Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Stroje meczowe Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=3263)

wonski_eNHa 23.06.2011 12:08

W TYM MIEJSCU BYŁA MOJA OPINIA NA TEMAT USERA, KTÓREGO POST ZACYTOWAŁ 'Pablo84', NA TEMAT 'tego jak to jak to koszulki Wisły wyglądają rodem z pipidówy, kiedy mają Białą Gwiazdę na koszulce. A jak nowocześnie i ultra profesjonalnie kiedy jest logo.' Niestety post 'Pablo84' został usunięty. Więc Zibi nie ma co robić ze mnie tego, który ma jedynie słuszną opinię. Pozdro 'zibi 2000'.

Tymczasem dalej włazimy, kto nie kliknął 'lubie to', nie rozpowszechnił wśród znajomych, nie wysłał maila - teraz to robi. Niema opier**nia się!

Pablo84 23.06.2011 12:37

Dlaczego skasowaliście mi posta?

MrÓwA_1906 23.06.2011 12:57

kolejne media piszą o fb akcji
http://www.wiadomosci24.pl/artykul/k...33-1--1-d.html

kogo jeszcze nie ma niech się dołącza!
http://www.facebook.com/Chcemy.przyw...Bialej.Gwiazdy

już prawie 4.000

wujekWojtek 23.06.2011 14:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Darkh (Post 1114433)
aha nie będzie to żaden Partizan, ani jak wzór który ma syn Pareiki,... ktoś puścił plotę i bezsensownie powtarzacie... powtórzę: Wonski_eNHa w jednym swoim projekcie jest blisko :)

Kurde, jak tylko w jednym to lipton straszny bo trzy z czterech kompletów wonskiego były wysmienite. Osobiście stawiam na ten błękit.

Ale zajebiscie by było jakby chodziło o te czarne stroje. I jeszcze prezentacja pod koniec sierpnia w moje urodziny i kupuje sobie taką koszulkę jako pierwszy :D

tsw biała gwiazda 23.06.2011 15:35

wujekWojtek Darkh napisał, że koszulki będą podobne do tej po prawej
http://img706.imageshack.us/img706/9871/94238652.png

Skimciol 23.06.2011 15:49

a skąd Drakh ma te info ??

wujekWojtek 23.06.2011 16:00

To w takim razie

Łeeeeeeeeeeee. Nothin special

Krakow-Berlin 23.06.2011 16:41

Te koszulki byli super, ale w ostanim sezonie. Benfica Lizbona takie podobne miala!

http://www.footballshirtculture.com/...all-shirt.html

zibi2000 23.06.2011 17:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wonski_eNHa (Post 1115113)
^^ Nie ma co komentować, karierowicz, kreator dobrego smaku. Widać z wielkiego miasta... Mecenas sportu.
Aż by się chciało przytulić i ciach.... szyja w bok i wózeczek... Pan roślinka.

Toś się sam popisał dobrym smakiem. Sędzia się znalazł... Ja rozumiem, że niektórzy pieprzą takie bzdury, że ciężko je znieść, ale tekst taki jak powyżej zajeżdża totalitaryzmem: "kto nie myśli po mojejmu tego zap******ić". Ogarnij się człowieku, bo życzenie komuś kalectwa nawet za najgłupsze poglądy nie świadczy o Tobie najlepiej.

CH. 23.06.2011 17:25

Osobiście nie przepadam za takimi kołnierzykami
wole takie coś http://i51.tinypic.com/2eywfps.jpg

_ukoL 23.06.2011 18:14

http://www.wisla.krakow.pl/_pliki_/zdjecia/366/032.jpg

Dla mnie to ten wzór był najlepszy. Nike plus Biała Gwiazda. Później dla mnie Umbro już nigdy nie nawiązało poziomem do tych strojów.

krzys1906 24.06.2011 10:47

Facebookowa akcja była reklamowana na forum Śląska i Lechii? bo podejrzewam, że z chęcią by nas wspomogli.

miodzio 24.06.2011 22:19

Zostaje nam tylko czekać, że tym razem Adidas się postara i nie oleje nas prezentując jakieś badziewie za 200 ileś złotych :-P

CMSNero 24.06.2011 23:14

ale macie problem , ja jebe - cza bylo manifestacje robic w 1998....

teraz dajcie se siana i pozwolcie skupic sie na walce o LM decydenta , nie dosc ze protest bo pojebanego mamy premiera i nie wiadomo co bedzie to jeszcze sami se wymyslamy problemy ...

sam mam koszulke z logo SSA , mam tez koszulke jeszcze z unimilem oraz z obchodow 100-lecia - nie robi mi zadnej roznicy ktora mam na sobie , w kazdej jednej czuje w sobie dume ze jestem czescia tego klubu...(

Donki 24.06.2011 23:17

Jesli tobie nie robi to roznicy to poprostu sie nie wypowiadaj i tyle. Dla nas to ma znaczenie.

miodzio 24.06.2011 23:32

Mi tam w zasadzie "nowe" logo też się podoba.. ale uważam, że powinna być jednak możliwość albo nabycia koszulki z gwiazdą, albo chociaż próba umieszczenia jej w innym miejscu na klubowym trykocie :}

wojtole14 24.06.2011 23:47

Niektórzy z was mam wrażenie, że zapominają, że Białą Gwiazdę nosimy przede wszystkim w sercu, a nie na koszulce.

Pablo84 25.06.2011 00:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Donki (Post 1116144)
Jesli tobie nie robi to roznicy to poprostu sie nie wypowiadaj i tyle. Dla nas to ma znaczenie.

Dokładnie...
Nie rozumiem tego typu wypowiedzi.Jaki one mają cel?Mają w....ić, poinformować, oświecić?
Ale nie, lepiej bądźmy cicho bo po co Cupiała denerwować lub Basałaja tuż przed Ligą mistrzów....:rotfl:

marian3a 25.06.2011 03:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez wojtole14 (Post 1116154)
Niektórzy z was mam wrażenie, że zapominają, że Białą Gwiazdę nosimy przede wszystkim w sercu, a nie na koszulce.

dokładnie.
długo zastanawiałem się czy dołączyć do tej akcji czy nie.. i dalej mam mieszane uczucie.
jednak uważam że powinna być biała gwiazda na koszulce do sprzedaży i koszulki z herbem... po sezonie dwóch dział marketingu i my wszyscy będziemy mogli ocenić które "sprzedają" się lepiej :) oraz klub powinien zarobić więcej gdyż "każdy znajdzie coś dla siebie", wybór powinien być !

krakus76 25.06.2011 08:47

Lukaszenka na Białorusi stwierdził że jemu podoba się inna flaga i historyczną ma w du.pie. Jemu podobaja się kolory czerwony i zielone a dodatkowo ozdobnicze hafry dodają elegancji.

A historyczna flaga ? Zbyt podobna do flagi Polski i za bardzo pospolita, prosta.

Pozdrowienia dla CMSNero, marian3a, wojtole14. Orzeł w koronie czy bez to dla nich bez róznicy. Polska czy Rosja czy Niemcy też większej im różnicy nie robi. Dopasują się do sytuacji. Na konfidentów i wspołpracowników nadają się idealnie.

serek.c2 25.06.2011 09:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez marian3a (Post 1116177)
dokładnie.
długo zastanawiałem się czy dołączyć do tej akcji czy nie.. i dalej mam mieszane uczucie.
jednak uważam że powinna być biała gwiazda na koszulce do sprzedaży i koszulki z herbem... po sezonie dwóch dział marketingu i my wszyscy będziemy mogli ocenić które "sprzedają" się lepiej :) oraz klub powinien zarobić więcej gdyż "każdy znajdzie coś dla siebie", wybór powinien być !

Ile Ty masz ....a lat? Biała Gwiazda to ponad 100-letnia historia, tradycja Wisły. To nie znaczek, który ma być mierzony wartością sprzedanych koszulek. Skąd Wy się bierzecie? Stado takich muflonów bez wartości zalewa nam Reymonta...

rikut1906TSW 25.06.2011 09:03

Adidas rozwiązał umowę z Wisłą
OD następnego sezonu naszym głównym sponsorem nie jest żadne , nike itp tylko BIEDRONKA :)

krakus76 25.06.2011 09:15

Cytat:

Pierwotnie napisane przez rikut1906TSW (Post 1116203)
Adidas rozwiązał umowę z Wisłą
OD następnego sezonu naszym głównym sponsorem nie jest żadne , nike itp tylko BIEDRONKA :)

Rozumiem że nie masz zadania domowego na poniedziałek ale żeby takie brednie wypisywać ? Włącz konsole i tak się wykaż.

Mrsnh 25.06.2011 09:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krakus76 (Post 1116210)
Rozumiem że nie masz zadania domowego na poniedziałek ale żeby takie brednie wypisywać ? Włącz konsole i tak się wykaż.

Musze Cie zmartwić. Zaczęły się wakacje i takich postów przez najbliższe dwa miesiąc będziemy mieli mnóstwo:)

CMSNero 25.06.2011 11:36

W zasadzie to niepotrzebnie napisalem na ten temat - jest mi to poniekat obojetne a zarazem oczywiscie mi nie przeszkadza , jesli mialbym pogadac na argumenty to tylko na zywo , a dlaczego - ano dlatego ze mam dziwne wrazenie ze tu na forum czesto dyskutuje sie z ludzmi ery SSA ktorzy gdzies cos uslyszeli i tak juz teraz mowia , bo naprawde trudno dyskutowac z kims co mial 8-10 czy nawet 12 lat w 1998 - szkoda tez od osoby ktora Biala Gwiazde widziala tylko w necie bym sluchal ze jestem konfidentem... przykre i tyle

krakus76 25.06.2011 11:49

Muszę Cię zmartwić kolego reprezentujący pokolenie Neo. Twój nick nawet o tym świadczy ....

W 1998 miałem 21 lat. I co z tego ? Dalej twierdzisz że swoją wiedzę posiadam z netu jak Ty ? Na meczu Wisły byłem (sam, bez rodziców) w wieku 11 lat. I musiałem dotrzeć z Nowej Huty. Wiem że dla Ciebie to niepojęte bo twój swiat to gry komputerowe i net. Zajnij się swoim wirtualnym światem gier bo w tym temacie możesz wykazać się zapewnie większą wiedzą ode mnie.
I powtórzę. Nie masz kręgosłupa moralnego. Zacytuję Ciebie.. Nic Ci nie przeszkadza i wszytko jest Ci obojętne .... zwisa ci. Więc sorry o czym tu gadać.

CMSNero 25.06.2011 14:04

Cytat:

Pierwotnie napisane przez krakus76 (Post 1116311)
Muszę Cię zmartwić kolego reprezentujący pokolenie Neo. Twój nick nawet o tym świadczy ....

W 1998 miałem 21 lat. I co z tego ? Dalej twierdzisz że swoją wiedzę posiadam z netu jak Ty ? Na meczu Wisły byłem (sam, bez rodziców) w wieku 11 lat. I musiałem dotrzeć z Nowej Huty. Wiem że dla Ciebie to niepojęte bo twój swiat to gry komputerowe i net. Zajnij się swoim wirtualnym światem gier bo w tym temacie możesz wykazać się zapewnie większą wiedzą ode mnie.
I powtórzę. Nie masz kręgosłupa moralnego. Zacytuję Ciebie.. Nic Ci nie przeszkadza i wszytko jest Ci obojętne .... zwisa ci. Więc sorry o czym tu gadać.

amen - nic dodac , nic ujac - takie posty najdobitniej swiadcza o poziomie inteligencji piszacego - gratuluje , jako pierwszy wstepujesz do moich...ignorowanych

DominoForza 25.06.2011 14:19

czy leci z nami moderator ?

Misha[Pl] 25.06.2011 14:24

Powrót BG na koszulkach jest całkowicie nierealny.
Ale może wyjściem z tej sytuacji byłoby umieszczenie BG na koszulce wyjazdowej. W ten sposów klub zachowałby swoje logo na podstawowym komplecie strojów (a to właśnie koszulki domowe są najczęściej prezentowane w mediach), a kibice mogliby nosić koszulki z logiem historycznym. Takie rozwiązanie jest stosowane np. w Marsylii (inny herb na koszulkach domowych i wyjazdowych).

WiernyWiśle 25.06.2011 15:23

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Misha[Pl] (Post 1116398)
Powrót BG na koszulkach jest całkowicie nierealny.
Ale może wyjściem z tej sytuacji byłoby umieszczenie BG na koszulce wyjazdowej. W ten sposów klub zachowałby swoje logo na podstawowym komplecie strojów (a to właśnie koszulki domowe są najczęściej prezentowane w mediach), a kibice mogliby nosić koszulki z logiem historycznym. Takie rozwiązanie jest stosowane np. w Marsylii (inny herb na koszulkach domowych i wyjazdowych).

W Marsylii? Możesz to poprzeć jakimiś dowodami? Bo jak ja sprawdzałem to mają takie samo logo na obu koszulkach ale mogę się mylić.

dulli78 25.06.2011 17:50

Biała Gwiazda na strojach meczowych klubu Wisła Kraków to nie jest temat do jakiejkolwiek dyskusji!!!
To jest świętość dla każdego Wiślaka!!!

Misha[Pl] 26.06.2011 09:59

Chodzi o sezon 2009/2010.
Tutaj masz koszulkę domową
http://www.footcenter.fr/en/football...41-316141.html
a tutaj wyjazdową
http://madeinsport.fr/en_nv_fiche__M...rt-497653.html
Wiem że były też inne przypadki tego typu ale teraz nie mogę sobie ich konkretnie przypomnieć (Marsylie pamiętam bo sam posiadam obydwie te koszulki)

Fiti 26.06.2011 18:36

Zna ktoś datę prezentacji nowych koszulek ? Myślę że przed Skonto powinni już pokazać nowe komplety. Miejmy nadzieję że z BG.

Tenzen 26.06.2011 18:46

Czy rok temu była jakaś oficjalna prezentacja koszulek przed pierwszym pucharowym meczem? Chyba Cikos i Bunoza na swojej prezentacji dostali nowe koszulki, ale sam temat koszulek odbył się chyba po cichu.

Co do BG i kroju to wydaje mi się że projekt był gotowy i zatwierdzony już dawno temu, a stroje są już w produkcji by zdążyć na czas. Więc myślę, że na ten sezon akcja przywrócenia BG była zorganizowana zbyt późno by mogła dotrzeć do klubu i się przebić. Wydaje mi się, że akcję trzeba będzie przeprowadzić z trybun i z myślą o kolejnym sezonie.

PiotrG 26.06.2011 18:52

Nie po chichu. Była prezentacja nowego sponsora technicznego wraz z prezentacją nowych koszulek.
Nowy sezon zaczyna się 1 lipca, do czasu I meczu na pewno nowe koszulki zostaną zaprezentowane.

Joshua TS 26.06.2011 19:31

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tenzen (Post 1116994)
Czy rok temu była jakaś oficjalna prezentacja koszulek przed pierwszym pucharowym meczem? Chyba Cikos i Bunoza na swojej prezentacji dostali nowe koszulki, ale sam temat koszulek odbył się chyba po cichu.

Co do BG i kroju to wydaje mi się że projekt był gotowy i zatwierdzony już dawno temu, a stroje są już w produkcji by zdążyć na czas. Więc myślę, że na ten sezon akcja przywrócenia BG była zorganizowana zbyt późno by mogła dotrzeć do klubu i się przebić. Wydaje mi się, że akcję trzeba będzie przeprowadzić z trybun i z myślą o kolejnym sezonie.

Dokładnie... Taką akcję musimy prowadzić cały następny sezon, żeby nie było tak, że klub zaprezentuje stroje na nowy sezon, powkur***my się przez tydzień, dwa i sprawa ucichnie do II połowy czerwca 2012 r.
Trzeba męczyć zarząd non stop, do upadłego.

R33 26.06.2011 19:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Tenzen (Post 1116994)

Ew. kolejnej rundzie.

Darkh 26.06.2011 21:10

Generalnie to z Białą Gwiazdą będzie problem, bo zazwyczaj koszulki są robione na dwa sezony, tak było w przypadku Umbro z Gwiazdą na ramieniu, i prawdopodobnie jest tak teraz z nadchodzącym modelem od Adidasa - paradoksalnie najprościej byłoby coś wywalczyć gdyby stroje były robione na zwykłych kompletach meczowych które są w ciągłej sprzedaży (tak jak ma Legia i Bełchatów i chyba Lechia) - zmiany w koszulkach robionych specjalnie pod kluby są cięższe o ile niemożliwe do przeskoczenia. Co do prezentacji wydaje mi się że może to być początek lipca, ale nie jestem pewien...

Dariook 27.06.2011 23:54

Ja mam cichą nadzieje, ze moze miło nas Adidas zaskoczy. Skoro to mają być stroje projektowane specjalnie pod nas wiec czyms napewno będą sie one wyróżniać. Moze ktoś jest głebiej w temacie i mógłby zaprezentowac kilka przykładów kreatywnosci Adidasa w wykonaniu strojow na zamowienie? Taki smok ala Inter, fajnie by sie u nas prezentowal na wyjazdowkach lecz to bajer firmy Nike...

Gucio25 28.06.2011 11:49

człowieku kilkanaście poprzednich stron to pełno propozycji.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 19:52.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl