Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park Sportowy (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=8)
-   -   Liga Mistrzów 2009/10 (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=4682)

Bartuk1906 19.12.2009 18:02

Tak trochę nie w Temacie ale w Klubowych MŚ. Barca przegrywa 1-0 do przerwy z Argentyńskim Estudiantes :shock:

Żmijka 16.02.2010 20:54

Poratuje ktoś linkiem do ManU - Milan na sopcast? Bbo mi soccer-live nie działa :/

EDIT: WIEEEEELKIE dzięki psze Pana! ;)

Krissu 16.02.2010 20:57

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 855482)
Poratuje ktoś linkiem do ManU - Milan na sopcast? Bbo mi soccer-live nie działa :/

Uprzejmie Panią proszę:

ENG:
sop://sopcast2.soccer-live.com.pl:3912/69070
sop://broker.sopcast.com:3912/81774

Ivory1906 16.02.2010 21:18

Taka ciekawostka :) na programie Setanta komentatorami meczu Milan-UTD sa komentatorzy z Fify :) Andy i Mark :D

BTW tu macie link do strony gdzie mozecie ogladnac wszystko co chcecie bez zadnych problemow
http://livetv.ru/pl/eventinfo/38297_...anchester_utd/
tu akurat link do meczu Milan-UTD

jaro1985r 16.02.2010 21:18

jesli ktos ma cyfre to na 207 jest Milan-Manchester !

Ivory1906 16.02.2010 21:25

Hahaha widzieliscie jaka bramke strzelil scholes ??:D pilka mu sie odbila od nogi ktora stala na ziemi a druga sie machnal :D ale prawde mowiac UTD gra taka kupe ze szok...

someone_TSW 16.02.2010 21:52

I można powiedzieć sensacja, Lyon - Real 1-0.

Ps. Bramka wyjątkowej urody.

Żmijka 16.02.2010 21:54

Ja przepraszam, że marudzę ale nic mi nie działa ... na sopcast wyświela mi się na dole: can not access so cast service. Hę ?

Taaaaki miecz, a ja oglądać nie mogę ;( HELP!

Kamson 16.02.2010 21:56

Ja niestety też. Przełączyłem sie na kanał 33595 - ale tu niestety po angielsku.

Adamek21 16.02.2010 22:01

Żmijka

Jeżeli posiadasz program TVUPlayer to jest na kanale 21500 mecz Lyon-Real.Sorki ,że tak późno napisałem.
TVUPlayer można pobrać tutaj

http://tvunetworks.com/downloads/player.html#

Krissu 16.02.2010 22:02

U mnie działało i przestało. Teraz za każdym razem jak włączę SopCasta, zaczyna mi się ładować, po czym wyskakuje błąd :(

Ivory1906 16.02.2010 22:03

dziwne bo mi dziala tylko ze ja ogladam po angielsku...i moim zdaniem brzmi to nawet lepiej niz po Polsku :D Kamson i Zmijka sprobujcie ten link co ja dalem :)

Żmijka 16.02.2010 22:06

No włączyłam ang i działa i ładna jakość. Kanał 81774. Ale mają jakies pół min opóźniania względem enki. Bo chwile działały mi oba i widać było :P Więc nie krzyczeć za szybko jakby co :P

Ivory1906 16.02.2010 22:13

Noi UTD wychodzi na swoje...a tak myslalem ze Milan sprawi niespodzianke ;/

WislakWiDoK 16.02.2010 22:13

Są jakieś skróty wieczorem ??

szczepanwislak 16.02.2010 22:14

a czemu dziś tylko 2 mecze , jutro 2 a 23 i 24 kolejne ??

Ivory1906 16.02.2010 22:19

Zmijka : lepiej miec pol minuty opoznienia niz nie miec wogole :D dzisiaj mysle ze skrotow nie bedzie tylko jutro jak bedzie lecial mecz w TV.
Szczepanwislak : UEFA powiedziala ze chce zeby wszystkie mecze lecialy w tv i zeby kibice mogli je wszystkie zobaczyc

PS: 1-3...Man UTD to jednak Man UTD...nawet jesli im nie idzie to i tak wygraja mecz...

unpredictable_wislaczka 16.02.2010 22:26

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ivory1906 (Post 855527)
PS: 1-3...Man UTD to jednak Man UTD...nawet jesli im nie idzie to i tak wygraja mecz...

Bo mają Rooney'a :D Ale ta obrona Manchesteru na początku...mam jednak nadzieję,że Vidić zagra już w rewanżu razem z Ferdinandem ;)

szczepanwislak 16.02.2010 22:26

Dzięki Ivory:) a skróty nie szczegółowe są na typ 3 o 23 . 00 jesli kogoś takie interesują

Ivory1906 16.02.2010 22:41

Unpredictable_wislaczka : nowlasnie gdyby i Rooney odszedl to UTD by nie istnialo :) Ja tam jakos za Man UTD nie jestem i wolalem zeby Milan wygral :P no ale i tak ze 2-3 sie skonczylo a moglo nawet 3-3 gdyby Inzaghi strzelil :) ciekawy rewanz sie zapowiada :)

Szczepanwislak : nie ma sprawy :) ajj to sobie nie ogladne bo w Cyfrowym polsacie nie mam tego ;P hehe

Witoldon 16.02.2010 22:48

Patrząc na ten mecz mam dwa spostrzeżenia, Milan, żeby dominować musiał albo dostawać prezenty od strasznie niedokładnie grającego dziś w pierwszej połowie Scholesa lub grać piłkę finezyjna wznosząc się na wyżyny swoich umiejętności. Manchesterowi wystarczyły lekkie przebłyski dobrej gry, niekiedy na stojąco kilka klepek. Wynik może nie do końca sprawiedliwy, ale taki jest futbol.

szczepanwislak 16.02.2010 22:55

Ivory He he ho no tak ;P
a Madryt własnie poległ 1 : 0 po bramce z Jeana Makouna strzałem zza pola karnego w czterdziestej siódmej minucie meczu. Aby awansować, Real Madryt będzie musiał strzelić dziesiątego marca w rewanżu na Santiago Bernabeu przynajmniej dwie bramki, nie tracąc żadnej.
Tak właśnie myślałem , iż Real dziś tam polegnie, w końcu to nie pierwszy raz...

Wojtas 16.02.2010 23:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Witoldon (Post 855543)
Patrząc na ten mecz mam dwa spostrzeżenia, Milan, żeby dominować musiał albo dostawać prezenty od strasznie niedokładnie grającego dziś w pierwszej połowie Scholesa lub grać piłkę finezyjna wznosząc się na wyżyny swoich umiejętności. Manchesterowi wystarczyły lekkie przebłyski dobrej gry, niekiedy na stojąco kilka klepek. Wynik może nie do końca sprawiedliwy, ale taki jest futbol.

nie wiem ale Manchesterowi to pasuje to powiedzenie jak Niemcom "Wszystcy graja ale na koncu i tak wygra United..."

w lidze czesto wygrywaja mecze ktore mogli by zremisowac ,nie graja jakos super a potrafia jakos strzelic zawsze tą bramke wiecej

dlatego ich tak nienawidze :D :D

Ivory1906 16.02.2010 23:04

Wielki galaktyczny Real...bezedura ! Nie ma nikogo zeby poukladal ta druzyne...Gdyby sie znalazl trener ktory by potrafil poukldac te gwiazdy to mysle ze Real bylby naprawde bardzo mocny.

szczepanwislak 16.02.2010 23:06

no w sumie racja. Wystarczy spojrzeć na te nazwiska co tam graja ! ale jakoś te gwiazdy na tyn boisku za bardzo nie mogą się dogadać. Ale czy to trener jest winny ??

Ivory1906 16.02.2010 23:35

A kto jest winny ?? Spojrz na Barce i Guardiole. Barca przed jego przyjscie nie grala takiej ladnej pilki i moze nie grala az tak skutecznie...przyszedl Pep ulozyl druzyne i sa efekty. Tylko i wylacznie trener jest odpowiedzialny za to ze druzyna gra slabo, no moze poczesci tez pilkarze ktorzy marnuja sytuacje :D

Proud 16.02.2010 23:50

Cytat:

Pierwotnie napisane przez unpredictable_wislaczka (Post 831918)
Za to z Ronaldo w składzie wszyscy grali piłki na niego. To ja dziękuję za taką grę.Nawet taki Rooney grał wtedy trochę inaczej niż teraz. Ja tam wolę znacznie bardziej zespół bez Cristiano niż z nim.

Cytat:

Pierwotnie napisane przez unpredictable_wislaczka (Post 855532)
Bo mają Rooney'a :D Ale ta obrona Manchesteru na początku...mam jednak nadzieję,że Vidić zagra już w rewanżu razem z Ferdinandem ;)

Teraz Manchester zamienił Ronaldo na Rooneya. Jak Anglik jest w formie, to ManUtd wygrywa, jak Go nie ma, albo gra słabo(co rzadko się zdarza na szczęscie) to leżą. Scholes i Giggs już mocno obnizyli loty, Berbatow i Anderson grają poniżej oczekiwań, Nani jest jakiś taki chimeryczny...Carrick, Park, Fletcher to wyrobnicy bez błysku. Valencia jakoś też sobie nie radzi. Oprócz Rooneya nie ma kto ciągnąć ich do przodu.

Niby wygrywają, ale te mecze w ich wykonaniu nie powalają na kolana. Ciężko się to ogląda. Dziś już Milan ładniej chwilami piłką operował i gdzieś widac było pewną kulturę gry...no ale to znów dziadki są.

MCX 17.02.2010 06:51

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ivory1906 (Post 855575)
A kto jest winny ?? Spojrz na Barce i Guardiole. Barca przed jego przyjscie nie grala takiej ladnej pilki i moze nie grala az tak skutecznie...przyszedl Pep ulozyl druzyne i sa efekty. Tylko i wylacznie trener jest odpowiedzialny za to ze druzyna gra slabo, no moze poczesci tez pilkarze ktorzy marnuja sytuacje :D

Przede wszystkim "przewietrzył" Barcę kadrowo. Deco, Ronaldinho i Giuly, którzy zdobyli z klubem wszystkie najważniejsze trofea zostali sprzedani, a w ich miejsce pojawili się w pierwszym składzie zawodnicy głodni sukcesów i efekt przyszedł błyskawicznie.

A co do wczorajszego meczu Milanu z Man U to naprawdę cieszę się, że LM wkroczyła już w fazę w której przegrywający dwumecz odpada. To dla mnie jest prawdziwa Liga Mistrzów, a nie to wyrachowane zbieranie i liczenie punktów w grupach.

Dziś Porto - Arsenal, w bramce "Kanonierów" prawdopodobnie zagra Fabiański. Almunia kontuzjowany, tak samo jak William Gallas, Alex Song, Andriey Arshavin, Eduardo i od dłuższego czasu van Persie.

Marszałek 17.02.2010 11:12

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Ivory1906 (Post 855554)
Wielki galaktyczny Real...bezedura ! Nie ma nikogo zeby poukladal ta druzyne...Gdyby sie znalazl trener ktory by potrafil poukldac te gwiazdy to mysle ze Real bylby naprawde bardzo mocny.

Taki trener nie przyjdzie do Realu, bo to nie klub a bardziej grupa objazdowa. W sumie Realowi bliżej do marketu o tej samej nazwie. Byleby przyciągnąć,aby sprzedać to koszulkę, to swojego wychowanka. Byleby Azjaci i pryszczate kupowali gadżety Realu, przychodzili na mecze. Jeśli ten element będzie zachowany to poprawy nie będzie. Poza tym inaczej być nie może,bo muszą zarabiać,aby spłacać kredyty za które nakupowali piłkarzy. Potencjał mają aby być w Hiszpanii w czołówce, ale nic poza tym. W LM siłą rzeczy grają, z grupy zawsze jakoś tam wyjdą i nic poza tym. Są przede wszystkim fatalnie zbilansowanym zespołem. To,że trener jest do dupy to inna kwestia. Poza tym wydaje mi się,że trener ma tam mało do gadania choćby przy ustalaniu składu. Tam każdy za grube miliony kupiony ma grać bez względu na formę,bo dla niego przychodzą na trybuny pryszczate.
To jest model a la NBA. Taki Golden State Warriors może w ogóle nie grać w Play off ach, może wygrywać 10 spotkań w sezonie, a mimo to przychodzą ludzie na trybuny, kupują bilety i biznes się kręci i jest dochodowy. Liczy się to,że można kupić bilet,zjeść coś,wypić,spędzić czas i mimo woli popatrzeć na jakiegoś gościa co rzuci 30 punktów. A,że to sztuka dla sztuki. Na dłuższą metę widać i tak się to opłaci. To samo Real. Ileż on wydał kasy na transfery, a czy coś w między czasie wygrał? Nie,bo jemu sukces nie jest potrzebny a show.

unpredictable_wislaczka 17.02.2010 11:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Proud (Post 855580)
Teraz Manchester zamienił Ronaldo na Rooneya. Jak Anglik jest w formie, to ManUtd wygrywa, jak Go nie ma, albo gra słabo(co rzadko się zdarza na szczęscie) to leżą. Scholes i Giggs już mocno obnizyli loty, Berbatow i Anderson grają poniżej oczekiwań, Nani jest jakiś taki chimeryczny...Carrick, Park, Fletcher to wyrobnicy bez błysku. Valencia jakoś też sobie nie radzi. Oprócz Rooneya nie ma kto ciągnąć ich do przodu.

Niby wygrywają, ale te mecze w ich wykonaniu nie powalają na kolana. Ciężko się to ogląda. Dziś już Milan ładniej chwilami piłką operował i gdzieś widac było pewną kulturę gry...no ale to znów dziadki są.

Tylko różnica między nimi polega na tym,że Rooney walczy na każdej pozycji, a nie tylko strzela bramki. I było w tym sezonie kilka meczów, w których Roo nie pokazywał się z najlepszej strony,a mimo to ManU wygyrwało ;)

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 15:05.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl