![]() |
NIe zdziwilbym sie jakby Sląsk przyjechal do nas w liczbie ponad 1500 osob !
|
Cytat:
|
|
Witam
Potrzebuje 4 bilety na mecz Wisła-Śląsk na sektor D Staram się z kumplami wpadać zawsze na kilka meczy w sezonie (ostatnio na meczu z górnikiem byliśmy) na więcej nie damy rady bo pracujemy za granicą Niestety czytam że nie będzie biletów na D w wolnej sprzedaży a nie wyobrażam sobie siedzenia na meczu z Śląskiem na sektorz A B czy nawet E Dlatego może jakiś fan club pomorze który nie wykorzysta biletów Jakby coś to priv Pozdrawiam |
czy FC dostaną bilety na sektor D z Śląskiem?
|
Cytat:
zamiast (****) - SKWK |
Witam serdecznie. Wymienie minimum dwa maks trzy bilety z sektora E ( ktora posiadam ) na bilety na sektor D. chętnych prosze o kontakt na priv. interesuje mnie tylko wymiana.Chodzi o mecz Wisła - Sląsk
|
Cytat:
|
Czyżby bilety na mecz Wisła-Śląsk byly już w sprzedaży:
http://krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-...AdIdZ129465084 Ogłoszenie już usunięte. |
Cytat:
|
Takie pytanie, jakim cudem koniki posiadają już bilety na mecz ze Śląskiem, skoro sprzedaż zaczyna się 25?
|
Cytat:
|
Po ile są bilety na mecz ze Sląskiem dla FC.
Nie wiem bo mam karnet, a jest taka sprawa że kumpel chciał sobie własnie taki bilet kupić i wszystko jest niby Ok tylko za bilet gościu chce 30 zł na meczu z Legią było to samo chciał 90 zł( wiem że bilety na Legię były drosze) to jest paranoja |
Panowi iformacje na temat biletow na mecz Wisla-Slask na stronie oficjalnej Wisly wszystko opisane bilety na D nie beda sprzedawane w kasach pzdr
|
Cytat:
|
Cytat:
Tylko teraz przez pierwsze dwa dni osoby z KK będą mogły kupić bilet, więc pewnie mają jakieś zaufane źródło. Ryba psuje się od głowy... |
http://allegro.pl/item641725340_bile...k_wroclaw.html co myslicie o tym koniuuuuu ..50 biletow ciekawe....... kolejke juz pewnie bedzie zajmowac w niedziele
|
Cytat:
|
Przykro ze takie akcje maja miejsce. Klubowi widac jest na reke sprzedawanie biletow konikom :( szkoda, ale czego sie mozna spodziewac przeciez to Polska :(((((
|
Co to za sk***wyysyństwo jest! Ten ku*as nawet kibicem Wisły chyba nie jest skoro pisze nazwe klubu i miasta z małej litery... Zresztą to nie pierwszy przypadek że jeszcze meczu z Lechią nie graliśmy a niektózy już bilety chcą sprzedawać, pewnie szykują znów jakąś akcje pod kasami...
|
Albo szwindel kogoś z WŚ :lol:
|
Czy będzie prowadzony doping na E w meczu ze Sląskiem?
|
słuchajce jak to jest z biletami dla Śląska? mój kumpel kupił we Wrocławiu bilet na mecz Wisła-Śląsk za 40 zł. A najlepsze że jest to bilet na sektor B...
możliwe że takie bilety dostał Śląsk?? |
idiota podaje swój adres w aukcji ciekawe czy prawdziwy
|
wstrzymajcie się z tymi biletami! najpierw gramy z Lechią !!! pozdro !
|
Z jakiego powodu nie będzie biletów na D w kasach? :evil: (na Śląsk)
Wie ktoś? odp :) EDIT: okey, już wiem wszystko. ;) Wkurza mnie to jednak... Ale cóż... >życie< *Tylko_Wisła!*--> wiem, poprawiłam sie w "edit" :P *UH f b*--> jeżeli wiem, że nie mam możliwości bycia na każdym meczu to po co mam kupować karnet? :| (tym bardziej tego sezonu nie byłam pewna). I wiem co mam robić na przyszłość, dzięki za rade :P |
Cytat:
Ponieważ bilety dostaną nasi bracia z Wrocławia i Fan kluby wejdą jeszcze karnetowcy i sektor zapełiony |
Cytat:
|
Panowie i Panie prosze mi napisać od kiedy jest wolna sprzedaż biletów na mecz ze Śląskie bo nie moge tego newsa znaleźć na stronce. Bez karty kibica można kupować od wtorku czy środy?
Z góy dzieki za odpowiedź |
Cytat:
10 znaków |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 14:59. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl