![]() |
Cytat:
|
Cytat:
p.s. na antyradiu od rana jadą równo z naszym stadionem. co jakiś czas są wstawki o bublach |
Dzisiejsza Rzepa.Stefan Szczepłek:"stadion jest piękny"/Trudno podejrzewać akurat Szczepłka o tanie schlebianie.Oczywiście zaznaczył dalej w tekście,że stadion jest nieukończony,ale mu i tak się podoba.
|
http://www.weszlo.com/news/5531 A w takim razie co z szatniami pod trybuną E?? Do tej pory są nie wykończone?
|
Pod E jest jedna szatnia, która została udostępniona Australijczykom....
A Ci z weszło to na prawdę debile...pokazaliby również zdjęcia ze środka tych kontenerów, a nie tak z wierzchu tylko. Tam jest lepiej niż w szatni niejednego klubu polskiej ekstraklasy... |
szatnia na E jest dla Australii..
a Polscy pilkarze niech sie ciesza ze maja chociaz kontener, bo swoja postawa nie zasluguja nawet na to ;) moze niech pokaza wnetrze tego kontenera, i porownamy z szatniami innych klubow :> |
" Szatnia modułowa " ... od środka wygląda normalnie. Wiadomo szału nie ma ... na pewno lepsza niż na konwiktorskiej. :lol:
Wnętrze od 1:08 http://sport.tvp.pl/pilka-nozna/drog...budowy/2625863 |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Niemniej jednak Legia mimo wszystko akustycznie na pewno prezentować się będzie nieźle. Dla Ciebie 0 22 efekt na pewno jest jeszcze wyraźniejszy, bo przesiadaliście się z odkrytej Żylety |
Cytat:
|
Cytat:
|
Nie, wg mnie napisanie - tak się to robi w Krakowie wg mnie bardziej uderza w Wisłę niż w Majchrowskiego (ja to tak odczułem). Gdyby napisali, że dzięki opieszałości repra musi się przebierać w takich warunkach (które apropos nie są aż tak złe) to wtedy bym się zgodził..
|
Za dużo wymagacie Panowie, to tylko dziennikarzyny
|
Cytat:
P.S. Byłem na razie na wszystkich meczach na nowym i doszukałem się jednego, kompromitującego minusa. Dach (na połączeniu dwóch rodzajów - tej białej części zwanej membraną czy jakoś tak z częscią, na której zamontowane jest oświetlenie), przy gigantycznej ulewie, lekko przecieka (chociaz to za mocne słowo i czepianie się - ale chce dać do zrozumienia, że nie ma we mnie zapaleńca - coś jest Legii to musi być ekstrasuper). Akurat mam miejsce na 'połączeniu' i na meczu z Bełchatowem widziałem, że spadło 10-20 kropel. |
Cytat:
Kliknij na zdjęcie i poddaj się refleksji. |
Cytat:
|
Cytat:
Pamiętam jak na R22 byli Galacticos i sam Fiorentino Perez powiedział "o stadionie nie można wiele dobrego powiedzieć". Pochwalił tylko murawę. Trenerzy nie muszą się bawić w żadną kurtuazję. |
Cytat:
|
Cytat:
MaciekTSW - to chyba było jeszcze przed meczem, po rozgrzewce :) |
2 Załącznik(ów)
Zapraszam do zapoznania się z felietonem o stadionie i wzięciem udziału w konkursie na zagospodarowanie przestrzeni 17,5 metra pomiędzy trybunami a liniami bocznymi boiska
Tekst pod linkiem : http://www.uniquevisionstudio.com/blog/blog.html |
Można prosić o dorzucenie jeszcze takiego pytania:
"Czy w związku z przyszłymi problemami komunikacyjnymi, które czekają okolice stadionu podczas meczów planowane jest wprowadzenie w ich dniu specjalnej komunikacji tramwajowej, która połączyłaby krakowskie osiedla z Cichym Kącikiem? Jak wiadomo linia tramwajowa prowadzi koło samego stadionu, a sam tramwaj w zaistniałych warunkach wydaje się być najlepszą (zabiera najwięcej pasażerów, unika korków) alternatywą dla samochodów." |
Cytat:
Sarkazm jak najbardziej na miejscu |
Cytat:
|
Cytat:
Jakieś męty mają ciśnienie, że to nie oni to projektowali , bo by trochę sianka przytulili to usiłują być dowcipni. |
Wiem że offtop ale w tv stare C prezentuje się świetnie
|
Nie offtop, stadion w tv naprawdę prezentuje się świetnie. Szkoda że cienie są ... miało ich nie być.
|
Aż żal jak się patrzy na to puste D, stojące tam od 3 lat, a w rzeczywistości nie nadające się do użytku.
A co do narzekań na umiejscowienie przyszłych telebimów, że zasłonią w transmisji całą przeciwległą trybunę, to nie jest tak źle jak się mogło wcześniej wydawać. No chyba, że dzisiejsze umiejscowienie kamery nie jest ostatecznym. |
ale oczy bola od patrzenia sie w ten beton - skyboxy i barierka na pietrze, o ile lepiej by wygladalo gdyby to bylo szklo... ale ogolnie pozytywne odczucie
|
nadzieja, że Majcher i jacyś władni radni oglądają ten mecz i widzą ile dają reklamy ledowe. A nasze C i piękna zieleń trawki kozacko się prezentuje.
Serce tylko boli, jak widzę gdy czasami jakiś magik zamiast kopnąć piłkę wywala część trawy z ziemią w powietrze bo mu korki za nisko zjechały. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:05. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl