![]() |
Witam, sprzedałem na Allegro konsole do gier oczywiscie sprawna itd. Dotarła do kupujacego (poczta polska - zwykly piorytet) i wmawia mi ze nie dziala - chociaz kiedy ja wysylalem byla sprawna w 100%. i ta szkoda ktora jest nie jest mozliwe aby wywolana byla przez poczte. mowi ze chce mi ja odslac - czy ma takie prawo? przeciez rownie dobrze to on mogl ja zepsuc i teraz zrobic na mnie wala. jakieś rady?
|
No cóż, nie wiem jak to się ma do osób prywatnych, ale z tego co wiem to kupujący może rozmyślić się i w ciągu kilku dni zwrócić to co kupił bez podania przyczyny.
Może gość w ....*a wali bo się rozmyślił albo nagle zaczął potrzebować kasy ? |
Cytat:
|
Ma ktoś z was jaką sprawdzona stronkę gdzie można obejrzeć najbliższe ufc ??
|
http://allegro.pl/termoaktywna-koszu...314325437.html czy taka koszulka sprawdza się w codziennym użytkowaniu (np pod bluzę i kurtke jak jest zimno?) Czy tylko jest przeznaczona do sportu ? :)
|
Cytat:
Czyli te "10 dni na zwrot bez podania przyczyny" Cię nie dotyczy. A jesli jestes pewien, ze konsola byla sprawna i nie ma uszkodzenia "z winy poczty" bo np spadła, czy coś, to gość w kulki leci i nie musisz przyjmować tej paczki. On powinien sprawdzić ją przy kurierze. Jeśli odebrał = w jego ocenie wszystko jest sprawne i dobre. Wszystko :) |
Co polecicie na chwilę obecną z laptopów w cenie do 2 tys. ?
|
Cytat:
Po pierwsze; nie masz obowiązku zwrócić mu pieniędzy. Nie jesteś hurtownią, ani żadnym sklepem internetowym. Po drugie; sprzedawałeś towar jako uzywany - ale DZIAŁAJĄCY. Napisales to w opisie aukcji - wiec jakby to najglupiej nie zabrzmialo ale... NIE kłamales. To jest właśnie sprzedawanie przez allegro...wystarczy napisać coś w opisie - i to według zasad allegro stanowi regulamin aukcji i jest tak jak napisałeś. Więc najprościej zwal winę na pocztę że rzucali tym towarem po sortowni i w aucie podczas transportu. Jak facet Ci da negatywa - odpowiedź mu tym samym. Już nie raz miałem takich grzdyli, którzy dostawali towar, ale rodzice się kapnęli , że synalek kupił coś drogiego i kazali zwrócić. Sorry, ale trzeba było monitować co gnojek robi w sieci ;-). Jak masz jakieś pytania, to wal śmiało na priv, bo ja wiem jak wygrać z allegro i z takimi malkontentami. pzdr |
Witam , jako ze UW nie wydaje kalendarzy jaki polecacie dobry,wislacki kalendarz na rok 2011?
|
Dzięki Panowie za pomoc - dałem mu do zrozumienia, że łatwo nie będzie. A tak przy okazji wypatrzyłem, że to kibic ległej.
@nbp dzięki wielki, jeżeli będzie taka potrzeba to pozwole sobie napisać na priva ;] |
Cytat:
|
Cytat:
W ramówce na dzisiaj walka Adamka o 02:00. |
Witam ! potrzebuję pomocy ;) Posiadam tapetę na pulpicie - zdjęcie z meczu z Lechią na Suchych Stawach. Niestety tapeta chyba została usunięta z komputera, a działa tylko dzięki połączeniu ze stroną internetową? Jak odnaleźć "źródło tapety"?
Przepraszam za zapewne banalne pytanie i Wiślackie Pozdrowienia przesyłam ;) |
ile zarabiają nasze koszykarki wiecie może ?
Tak z ciekawości jakbyście podali zarobki E. Kobryn i M. Vucorović. Tak żebym miał rozeznanie po prostu ile zarabia najlepsza nasza Polska koszykarka, i wieczna rezerwowa z bałkan :) pzdr |
Maja powinna zarabiać najwięcej w klubie, żeby długo tu została :lol:
|
Cytat:
ps. Mam nokię E52. PONOĆ jest taka opcja w telefonach z symbianem, że można podpiąć do kompa komórkę, jakiś specjalny program trzeba ściągnąć i można odczytać na kompie wykasowane smsy z odbiorczej w komórce. Czy to prawda ? PODJĄŁBY SIĘ KTOŚ TAKIEGO ZADANIA ? ZAPŁACĘ ! bo programy już mam, ale nie wiem co z czym... |
pytanie do kogos kto ma o tym pojecie :
Jaka wybrac lokate ( 3miesieczna ,max 6 miesiecy) i w jakim banku aby zarobic? kwota do 100tys .Prosze o pomoc kogos kumatego w tym temacie:)pozdrawiam |
Cytat:
... zmień ksywkę. :-) |
Cytat:
|
czy jest jakis sposob zeby sciagac platne gry i aplikacje na samsunga wave s8500?? tylko prosze o sprawdzone sposoby a nie wymysly z neta ktorych jest mase...
|
Cytat:
-> Bada |
Cytat:
i jeszcze: są jakieś zniżki typu 20- 30% do sklepu Nike? Jeśli tak to w jaki sposób można taką zniżkę dostać? :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Zna ktoś jakiegoś utalentowanego informatyka bądź gdzie w Krakowie są w stanie czegoś takiego dokonac?
Chodzi o ominięcie hasła w dysku przenośnym. Przy normalnym użytkowaniu wyskoczyło mi żądanie hasła którego nie ustawiłem. |
Do znawców elektryki :-) mam pytanie j. niżej :
Zainstalowałem w mieszkaniu czujkę ruchu + wąż świetlny + zasilacz 12V. Problem zaczyna się w momencie uruchomienia czujki : pozycja : on - pali się cały czas. ok pozycja : off - mruga pulsacyjnie .. ? pozycja : mic - j.w. pozycja : pir+mic - j.w. wszelkie opcje ustawienia w czujce różnych kombinacji spalają na panewce, Co można z tym zrobic ? Proszę o info. Pozdrawiam |
Mam problem 3 dni temu kupiłem z mleczarni dwa jogusie nic w tym dziwnego tyle, że były dzień przed terminem ok jeden wypiłem 7 drugi 8 no i się zatrułem....boli mnie brzuch mam zaparcia co chwilę, brzuch wygląda jakby był pełny i nabity.Macie jakieś sposoby na to? piłem już Pepsi wynalazek kupla, ale nie pomogło :/a do lekarza raczej nie będę leciał...
P.s bez śmiechów :P |
Cytat:
|
Cytat:
Bo tak jak po 5 stówek się zrzucili piłkarze, to dla nich pewnie grosze. A jak z koszykarkami naszymi ? Jakoś przy okazji przychodzenia nowych zawodniczek do nas, nie mówi się o wysyokości kontraktu i o cenie.. |
Panowie przeszukałem chyba cały internet nigdzie nie mogę znaleźć gry Sydney 2000 do ściągnięcia ? poratuje ktoś ?!
__ dzięki wisl@k_TS ! |
Cytat:
http://rapidshare.com/files/15342950...2000.part1.rar http://rapidshare.com/files/15343133...2000.part2.rar http://rapidshare.com/files/15343313...2000.part3.rar http://rapidshare.com/files/15343490...2000.part4.rar http://rapidshare.com/files/15343663...2000.part5.rar http://rapidshare.com/files/15343663...2000.part6.rar |
Cytat:
|
Potrzebuję jakiegoś dobrego sprawdzonego programu do budżetu domowego. Koniecznie żeby uwzględniał giełde, lokaty, fundusze itp.
|
Cytat:
Pomoże |
Potrzebuję jakiś punkt w Krakowie (najlepiej w Nowej Hucie, aczkolwiek może być też w innej części miasta), w którym wydrukują mi zdjęcia w takiej jakości, w jakiej były zrobione. Rozchodzi się o druk pracy magisterskiej i zdjęcia muszą być bardzo dobrej jakości, bo to praca badawcza. Drukarka laserowa niestety nie wyrabia. Jeszcze jak ktoś będzie znał cenę takiej usługi to byłoby świetnie.
|
W realu (krokous) koło vision express tam coś takiego powinni drukować lecz nie wiem czy napewno
|
Cytat:
Popytaj tez w centrach handlowych |
Potrzebuję jakiś punkt w Krakowie najlepiej okolice NH... gdzie normalnie skupują butelki po browarze bez paragonów itp... Trochę się tego nazbierało ;)
|
musze mieć informacje czy wgrywanie firmware za pomocą phoenix formatuje bądź nie telefon
|
Ma ktoś z was wiślacką pufę? Jesteście zadowoleni? Dobra jakość jest? Wygodna? Warto sobie zrobić taki prezent gwiazdkowy ?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl