kwoty tego przekrętu - jak widać Wisła nie zamierza a innych chętnych na zarządzanie na takich warunkach jak proponuje miasto, też brak. |
Najbardziej doceniam teksty pod którymi brak chętnego aby się podpisać :D
"Brutalny" ten tekst. ;) A tak poważniej. To zikit wygląda na w....iony że tylko on po dupie dostaje, a SA ma cały czas czystą kartę. Ale takim tekstem nikogo do niczego nie przekonają, a jedynie dalej się ośmieszają. Co za żenujący tekst. :D 100% żenady. Żal to komentować, chcieli przekazać jakąś treść (dość celną w ogólnym zarysie moim zdaniem) a wyszło jak skarga Asi że jej Boguś zabrał plecak i dłubie sobie w nosie. |
Cytat:
|
Pewnie mi się nieźle dostanie, ale zaryzykuję...
Czy ktokolwiek bierze pod uwagę punkt widzenia ZIKIT? Jasne, budowa stadionu przez 7 lat to parodia i kompromitacja, ale jeśli datę otwarcia wyznaczono na 15 października (a znając życie, może być jeszcze 10x przesuwana), to już dajmy im spokojnie popracować do tego czasu. W tej chwili się okaże (tzn ZIKIT wymyśli taki powód), że przez to wpuszczenie kibiców na stadion będzie kolejne opóźnienie i Wisła się ośmieszy oświadczeniem o otwarciu stadionu na mecz z Jagą. Powtórzę - ośmieszy się Wisła, bo ZIKIT jest niczym i nikogo nie interesuje co oni robią i mówią. A do znawców mam takie pytanie - ile kosztuje wynajmowanie obiektu "jedynie w dni meczowe", a nie przez cały rok? Są tu w ogóle jakieś oszczędności? Bo przecież miasto ustalało cennik i mogło np zamiast X złotych za cały rok zażądać 1/20X za 1 mecz, licząc, że tych spotkań zagra u siebie 20. |
z tego co bartlewicz opowiada dziś w DP to mają już odbiór z sanepidu a w piątek ma być strażak i mówił, że liczy , że na 15-tego się uda uzyskać dokument...
|
|
Bardzo dobrze napisany jest ten artykuł na stadiony.net. Jakoś wcześniej media, piłkarze, działacze, sędziowie, delegaci i inni mogli korzystać z zachodniej podczas gdy to nadal był plac budowy, a teraz kibice zwiedzać nie mogą bo Wisła ich naraziła na utratę życia? Ciekawe.
Ewidentnie pisał to jakiś imbecyl i nawet wstydził się podpisać pod tym czymś. |
Wlasnie przez takie ZIKITY na emigracji siedzi w ....u mlodych ludzi, ktorzy wola klepac biede w obcym kraju niz uzerac sie z cuchnacym gownem w domu.
|
|
Cytat:
|
Mi nie mialo co wychodzic, bo nie pisze o zikicie ad personam. Skamieniale urzedy, niekompetentni ludzie, idiotyczne przepisy to skuteczny odstraszacz mlodych. I starszych zreszta tez.
Zikit jest najblizszym nam obecnie przykladem na zlepek wszystkiego co najgorsze w polskiej administarcji i swiecie urzedow miejskich. |
Więcej się może i do Krakowa wprowadza ale ludzi z Kielc,Dębicy,Tarnowa,Reszowa,Sandomierza,Kalisza etc. A rodowici Krakowianie wyjeżdzają zagranicę .
Potem się dziwimy że konserwatywny,antykomunistyczny Kraków zamienia się w maszynkę do głosowania za komuchami i wałkarzami okragłostolowymi |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl