![]() |
@TommyTSW, pytanie apropos wolnosci pozdrawiania ludzi w wiezieniach. Tak to mo,ze byc, twoj przyjaciel, rodzina osoba bliska.
Napisz list, pojdz na widzenie, wyslij paczke, po co robic to ze stadionu gdzie zdecydowana wiekszosc nie ma nic wspolnego z czlowiekiem za kratami, klub nie ma z nim nic wspolnego ani sport sam w sobie? To jest poprostu lans i hipokryzja. |
Nie wiem, tłumacz to tym co wieszają.Mi to rybka czy ktoś pozdrawia kogoś z więzienia, mamę, miłość wyznaje dziewczynie albo prosi Brożka o koszulkę.Wiem że jakieś spiny na trybunach nic dobrego nie dadzą, nie przechodzimy to po praz pierwszy.Powieszą flagi i co będziesz robił?buczał przez 90'?Na drugi dzień sobie przypomnisz co mówił Wisłocki o atmosferze, inwestorach i zwalisz wszystko na flagi...
|
To co proponujesz? W ogóle nie reagować na flagi i PDW?
|
Tommy ale mi nie chodzi o spiny. 1 Flaga nie ma prawa wjechac. 2 Jesli jakims cudem wjedzie agencja ochrony w 10 minut powinna ja sciagnac(na podstawie juz wczesniej wskazanych mozliwosci regulaminowy i tu odrazu pozdrowienia nie maja nic wspolnego z meczem a np sektorowka juz zazwyczaj tak).
Naprawede nie porownujmy tego do pozdrawiania mamy:) A prosba o koszulke - > no chyba wpisuje sie w temat spotkania. Nie nie bede buczal. Rola Wislockiego jest wybrac firme ochroniarka a tej nie dopuscic przekazow, ktore narazaja klub na straty wizerunkowe. Tyle. Na braku wspomnianych flag nic nie tracimy jedynie mozemy zyskac. Na ich obecnosci wrecz odwrotnie. Kawalek szmaty... |
Cytat:
2pkt chcesz zamieszek na meczu? Reasumując: Z początku roku byliśmy w dupie, zajebista akcja promocyjna, wsparcie.Mamy pokazać na meczu klasę potencjalnym inwestorom, a wy tu chcecie buczeć w stronę C, kminicie jakieś przedstawienia zrywania flagi, prokurowanie tym samym zamieszek :rotfl: no nic tylko przyklasnąć, wszystkiemu winni będą wiadome Szarksi jeśli się spełnią twoje życzenia :haha: |
Cytat:
No właśnie, mamy pokazać klasę. Dla mnie pokazaniem klasy nie jest to, że flaga organizacji przestępczej, która jebała cały klub i pośrednio mnie również na kasę będzie wisieć dumnie a trybuny udawać będą że nic się nie stało. Co to, pluje nam ktoś w twarz? Niee, przecież to tylko chyba deszcz leje. Oczywiście że ten kawałek szmaty nie powinien się w ogóle pojawić na stadionie. A jeśli się pojawi to powinien być usunięty, razem z każdym idiotą który będzie chciał go obronić. Czy to naprawdę trzeba tłumaczyć? Nikt nie chce zabijać dopingu, ani atmosfery. Nikt nie chce ograniczania przyśpiewek - ale pewne symbole nie są odpowiednie w momencie, gdy jesteśmy na świeczniku. Bo właśnie, ciągle jesteśmy w centrum uwagi. Pod wpływem medialności byliśmy nr.1 w kraju. I trzeba wziąć poprawkę na to, zastanów się dlaczego tam się znaleźliśmy. Teraz mamy naprawdę dobry PR - odnowienie, oczyszczenie, ale opinia przeciętnego zjadacza chleba brzmi "bandyty sie ukryły i dalej klub bedo doić". A PDW i flagi organizacji przestępczych (w sumie to takie fajne słowo w tej sytuacji :D) tylko dają pożywkę do śmierdzącej medialnej bomby - Wisła Kraków ciągle nie odcięła się od wpływów kiboli. I co, znowu będzie że Stanowski be, TVN to gówno i nikt nie powinien oglądać, a TVPis to już dramat? Niestety, sporo osób ogląda te media, a to może wpłynąć na liczbę zajętych krzesełek na stadionie. Że o inwestorach nie wspomnę ;) |
|
@TommyTSW Nie jestem organizatorem i to nie moje postanowienie. To sa mozliwosci jakie ma klub i zjakich powinien skorzystac.
Wskaz mi gdzie ja pisze o buczeniu??? "Z początku roku byliśmy w dupie, zajebista akcja promocyjna, wsparcie." - Tak I latwo je stracic. Prokurowanie zamieszek??? Wchodzac na stadion zgadzasz sie na wspomniany regulamin. Tak czy nie? No ale skoro ktos bedzie wszczynal zamieszki dla kawalka szmaty pozdrawiajacej wkryminalistow(no nie politycznych, no nie siedzacych za walke o idealy tylko za szemrany biznes) to jest normalny? Zakaz stadionowy i problem ze stadionu znika. |
Taki offtop, jest gdzieś rozmiarówka tych koszulek Błaszczykowskiego?
|
Zrozumcie wreszcie,ze nie ma rozmowy z ludzmi nie zainteresowanymi pilka,tylko psychoza antyspoleczna czy swoimi sektami zla.Ich nie interesuje takze doping,ktorego zachowanie im chcecie zagwarantowac.Ich interesuja ich szmaty i godla a nie herby ich klubow.Oni za te szmaty na trybunach sa w stanie zdemolowac wlasny nie tylko klub,co juz o malo co sie im nie udalo,ale nawet realnie zdewastowac stadion,na ktorym coraz gorzej sie czuja.Straszenie zadymami,jesli im te szmaty ktos zechce odebrac lub nawet ich wybuczy,juz tutaj niektorzy zapowiadaja.Powiew IV ligi to ich zapachy.To sa ludzie destrukcji,nie potrafiacy zyc w swiecie bez agresji,bez wrogow,nie tylko z Cracovii.Nie chca tych swoich sekt zawiazac jako oddzielnych mafii walczacych w danym rejonie o swoje wplywy i interesy,tylko podpinaja sie pod kluby pilkarskie,aby ich zasieg byl wiekszy a poprzez zgody,jeszcze wiekszy.Przy okazji ,nazywajac sie kibicami,kamufluja swoje prawdziwe cele i licza na bezkarnosc,bo jak nie to demolka klubu i tyle,jesli im ktos zabroni wywiesic PDW dla tych bandytow co wpadli..A ze duzo mlodych lapie sie na ich kicowski pseudo charrakter to inna pilka wynikajaca z przyzwolenia panstwa na ten proceder i brak edukacji mlodziezy,gdzie nauczycielem sa ulica i blokowiska.
Ich trzeba usunac z zycia pilkarskiego na stale.Tylko Thatcherowskie, rygorystyczne i przestrzegane prawo pomoze ich zneutralizowac.Zero tolerancji dla stadionowego zbydlecenia,tak na trybunach jak i w mediach. Mam nadzieje,ze ich stadionowy zywot jest juz policzony i nie potrwa dluzej w Polsce niz 2 lata Ja nie uznaje ich za kibicow swoich klubow.To patologia spoleczna,ktora tylko sila panstwa mozna usunac. |
TommyTSW ostrzega, że jest realna groźba zamieszek, jak ktoś spróbuje wyegzekwować regulamin stadionu, więc też ma szarksów za bezmózgową patologię.
W gruncie rzeczy różnimy się w szczegółach :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Może byś się tak odniósł do całości postu, a nie wybranego fragmentu? No co, burzy trochę światopogląd, czy nie chciało się tyle czytać? :D |
Cytat:
Nie będą winni ci, co muszą się pokazać ze swoimi rybimi flagami (w domyśle - pokazać: nadal tu jesteśmy i g..o nam zrobicie) tylko ci, którym się to nie podoba??? Zamieszek będą winni nie ci, których dzisiaj nikt rozsądny na Wiśle nie chce, tylko ci, którzy chcą pokazać, że tych niechcianych naprawdę nie chcą. Uświadom sobie: nikt rozsądny dzisiaj we władzach klubu i pośród normalnych kibiców nie chce sharksów i wszystkiego, co z nimi związane. |
Już to pisałem i napiszę jeszcze raz, gdyby Panowie spod pewnej flagi mieli na względzie dobro Wisły i sytuację w jakiej znalazł się nasz klub, częściowo przez nich to nie wywieszaliby tej flagi dla świętego spokoju.
Resztki honoru nie pozwoliłby im na to, ale pewnie znowu ich prywatny interes będzie ważniejszy niż dobro ogółu (klubu jak i wszystkich kibiców Wisły Kraków). Dla nich herbem nie jest Biała Gwiazda tylko rekin, taka prawda. |
Cytat:
Jako kibic jedyne co możesz to ew. ją wybuczeć, tylko może to wyglądać jak buczenie na piłkarzy. Nie wiem jaki sens mają takie rozważania. Przestańcie fantazjować jak wy tym sharksom flagi odbierzecie, bo to tragifarsa, pomyślcie o czymś realnym i sensownym. Własna flaga, okrzyk albo przyśpiewka przeciw sharksom - coś z jajem. Coś co nie wywoła zadymy której będziecie jedynymi (obok klubu) ofiarami. @FraMat - rozumiem że ty pójdziesz zrywać ew. flagę? |
Cytat:
edit: PDW wisi już w pierwszym meczu w Legnicy i nie widzę tam żadnych oddziałów |
W sumie dobrze by było gdyby SKWK & WSH oglosiło bojkot meczów jak za Bednarza. Przecież paskudne nowe władze Wisły zamiast zgodnie z planem dać jej umrzeć w ciszy uratowali ją przed toporem. No i nie dostaną już reklamówek z kasa. Skandal.
|
Jeśli ktoś myśli, że tak poprostu z dnia na dzień da się rozwiązać problem rekinów na stadionie to jest zwyczajnie głupi. Flagi PDW wisiały, wiszą i wisieć będą i to nie tylko u nas na stadionie. Na ten moment nie ma prostego i skutecznego rozwiązania tego problemu.
|
Cytat:
|
tommy chciałbym ci przypomnieć że na Reymonta 22 ma a siedzibę TS WISŁA KRAKÓW a nie jakieś wisła sharks i to barwy i godło TS są czczone a nie jakieś płetwy jak chcesz kibicować wsh to szukaj innego adresu. A co do tego co wisi w Legnicy to wątpię by skierowane było do ganksterów z pod znaku rekina a jak zawiśnie u nas to raczej tak, pamiętaj o tym wielki obrońco niedawnych układów
|
sam sobie szukaj innego adresu (długo szukać nie trzeba) tam wielu podobnie myślących do ciebie;)już nawet udziela się ta agresja jak u sąsiadek, a może to oni? hehe
leć za tydzień na C i tam się produkuj ze swoich mądrości. |
nadal się niektórym wydaje,że są ważniejsi niż klub ;)
|
Do momentu wyjaśnienia się całej sprawy, wstrzymałbym się z gwizdami, "zrywaniem flag", obrażaniem braci po szalu i nazywaniem naszych barw szmatami.
|
Cytat:
Sam z resztą pisałem o tym że to ochrona powinna nie dopuścić w ogóle do tego, żeby ta flaga tam się znalazła. Tragifarsa to jest ta postawa którą prezentujecie - jebie mnie to jaka flaga będzie wisieć. No to w takim układzie gratuluję, rekiny wyjebały na kawał pieniędzy Ciebie, Twoich braci po szalu, Twój ukochany klub, a Ty będziesz udawać że przecież nic się nie stało. Taka ot, flaga wisi, co to komu przeszkadza. :D Powtarzam jeszcze raz - nikt przecież o zdrowych zmysłach nie mówi tutaj o wyciąganiu na siłę wszystkich z C, zabijaniu dopingu, wyjebaniu gniazdowego - bo to nie o to chodzi. Nie powinno być żadnych oznak tej ciemnej karty z historii klubu, żadnego WS, żadnego PDW, to kole w oczy. Spójrzcie chociaż raz szerzej, dalej niż czubek Waszego aroganckiego nosa. To pomaga, naprawdę. Cytat:
|
Cytat:
Jasne, że nikt z nas tej flagi nie ściągnie osobiście. IMHO jeśli się pojawi zwykłe wygwizdanie/przyśpiewka powinna wystarczyć, aby pokazać, że dla płetfali nie ma poparcia na trybunach. Ochrona w tym kraju nie ma żadnych praw i jeśli będą chcieli to flagi na stadionie się pojawią. To nie jest tak, że w momencie w którym Wisłocki został prezesem klubu to poplecznicy WSH zniknęli z klubu. |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
zawiśnie ta flaga i co media zrobią?będą codziennie pisali że szarksi dalej są w klubie?koleś z Dubaju ucieknie?przecież to śmieszne.Klub odciął się od grup kibicowskich i tyle. pisanie tutaj nie ma nic wspólnego z dyskusją, za tydzień mecz to się wyjaśni na czym stoimy i ile jest konsekwencji w tym co piszecie.klepcie sobie do woli, o szmatach, smarksach, pozdrowieniach, obrażajcie innych, liżcie po stopach jadczaka, smacznego ;) |
Cytat:
|
śmieszny to ty jesteś
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Nie wiem czy dziubali wszyscy, czy nie. Grupa jest uznana za organizację przestępczą i to z automatu powinno dać bana jej symbolice na stadionie. Podam przykład zdecydowanie na wyrost, ale z Wami to się chyba inaczej nie da - zgodnie z tą logiką to w NSDAP też byli na pewno dobrzy ludzie, to po co ich po tej wojnie było tak męczyć. Dyskusja jak z dzieckiem, nie przyzna racji, będzie się kręcił dookoła tematu jak gówno w przeręblu. No, jesteś już na dobrej drodze, jeszcze parę postów i Cię może oświeci ;) Cytat:
|
Panowie trochę spokoju - na ten czas są 3 ....y - MS, DD i Z i ich mamy prawo mieszać z błotem! SKWK też jest niestety skompromitowane i krytyka jak najbardziej uzasadniona. A na resztę informacji czekamy. Mecz w WKSem dopiero 18 lutego w Wy się kłócicie o to czy będzie na nim flaga PDW , WS czy Marzena kochamy Cię. Przyjdźmy na mecz, dopingujmy Wisełkę a później debatujmy co się działo na trybunach.
Pozdrawiam |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 13:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl