![]() |
W TYM MIEJSCU BYŁA MOJA OPINIA NA TEMAT USERA, KTÓREGO POST ZACYTOWAŁ 'Pablo84', NA TEMAT 'tego jak to jak to koszulki Wisły wyglądają rodem z pipidówy, kiedy mają Białą Gwiazdę na koszulce. A jak nowocześnie i ultra profesjonalnie kiedy jest logo.' Niestety post 'Pablo84' został usunięty. Więc Zibi nie ma co robić ze mnie tego, który ma jedynie słuszną opinię. Pozdro 'zibi 2000'.
Tymczasem dalej włazimy, kto nie kliknął 'lubie to', nie rozpowszechnił wśród znajomych, nie wysłał maila - teraz to robi. Niema opier**nia się! |
Dlaczego skasowaliście mi posta?
|
kolejne media piszą o fb akcji
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/k...33-1--1-d.html kogo jeszcze nie ma niech się dołącza! http://www.facebook.com/Chcemy.przyw...Bialej.Gwiazdy już prawie 4.000 |
Cytat:
Kurde, jak tylko w jednym to lipton straszny bo trzy z czterech kompletów wonskiego były wysmienite. Osobiście stawiam na ten błękit. Ale zajebiscie by było jakby chodziło o te czarne stroje. I jeszcze prezentacja pod koniec sierpnia w moje urodziny i kupuje sobie taką koszulkę jako pierwszy :D |
wujekWojtek Darkh napisał, że koszulki będą podobne do tej po prawej
http://img706.imageshack.us/img706/9871/94238652.png |
a skąd Drakh ma te info ??
|
To w takim razie
Łeeeeeeeeeeee. Nothin special |
Te koszulki byli super, ale w ostanim sezonie. Benfica Lizbona takie podobne miala!
http://www.footballshirtculture.com/...all-shirt.html |
Cytat:
|
Osobiście nie przepadam za takimi kołnierzykami
wole takie coś http://i51.tinypic.com/2eywfps.jpg |
http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/zdjecia/366/032.jpg
Dla mnie to ten wzór był najlepszy. Nike plus Biała Gwiazda. Później dla mnie Umbro już nigdy nie nawiązało poziomem do tych strojów. |
Facebookowa akcja była reklamowana na forum Śląska i Lechii? bo podejrzewam, że z chęcią by nas wspomogli.
|
Zostaje nam tylko czekać, że tym razem Adidas się postara i nie oleje nas prezentując jakieś badziewie za 200 ileś złotych :-P
|
ale macie problem , ja jebe - cza bylo manifestacje robic w 1998....
teraz dajcie se siana i pozwolcie skupic sie na walce o LM decydenta , nie dosc ze protest bo pojebanego mamy premiera i nie wiadomo co bedzie to jeszcze sami se wymyslamy problemy ... sam mam koszulke z logo SSA , mam tez koszulke jeszcze z unimilem oraz z obchodow 100-lecia - nie robi mi zadnej roznicy ktora mam na sobie , w kazdej jednej czuje w sobie dume ze jestem czescia tego klubu...( |
Jesli tobie nie robi to roznicy to poprostu sie nie wypowiadaj i tyle. Dla nas to ma znaczenie.
|
Mi tam w zasadzie "nowe" logo też się podoba.. ale uważam, że powinna być jednak możliwość albo nabycia koszulki z gwiazdą, albo chociaż próba umieszczenia jej w innym miejscu na klubowym trykocie :}
|
Niektórzy z was mam wrażenie, że zapominają, że Białą Gwiazdę nosimy przede wszystkim w sercu, a nie na koszulce.
|
Cytat:
Nie rozumiem tego typu wypowiedzi.Jaki one mają cel?Mają w....ić, poinformować, oświecić? Ale nie, lepiej bądźmy cicho bo po co Cupiała denerwować lub Basałaja tuż przed Ligą mistrzów....:rotfl: |
Cytat:
długo zastanawiałem się czy dołączyć do tej akcji czy nie.. i dalej mam mieszane uczucie. jednak uważam że powinna być biała gwiazda na koszulce do sprzedaży i koszulki z herbem... po sezonie dwóch dział marketingu i my wszyscy będziemy mogli ocenić które "sprzedają" się lepiej :) oraz klub powinien zarobić więcej gdyż "każdy znajdzie coś dla siebie", wybór powinien być ! |
Lukaszenka na Białorusi stwierdził że jemu podoba się inna flaga i historyczną ma w du.pie. Jemu podobaja się kolory czerwony i zielone a dodatkowo ozdobnicze hafry dodają elegancji.
A historyczna flaga ? Zbyt podobna do flagi Polski i za bardzo pospolita, prosta. Pozdrowienia dla CMSNero, marian3a, wojtole14. Orzeł w koronie czy bez to dla nich bez róznicy. Polska czy Rosja czy Niemcy też większej im różnicy nie robi. Dopasują się do sytuacji. Na konfidentów i wspołpracowników nadają się idealnie. |
Cytat:
|
Adidas rozwiązał umowę z Wisłą
OD następnego sezonu naszym głównym sponsorem nie jest żadne , nike itp tylko BIEDRONKA :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
W zasadzie to niepotrzebnie napisalem na ten temat - jest mi to poniekat obojetne a zarazem oczywiscie mi nie przeszkadza , jesli mialbym pogadac na argumenty to tylko na zywo , a dlaczego - ano dlatego ze mam dziwne wrazenie ze tu na forum czesto dyskutuje sie z ludzmi ery SSA ktorzy gdzies cos uslyszeli i tak juz teraz mowia , bo naprawde trudno dyskutowac z kims co mial 8-10 czy nawet 12 lat w 1998 - szkoda tez od osoby ktora Biala Gwiazde widziala tylko w necie bym sluchal ze jestem konfidentem... przykre i tyle
|
Muszę Cię zmartwić kolego reprezentujący pokolenie Neo. Twój nick nawet o tym świadczy ....
W 1998 miałem 21 lat. I co z tego ? Dalej twierdzisz że swoją wiedzę posiadam z netu jak Ty ? Na meczu Wisły byłem (sam, bez rodziców) w wieku 11 lat. I musiałem dotrzeć z Nowej Huty. Wiem że dla Ciebie to niepojęte bo twój swiat to gry komputerowe i net. Zajnij się swoim wirtualnym światem gier bo w tym temacie możesz wykazać się zapewnie większą wiedzą ode mnie. I powtórzę. Nie masz kręgosłupa moralnego. Zacytuję Ciebie.. Nic Ci nie przeszkadza i wszytko jest Ci obojętne .... zwisa ci. Więc sorry o czym tu gadać. |
Cytat:
|
czy leci z nami moderator ?
|
Powrót BG na koszulkach jest całkowicie nierealny.
Ale może wyjściem z tej sytuacji byłoby umieszczenie BG na koszulce wyjazdowej. W ten sposów klub zachowałby swoje logo na podstawowym komplecie strojów (a to właśnie koszulki domowe są najczęściej prezentowane w mediach), a kibice mogliby nosić koszulki z logiem historycznym. Takie rozwiązanie jest stosowane np. w Marsylii (inny herb na koszulkach domowych i wyjazdowych). |
Cytat:
|
Biała Gwiazda na strojach meczowych klubu Wisła Kraków to nie jest temat do jakiejkolwiek dyskusji!!!
To jest świętość dla każdego Wiślaka!!! |
Chodzi o sezon 2009/2010.
Tutaj masz koszulkę domową http://www.footcenter.fr/en/football...41-316141.html a tutaj wyjazdową http://madeinsport.fr/en_nv_fiche__M...rt-497653.html Wiem że były też inne przypadki tego typu ale teraz nie mogę sobie ich konkretnie przypomnieć (Marsylie pamiętam bo sam posiadam obydwie te koszulki) |
Zna ktoś datę prezentacji nowych koszulek ? Myślę że przed Skonto powinni już pokazać nowe komplety. Miejmy nadzieję że z BG.
|
Czy rok temu była jakaś oficjalna prezentacja koszulek przed pierwszym pucharowym meczem? Chyba Cikos i Bunoza na swojej prezentacji dostali nowe koszulki, ale sam temat koszulek odbył się chyba po cichu.
Co do BG i kroju to wydaje mi się że projekt był gotowy i zatwierdzony już dawno temu, a stroje są już w produkcji by zdążyć na czas. Więc myślę, że na ten sezon akcja przywrócenia BG była zorganizowana zbyt późno by mogła dotrzeć do klubu i się przebić. Wydaje mi się, że akcję trzeba będzie przeprowadzić z trybun i z myślą o kolejnym sezonie. |
Nie po chichu. Była prezentacja nowego sponsora technicznego wraz z prezentacją nowych koszulek.
Nowy sezon zaczyna się 1 lipca, do czasu I meczu na pewno nowe koszulki zostaną zaprezentowane. |
Cytat:
Trzeba męczyć zarząd non stop, do upadłego. |
Cytat:
|
Generalnie to z Białą Gwiazdą będzie problem, bo zazwyczaj koszulki są robione na dwa sezony, tak było w przypadku Umbro z Gwiazdą na ramieniu, i prawdopodobnie jest tak teraz z nadchodzącym modelem od Adidasa - paradoksalnie najprościej byłoby coś wywalczyć gdyby stroje były robione na zwykłych kompletach meczowych które są w ciągłej sprzedaży (tak jak ma Legia i Bełchatów i chyba Lechia) - zmiany w koszulkach robionych specjalnie pod kluby są cięższe o ile niemożliwe do przeskoczenia. Co do prezentacji wydaje mi się że może to być początek lipca, ale nie jestem pewien...
|
Ja mam cichą nadzieje, ze moze miło nas Adidas zaskoczy. Skoro to mają być stroje projektowane specjalnie pod nas wiec czyms napewno będą sie one wyróżniać. Moze ktoś jest głebiej w temacie i mógłby zaprezentowac kilka przykładów kreatywnosci Adidasa w wykonaniu strojow na zamowienie? Taki smok ala Inter, fajnie by sie u nas prezentowal na wyjazdowkach lecz to bajer firmy Nike...
|
człowieku kilkanaście poprzednich stron to pełno propozycji.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl