![]() |
/\/\ moge Ci przysięgnąć że w cateringu pracują prawie sami wiślacy więc spokojnie nic nam nie "leją" do żarcia
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Tak na serio- idąc dalej tym tropem, z podawanego w innym temacie screena- w razie draki jeden z ochroniarzy rzuci się na nas razem z kibicami gości (lub będzie stał biernie) bo jest fanem pasiastych? Panowie, trzymajmy jakiś poziom. |
Dziwny to żyd, u którego w knajpie zdjęcia naszych piłkarzy wiszą...
|
Cytat:
|
A skąd wiesz że Magillo jest sponsorem Cracovii bo nie bardzo rozumiem twoje oburzenie. Szukam jakichkolwiek informacji o tym ale ze znalezieniem jest problem. Oczywiście pamiętam wielki balon Magillo na stadionie Cracovii jeszcze 5 lat temu, ale z drugiej strony Magillo organizowało spotkania charytatywne na Bieżaonwie z piłkarzami Wisły a nie Cracovii, poza tym ciężko mi zrozumieć jak "pasiaste" Magillo mogłoby przetrwać nietknięte w środku Bieżanowa.
|
Na wstępie zaznaczam, że mieszam od zawsze w Bieżanowie Starym ale nie mam takowej wiedzy która pozwalałaby mi określić właściciela Magillo jako kibica którejkolwiek ze stron. Natomiast nie jest argumentem to, że były organizowane spotkania z piłkarzami Wisły. Niby z kim miał te spotkania organizować w środku Bieżanowa? Faktem jest, że na Kałuży stal sobie balon Magillo. Jeżeli ktoś zostawił kasę na Kałuży to jakby mam duże wątpliwości co do jego miłości do nas. Ok, pieniądze nie śmierdzą ale czy aby na pewno czasami nie ma wyjątków? Wcześniej reklamował się tam teraz zarabia na nas. Jak dla mnie trudne do zaakceptowania.
ps a sama knajpa jak dla mnie przaśna. Żarcie słabe. |
Trzeba wyjaśnić tą sprawę jak najszybciej, bo ja nie mam zamiaru napychać kieszeni jakiemuś przybłędzie z kałuży (jeśli faktycznie stamtąd przypełzł). Gdyby okazało się, że właściciel interesu był w Grupie 100 to powinien być natychmiast wy....ony z R22.
Niech ktoś dobrze zorientowany wyjaśni tą sprawę. Do czasu jasnej sytuacji w tej sprawie wstrzymuję się z zakupami czegokolwiek na stadionie. |
Cytat:
|
Co do magillo to znalezione na wikiku....,linka z wiadomych względów nie daje:
http://i55.tinypic.com/2w20jk6.jpg Daje to jako przykład,bo sam już dawno wiedziałem (nie z internetu),że to ich sponsorzy.Rabanu o to nie zamierzam robić,ale pisanie ,że jedni i drudzy nie mają ze sobą nic wspólnego to bzdury. |
Cytat:
Jakby dla mnie w kwestii zaufania do firmy bardziej liczy się ten kto zarabia na tym cyrku a nie tania ( bo jaka może być inna w gastronomii cateringowej) siła robocza. Sprawę trzeba wyjaśnić bo albo nabijamy kasę konkurencji albo kogoś niesłusznie oskarżamy. |
Cytat:
|
Myślę, że catering a budowa stadionu to 2 osobne tematy. Dla mnie bardziej nurtujące jest to czy dotrzymają październikowej daty otwarcia zachodniej, bo mi tu śmierdzi kolejna kompromitacją...
|
Jak zobaczyłem zdjęcia na stadiony.net to i mam coraz większe wrażenie, że nie zdążą.
|
Cytat:
|
O jeszcze jest MPO.
Zrywam z nimi współpracę. Przestaję wynosić śmieci. |
no nie gadajcie że chodzicie do parku wodnego ????? :O :O bez jaj panowie...
|
Poczekamy dłużej na sponsora stadionu Wisły Kraków
http://www.gazetakrakowska.pl/strona...akow,id,t.html |
W wiadomosci na temat ewentualnego sponsora stadionu czytamy tylko jakie korzyści z tego tytułu bedzie mieć ...sponsor. Czy wiadomo jakie korzyści będzie mieć Wisła ? I czy wogóle je będzie mieć ?
|
Cytat:
|
Ciekawe czy Wisła będzie miała jakiś wpływ (prawo weta) co do sponsora tytularnego. Można sobie wyobrazić - czy hipotetyczna sytuacje - kiedy to sponsorem zostaje np. comarch albo inne pasiaste ścier-wo. albo taki "sponsor" wygrywa i wymyśla jakąś obraźliwą nazwę na stadion. Przecież "jaśnie nam panujący" JM nie miałby nic przeciwko temu. Mam nadzieje, że to tylko takie moje schizofreniczne myślenie :)
|
myślę, że nie ma się co martwić, bo trudno sobie wyobrazić, że np. comarch czy inna firma zapłaci 30mln zł żeby zrobić Wiśle na złość.
|
kto bogatemu zabroni :D
|
Ponowiam wcześniej zadane pytanie. Czy na stadion przy ul. Kałuży (nomen omen też stadion miejski) rozpisano przetarg na sponsora tytularnego ? Jeśli tak to kiedy, jeśli nie to dlaczego ?
|
Cytat:
Cytat:
|
Sponsor tytularny stadionu Pasiastych Dam? A kto zaplaci za mozliwosc kojazenia sie z balansowaniem na granicy T-Mobile i 1 ligi? I seria "cudownych" ocalen? Calkowicie lokalnie, bez rokowan na poprawe? Stadionik na ktorym nie zagraja raczej Biedronki Smudy? Marketingowo to wtopa. Ja bym sie zdenerwowal, gdyby oglosili jakis konkurs i marnowali pieniadze. No moze jakis producent srodkow na hemoroidy ;) (bo oni sa zawsze w dupie)
"Niestety" my to co innego, sukcesy sa, stadion nieglupi, ma to sens. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Gwiaździsty, a gdzie ja napisalem ze nie? Kasa powinna byc dzielona pomiedzy miasto (obiekt) i klub (marketingowa wartosc dodana).
|
Ja tam nie widzę w czym macie problem. I tak żadna firma nie da 30 baniek. Niestety krakowska rzeczywistość..
|
Oby tylko ten ostateczny termin w koncu był tym ostatecznym
|
Cytat:
sorry ale prawda jest taka. to mój stadion to mój interes.. to filozofia miasta.zgadzasz się lub graj ,, ... właśnie gdzie, Jeżeli Wisła chce sobie czerpać z tego tytułu korzyści to niech wybuduje sobie stadion sama.... |
"Pieniądze od sponsora mogą wpłynąć do miejskiej kasy na raz lub zostać rozłożone na raty. "
I wszystko w temacie. |
Cytat:
|
Cytat:
|
No własnie.. bo jak nie to na .... nam ten sponsor.. ale powątpiewam zeby Wisla nic z tego nie miala, a z tymi Comarchami to nie przesadzajcie, nawet jakby to byla jedyna propozycja to nie wybraliby tego bo stadion bylby niszczony, maziany i rozbierany klocek po klocku wszedzie tam gdzie byloby widoczne kurewskie "comarch" , miasto i urzędnicy moze i są debilami ale bez przesady.. wiedzą czym to mogloby sie skonczyc = samobojem.
PS: logo sponsora ma sie pojawiac takze na biletach meczowych wiec wątpie zeby miasto wszystko wzielo.. nie wierze w to zeby Wisla nic z tego nie miala, to bylby szczyt frajerstwa, tylko dzięki Wisle ten stadion nie zarosnie grzybicą i po 5 latach go nie zburzą ten sponsor ma miec od zajebania przywilejów,a swoje logo beda mogli wstawic nawet do kibla w WC wiec Wisla musi cos z tego miec.. pomijam fakt ze obskurnie to po wszystkim moze wyglądać. Nie wiem czy na Legii czy Lechii jest tego tyle co ma byc na Wisle (obklejenie calego stadionu w to gowno) |
Cytat:
|
a od strony al. 3 maja wylali nam całkiem sporą dawkę asfaltu... na dawnym boisku treningowym... Teraz to mamy bazę treningową :)
|
Ale panowie, sponsorowanie a kibicowanie to dwie różne sprawy! Jest sobie pewna firma, która sponsoruje i Wisłę i Cracovię, a gwarantuję Wam, że cały zarząd i większość pracowników kibicuje Wiśle. Oni na kałuży mają swoje banery, bo to daje reklamę! Chodzą na R22, a na kałuży się nie pojawiają.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl