Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Polityka transferowa Wisły (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=8819)

Pan Jotka 25.01.2010 14:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gromaders (Post 846520)
jeśli Legia faktycznie podpisze Nurkovica i okaże się wzmocnieniem to bezwzględnie ktoś powinien stracić w naszym klubie pracę...

Przyjechali szejkowie z Abu Dabi dzisiaj. Może zwolnia także nadprezesa? ;-)
A szczerze powiedziawszy dla mnie to jest wielka zagadka z tym wszystkim co sie dzieje wokół klubu Wisła Kraków w temacie piłki nożnej.

brylant17 25.01.2010 14:50

Napisze to co napisałem wcześniej: Brawo Skorża Brawo zarząd

1q2 25.01.2010 14:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez gromaders (Post 846520)
jeśli Legia faktycznie podpisze Nurkovica i okaże się wzmocnieniem to bezwzględnie ktoś powinien stracić w naszym klubie pracę...

To nawet będzie dobry test czy faktycznie Nurkovic był dobrym kandydatem bo to że ich trener bramkarzy to profesjonalista pełną gębą - nie ma co nawet dyskutować

Fakt jeden jest oczywisty - Nurkovic chciał u nas grać - najpewniej pieniądze też nie były wielką przeszkodą bo ile on może zarabiać w tym Travniku.
Reszta to domysły - Zobaczymy czy się sprawdzi w Legii, szczególnie że Legia nie ma jakiegoś wielkiego ciśnienia by już natychmiast kontraktować bramkarza więc raczej pierwszego lepszego nie weźmie.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kluvi (Post 846529)
1q2 przecież Mucha od lipca im odpada a kogo oni maja w rezerwie? więc to ciśnienie jest troszkę większe niż Ci się zdaje ;)

Jasne ale jeszcze przez pół roku mają Muchę więc 'na dziś' jeszcze nie potrzebują następcy - Chyba że tam jakieś grube jazdy się podziały i chcą za karę posadzić Muchę na pół roku na ławę - wtedy ok - ciśnienie musi być grube

My w zasadzie jesteśmy w tej samej sytuacji co Legia - Nie wierze by z Pawełkiem klub chciał przedłużyć, podobnie z Juszczykiem(zresztą on tylko na ławe przyszedł) więc zostajemy bez bramkarza po tej rundzie.

Kluvi 25.01.2010 14:53

1q2 przecież Mucha od lipca im odpada a kogo oni maja w rezerwie? więc to ciśnienie jest troszkę większe niż Ci się zdaje ;)

wislastoki 25.01.2010 14:55

HAHAH my mamy ciśnienie żeby mieć Bramkarza a i tak zadnego niebierzemy;/ Dla mnie osobiście śmiech na sali :)

_ukoL 25.01.2010 14:58

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wislastoki (Post 846530)
HAHAH my mamy ciśnienie żeby mieć Bramkarza a i tak zadnego niebierzemy;/ Dla mnie osobiście śmiech na sali :)

Ależ Wisła już ma skompletowany skład bramkarzy na rundę wiosenną sezonu 2009/2010.

1. Pawełek
2. Juszczyk
3. Kurto

Innych bramkarzy raczej nie zobaczymy we Wiśle na wiosnę. Chyba, że jakieś koczkodana na testach, choć to też wątpliwe. :-)

szczepek19 25.01.2010 14:58

plakac sie poprostu chce i zalamac rece... co ten zarzad Wisly robi :( moglibysmy miec bramkarza na dlugie lata... to mamy na... dlugie miesiace mek Pawelka i Juszczyka brawo brawo... a Legia znow bedzie miec bramkarza na ktorym pewnie zarobi... cos czuje ze beda na tyle zdeterminowani by go pozyskac... ehhh :(

tupet 25.01.2010 15:10

Ciekaw jestem co na to Skorża menago:-p

P.s. liga będzie ciekawsza

szczepek19 25.01.2010 15:13

http://legia.com/www/index.php?akt=12609 poczytajcie tylko komentarze... pieknie szydza z naszego klubu...

wolfy 25.01.2010 15:14

Menedżer Skorża dowalił do pieca, a teraz mamy epilog.
Jeżeli Legia weźmie Nurkovicia, to znaczy, że tak na 90% straciliśmy dobrego bramkarza. Dowhań byle kołka raczej by nie wziął. Jeżeli go nie weźmie, to znaczy, że napaliliśmy się na kołka właśnie, choć - paradoksalnie - pewnie i tak lepszego od Juszczyka.
Tak czy owak - epic failure. A to nie koniec telenoweli "Bramkarskie jaja", następny odcinek p.t. "Wisła bez bramkarza" już za pół roku. Ja liczę przynajmniej na zmianę reżysera, bo żeby powtarzać ten sam żart dwadzieścia razy to trzeba naprawdę nie mieć za grosz wyczucia...

P.S. No właśnie, czułem że brakuje puenty. "Liga będzie ciekawsza" - tylko ja nie wiem kto Skorży płaci: Canal+, czy Wisła Kraków?

eMTe 25.01.2010 15:27

http://sport.onet.pl/74331,1248675,2...wiadomosc.html

Pan Jotka 25.01.2010 15:29

tomaszek67
2010-01-25 15:16 - IP 94.75.1***
Swoją drogą czytając o Nurkoviciu od razu przypomina mi się przypadek Stanewa :)))
Bułgar podobnie jak Bośniak też nie dogadał się z Wisłą i trafił do Legii gdzie grał znakomicie i zdobył mistrzostwo :)

Swieta prawda. A jak było z Olisadebe? Nie trafil do Wisly bo podobno byl za slaby.rok pozniej Polonia zdobyla wszytsko co mogla w Polsce.

AYALA 25.01.2010 15:31

czy ten Nurkovic jest tak dużo lepszy od Pawełka ..wątpie.Dużo zależy uważam od trenera bramkarzy.Takiego fachowca jak ma Legia Dowhańa to Wiśle potrzeba na wczoraj żeby zrobił z Pawełka czołowego golkipera tak jak zrobił z Muchy czy Fabiana wcześniej

Jean_Paulista 25.01.2010 15:34

no to działacze dali dup* na całej linii... toż to normalnie komedia jakich mało... nie wiem czy się śmiać, czy płakać? :/

wolfy 25.01.2010 15:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jean_Paulista (Post 846556)
nie wiem czy się śmiać, czy płakać? :/

No więc -śmiać się naprawdę nie ma z czego (jeśli się kibicuje Wiśle, rzecz jasna), a płakać trochę wstyd...
Najlepiej wybrać opcję zwolenników Skorży i wierzyć, że nasz trener miał POWÓD. POWÓD, którego zrozumienie leży poza naszymi granicami poznania( i niech tak może już zostanie), ew. - na którego zrozumienie nie jesteśmy jeszcze gotowi. Kto oglądał jakikolwiek serial w rodzaju X-Files, ten kojarzy te klimaty. "The truth is out there", ewentualnie "I wan't to believe" (tyle, że zamiast latającego spodka zdjęcie Juszczyka trzymającego koszulkę Wisły). Nie ma się co oszukiwać - bycie fanem Skorży to nie jest ostatnio łatwy kawałek chleba.
Na pocieszenie dla nich można tylko dodać - kibice Wisły mają jeszcze gorzej. Fani przynajmniej mają wiarę w idola ("Maciek tak wszystko zrobi, że będzie dobrze"), a mnie na myśl o kontuzji Pawełka przed meczem z Cracovią ciary przechodzą...

Jean_Paulista 25.01.2010 15:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wolfy (Post 846558)
Najlepiej wybrać opcję zwolenników Skorży i wierzyć, że nasz trener miał POWÓD. POWÓD, którego zrozumienie leży poza naszymi granicami poznania( i niech tak może już zostanie), ew. - na którego zrozumienie nie jesteśmy gotowi.

a co Skorża ma do kasy? powiedział, że się podoba, niech go ściągną, a że góra posępiła kasy to inna sprawa... no ale na pocieszenie mamy zakontraktowanego na pół roku wirtuoza bramki, Juhu pokaże na co go stać :D

wolfy 25.01.2010 15:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jean_Paulista (Post 846561)
Juhu pokaże na co go stać :D

A myślisz, że czego się wszyscy tutaj tak bardzo obawiają?

Ricon 25.01.2010 15:58

Legia złożyła propozycje Nurkovicovi juz 10 dni temu. przeczytajcie wywiad (szkoda ze autor nie zapytał sie go dlaczego nie przyjął propozycji Wisły

http://legia.com/www/index.php?akt=12614

el Nuero 25.01.2010 16:00

Możecie mnie wyśmiać, ale...

Przy wpisach wielu z nas powtarza się hasło: Wisła nie ma pieniędzy. Zgoda. Dlaczego jednak trudna sytuacja finansowa całkowicie wyłącza myślenie? Jeśli na jakichś zawodników Wisły nie stać, to po prostu nie robimy z siebie komedii. A jeśli stać (przy pewnym wysiłku), to klub nie powinien ciągnąć w nieskończoność tych "bramkarskich jaj". Jeszcze trochę, a powiedzenie mądry jak polityka transferowy Wisły - stanie się przekleństwem. :evil:

Coraz większa złość wielu naszych kibiców-internautów może wypływać z faktu, że Wisła w ogóle nie uczy się na błędach, ale z roku na rok je powtarza, i to coraz większe. Przykład: nie stać było Wisły ubiegłej zimy na wzmocnienie składu za (może) pół miliona € - to latem klub stracił ponad trzy miliony (2 mln za awans do 4. rundy + 1 mln € za FG LE + $$$ za transmisje). Teraz znowu Wisły "nie stać" na kilkaset tys. € wysiłku finansowego. Czyżby komuś "zależało" na powtórce z rozrywki? Przecież latem będzie kłopot z obydwoma bramkarzami na raz. I co wtedy?

W moim odczuciu to nie trudny stan finansów jest temu winien. Przecież "super-trener" Jacek K. "odesłał" tylu bramkarzy, bo mu "nie pasowali". Jeśli Dowhań zatwierdzi kandydaturę Nurkovicia, będziemy mieli dowód czarno na białym, że nie brak pieniędzy, ale skandaliczna głupota zadecydowała o obecnych kłopotach naszego klubu (czemuś biedny - boś głupi! - bolesne :-/ ). Nieumiejętność zarządzania nawet skromnymi funduszami, chaos transferowy i wiele innych zaniedbań - aż chce się zapytać: czy na tym statku na pewno jest kapitan?

Żeby nie było, że jestem nadwrażliwym panikarzem:
Cytat:

Przekonywać się, że obśmiewany Pawełek nie umie, to tyle, co ponownie odkrywać, że Kubuś Puchatek jest misiem o bardzo małym rozumku.
cytat za GW, artykuł: Reprezentacja. Smuda 2.0. Wersja pluszowa.

0 22 25.01.2010 16:03

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rafalek (Post 846501)
Ostatnio to on okłamał klub mówiąc, że ma DUUUUŻO lepszą propozycję, z DUUUUŻOO lepszego klubu...i co? I poszedł do Legii..

Moze tak uwaza :)

Zawsze sie zastanawiam po co sa te testy, skoro 99% pilkarzy ich nie zalicza (w mniemaniu naszych trenerów), a 0,75% zalicza i po rundzie wylatuje. Nie ma sie czym grzać.

Rob_Zombie 25.01.2010 16:09

Jak tak czytam te wasze śmieszne płacze, szczególnie Wolfiego to tylko jedno mi przychodzi do głowy: psy szczekają, karawana jedzie dalej.

kask88 25.01.2010 16:12

Ciekawe ile jeszcze lat w plecy w pucharach ile kompromitacji ile głupich szmat puszczonych w przedeliminacjach europejskich pucharów aby zarząd zrozumiał że Wisła MUSI MIEĆ PEWNEGO I SOLIDNEGO BRAMKARZA. Za rok dalej opdadniemy przez glupia szmate i dalej bedzie łatanie budzetu bramkarzami typu Juszczyk? Z całym szacunkiem dla Marcina Juszczyka nie wiem czy Marcin prezentuje poziom ekstraklasowy a co dopiero poziom WISŁY KRAKÓW MISTRZA POLSKI.

Lemoniadowy Joe 25.01.2010 16:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez el Nuero (Post 846568)
Coraz większa złość wielu naszych kibiców-internautów może wypływać z faktu, że Wisła w ogóle nie uczy się na błędach, ale z roku na rok je powtarza, i to coraz większe. Przykład: nie stać było Wisły ubiegłej zimy na wzmocnienie składu za (może) pół miliona € - to latem klub stracił ponad trzy miliony (2 mln za awans do 4. rundy + 1 mln € za FG LE + $$$ za transmisje).

jaki piłkarz wart 0,5 mln euro (transfer? kontrakt?) byłby tak znakomitym wzmocnieniem że przy takiej grze roznieślibyśmy Levadie a potem Debreczyn i awansowali do LE,co nie znaczy że nie potrzebujemy wzmocnień ale nie ma raczej opcji aby ściągnąć znakomitych graczy za taką kase jak mamy co najwyżej powiększyć kadrę o solidnych rzemieślników bo najważniejsza i tak jest forma , taktyka nastawienie itd.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez el Nuero (Post 846568)
W moim odczuciu to nie trudny stan finansów jest temu winien. Przecież "super-trener" Jacek K. "odesłał" tylu bramkarzy, bo mu "nie pasowali". Jeśli Dowhań zatwierdzi kandydaturę Nurkovicia, będziemy mieli dowód czarno na białym, że nie brak pieniędzy, ale skandaliczna głupota zadecydowała o obecnych kłopotach naszego klubu (czemuś biedny - boś głupi! - bolesne :-/ ). Nieumiejętność zarządzania nawet skromnymi funduszami, chaos transferowy i wiele innych zaniedbań - aż chce się zapytać: czy na tym statku na pewno jest kapitan?

a tu sie zgadzam Kazimierski trener sprowadzony za poleceniem Skorży zostawił po 2,5 roku pracy spalona ziemie

funkykoval 25.01.2010 16:24

No w kontekście zatrudnienia Juszczyka dzisiejsza bomba z Nurkoviciem jest niesamowita. Fakt jest taki, że moglismy mieć za stosunkowo nie duże pieniądze niezłego bramkarza już w lecie, ale trener Kazimierski jest:
a) kompletnym nieudacznikiem nie potrafiącym ocenić zawodnika:-P
b) Pawełek płacił kazimierskiemu za to żeby nie miał konkurenta do bramki:D
c) Kazimierski to przecież były zawodnik Legii, więc robił wszystko by nie wzmacniać konkurtentów (tzn Wisły):D
mozliwe jest większa ilość poprawnych odpowiedzi. Fakt jest oczywisty - to na Skorży spoczywa odpowiedzialność za cyrk z bramkarzami w Wiśle, bo przecież stał murem za Kazimierskim do końca. Przysługę nam - kibicom oddał Franz Smuda zabierając tego nieudacznika do reprezentacji. Według mnie każdy inny trener bramkarzy daje większą szansę na polepeszenie stanu rzeczy istniejącego niż nasz kochany Jacuś.

palladynTS 25.01.2010 16:29

Niezwykle ciekawym faktem jest to że praktycznie nie ma tygodnia by nie było jakiejś farsy w której udział bierze klub Wisła Kraków z całą tą otoczką podpisywania kontraktów,sprawdzania zawodników.
Już pomijam ,że cała Polska ma z Nas totalną polewke.Nurković jest na tyle bramkarzem że LEGIA go łyknie jak nic,i okaże się że za pół roku będzie najlepszym bramkarzem w kraju.
Tymczasem przy R22.
Spokój.Nic się nie dzieje.Jak kultowa scena w "Rejsie".Nuda.Jak w polskim filmie.
Wydaje mi się że wielkimi krokami nadchodzi czas by kogoś w Wiśle rozliczyć za wykonaną pracę,a w zasadzie za jej brak.
Co rusz przechodzą nam goście do gry,obok nosa.
To głupie ale wygląda to tak że nasi skauci pracują dla innych zespołów w Polsce.
Bo tak,ten kolo z BATE Boryszew miał grać u Nas .I co? Gra w Amice.
Nurek - LEGIA
Ciekawy jestem jak się okaże że nie podpiszemy z Punoszevac-em,z Ba,z Polijakowem -dla której ekip w kraju i który z Nich okaże się przydatny.Będe strzelał.Może w Sląsku? Albo w Odrze lub Polonii W?

Pewne rzeczy wydają się śmieszne jednakże ja ich nie ogarniam.Niech się śmieją ,na końcu to i tak My będziemy górą ale brak kompetencji i totalna ignorancja pewnych ludzi doprowadzają mnie do szału.
I niech nikt nie mówi o braku pieniędzy w klubie,o oszczędnościach i takich sprawach bo TO MY JESTEŚMY MISTRZEM POLSKI i nie powinno tematu, a na razie to niestety ale przez działania niektórych zostajemy wystawiani na pośmiewisko całej Polski.

Sami 25.01.2010 16:31

14. stycznia pisano, że Nurković przejdzie do Wisły.
16. stycznia, że nie, bo dostał lepszą ofertę.
Adis mówi, że 10. dni temu, czyli 15. stycznia agent poinformował go o zainteresowaniu Legii.
Wszystko by się zgadzało.. ;/

tedi100 25.01.2010 16:39

Teraz nie mędrkujcie sobie jak to słabo z bramkarzami jest u nas pół roku temu jaki to wieli Kapsik co on to nie potrafi i znów ktoś go nam z przed nosa sprzątnął i dobrze teraz grzeje ławę w amice tak samo może być z Adisem ... Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! dla mnie liczy się tylko 3 zawodników których powinniśmy zakontraktować są nimi Issa Ba , Poljak i Ponusevic... i tyle a nie jakieś kombinacje... brakuje nam tylko napadziora i styknie...

tupet 25.01.2010 16:43

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tedi100 (Post 846587)
Teraz nie mędrkujcie sobie jak to słabo z bramkarzami jest u nas pół roku temu jaki to wieli Kapsik co on to nie potrafi i znów ktoś go nam z przed nosa sprzątnął i dobrze teraz grzeje ławę w amice tak samo może być z Adisem ... Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło! dla mnie liczy się tylko 3 zawodników których powinniśmy zakontraktować są nimi Issa Ba , Poljak i Ponusevic... i tyle a nie jakieś kombinacje... brakuje nam tylko napadziora i styknie...

Poczekaj Kapsik jeszcze z ławki wyskoczy szybciej niż Juszczyk bo on to chyba po picie
a twoje zapędy do podpisania pierwszych lepszych testowanych zawodników zostawie bez koment

zordon 25.01.2010 16:44

Można pisać, że nic się nie dzieje, przecież i tak mamy najsilniejszą pakę w kraju. może i tak, ale jak długo tak będzie? Głowa i Sobol już młodsi nie będą. Wszyscy liczą na ich powrót jak na zbawienie, a przecież może się okazać, że ci trzydziestokilkuletni zawodnicy po POWAŻNYCH kontuzjach już nie wrócą do dawnej formy! Podobnie jak Cleber, o którym już ktoś pisał na tym forum, że ponoć wielkiego futbolu nie pokazywał już w Rosji. Brak jakiegokolwiek długofalowego myślenia w naszej drużynie, bazujemy na własnych zasobach, które, pragnę zauważyć, bardzo szybko się kończą! co dalej Wisełko?

kosaTS 25.01.2010 16:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Sami (Post 846581)
14. stycznia pisano, że Nurković przejdzie do Wisły.
16. stycznia, że nie, bo dostał lepszą ofertę.
Adis mówi, że 10. dni temu, czyli 15. stycznia agent poinformował go o zainteresowaniu Legii.
Wszystko by się zgadzało.. ;/

niech spada na drzewo.
Mamy Filipa :D

Ploughmanson 25.01.2010 16:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez tedi100 (Post 846587)
dla mnie liczy się tylko 3 zawodników których powinniśmy zakontraktować są nimi Issa Ba , Poljak i Ponusevic...

Oooo, nie licz na tak wiele. Nie wiem czemu ale wydaje mi się, że mogę się z tobą założyć, że żaden nie będzie naszym zawodnikiem. Po prostu jeżeli usłyszę kolejnego newsa: Wisła testuje bramkarza/ napastnika... itp nie uwierzę, że się przymierzamy do jego kupna/zatrudnienia.

Markus 25.01.2010 17:12

Jeśli Nurkovic trafi do Legii, będziemy mieli do czynienia już nie tylko z kompromitacją, skandalem i nieporadnością wszystkich odpowiedzialnych za politykę kadrową w Wiśle (od samego dołu, do samej góry), a ogromnym upokorzeniem.

Wszyscy wiemy, że źle się dzieje w klubie, że mamy kryzys finansowy i tak dalej. Ale nie zwalnia to nikogo z obowiązku podejmowania słusznych, a nie kretyńskich decyzji oraz prowadzenia polityki służącej klubowi.

saklak1906 25.01.2010 17:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Markus (Post 846610)
Jeśli Nurkovic trafi do Legii, będziemy mieli do czynienia już nie tylko z kompromitacją, skandalem i nieporadnością wszystkich odpowiedzialnych za politykę kadrową w Wiśle (od samego dołu, do samej góry), a ogromnym upokorzeniem.

Jak Kaspsik przechodzil do Lecha to tez byly lamety ze taki zajebisty zawodnik nam z przed nosa uciekl do Wielkopolski. A teraz chlop sie do 11 meczowej nie miesci bo go jakis mlodik wygryzl a ostatnio przyplatala kontuzja.

Nurkovic jak chce isc do Legi niech idzie ja po nim plakal nie bede juz jednego sprzedwczyka mielismy i tez placzu bylo co nie miara a skonczylo sie jak sie skonczylo. Jak by chcial u nas grac to by juz dawno gral a nie zmienial zdanie jak kobieta w 8 miesiacu ciazy.

Zieniu17 25.01.2010 17:42

Cytat:

Wszyscy wiemy, że źle się dzieje w klubie, że mamy kryzys finansowy i tak dalej. Ale nie zwalnia to nikogo z obowiązku podejmowania słusznych, a nie kretyńskich decyzji oraz prowadzenia polityki służącej klubowi.

Mylisz się, lub inaczej mówiąc nie piszesz całej prawdy.

Kompromitacja to będzie tylko i wyłącznie wtedy, gdy Nurkovic przejdzie do Legii, będzie grał w podstawowej 11-stce i będzie dobrze bronił, a takiej gwarancji nie masz.

AYALA 25.01.2010 17:44

ruszy sie Bogusiowi sprzedaż kabli i śwatłowodów to chyba wtedy będa dopiero transfery.

Ploughmanson 25.01.2010 17:45

Cytat:

Pierwotnie napisane przez saklak1906 (Post 846629)
ja po nim plakal nie bede juz jednego sprzedwczyka mielismy i tez placzu bylo co nie miara a skonczylo sie jak sie skonczylo.

Sprzedawczyka? On jeszcze nawet hymnu Wisły nie słyszał a Ty już tak mówisz, jakby grał u nas i nagle uciekł do Legii. Jakbyś miał wybrać pracodawcę to też w pierwszej kolejności porównałbyś pensję a nie myślał o przywiązaniu (którego tak na prawdę po testach się nie zdobywa).

kacu 25.01.2010 17:46

Nurkovic to całkiem niezły bramkarz. Szkoda tylko, że jak podpisze kontrakt z Legią i przyjedzie na nowy R22 to powitamy go jak Dolhe i jego karierka sie złamie... ale sam jest sobie winien.

emjot 25.01.2010 18:02

Cytat:

nie do końca się zgodzę
bo największą kompromitacją będzie to że kolesiostwo w sztabie szkoleniowym Wisły nie pozwoliło realnie ocenić tego na co stać Nurkovicia
wszak pan trener bramkarzy Kazimierski kolega naszego najlepszego trenera wszech czasów pana Macieja S. wyraził się był że takich jak Nurković jest na pęczki a o niebo lepszy od niego jest Cebanu i Pawełek

:lol:

a panu S. zabrakło jaj, albo też poczuł się w obowiązku wesprzeć swego kompana i ... mamy co mamy
czyli duo Pawełek - Juszczyk

kohprzem'68 25.01.2010 18:03

Bramkarza można było zakontraktowac już znacznie wcześniej a teraz skoro Legioniści chcą mu się bliżej przyglądnąc to oznacza że coś w nim widzą , agent szuka większych pieniędzy i tyle chce zarobic na Nurkoviciu jak najlepiej go opchnąc Wisła w tej rywalizacji jako klub jest bez szans w bo finanse są na katastrofalnym poziomie i wychodzi na to że liczy na cudowne moce Skorży który zrobi majstra starym dobrym składem .
Oczywiście jak w międzyczasie nie stracimy Alvareza , Marcelo lub kogoś z czuba ataku .

Markus 25.01.2010 18:06

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Zieniu17 (Post 846633)
Mylisz się, lub inaczej mówiąc nie piszesz całej prawdy.

Kompromitacja to będzie tylko i wyłącznie wtedy, gdy Nurkovic przejdzie do Legii, będzie grał w podstawowej 11-stce i będzie dobrze bronił, a takiej gwarancji nie masz.

Kompromitacja i ogromne upokorzenie dla całego pionu odpowiedzialnego za naszą politykę kadrową będzie już wtedy, gdy Dowhań uzna, że warto wydać nań pieniądze jeszcze większe niż dawała Wisła. Pokaże to jak bardzo nieudolna i niekompetentna jest obecna polityka personalna przy Reymonta, bo w osądy Dowhania akurat można wierzyć

Gdyby przykładowo Kazimierski był japońskim samurajem, musiałby popełnić wówczas harakiri.

Jedyna nadzieja naszego sztabu szkoleniowego i RN jest taka, że Dowhań im tego upokorzenia nie zafunduje i odeśle Bośniaka. Aczkolwiek i tak już są dostatecznie skompromitowani i ośmieszeni półtorarocznymi testami stada bramkarzy "na kilogramy", zakończonymi zakontraktowaniam "nowej jakości" w postaci Juszczyka...

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 02:32.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl