![]() |
25 punktów na 50 to 50%. 50%>30% więc tak:D
|
arkusz : http://bi.gazeta.pl/im/3/7216/m7216183.pdf
odpowiedzi: http://bi.gazeta.pl/im/2/7216/m7216182.pdf około 90% mam, łatwa była |
a ja się będę modlił o 30%..
|
Ja mam około 40% , a nic się nie uczyłem więc jestem zadowolony :)
Mam tylko nadzieję że w maju matura będzie na podobnym poziomie :) |
Moim zdaniem ta matura była bardzo łatwa. Dla mnie jeżeli ktoś nie miał komisa, a przeszedł dalej do następnej klasy w szkole średniej, wynik poniżej 50% jest porażką.
* Chodzi mi o tych, którzy są w profilu matematycznym. |
Pod koniec listopada biorę jako dodatkowy rozszerzoną, dobrze że test był taki a nie inny bo mnie troche zdopingował do nauki, niby 80% bez nauki to dużo, ale jakby dzisiejszą wiedzę przełożyć na poziom rozszerzony to może być naprawdę marnie...
|
Ja tylko pragnę aby głowna matura była na takim poziomie, bo wtedy nie bede sie martwił o wynik.
|
Może będę miał 30% :D...może 15-18 pkt na oko
|
Z matury próbnej którą mieliśmy na prośbę dyrektora w naszej szkole, a była wykonana przez chyba OKE miałem 14 %. Teraz liczę na 50% :D Szczerze, to jestem bardzo miło zaskoczony poziomem. Jestem humanistą, ale zadania nie były aż takie trudne dla mnie [nie wszystkie :D]
|
Cytat:
|
Proszę was nie mówcie publicznie, ze była łatwa, bo nam dopier*** taką potem, że ni chu**
ponad 40%. Nie mówcie, ze była łatwa, wystarczy, że w tamtym roku powiedzieli, ze mieli łatwą z polskiego i teraz nam wsadzą! |
Cytat:
|
A jak to jest z tymi zadaniami otwartymi za podanie danych są jakieś punkty czy nie??
Ja też liczę na 30 %. :D |
Cytat:
|
a u mnie 16pkt za zamkniete co daje juz 32% :D z otwartych niby nie zrobilem tylko dwoch zadan ale pozostale zle wiec licze na ok 5-8pkt. bez nauki oczywiscie ;] ciesze sie ze przynajmniej to 30% jest bo za to oceny nam wstawiają. ale ogolnie matura latwa, gdybym sie przygotowal to mysle ze 80-90% to minimum by bylo
|
nie licze nawet na 30%
ogolnie rzecz biorac w zamknietych to polowa to byl totolotek a jak chodzi o zadania otwarte to szukalem punktow na sile :D rysowałem wykresy, wypisywalem dane, szukane itp :D jebac matematyke :/ |
Cytat:
|
No nie żartujcie, że nie zdacie. Przecież na te 30% to jest w stanie napisać średnio rozgarnięty gimnazjalista :P. Nie ma wyjścia, tylko trzeba siąść do nauki, bo naprawdę to co jest na podstawie, to banał, czyste podstawianie do wzorów, które są w kartach wzorów. Jak trochę posiedzicie, to nie ma siły, żebyście nie zdali :)
|
Gdyby taka będzie w maju, to elegancko. Na oko 65% będzie. Jedynie otwarte były ciężkie, tych z udowodnij to nawet nie tknąłem. Najgorsze jakie może byc:P
|
Cytat:
Jeżeli podobny poziom będzie w maju to będę raczej spokojny, bo do tej matury się bardziej przygotuje. |
to że ktoś nie umie matematyki nie czyni go humanistą;) powodzenia życzę, ja już na szczęscie mam to za sobą:]
|
Sprzedam vademecum do geografii (matura 2009), do odebrania jutro na meczu kosza (czy w innym terminie).
Cena do uzgodnienia. |
pisał ktoś dzisiaj polski?
|
Cytat:
Ogólnie jak usłyszałem ze Kordian to pomyślałem, że leże, bo to jedna z niewielu książek której nie czytałem (nawet streszczenia) naszczęście była również Lalka którą przeczytałem w pełnej wersji, fragment dość pomocny, moze troche mało odnisołem sie do książki ale ogólnie jestem zadowolny. A jak dzisiejsza matma? Ja skończyłem 20 minut temu i na świeżo refleksje: zamknięte trudnijesze niz ostatnio, a otwarte łatwiejsze. Zrobiłem wszytko ale dowiedziałem się ze już sie walnełem nieznacznie z obliczeniami w dwóch i zamiast graficznie zrobiłem po swojemu (u nas w klasie zaledwie kilka osób na 37 zrobiło graficznie). Dla mnie też głupie było zadanie z fizyki, nie potrzebnie wprowadziłem s,v,t zamiast zwykłego x,y zaczełem się bawić wzorami z fizyki i wyszło mi równanie - dziwne równanie:D Ogólnie licze na 85-90% P.S. Strach zagląda w oczy bo w piątek matma roszerzona:shock: |
Cytat:
|
Koledzy ma ktoś pracę:" Motyw rycerza w literaturze i malarstwie" albo inne w tym stylu?
|
Co było na rozszerzonym polskim? :P
|
Cytat:
Co do matmy... :-/:-/:-/ Licze na jakieś 15% A jutro angielski który też sprawia mi trudność. Ku*wa! Nie wyobrażam sobie tego co będzie w maju :-) je*ać to! Cytat:
|
Posiada ktoś odpowiedzi ze wczorajszego polskiego/ dzisiejszej matematyki?
Ogólnie to polski wczoraj był jak dla mnie pojeb++y a dzisiejsza matme to wszystkie ABCD przepisałem od koleżanki... ot cala matura.. i zgadzam ie z kolegą wyżej: je*ać to!:-) |
Cytat:
|
Polecacie repetytoria z wydawnictwa operon :) ?
|
Cytat:
|
sory może nie w temacie aktualnym ale jakie polecicie repetytorium do geografii ??? zadaje na rozszerzonym..
|
Cytat:
|
aha dzięki. Pytam bo pasuje kupić jakies repetytorium i " powoli " zacząć się uczyć do matury.. ;D
|
Cytat:
wszystko w pigułce. |
oo widzisz :) słyszałem że z Operonu vademecum do gejcy jest dobre ...czekałem tylko na przynajmniej 1 potwierdzenie ;) pozdro
|
Cytat:
|
posiada ktoś prezentacje na ustną z Polskiego na temat: "Literackie i filmowe wizje przyszłości. Przedstaw na wybranych przykładach."
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:32. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl