Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Peter Hyballa trenerem Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=10351)

Jaroo1 08.05.2021 20:40

A w ogole to nie o to chodzi, bo można powiedzieć, że .... z tym Hyballą... nie pierwszy i nie ostatni trener, Bogiem nie jest. Problem polega na czym innym, nasze gwiazdeczki trzeci raz z rzedu demolują trenera i wychodzi na to, że każdy z trójki Hyballa, Skowronek, Stolar to patalachy, zamordyści, którzy zniszczyli druzynę, odebrali piłkarzykom szczęście z życia i zawsze pilkarzyki nic nie umiały, nic nie wiedziały i przestały cokolwiek grać....

I może być tak, że Hyballa jest "chory". Ale już NA PEWNO jest tak, że nasi pilkarze są "chorzy"...

Levis88 08.05.2021 20:42

Po golu Kuby Hyballa byłym trenerem Wisły Kraków

czaro 08.05.2021 20:56

Nie chce mi się kolejny raz pisać, że cały ten kryzys pewnie wynika z wielu czynników (sam te czynniki pewnie też napędza, co skutkuje sprzężeniem zwrotnym itd.). Tym bardziej nie będę polemizował z tezą o spisku polskiej piłki ligowej przeciw Hyballi, bo to jakaś żenada. Jeśli pół miasta mówi ci, że jesteś pijany, to idź się połóż, coś z tym trenerem musi być na rzeczy. Na zmianę liczyłem, że coś z tego może jeszcze być i traciłem nadzieję, po tym meczu już wiadomo, że nawet jeśli jakimś cudem mogłoby być, to nie będzie.

Chciałem tylko napisać, że przyhamowałbym z tym utyskiwaniem na trio. Nawet jeśli są to ludzie za mało profesjonalni i trochę toksyczni, to wciąż są najlepszym, co przytrafiło się Wiśle w ostatnich latach i gwarantują jej dalsze istnienie. Kibicowska lojalność, kibicowski interes leży raczej po stronie właścicieli klubu, a nie trenera, którego tu jutro nie będzie i który od początku jest na powab wiślacki dość obojętny.

Arronax 08.05.2021 21:03

Nie wiemy o co tak naprawdę chodzi, wszystko to domysły. Taka jest prawda. Nie oceniajmy nikogo za szybko.

MaLk 08.05.2021 21:05

Przez chwilę liczyłem na to, że oni się dogadają na odejście za porozumieniem stron.

Po dzisiejszym wywiadzie przedmeczowym z trenerem i tym, co się działo w meczu już na to nie liczę.

Można dopisywać kolejnego trenera do listy płac.

Jaroo1 08.05.2021 21:09

Cytat:

Chciałem tylko napisać, że przyhamowałbym z tym utyskiwaniem na trio. Nawet jeśli są to ludzie za mało profesjonalni i trochę toksyczni, to wciąż są najlepszym, co przytrafiło się Wiśle w ostatnich latach i gwarantują jej dalsze istnienie. Kibicowska lojalność, kibicowski interes leży raczej po stronie właścicieli klubu, a nie trenera, którego tu jutro nie będzie i który od początku jest na powab wiślacki dość obojętny
To, że trio będzie popełniało blędy to normalne. Są to ludzie niedoświadczeni w tym "fachu" więc sami ucza się prowadzenia klubu, obcowania z tym środowiskiem i uczą się samych siebie, poznają swoje zachowania oraz ucza się jak to jest otrzymywać co chwila recenzje od tysięcy kibicow... Prowadzenie klubu to na pewno nic łatwego ale... Czy tutaj chodzi o Hyballę? Czy bardziej o te 2,5 roku z trio i o 3ciego już trenera i trzeci raz sytuację z dołkiem... yyyyyy DOŁEM, w który wpadają kopacze i albo ma być odlot trenera, albo przegramy 30 meczów z rzędu i spierdalajcie drodzy kibice i inni koneserzy footbolu...

Wiesz jak to jest, na początku są nadzieje, że będzie super z trio, że będzie super za Stolara, Skowronka, Hyballi,ale później się zbiera tych napięć, przykrych sytuacji i zaczyna się robić toksycznie...

Cycu 08.05.2021 21:09

https://i.imgflip.com/58spmk.jpg

Harcownik 08.05.2021 21:21

Aha, czyli to nie Sadlok i Burliga tylko Kuba i Boguś spiskowali, tak? Tylko dziwnym trafem bramki Kuby i Bogusia dały nam utrzymanie a bramki Medveda... zaraz, czekaj. Poniżej celny wpis o dzisiejszej jedenastce spiskowców. Może w spisku był Frydrych? W końcu Czesi zawsze niepewni, nie można im ufać.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez smolarek999 (Post 1565998)
tak, tak, piłkarze grali na jego zwolnienie

- medved - stawia na niego jakby był jego synem
- yebo - stawia na niego nawet jakby biegał bez jednej nogi
- starzynski - daje mu plac od początku
gruszkowski -postawił na niego choć nikt na niego nie liczył
- savic - gdyby miał zero asyst w 500 meczach i tak by na niego postawił
- kone - jego gracz
- fbf - lubi go, komplementuje że jest maszyną

To może: lis, szota, frydrych, zukow - oni chca go zwolnic ?

A może Kuba który wszedł i strzelił gola? A może Ci piłkarze których odstawił przez co reszta musiała grać od deski do deski bez konkurenjci?

Najprościej powiedzieć to wina piłkarzy

Wojtas 08.05.2021 21:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jaroo1 (Post 1566000)
Czy bardziej o te 2,5 roku z trio i o 3ciego już trenera i trzeci raz sytuację z dołkiem... yyyyyy DOŁEM, w który wpadają kopacze i albo ma być odlot trenera, albo przegramy 30 meczów z rzędu i spierdalajcie drodzy kibice i inni koneserzy footbolu...

Bo trio zachowuje sie jak kopciuszek co szuka własciwego bucika.Nic nie pasuje...
Stolar zły,Skowro zły ,Hyballa zły.A moze zły jest ten co ich wybrał? ktos bierze za to odpwiedzialnosc?
Czy trener to zawsze musi byc taki osiołek do pogonienia bo pilkarze przegraja 3 mecze i juz out?
4 sezon bedziemy cieszyc sie że wyprzedzilismy 2 zespoly w lidze.Ludzie....

Drozd 08.05.2021 21:31

Jak przyszedł ktoś wymagający zapieprzania na treningach mimo osiągniętego celu (utrzymanie, bo przecież na nic innego nas nie stać) to pojawił się bunt. To że zarząd się do tego buntu przyłączył nic dobrego nie wróży...

ciastek88 08.05.2021 21:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Wojtas (Post 1566025)
Bo trio zachowuje sie jak kopciuszek co szuka własciwego bucika.Nic nie pasuje...
Stolar zły,Skowro zły ,Hyballa zły..

Stolar za bardzo się spoufalił.
Skowron nie wzbudzał respektu.
Hyballa to wariat.

Niech już biorą Jurka , może jego zaproszą do kółeczka podczas cieszynki.

Jagul 08.05.2021 21:35

Dobra dawać tego Brzęczka. Im szybciej go zatrudnimy tym szybciej go wyjebiemy. A przynajmniej go odhaczymy z listy.

Revolver 08.05.2021 21:38

Trenerem będzie Boguski - pewne info. Stąd zakończenie kariery. Do tego Wujek dyrektorem sportowym, a Tomek Kulawik rzecznikiem prasowym. Będzie przyjemnie, rodzinnie i kółeczko do cieszynek też będzie większe.

bódyń 08.05.2021 21:38

Hyballe mozna wywalic za samo upierdliwe wstawianie Medveda. Nie wiem jak on strzelil 4 bramki na jesien. I to nie samobojcze! Juz lepiej Bukse bo by zapunktowal w Pro Junior System. Bo sportowo podobnie. A pozasportowo to wiadomo.

czaro 08.05.2021 21:41

Skoro za zwolnienie Hyballi odpowiada Błaszczykowski, to wypada przeprosić Sadloka!

maxx304 08.05.2021 21:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jagul (Post 1566038)
Dobra dawać tego Brzęczka. Im szybciej go zatrudnimy tym szybciej go wyjebiemy. A przynajmniej go odhaczymy z listy.

Nie wyjebiemy. Rodziny się nie rusza. Prędzej spadniemy. I trener sam odejdzie.
Swoją drogą, nie chce mi się wierzyć, że przyjdzie Brzęczek. Przecież to byłoby potwierdzenie wszystkich spekulacji odnośnie Kuby i klubu. Chociaż po dzisiejszym meczu... .... wie...

Karherop 08.05.2021 21:42

Zacytuję tylko jeden wpis:

"SZOKUJACE HIPOTEZA: Traktujesz ludzi jak śmieci = Nikt Cię nie lubi"

Pan Hyballa chciał być większy niż klub to ma. Dwulicowy pozorant.

Nic dziwnego że nawet w 2 Bundeslidze go nie chcą. Wszyscy się na nim poznali w jego kraju. Do TV go wezmą jako showmena bo do tego się nadaje, ale już na pewno nie do zarządzania drużyna.

I szkoda tylko że na drugim planie są jego ostatnio zajebiste wyniki z Wisłą: 8 spotkań 6 porażek i dwa remisy. 3 strzelone bramki, żadnej z gry.

Jagul 08.05.2021 21:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1566052)

Nic dziwnego że nawet w 2 Bundeslidze go nie chcą. Wszyscy się na nim poznali w jego kraju. Do TV go wezmą jako showmena bo do tego się nadaje, ale już na pewno nie do zarządzania drużyna.

I szkoda tylko że na drugim planie są jego ostatnio zajebiste wyniki z Wisłą: 8 spotkań 6 porażek i dwa remisy. 3 strzelone bramki, żadnej z gry.

Szkoda że u nas się nikt nie poznał przy jego zatrudnieniu skoro jest takim pajacem.

_Vodka 08.05.2021 21:46

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1566052)

I kto ponosi, za to wszystko winę.proszę ja ciebie ? Skowronka zatrudniliśmy z dupy i wyleciał z hukiem. Później przyszedł Hyballa choć każdy wiedział jak sie zachowuje. I teraz my odwalamy taką akcje z tą cieszynką. Do pełni wizerunku brakuje nam tylko słomy w gumofilcach

czaro 08.05.2021 21:47

Wy.......my wszystkich. Piłkarzy, trenera i właścicieli.

Drozd 08.05.2021 21:47

Cytat:

Pierwotnie napisane przez bódyń (Post 1566044)
Hyballe mozna wywalic za samo upierdliwe wstawianie Medveda. Nie wiem jak on strzelil 4 bramki na jesien. I to nie samobojcze! Juz lepiej Bukse bo by zapunktowal w Pro Junior System. Bo sportowo podobnie. A pozasportowo to wiadomo.

A Forbes co pokazał? Dno i metr mułu. Powinien Hyballa wykopać obu zaraz po przerwie, ale tam już jest pewnie taka napinka ze robią sobie na przekór, a Wisła na tym cierpi.

A winny jest zarząd, Hyballa po tych wszystkich wywiadach już wie że poleci i zamiast działać racjonalnie tylko się usztywnia w swoich wyborach. Kompromitacja klubu jako całości...

Konrad. 08.05.2021 21:48

No trudno, zrobiliśmy błąd - nie pierwszy, nie ostatni.

Jeśli znasz właściciela, który nigdy nie zwolnił trenera - wysyłaj go do Wisły. Niech wyciągnię parę baniek i odkupi od trójki.

Jagul 08.05.2021 21:48

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maxx304 (Post 1566051)
Nie wyjebiemy. Rodziny się nie rusza. Prędzej spadniemy. I trener sam odejdzie.
Swoją drogą, nie chce mi się wierzyć, że przyjdzie Brzęczek. Przecież to byłoby potwierdzenie wszystkich spekulacji odnośnie Kuby i klubu. Chociaż po dzisiejszym meczu... .... wie...

Ja myśle że w tym przypadku wszystko zależy tylko od tego czy Wuja chce w to wejść. Bo jeśli tylko wyrazi taką chęć to scenariusz znamy.

Savik 08.05.2021 21:49

Ten obrazek po bramce, to chyba najsmutniejszy moment meczu. Szanuje Kubę , za to jakim jest piłkarzem, za to jakim jest Wiślakiem. Ale klub nie będzie dobrze funkcjonował z właścicielem w szatni. I nie działa to już z trzecim trenerem.
Szatnia to szatnia, Kuba jest tylko człowiekiem i nie jest w stanie zero jedynkowo rozdzielać roli Szefa od roli kolegi. W męskim świecie w emocjach często padają ostre słowo, ostre wymiany zdań. Czasami piłkarze sa pewnie wk****eni na trenera i nie raz pomiędzy sobą klną na niego - życie. Tylko jeśli w tym uczestniczy właściciel - to zawsze ma dodatkowa wymowę. I po jakimś czasie staje się - podstawa konfliktu.
Weźmiemy teraz kolejnego trenera, ale za jakiś czas sytuacja się powtórzy, No chyba ze trenerem będzie mieka faja bez jaj, ale po co wtedy taki trener …

krysztal 08.05.2021 21:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Szneka (Post 1565957)
mam takie same odczucia. Jakby ktoś Panu Motyce powiedział co i w jaki sposób przedstawić.

Tylko patrzeć jak akcji wkroczą władze państwowe i deportują biednego Niemca

Harcownik 08.05.2021 21:52

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1566064)
A Forbes co pokazał? Dno i metr mułu. Powinien Hyballa wykopać obu zaraz po przerwie, ale tam już jest pewnie taka napinka ze robią sobie na przekór, a Wisła na tym cierpi.

A winny jest zarząd, Hyballa po tych wszystkich wywiadach już wie że poleci i zamiast działać racjonalnie tylko się usztywnia w swoich wyborach. Kompromitacja klubu jako całości...

No Forbes strzelił SIEDEM bramek.
Medved strzelił zero bramek.
Ciężko tu dyskutować.

PS. Forbes też był w spisku?

Blixa 08.05.2021 21:56

Okazalo sie ze droga od gegenpressingu do gegenpajacowania jest bardzo krotka.

czaro 08.05.2021 22:00

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jagul (Post 1566066)
Ja myśle że w tym przypadku wszystko zależy tylko od tego czy Wuja chce w to wejść. Bo jeśli tylko wyrazi taką chęć to scenariusz znamy.

Jeśli ma choć trochę rozumu, to zostanie dyrektorem sportowym.

Drozd 08.05.2021 22:01

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Konrad. (Post 1566065)

Jeśli znasz właściciela, który nigdy nie zwolnił trenera - wysyłaj go do Wisły. Niech wyciągnię parę baniek i odkupi od trójki.

Tu nie chodzi o zwalnianie czy nie zwalnianie, tylko o uczciwość względem wszystkich, a zwłaszcza kibiców. Jezeli Hyballa przegiął w jakiejś kwestii to powinno to być wiadome natychmiast. Sprawa powinna byc wyjaśniona i albo się dogadujemy albo nie i jest zmiana trenera. A to co się dzieje od meczu z PBB i na boisku i w mediach to jest KOMPROMITACJA. Jakieś paszkwile, jakieś gesty, przecieki z szatni, transparenty na płotach no kabaret.

Najgorsze jest to że początek rundy kiedy wszyscy byli zaangażowani wskazywał ze Hyballa wie o co chodzi na boisku. Siła była do biegania, statystyki dużo lepsze i nagle ktoś wyłączył światło.

Jaka jest gwarancja że w przyszłości znów nie wyłączy w dowolnej chwili?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Harcownik (Post 1566071)
No Forbes strzelił SIEDEM bramek.
Medved strzelił zero bramek.
Ciężko tu dyskutować.

PS. Forbes też był w spisku?

Taa dzisiaj nie wiem czy siedem razy miał piłkę. Natomiast wiem że tyle samo razy ile miał piłkę tyle razy spieprzył. Dokładnie tak samo jak Medved. A czy był w spisku? Po tym co dzisiaj pokazał właściciel to wszyscy byli w spisku. Bo takie dostali polecenie...

Jaroo1 08.05.2021 22:03

Cytat:

Ten obrazek po bramce, to chyba najsmutniejszy moment meczu. Szanuje Kubę , za to jakim jest piłkarzem, za to jakim jest Wiślakiem. Ale klub nie będzie dobrze funkcjonował z właścicielem w szatni. I nie działa to już z trzecim trenerem.
Szatnia to szatnia, Kuba jest tylko człowiekiem i nie jest w stanie zero jedynkowo rozdzielać roli Szefa od roli kolegi. W męskim świecie w emocjach często padają ostre słowo, ostre wymiany zdań. Czasami piłkarze sa pewnie wk****eni na trenera i nie raz pomiędzy sobą klną na niego - życie. Tylko jeśli w tym uczestniczy właściciel - to zawsze ma dodatkowa wymowę. I po jakimś czasie staje się - podstawa konfliktu.
Weźmiemy teraz kolejnego trenera, ale za jakiś czas sytuacja się powtórzy, No chyba ze trenerem będzie mieka faja bez jaj, ale po co wtedy taki trener …
Gdyby Kuba był trenerem i wlaścicielem to mogloby to "zagrać". Ale nie zagra w sytuacji gdzie ma rzadzić i jednocześnie poddawać się rządom trenera i jego wizji prowadzenia drużyny. Tym bardziej, że sam karierę miał wielką i trochę w życiu sportowym osiągnął i przeżył. Także już naturalnie gryzie się to nie tylko od strony prezes-pilkarz vs trener, ale i od strony doświadczony piłkarz - prezes vs słaby/średni trener w slabej polskiej lidze. O ile takiemu Guardioli itp nie powinien mieć czelności podskoczyć (gdyby trenowal Wisłę) i tyle już takim ludziom, ktorzy w piłce nic nie osiągneli to naturalnie z tyłu głowy się mysl pojawia "co Ty ....a wiesz o piłce i o trenerce", a jak przychodzi do tego jednoczesnie bycie prezesem to zawsze wyjdzie kupa.

Harcownik 08.05.2021 22:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Drozd (Post 1566083)
Tu nie chodzi o zwalnianie czy nie zwalnianie, tylko o uczciwość względem wszystkich, a zwłaszcza kibiców. Jezeli Hyballa przegiął w jakiejś kwestii to powinno to być wiadome natychmiast. Sprawa powinna byc wyjaśniona i albo się dogadujemy albo nie i jest zmiana trenera. A to co się dzieje od meczu z PBB i na boisku i w mediach to jest KOMPROMITACJA. Jakieś paszkwile, jakieś gesty, przecieki z szatni, transparenty na płotach no kabaret.

Najgorsze jest to że początek rundy kiedy wszyscy byli zaangażowani wskazywał ze Hyballa wie o co chodzi na boisku. Siła była do biegania, statystyki dużo lepsze i nagle ktoś wyłączył światło.

Jaka jest gwarancja że w przyszłości znów nie wyłączy w dowolnej chwili?

Taa dzisiaj nie wiem czy siedem razy miał piłkę. Natomiast wiem że tyle samo razy ile miał piłkę tyle razy spieprzył. Dokładnie tak samo jak Medved. A czy był w spisku? Po tym co dzisiaj pokazał właściciel to wszyscy byli w spisku. Bo takie dostali polecenie...

No ale z jakiej parafii Medved miał być w spisku? No, chyba że myślisz że liczy na to że Kuba go wykupi po sezonie? To straszne. Oby nie.

Savik 08.05.2021 22:09

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Konrad. (Post 1566065)

Ilu znasz grających piłkarzy-właścicieli w klubach na poziomie najwyższej ligi?

kopaczoholik 08.05.2021 22:11

Po geście Kuby wszystko już jasne...

No cóż takie działanie nie wskazuje profesjonalizmu ze strony klubu i pokazuje dziwne zależności jakie panują w Wiśle Kraków... gdzie właściciel jest piłkarzem i cenzuruje trenera które zatrudnia...

Cóż takie zachowanie i zależności nie rokują pozytywnie na przyszłość... więc rotacja trenerska dalej będzie trwać w najlepsze...

Liczyłem, że nasze trio pokaże profesjonalizm na jaki zasługuje Wisła Kraków...

Czyli żegnamy Hyballe, a kogo w zamian witamy?

Karherop 08.05.2021 22:13

Cytat:

Pierwotnie napisane przez _Vodka (Post 1566061)
I kto ponosi, za to wszystko winę.proszę ja ciebie ? Skowronka zatrudniliśmy z dupy i wyleciał z hukiem. Później przyszedł Hyballa choć każdy wiedział jak sie zachowuje. I teraz my odwalamy taką akcje z tą cieszynką. Do pełni wizerunku brakuje nam tylko słomy w gumofilcach

Oczywiście że winę podejmuje zarząd i rada nadzorcza, ale czy ja w tym poście temu przeczę?

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Jagul (Post 1566055)
Szkoda że u nas się nikt nie poznał przy jego zatrudnieniu skoro jest takim pajacem.

Pewnie nie jeden się jeszcze nabierze. Pewnie nie w jego kraju, bo tam nie podejmuje się decyzji tak pochopnie jak u nas.

czaro 08.05.2021 22:14

A co jeśli - wysłuchajcie mnie proszę i uśmiechnijcie się, bo złościć już się pozłościliśmy i kłócić już się pokłóciliśmy - Jakub Błaszczykowski wykonał swój dzisiejszy gest jako piłkarz Wisły, natomiast po sezonie obiektywnie i sprawiedliwie rozliczy trenera Hyballę z pracy jako właściciel Wisły? Nie zdziwiłbym się nawet, gdyby sam siebie upomniał po tym spotkaniu, że tak nie wypada i jednocześnie zapewnił wszystkich o pełnym poparciu dla trenera w zbliżającym się ostatnim meczu sezonu.

Savik 08.05.2021 22:17

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1566100)
Pewnie nie jeden się jeszcze nabierze. Pewnie nie w jego kraju, bo tam nie podejmuje się decyzji tak pochopnie jak u nas.

A Kuba go poznał w jakim kraju? I jeżeli w Niemczech ma taka opinie to co, wszyscy to przed nim zataili? Pare lat tam grał to chyba ma znajomych …

czaro 08.05.2021 22:19

Cytat:

Pierwotnie napisane przez MaLk (Post 1565992)
Przez chwilę liczyłem na to, że oni się dogadają na odejście za porozumieniem stron.

Po dzisiejszym wywiadzie przedmeczowym z trenerem i tym, co się działo w meczu już na to nie liczę.

Można dopisywać kolejnego trenera do listy płac.

No nie liczyłbym na porozumienie.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Trener na wislaportal
Jeśli chodzi o dzisiejszy mecz, to zdołaliśmy się na dwie kolejki przed końcem utrzymać, co było moim celem w Wiśle. Uważam, że został on osiągnięty w sposób zasłużony przez nasz zespół.

marek2a 08.05.2021 22:21

"Gdyby Kuba był trenerem i wlaścicielem" ale nie jest. jest WSPÓŁWŁASCICIELEM a jego władza to 33,33..% o ile sie nie mylę. Inni wspólnicy mogą mieć nieco inne poglądy

Karherop 08.05.2021 22:27

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Savik (Post 1566104)
A Kuba go poznał w jakim kraju? I jeżeli w Niemczech ma taka opinie to co, wszyscy to przed nim zataili? Pare lat tam grał to chyba ma znajomych …

Odpowiedź jest raczej taka, że może to nie Kuba podejmował decyzje o jego zatrudnieniu. Tak wiem, brzmi absurdalnie ale co raz więcej o tym świadczy.

I tak Hyballe znają w jego kraju ale nie z prowadzenia seniorskich drużyn. Te prowadził w Holandii, Słowacji czy w Afryce. Widocznie na stare lata staje się co raz gorszy we "współżyciu" zawodowym.

Savik 08.05.2021 22:34

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Karherop (Post 1566113)
Odpowiedź jest raczej taka, że może to nie Kuba podejmował decyzje o jego zatrudnieniu. Tak wiem, brzmi absurdalnie ale co raz więcej o tym świadczy.

Masz racje trochę trudno w to uwierzyć patrząc na pozostałych właścicieli.
Jeden z nich „zna się na piłce” bo coś w młodości pokopał. A drugi od stycznia zajmuje się udowadnianiem rzeczy oczywistej… wiesz tak samo dobrze jak ja, ze nikt z nich oprócz Kuby - nie wrzucił by na giełdę nazwiska Hyballi.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:33.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl