![]() |
Witam oriętuje się ktoś czy na giełdzie narciarskiej w Rotundzie dostane łyżwy czy jest tylko sprzęt narciarski??
|
w zeszłym roku były łyżwy. Ogólnie sprzęt do sportów zimowych, chociaż z bobslejem sie nie spotkałem.
|
Witam wie ktoś czy jest możliwość przelania pieniędzy z mooneybookers na konto bankowe? Umiem przelać pieniądze z moneybookers na bet-at-home, ale nie wiem jak przelać na konto bankowe wie ktoś może ?
|
Cytat:
W pierwszym przypadku moge polecić na Teatralnym przy Kocmyrzowskiej (niedawno sprawdzony) lub (tu nie pamietam osiedla) punkt znajdujacy sie w jednej lini (ulicy) jak straz pozarna ale blizej Sfinksa (dawno sprawdzony). |
Polecicie jakieś słuchawki do słuchania muzyki np. z laptoka, wieży itp.100 zł. wiem, że cudów za ta kwotę nie kupię ale coś rozsądnego może się uda.
|
Zapodałby ktoś kluczem do ESET Nod 32 Antivirus 4 dla wersji 64bit?
|
Pytanie mam takie:
Wczoraj odbył się w Krakowie jakiś mecz siatkówki mężczyzn. Nie mam pojęcia jaka liga. Kluby akademickie lub w jakiś sposób związane z jakąś uczelnią. Potrzebuję wiedzieć, co to za mecz był. Liczę na pomoc tych, którzy mają pojęcie o tym |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Witam mikołAJ się zbliża i musze kupić prezent... w zeszłym roku w cerfie w czyżynach widziałem Hummera sterowanego on był bardzo duuży kosztował o ile pamiętam... 350 zł mam zamiar go kupić na prezent ale go nigdzie nie moge znaleść i tu moja prośba czy ktoś czasem nie widział czegoś takiego w ktorymś z CH lub może gdzieś w internecie.. bardzo prosze o pomoc
|
Cos w stylu Hammera widziałem w selgrosie.
|
Robił ktoś bilans płatniczy, np Szwecji ? :)
|
|
Witam
Gdzie w krakowie można iść na kurs instruktora piłki nożnej ? |
nie widzieliscie ostatnio jakis promocji na laptopy? vobis,euro rtv agd etc? orientujecie sie moze czy na swieta beda?
|
Cytat:
|
a jaka jest opinia o nich;>
|
Cytat:
|
Panowie jaką polecicie w miarę niedrogą drukarkę, niezawodną, i żeby tusz nie kosztował tyle co ona sama?
|
Jak się nazywa melodia od 0:25 ?
http://www.youtube.com/watch?v=SPSixfmM-nE |
Panowie gdzie Polecacie kupic jakiegos super Misia na Mikołaja?:P
|
Super Misia kupisz na przeciwko Empiku (na rynku), koło fausta. Ewentualnie oni mają chyba teraz stoiska w M1 i w Bonarce i tam też te miśki są sprzedawane :)
Panowie, pewnie są tu spece od Laptopów... Mam problem z baterią. Pisze mi, że mam 94% i 4h pracy, gdy nagle przy po ok.20 minutach bateria jest "wyładowana"... sprawdzałem wear level i jest 0%... bateria ma trochę ponad 2 lata.... :/ O co chodzi? :/ |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
Mam pytanko donośnie kompa ( Windows XP ) - bardzo pilne:) Podczas włączania filmów ( albo oglądania przez neta ) wyłącza mi się komp. Problem dotyczy kodeków DivX-a, a że większość filmów wymaga tego shitu to mam kłopot. Wyrzuciłem starego divixa z kompa, zainstalowalem nowego i dalej kur*** to samo. Nie mam pomysłu co może być nie tak.
|
Cytat:
http://img254.imageshack.us/i/tabela...dzeniawie.jpg/ |
nie moge zalogować sie na gadu.. czy jest szansa że moge ten numer " odzyskać " ..??? jeszcze wspomne że niestety nie pamiętam jaki podałem e-mail przy rejestracji...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Pytanie raczej dla ludzi znających sie na telefonach .
Wczoraj zaczął zawieszać mi sie telefon , więc go wyłączyłem teraz gdy chce go włączyć mam tylko biały wyświetlacz . O co kaman ?... Edit: Dzięki pio :) |
czyżby to był SE k800i ???
|
Nie , SE K550i :)
|
Prosba wielka, moglby mi ktos podeslac paczke gier ktore sa w XP ? (Sapery i inne pasjanse)
Z gory dzieki |
Cytat:
|
Może ktoś wie gdzie znajdę kurtki firmy Hi-tec?
|
W jaki sposób mogę skontaktować z osobami sprzedającymi szaliki w poniedziałek i wtorek? Wiem że Belfast się tym zajmuje ale widzę że dostał bana od włodarzy forum i priva nie odczyta.
|
Panowie, siedzi ktoś z was w temacie laptopów? ( co kupić, opinie dotyczące firm, gdzie)
|
Czy za bon upominkowy do Saturna można kupić bilet w tamtejszym "ticketpro"?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:30. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl