![]() |
Cytat:
EDIT Przypomne, ze w ostatnich latach kilka pierwszych kolejek Ekstraklasy wyglada fajnie. Niezla gra, tempo, pilkarze gryza trawe, sporo bramek a pozniej tak jakby cytujac Łobo "sa zajebani". Takze ja juz nauczony przeszloscia sie nie podniecam. |
Cytat:
|
Dla mnie Polonia - Lechia to mecz poziomem nieodbiegający od Premier Lague...
|
Dobry mecz Lechii, Polonia nie pokazuje, że walczy o mistrzostwo.
Zieliński może już się żegnać z posadą.:D Ładnie klepie Lechia, na jeden kontakt brakuje tylko wykończenia. |
Albo mi się wydaje, albo Mielcarskiemu cały czas podoba się gra Legii(sic!)
|
Polonia też gra ładnie... w 1 połowie miała bardzo dużo sytuacji (i słupek i poprzeczka).
Ogólnie szybkie tempo, dużo sytuacji podbramkowych, długie piłki w miare dokładne, szybkie przeniesienie akcji z jedną pod drugą bramkę bez dzid - z użyciem piłkarzy środka pola. Bardzo fajny mecz. |
''Prawa ma do tramwaju ''
do czego ku**a ?! Kim jest ten '' expert'' ? |
Tego Bruno to bym widział u nas w Wisełce.. ciekawy zawodnik, prawa i lewa noga, uderzyć z czego ma, bardzo wyraźna postać dzisiejszego meczu :]
|
Cytat:
Wyjdź z domu a nie tylko patrzeć na monitor krzywo i wyglądać jak warzywo. Czy Ty oglądałeś kiedyś mecz ligi angielskiej? Można pisać, że poziom ligi wzrasta to racja, ale pisać, że jak w Premiership grają, to już sugeruję, że z tym co pisze nie jest wszystko dobrze. |
Niestety..
|
I niestety pierwsza brama dla Dumy Stolnicy, średnio im się należało, ale cóż, Lechii brakuje ostatniego podania...
edit: Surma to kompletny kretyn, nie dość, że jego drużyna przegrywa to on jeszcze świadomie osłabia zespół . |
No i mamy pierwszą bramkę, niestety dla Polonii..
|
Cytat:
Zmień dilera :shock:. No i jednak. Polonia dopięła swego, a Lechia miała swoje okazje. Szkoda.. No i czerwień O.o |
Cytat:
A oglądasz ten mecz? Było takich kilka które wyglądały jak mecze Premiership - między innymi ten, czy mecz Cracovii z Legią z zeszłego sezonu... Nie mówię ze grają tak jak Chelsea z Arsenalem tylko jak średniaki z ligi angielksiej. |
Cytat:
|
Czerwona dla Surmy.. przesadzona zdecydowanie
|
Surma powinien zachowac wiecej zimnej krwi - to juz raczej jest po meczu
Edit: Surma łokciem trafił rywala wiec o jakim wejsciu mowa? |
Czy możecie proszę Hanysa nie cytować? Nie po to mam go w ignorowanych, żeby i tak czytać jego posty!
Jak dla mnie wejście Surmy nie było na czerwoną... |
Cytat:
Coś czuję że za jakiś czas będę musiał zmienić konto ;-) Pewnie i tak nie przeczytasz więc się nie wkurzysz że znów się natkniesz na moje alterkonta. |
ehh... oglądać mecz 70 pare minut, wyjść na szluga i przegapić prawdopodobnie jedyną bramkę spotkania - pech, po prostu pech...
|
Mecz bardzo dobry momentami świetny jak na Polske. Szkoda ,że Baszczyński nie trafił spowrotem do Wisły,bo widać ze nadal jest w formie
|
Polonia i Lechia grają jak dla mnie 2 razy lepiej niż Lech.
|
Cytat:
Coś czuje, że zmiana konta Ci nie pomoże. Nie przeginaj. Ostrzegam. |
Przecież żartowałem ;-)
Ten Wszołek z Lechii to dobry jest... |
A on nie jest czasami z Dumy Stolnicy ... ?
|
Pokićkało mi się. Dzięki za trzeźwy umysł i trafną uwagę.
|
Wszołek to gorsza wersja Manu :]
|
ten mecz był zaj*bisty.
|
Ale po co te sarkazmy :P
Lechia okradziona z rzutu karnego, i możliwe, że remisu w końcówce. Sędziowie Ekstraklasy prezentują poziom reprezentacji ... |
Sędzia przypilnował.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:38. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl