![]() |
Poza tym tych kodów jest około 20, wiec powtarzają się dosyć często przy sciąganiu, wiec nie trzeba ich pózniej nawet całych wpisywać bo się zapisują. Przynajmniej ja tak mam.
|
Cytat:
@edit śmieszne, ale nie trafiłeś ;f dawaj dalej. |
Cytat:
|
Panowie mam laptopa i jak korzystam z niego to czasem bez wpinanej myszki na systemie dotykowym. I mój problem wynika z tego iż nieraz jak " jeżdżę " palcami po tym systemie to zwiększa lub zmniejsza mi się aktualny obraz na ekranie. Dokładnie w tej chwili mam ten problem i nie ukrywam , że strasznie mnie to wku***a ! a w dodatku gdy nie mogę tego skorygować.. Wiecie , jak normalnie zniwelować tą usterkę ekranową w jakiś inny sposób niż próba ponownie na panelu dotykowym doprowadzić do normalnego stanu obrazu na ekranie ??
Nie wiem czy dobrze to sformułowałem bo na kompach to zupełnie się nie znam , ale jak ktoś mnie zrozumiał to bardzo prosił bym o radę |
Działa wam strona mbanku?
|
Mi działa.
|
Mam Acera Laptopa, i mam w nim odtwarzacz blu-raya kupilem ostatnio kilka fimow blu-ray i niestety nie chodza mi bo nie mam jakiejs aktualizacji ktorej nie moge sciagnąć. Bardzo bym poprosil o jakis inny program dzieki ktoremu filmy w tej jakosci beda sie otwierać.
|
Zna ktoś w Krakowie sklep z artykułami do winiarstwa domowego ?
|
jest możliwość zainstalowania windows media playera 11 na nie do końca oryginalnym windowsie xp? ;) przydałby mi się ten wmp11, ale ciągle mnie hamuje windows.
|
gdzie mogę w necie zobaczyc skrót wczorajszego spotkania Man U - Arsenal?
|
Cytat:
|
ktoś ostatnio pozbywał się łąkotki przyśrodkowej w kolanie? Priv.
|
Gdzie w Krakowie znajdę księgarnię z książkami obcojęzycznymi? Szukam biografii Audrey Hepburn w j.angielskim. Empik dał dupy i jedyna szansa jest na znalezienie tej pozycji w Krakowie. Możecie coś polecić?
|
jakie knajpy/puby beda otwarte w wigillie 24 grudnia po polnocy w rynku i okolicy ?
|
QBAS na ostatnim piętrze w Galerii Krakowskiej była taka księgarnia tylko z zagranicznymi wydawnictwami,może tam znajdziesz.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
pomoże ktoś (bo nie moge tego dziadostwa znaleźć)
kiedy i w jakich godzinach giełda elektroniczna przy balickiej jest otwarta ? |
Cytat:
http://lmgtfy.com/?q=gielda+balicka :-/ |
Cytat:
Twierdzą niby, że każdą książkę dostarczą jak będzie trzeba. |
Zna ktoś niezłą siłownie w Krakowie ? Najlepiej aby były jakieś promocje dla studentów :)
|
do skasowania
|
Cytat:
edit: http://massolit.com/front_page/searc...Audrey+Hepburn chyba mają to, czego szukasz. |
Jakie polecacie sklepy z garniturami? Duży wybór i ceny przystępne. Oprócz Tandety :)
|
Outlet Vistuli na Józefińskiej 5. Możesz sprawdzić ;)
|
Dzięki JacobusTSW, na Wiślaków zawsze można liczyć.
Co prawda szukałem jeszcze nowszej wersji z 2007 roku, ale w takiej sytuacji taką też nie pogardzę ;) Nie chciałem przed świętami czarnego pr'u robić, ale skoro Proud poruszył kwestię empika... Zamówiłem książkę pod koniec listopada. Wg internetowego katalogu, który (teoretycznie jak się później okazało) jest na bieżąco aktualizowany, książka miała status dostępności 3-5 dni. Poszło zamówienie. Aby na czasie zaoszczędzić, wybrałem odbiór osobisty i dzięki temu nie dokonałem płatności, która miała nastąpić przy odbiorze. Jako, że cały czas status zamówienia był "w realizacji", kilkukrotnie odwiedzałem empik (co było dla mnie mega nie po drodze) i dwa razy słyszałem to samo: "przepraszamy, na pewno jutro książka już będzie, właśnie taka jest informacja w 'systemie'". Oczywiście nic z tych rzeczy. Wk.... się, zdobyłem nr do osób wyżej w drabince. Próbowali mnie zbyć mówieniem "książka lada dzień POWINNA BYĆ", "książka jest już na terenie kraju, kurier ją rano POWINIEN przywieźć". Jako, że wiem kiedy w handlu używa się słów "powinno się", "staramy się", "zapewne", jak ich przycisnąłem okazało się, że tak na prawdę nie wiedzą czy ta książka jest sprowadzana, nie wiedzą skąd miałaby być sprowadzana, nie wiedzą kiedy zostanie? sprowadzone i gotowa do odbioru. Wczoraj rano przepraszali mnie telefonicznie i obiecywali, że najpóźniej dzisiaj rano wyślą mi emaila ze szczegółową informacją na temat tego zamówienia. Chyba nie muszę pisać, że do obecnej chwili żadnego emaila nie otrzymałem..W internecie książka ma status doręczenia na.... uwaga... 28 grudnia. Książka, która pierwotnie miała być odebrana jako prezent mikołajowy, teraz ma termin po gwiazdce, realnie najwcześniej będzie do odebrania po nowym roku, a moim zdaniem nigdy tej książki nie dostanę. Rozumiem, że czegoś mi nie mogą sprowadzić, ale niech do pi.... nędzy mnie o tym poinformują. EMPIK = OSZUŚCI i ZŁODZIEJE Musiałem to z siebie wyrzucić, wybaczcie panowie ;) |
Bracia!
Jestem posiadaczem Sony Ericsona k750i. Zepsuł mi się głośnik w telefonie na takiej zasadzie, że jeżeli chce puścić muzykę bez słuchawek to wszystko ładnie gra. Zepsuł mi się głośnik od rozmów... Rozmawiając z kimś przez telefon jakoś mi tak syczy, no po prostu nie idzie zrozumieć co ktoś mówi, jedyną radą na to jest podłączenie słuchawek i wtedy można normalnie rozmawiać... Chodzi mi o to czy domyślacie się ile może kosztować naprawa głośnika mojego telefonu? |
Cytat:
|
Kupował ktoś, rzeczy za pośrednictwem strony www.bao.pl?
Są tam spore wyprzedaże nawet do -70% na ubrania, obuwie, perfumy, zabawki itd. :) |
Sprawdzoną pierogarnię, gdzie można kupić pierogi domowej roboty do domu. Ma ktoś taką godną polecenia??
EDIT: Dzięki wszystkim :) |
Cytat:
(jedna przy Gdańskiej badz ulice wczesniej, a druga kolo miechowity, za statoilem) |
Cytat:
teraz łatwiej mi to skorygować już nie bawię się z tym tak długo :) |
Cytat:
|
PILNE
Mógł ktoś podać kontakt w temacie lub na P.W z FC Bochnia w sprawie szalików i innymi gadżetami. Z góry dzięki |
Czy istnieje możliwość aby na moją prośbę Mod/Admin zmienił mój nick?
|
Cytat:
|
http://allegro.pl/nowa-nagrywarka-dv...351791443.html
Czy ten napęd odczyta mi filmy dvd ? i bede mogl normalnie ogladac film na netbook'u? |
Cytat:
|
z racji tego że sylwester coraz bliżej a fajerwerki się znudziły to: gdzie kupić dobre a przy okazji niedrogie race? ktoś coś poleca?
|
Działa wam strona torrenty.org?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:21. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl