![]() |
Cytat:
komunalka? |
Cytat:
|
witam..........pamietam ze była taka stronka odsłuchane czy cos podobnego....były tam podane wszystkie radia...i tytuły piosenek które własnie leciały danego dnia w tym radiu...kojarzy ktos...bo za h..a nie moge tego znalesc???
|
odsluchane.eu ?
|
Cytat:
|
A właśnie FIFA 07 najbardziej mi się podoba a grałem w 09 i 10 a 08 to konkretna porażka
|
Wie ktoś czy gdzieś w TV leci teraz Liga Europejska?
|
TV 4
10 znakow |
Cytat:
Te FIFY sie czymś różnią poza składami drużyn?:D Na PC bezapelacyjnie króluje PES : ) Cytat:
|
Grałem w PES 09 na PC nie wytrzymałem długo jakoś mi nie pasi jednak do Fify się przyzwyczaiłem.
|
No właśnie bo, na TV4 to o 21. Myślałem, że ktoś zlokalizował na jakichś niekodowanych kanałach zagranicznych.
|
nic ;).....
|
Kopię serwisu youtube, wrzuta czy dailymotion ? zna ktoś ?
|
Jaką drukarkę laserową w rozsądnej cenie i z tanim tonerem polecicie?
|
Cytat:
Świetnie się spisuje, polecam ;-) |
gdzie można kupic w rozsądnej cenie dysk przenośny z możliwością podłączenia do telewizora scartem, s-video (w ostateczności przez USB)?
|
Przy przedłużeniu umowy z Orange dostałem pendrive. Jest tylko taki problem ze jest on podzielony na 2 partycje. Na jednej jest jakiś antywir a druga jest wolna. Problem w tym ze nie da się sformatować tej z antywirem i połączyć w jeden. Czy wie ktoś jak to zrobić ?
|
Mam pytanie takie mozna sie zapisac do SKWK poperz neta jak tak to w jaki sposób pozdrawiam
|
Czy karta C+ będzie działać w Common Interface, telewizor Philips ?
|
jaki wynik meczu rugby
Waratahs - Lions ???????? szukałem na necie ale znalazłem 3 różne wyniki... :/ |
Czy wie ktoś jak nazywa się czcionka jak na smyczkach ABG? I skąd ją mogę ściągnąć?
http://i45.tinypic.com/35kok60.jpg |
Czemu na stronie TWSD są reklamy firm bukmacherskich? Nie zebym cos do tego miał, tylko tak pytam z czystej ciekawości?
|
Cytat:
|
Dzięki :)
(10 znaków) |
Cytat:
|
Cytat:
|
macie jakiś sposób na tą zajebistą reklame Bet-at-home? pół strony zakrywa, przesadzili..
|
Cytat:
|
pytanie jakim autobusem z Borku Fałęckiego dojadę do Viamot ul. Zakopiańska 288 i na jakim przystanku muszę wysiąść ?
znaczy autobusy już mam 235, 245, 275 , 285 ale jaki przystanek ? |
Skręciłem kolano.napuchło w chuu.. czym to smarowac? jakies sprawdzone sposoby? :)
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 20:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl