![]() |
Cytat:
Jak oglądałem powtórki to dla mnie spalonego nie było. |
Cytat:
Grafik C+ który opracowywał te plansze na nowy sezon to fanatyk miniaturyzmu w sztuce. |
To nie grafika C+, tylko Ekstraklasy.
Niestety - mega przaśna. A nowe intro dla odmiany - buraczane. Mnie się ten oldschool canalu podobał. Mogliby tylko pokolorować skróty nazw klubów, bo to ładniej wygląda i tyle. Musiałem mrużyć oczy, coby cokolwiek zobaczyć teraz. Ale to może przez moją wadę wzroku. |
Cytat:
Szkoda ze C+ musial zmiienc swoja grafike,bo tamta byla naprawde ładna,teraz jakos tak nijako i drobnie to wyglada. Od razu widac ze to nie produkcja Canal+. |
http://www.mojehdtv.info/telewizja/c...k-ekstraklasy/
Pewnie czesc personelu (operatorow, realizatorow itd.) jest ta sama ale najlepiej gdyby napisal o tym ktos, kto ma pewne informacje na ten temat i mielibysmy jasnosc. |
Przecież Polsat miał te same grafiki, ergo jest to uniwersalna otoczka meczu dla wszystkich spotkań Ekstraklasy.
|
Cytat:
Przecierz to niegroźna sytuacja na połowie przeciwnika - Baszczyński poszedł na raz bo chciał szybko odebrać i dać piłkę prostopadłą od razu. Podjął ryzyko i Traore to wykorzystał - zresztą Traore to magik - nie ma obrońcy który czasem by sie na podobny zwód nie nabrał. Baszczyński ogólnie profesor - gasił wszelkie problemy w zarodku. Czy przydał by się w Wiśle - myślę że dla samej obecności i poprawy atmosfery - tak. Piłkarsko ciągle wielu mogło by się od niego uczyć. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeśli zaś chodzi Ci o inną wypowiedź, ale pomyliłeś się w cytatach to czytaj dokładnie. |
Cytat:
|
Cytat:
Tu nie chodzi o jakosc obrazu. Tylko o grafike jaka jest teraz a jaka była dawniej. |
Ja dalej nie wiem co powiedzieć o grze mojego klubu.
- Do 20 minuty przy pressingu grali jak dzieci. - 21 minuta Gol. Nie wiadomo czy ze spalonego czy nie, kilka powtórek i dalej ciężko ocenić. A potem wydaje się, że jednak spalonego nie było. - 23 Samobój. a potem już poszło, piątej bramki oczywiście być nie powinno. Dalej się zastanawiam co pokaże Bakero i jego autorski team... Wynik go uchronił ale mam nadzieję jednak, że my nie dostaniemy Skorzy a Probierza :P |
Cała Polska widziała :)
|
Co do technicznej strony transmisji meczów ekstraklasy to jestem praktycznie pewien, że jest to realizowane przez te same ekipy. W Polsce nie ma zasobów, aby zmienić realizatora.
|
Cytat:
- Nad nowoczesną i funkcjonalną identyfikacją graficzną Ekstraklasy pracowaliśmy od kilku miesięcy. Mamy już gotową pełną księgę znaku, która obejmuje logotypy dla rozgrywek Ekstraklasy, Młodej Ekstraklasy, Superpucharu, a także dla spółki Ekstraklasa SA i Fundacji Ekstraklasy. Przygotowując to opracowanie, dokonaliśmy analizy 168 podmiotów - europejskich lig zawodowych czy klubów piłkarskich. Efekt zobaczyli prezesi klubów Ekstraklasy, a niebawem nowe logotypy zaprezentujemy oficjalnie kibicom i mediom - powiedział Andrzej Rusko, prezes zarządu Ekstraklasy SA, na oficjalnej stronie piłkarskiej spółki. To chyba powinno wyjasnic wszystko |
Logo ekstraklasy w prawym folnym rogu wyglada jak jakis krowi placek.
|
Za godzine paski - Korona. Ciekawie jaka bedzie frekwencja :guma balonowa:
|
Cytat:
|
Zapewne po pierwszym gwizdku, dłużej bez WTSK nie wytrzymają.
Kto to ten van der Biezen? bo pierwsze słysze |
Cytat:
|
Cytat:
http://media2.pl/media/81737-abonenc...lase-w-tv.html |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam nadzieję, że ludzie z C+ śledzą opinie klientów i szybko zrobią z tym porządek. Gdzieś prysnął dawny pozytywny klimat meczów. Denerwuje mnie mała czcionka, kolorystyka i róż T-mobile :|
|
Ta zmiana kolorów w jednej kamerze (tej, co wygląda jakby to było kamerowane z ręki) to chyba celowy zabieg jest. W trakcie meczu wygląda to moim zdaniem marnie, ale do jakichś szóstek te ujęcia mogą być naprawdę świetne.
|
Jakże kreatywnie wykoszona trawa...
|
Jak tak słucham hymnu Cracovii i leci refren to jakbym slyszał... jakas piesn koscielna :rotfl: Jakos takie wrazenie odniosłem. Co do samego meczu raczej 3 punkty zostana w Krakowie.
|
Mam pytanie jak to jest w koncu z tymi wyjazdami bo niby stowarzyszenia nie podpisaly a korona zapchala klatke w "carefoorze"
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:12. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl