![]() |
Cytat:
|
Czy ja wiem, jak zacznie przebywać z Chavezem to raczej dalej będzie ciężko pracował, bo dobrze wie jaka bieda go może czekać po powrocie do Hondurasu.
|
Cytat:
|
Jovanović wiem, że skręcił kostkę na treningu, ale Boguskiemu co się znowu stało?
PS. Wydaje mi się, że jednak Staszek nas wkopał w niezłe bagno z tym Serbem. Drugi człowiek-szklanka w klubie, przy naszej obecnej sytuacji finansowej to poważne osłabienie i na froncie sportowym i finansowym. |
Czemu jak zawsze podaja kto nie zagra w najblizszym meczu i jest ten przerywnik to w myslach mam Boguskiego?
ja pitole chodzaca kontuzja made in Ariel Borysiuk. |
Boguski podobo kichnął i więzadła w kolanach nie wutrzymały...
|
Cytat:
Raczej made by Ariel Borysiuk xD |
http://www.krakow.sport.pl/sport-kra...___balkon.html
Nie chce byc złośliwy ale czy aby ta wizyta nie była na podbudowie paru promilków ? |
Cytat:
|
|
Zajebiście. Szkoda, że na tym zawodniku opiera się cała gra Wisły i nie można gwiazdeczki po prostu olać.
|
Oglądając piątkowy mecz podobnie do niego ( Meliksona ) zagrał Chrapek. Też ruchliwy, niezły przegląd, dobre podanie. Nic tylko stawiać na chłopaka niech sie ogrywa a powinna być z niego pociecha i to już niebawem..
|
jak to delikatnie sformułować hmm melikson GO AWAY ! inaczej przychodza mi same zbyt dosadne i konkretne teksty na jego temat :)
|
Cytat:
Z Polonią zawiodła przede wszystkim doświadczona gwardia. |
Cytat:
|
Kumpel siedzący na B go widział na trybunie przyvipowskiej w asyście Jovanovicia...
|
W mojej ocenie news o Meliksonie wypuszczony zapewne po to, aby kibicie nie narzekali jak go sprzedadzą w najbliższym czasie. Przeciek kontrolowany. Już takie przerabialiśmy. No ale jak kibicie łykają tanie kawałki o długach, w które nas Holendrzy wprowadzili, to później nie ma co się dziwić, że takie chwyty są stosowane.
|
I juz sie zaczyna szukanie sensacji
|
Cytat:
Przeciez sa fotki,wiec to zadna tajemnica ze na meczu byl. Maor lubi fochy strzelac,wiadomo jak przyjdzie wywiad to on od razu ze czuje sie w Krakowie wspaniale itd,ale cos czuje ze takie "kontuzje" to moze miec czesciej. |
Jak sobie radzi Malecki?
|
Cytat:
w czwartek/piątek. Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Czyli wszystko rozchodzi się o kasę i zaległości wobec Maora.Powoli zaczynamy robić się klubem nie wypłacalnym wobec piłkarzy? |
Ten jego menago to czasami tak pier.doli ze masakra. On nas kocha, k.urwa milusio z jego strony.
|
Cytat:
Cytat:
|
Nie będą mu płacić, to co raz częściej te plecy go będą bolały. Takie moje zdanie.
|
Jak tylko menago Maora bedzie w Krk ,trzeba mu dac loze vip podstawic jak najlepszy dupy i problem zniknie. Przecize to Dahan mówi za Meliksona, a nie sam Maor.
|
Nie dajcie się wkręcać ani Bednarzowi ani Dahanowi w tym temacie.
Przecież obaj są zainteresowani tym samym - wytransferowaniem Maora. |
Cytat:
|
Powinni go sprzedać i ściągnąć jakiegoś napastnika z prawdziwego zdarzenia. Szkoda tylko, że Bednarz jest jedynie w stanie zrobić to pierwsze.
|
Cytat:
A propos, czy Marek Penksa nie skończył kariery? |
Cytat:
Na przykładzie transferu Kirma też można mieć wątpliwości.... |
Cytat:
A Turbokrasnal jest niezniszczalny. W poprzedniej rundzie grał w austriackim ASK Marienthal |
Turbokrasnal może i nie umiał grać w piłkę ale przynajmniej chciał! To go odróżnia od 80% zawodników naszej ligi.
|
Cytat:
Oj bardzo mi go szkoda.Gdyby uznano mu tego gola ,pewnie zostal by uwazany za tego ktory wprowadzil Wisle do Ligi Mistrzow. |
Turbokrasnal był idealny na tą ligę. On zapierniczał bez względu na to czy jest niedziela 17 i słońce świeci czy pada deszcz i jest sobota.
Widzę, że znów ktoś zaczyna jątrzyć wokół Maora. Prawda jest taka iż facet jest nader przeciętny. I bez sensu są jego porównania do Szymkowiaka czy nawet Czerwca. Oni mieli wszakże rundy, sezony doskonałej gry, i gdzie Meliksonowi do nich, jak on zaledwie kilka dobrych spotkań w naszej lidze rozegrał. I to takich do policzenia na jednej ręce. Szymkowiak zanim zaczął siadać na dupie w czasie meczów, potrafił decydować o obliczu drużyny przez kilka spotkań z rzędu, już nie pisze o rundzie czy całych sezonach. Póki co to mamy zamieszanie wokół faceta, dla którego pobyt w Wiśle jest niewątpliwie nobilitacją i dużym krokiem w karierze. I tak się zastanawiam czy jest on w stanie dać klubowi więcej niż kilka spotkań, w miarę udanych na sezon. Póki co to dla mnie facet jest.....niewypałem. Piszcie co chcecie ale jak racjonalnie na to spojrzycie ? |
Cytat:
To może taki pkt. widzenia... z kim w drużynie grali C&S, a z kim MM? Myślę, że z obecnymi orłami zamiast Kuli, Franka, Żurawia, Uche, Kosy, Ola itd. to by nie poszaleli bardziej niż MM. Jak M jest w tej drużynie sportowo niewypałem, to pozostali są niewypałami do co najmniej potęgi 2-3. Nie wspominam już o wpływie kwestii organizacyjnych w klubie... |
Cytat:
Bez przesady, jakby to Melikson w życiu grał z lepszymi grajkami niż są tutaj. Zaraz,zaraz z kim on w tej Beer Szewie grał, co to za znamienitości były, przytoczysz? W Makkabi z kim to grał, a, zaraz, nie grał, bo siedział. Pewnie trener się na niego z niezrozumiałych względów uparł. Ja rozumiem, że wymagania macie coraz mniejsze,bo ostatnio u nas cienko ,ale aby aż tak?Przecież ja nie pisze o facecie w kontekście LM czy LE,nie. Żeby chociaż dobrze zagrał kilka meczów pod rząd w lidze dużo słabszej niż za Czasów Czerwca i Szymkowiaka. O tym ostatnim zdaje się zapomniałeś:) |
Dobry jest chłopak, tylko że coś często kontuzjowany ostatnio, żeby nie doszukiwać się innych teorii spiskowych.
Drybling, strzał, szybkość. Rozumiem o co Ci chodzi w porównaniach do byłych piłkarzy Wisły ale pisząc że jest niewypałem.. trochę Cię poniosło no. :) |
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl