![]() |
Cytat:
|
Cytat:
:help: |
w ramach ciekawostki:
EKSTRAKLASA: Pawełek | 118 meczów | 83 puszczone gole | 0,70 bramki na mecz Pareiko | 49 meczów | 45 puszczonych goli | 0,91 bramki na mecz PUCHAR I SUPERPUCHAR POLSKI: Pawełek | 14 meczów | 10 puszczonych goli | 0,71 bramki na mecz Pareiko | 6 meczów | 7 puszczonych goli | 1,16 bramki na mecz PUCHARY UEFA: Pawełek | 12 meczów | 12 puszczonych goli | 1,00 bramka na mecz Pareiko | 13 meczów | 18 puszczonych goli | 1,38 bramki na mecz OGÓŁEM: Pawełek | 144 mecze | 105 puszczonych goli | 0,72 bramki na mecz Pareiko | 68 meczów | 70 puszczonych goli | 1,02 bramki na mecz Wniosek jest prosty i niektórym znany hujowych bramkarzy mamy i na jeszcze hujowszych ich zmieniamy. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Podejrzewam, że gdyby miał przed sobą taką linię obrony jak ma dzisiaj Sergiej to uznałbys, że nie ma sensu zamieszczanie statystyk. Prawdziwy obraz byłby wtedy gdyby oprócz zmiany bramkarza cała reszta była niezmienna. I co do składu i co do formy |
Cytat:
|
Spotkalem wczoraj w Baroqu na rynku Bunoze, Tsvetana, Quioto i Jaliensa, chwile mialem okazje z nimi pogadac..
Tak jak narzekalem na Jaliensa tak moge wszystko wypluc... gosc praktycznie odkad przyszedl nie dostawal pensji, za 15 mscy zaoferowano mu w koncu rekompensate w postaci.... 3 mscy ku***... I mowil ze dziwi sie skad te pretensje wszystkich do jego osoby i o ten kontrakt. Mowil ze druzyna miala wysokie ambicje, chcieli grac o Lige Mistrzow, wiec sportowo ciekawa sprawa, a ze dostal wysoki kontrat - wzial to co mu zaoferowano, i mimo ze przez 15 mscy kasy nie dostawal, to ani raz nie poszedl do mediow, i mimo ze naskoczono na niego po tym jak nie chcial sie zgodzic na kolejne opznienie, to dalej mimo wszystko nie latal do mediow jak inni pilkarze. Dochodzily mnie sluchy o podobnych akacjach w klubie... ale nie spodziewalem sie ze jaja sie juz zaczely na poczatku poprzedniego sezonu... co jak co ale to mnie Kew mocno zaskoczyl. Oczywiscie z Probierzem krotko mowiac nie bylo sensu ciagnac, powiedzieli to co bylo juz w mediach, ze na treningach caly czas dzida do przodu, zero grania pilka, a do tego zjeba co chwile i chujowe zachowanie.. A jesli chodzi o Kazia i Kulawia, to oni nie widza zadnej roznicy, ta sama mysl trenerska, bardzo podobne treningi i maja nadzieje ze to przyniesie efekty bo im zajebiscie glupio i nie dziwia sie kibica... to chyba na tyle.. |
Cytat:
|
Cytat:
Porównaj jeszcze Łobo z Kubą, może również Ci wyjdzie, że ten gorszy jest jednak (według twoich analiz) lepszy... |
Cytat:
Interesujące, ze tak długo nie płacą. Niedługo PZPN założy nam zakaz transferowy, co w naszej sytuacji jest błogosławieństwem. Odcięcie Jacusia od menedżerów i ich DVD może nam wyjść tylko na dobre. |
Cytat:
|
Cytat:
Czy któryś z dwójki BB & SV był dyrektorem finansowym w Wisle, albo chocby księgowym? Niektórzy jak coś napiszą, to tak jakby pisali z zajęć informatyki w IV klasie podstawówki |
Cytat:
Rozumiem ponadto, że prezes klubu nie ma absolutnie nic wspólnego z pilnowaniem kasy i nadzorem nad wykonaniem budżetu? Naprawdę za chwilę się dowiem, że przecież BB i SV to tak naprawdę nie mogli nic zrobić, mieli związane ręce, a klubem kierowały tajemnicze siły, których nikt nigdy na własne oczy na klubowych korytarzach nie widział. |
Cytat:
Początek poprzedniego sezonu to nasze nieudane kwalifikacje do LM i początek nagonki na RM, BB i SV. A jeśli pytasz kto w Wiśle (czyli Telefonice) pilnuje kasy i klepie przelewy to wyznam Ci w sekrecie, że ani prezes Wisły, anie dyrektor sportowy. Ta osoba siedzi raczej w biurach Telefoniki |
Cytat:
|
A gdzie maja siedzieć, w Carpe Diem? :D
|
Cytat:
Ciekawi mnie zatem jak Cupiał oczekiwał mistrzostwa i LM bez pieniędzy??? Wszystko na kredyt pod zastaw przyszłych zysków? Tłumaczy to zatem "spadek" formy po odpadnięciu z APOEL-em. Wszyscy mieli obiecane wypłaty po awansie. Potem nie było już o co grać. Generalnie zatrudnianie pracowników na zasadach success fee jest fajne... zwłaszcza dla pracodawcy. |
Cytat:
Oczywiście wiadome jest ze za "wszystkim" stoją żydzi...no ale krok za nimi musi stać Jacek B. val łysy ch, wąż, legionista. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
W momencie w którym zerwie kontrakt nie dostanie (o ile rozumiem) pieniędzy, które nalezą mu się do jego końca. Poza tym to nie jest takie proste. Według prawa PZPN zerwać kontrakt można tylko, jeśli nie płacą w ogóle. Wiem że to bez sensu, ale jeśli przelewają co miesiąc (powiedzmy) dwa tysiące złotych, to podstaw do rozwiązania nie ma (mimo, że według kontraktu powinni płacić dwadzieścia, do tego euro). Wspomniany Widzew robił takie numery, żeby zmusić zawodników do zrzeczenia się zaległych wypłat. W ogóle to dość częsty w naszych klubach numer, więc możliwe, że podobną taktykę stosują u nas... |
Wolfy - wydaje mi się, ze kolega po prostu źle zrozumiał Jaliensa... Może on mówił, ze za rozwiązanie trwającego jeszcze 15 miesięcy kontraktu (nie wiem kiedy padła propozycja - być może zaraz po przejęciu sterów przez Bednarza) otrzymał propozycję 3 miesięcznego wynagrodzenia. Nie wierzę w ponad roczne zaległości płacowe, to wręcz niemożliwe.
|
Cytat:
Po drugie gdyby Cupiał ufał Bednarzowi bezgranicznie to by go nie wywalał za pierwszym razem, a i teraz miałby "genialny" i "beatyfikowany za życia przez niektórych" Jacuś ekstra kasę na transfery, a tymczasem jest tylko kwestią czasu, aż ponownie go bo bos ..wywali. Po trzecie pełną odpowiedzialność ponosi Cupiał i nikt inny, .. ewentualnie Zarząd Wisły, a zwłaszcza przedstawiciele właściciela. Bednarz zaś jest moim zdaniem po prostu niekompetentny i tylko i aż tyle. Po co Wiśle taki dyletant który zarabia i nic dobrego nie robi, a czasem wręcz szkodzi ja doprawdy nie wiem .. Co do Żydów i spiskowych teorii to pewnie Żydem był Valckx i Żydami są wszyscy których cieszyło ówczesne MP i dobry wynik w europejskich pucharach ..Generalnie kto nie za Bednarzem ten Żyd. Wygląda więc na to że jestem Żydem, ok. Dla mnie no problem :D. ______ Co do Jaliensa, że przypomnę, to ostatnio gra dobrze i to akurat też jest ok. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To co sie dzieje w klubie to dramat, ale dalej nie wierze w zapasc.. bo za 2010 mielismy 1,5 mln zl zysku, a w 2011 biorac pod uwage mistrzostwo i dobry wynik w pucharach... nie wierze ze az takie straty narobilismy... |
I żeby tak Kew zwierzał się przypadkowo napotkanemu kibicowi na takie tematy ? Albo to ja jestem niewiernym człowiekiem, albo ty KaSzTaN masz twarz której wyjątkowo się ufa...
|
Cytat:
KaSzTaN, przyznaj się |
Dlaczego Kaczor Donald ma tylko jedną rękę?
|
OT: Bo powiedział: 'rękę dam sobie uciąć jak....' w sprawie Amber Gold?
|
To nie byla kwestia zwierzania sie... poprostu mielismy ciekawa rozmowe o sytuacji w klubie (o wielu innych rzeczach tez rozmawialismy), a ze sporo wiedzialem co sie dzieje, to jakos siadlo na ten temat i troche zaczal gadac o tym.. ale czy to ma byc wielka tajemnica? To sa zywne jaja, tak jak zalosnie klub traktuje kibicow, tak i pilkarzy...
A co wy tak na Basalaja i Stana? Przeciez sa ludzie z RN i oni musza wszystko zaakceptowac.. Ale z drugiej strony, to dopoki nie zobacze sprawozdania finansowego za 2011, to nie uwierze w zadne bajki o kompletnej zapasci finansowej.. |
Kuba Błaszczykowski będzie w nastepnym odcinku "Kuby Wojewodzkiego"
|
Cytat:
|
hahaha a do kogo ma iść?
|
Cytat:
|
Myślałem, że Kuba ma więcej oleju w głowie i nie będzie chodził do tak miernej jakości programów prowadzonych przez takiego typu ludzi jak Wojewódzki. Ale cóż, ma chyba swoje pięć minut, to chce je wykorzystać. Szkoda, że również w taki sposób.
|
Zgadzam się z przedmówcami... powinien iść do Figurskiego ;]
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl