![]() |
Czyżby w Podbeskidziu nie grał teraz Mateusz "Bączek" ? ;)
|
Wyjebać tego Janasa zanim nam Lechię do drugiej ligi spuści..
W jego miejsce widział bym Tarasiewicza. |
Bardzo szkoda Lechii, bo przegrali na własne życzenie.
Mogli odskoczyć ŁKS-owi i parchatym na 6pkt i myślę, że byłoby pozamiatane. |
Kurde no a mogła Lechia odskoczyc na 7 punktow od Cracovii. Beda mieli bardzo ciezko przeprawe w walce o utrzymanie.
|
Szmatiuk - asysta klasowa xD
Wolski cala połowę niewidoczny, ale jak się obudził na koniec to od razu, szybkie przełożenie dwójki rywali, trochę szczęścia i Sapela bez szans. Ale z drugiej strony, gdyby Buzała umiał grać w piłkę... |
Czy ktoś lepiej w historii tej ligi bił stałe fragmenty od Kosy? ;)
|
Cytat:
Przydałby się Kosa w Wiśle na ławkę mając na uwadze , że jego wrzuty sieja takie spustoszenie . |
Cytat:
|
Kosa miałby dzisiaj pewny plac. Zieniu tak samo zresztą.
Tym bardziej szkoda, że tak łatwo się z nimi rozstaliśmy. Szczególnie z Panem Markiem, który przecież pewnie najchętniej nigdzie by się nie ruszał, gdyby była chęć przedłużenia kontraktu ze strony zarządu. |
Temat Kosy w Wiśle jest juz dawno zamknięty i nie o umiejętności tutaj chodzi!
|
ja myślę, że ta liga będzie ciekawa do ostatniej kolejki ;)
|
Teraz kibice Legii powinni ładnie odszczekać zarzuty wobec obsady sędziowskiej.
Bardzo dobry mecz pana Musiała, choć ta sytuacja, gdzie Buzała przepchnął Michał Żewłakowa... IMO - błąd. Czyli jeśli już sędzia kogoś przekręcił, to był to dziś GKS. |
Cytat:
|
No i brawo dla GKS. Jutro mamy znowu wielką szansę zmniejszenia strat do Legii. Dojścia ich na 8 pkt co w perspektywie meczu piątkowego może sprawić, że dojdziemy ich na 5 pkt :-) Trzeba wygrać, to ostatni dzwonek!
|
Wygląda na to, że nowym nabytkom Legii bliżej do Arruabareny, Descargi czy Kneżevicia niż do Kuciaka i Ljuboji. Jakby byli tak dobrzy, jak ich reklamowano, to spokojnie Skorża znalazłby im miejsce na boisku.
|
W Warszawie dobry wynik dla Ślaska, może Polonii - bo my o MP nie walczymy. No jako kibice wierzyć wierzymy ale rozum mówi co innego. Aczkolwiek cuda się zdarzają:)
Jednak najpierw wygrajmy jutro w Chorzowie. |
nie rozumiem radosci tutaj na forum z remisu Legii. Przeciez na mistrza nie ma szans, na pudlo tez ciezko bedzie Wisle wskoczyc wiec w perspektywie finalu Pucharu Polski z warszawianami powinni wszyscy trzymac kciuki za Mistrza Polski dla Legii. No chyba ze nie chcecie pucharow w Krakowie.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
A ja będę wierzył w mistrza do póki będą matematyczne szanse ooo!:-P
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Szkoda tych 2 pkt. w Bełchatowie, moglibyśmy dojść do Legii na 3 pkt. :(
|
^^niektorzy to juz chyba calkiem ulegli propagandzie warszawskich mediow ktore nadaly legii podwojna korone za ten sezon i sadza ze nie mamy zadnych szans z warszawiakami a znajac zycie to w piatek znowu bedziemy spiewac "gdzie twoje berlo?"
|
tak, panowie macie prawo trzymac kciuki za Slask by ten wygral Mistrza Polski, tylko pytanie co z tego bedzie miala Wisla ? Jak dla mnie wazniejsza jest gra Bialej Gwiazdy w pucharach niz zdobycie mistrza przez zespol z Wroclawia. Nie oszukujmy sie, o pudlo bedzie ciezko wiec jedyna szansa dla nas to Puchar Polski. Rozumiem ze sympatie kibicowskie z Slaskiem sa wazne, rozumiem ze niechec do Legii jest duza ale to nam nie zrownowazy przyszlorocznego budzetu jesli Slask bedzie Mistrzem a my wyladujemy poza podium. No nic, i tak sie wszystko roztrzygnie na boisku. Oby jutro wygrana w Chorzowie i zycze wszystkim udanego weekend'u.
ziuk_NYC |
Cytat:
A Puchar Polski i tak wygramy. |
Co się dzieje na tym forum? To "trzymanie kciuków za Legie" przypomina mi biadolenie przed ostatnimi derbami na R22, że "remis byłby ok". Po cholere śpiewamy "Tylko Wisła TS!"? Bo choć biorąc pod uwagę multum wpadek jakie zaliczyliśmy w lidze nadal pozostajemy w grze o MP i każdy kibic Wisły czy jest piknikiem czy ultrasem powinien wierzyć w tytuł póki są na to matematyczne szanse!
|
Cytat:
Im więcej trzymanych kciuków za Legie to większa szansa, że Legia zostanie mistrzem i skróci nam to drogę do pucharów? Te kciuki mają na to jakiś wpływ? Puchary trzeba wywalczyć, a nie liczyć na szczęśliwy zbieg okoliczności. Jeżeli będziemy za słabi, żeby uratować ten sezon to trudno. Sorry, ale w tym mentalnym ku*wieniu się zostajesz chyba sam. |
Legła,legła Warszawa!Oby jutro Śląsk zainkasował 3 pkt.Jak można zakładać szalik Wisły i trzymać kciuki za zdobycie MP przez Legię?!To może jeszcze dołączcie do tych frajerów z NH co jeżdżą na Łazienkowską ze szmatą "Paka z grodu Kraka".
|
Jeszcze kuźwa oddajmy Legii w piątek 3 pkt. za darmo. A co, niech zdobędą mistrzostwo, może po przyjacielsku łaskawie pozwolą nam zdobyć PP! :kumple:
Czy ja nadal jestem na forum Wisły...? :shock: |
legła legła legła. Przenigdy nie będe trzymał kciuków za tą ku&wę z warszawy
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
To samo mówili jak był u nas i już tak układamy... dwa lata :) |
Cytat:
|
A nie mówiłem, żeby nikogo nie koronować w lutym, czy w marcu, bo wiele może się jeszcze zdarzyć z taką padaką jaka gra Legia, jak i inne ekipy. Liga będzie ciekawa. Emocje do ostatniej kolejki gwarantowane :D
|
Teraz Legia ma 4 ciężkie mecze pod rząd z Wisłą, Ruchem, Widzewem i Lechem więc jest możliwość ich dogonienia.
|
Teraz poziom tej ligi jest tak słaby ,ze jedyne co jest w niej fajne i ładne dla oka to stadiony.Kiedys bylo odwrotnie.
|
14 dni wierzyłem w mistrza. Od wygranej w Bielsku do dziś :)
Teraz jedyne co mnie do tego skłania to fakt, że jak nie my to kto? Ruch? Korona? Śląsk? KSP? :) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:43. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl