![]() |
Nie ma jak go powiększyć. Trzeba dopchnąć jeszcze sklep klubowy i muzeum, a przestrzeni wiele nie ma.
Jedyną szansą jest sprzedaż biletów na stanowiskach do wydawania Kart Kibica. |
Gdy wyrobilem KK, dostalem mala ulotke z moim loginem zeby kupowac bilety przez internet, wiec napewno taka opcja pojawi sie juz niebawem, a ze wtedy mozna zaplacic karta a w okienku nie, to powinno to przyspieszyc wszystko i kolejek juz raczej nie bedzie.
|
Cytat:
|
A jesli chodzi o rozwiazanie z muzeum i sklepem, to strefe kibica powinni na dol przeniesc, w tym miejscu gdzies jest ten mini-sklepkik wepchnac z 3-4 stanowiska - wiecej nie bedzie potrzebne. Zawsze mozna tam bilety robic, albo nawet na kasach wyrabiac KK, choc mysle ze z KK byl szal na poczatku, a teraz juz kompletnie tyle tego nie jest potrzebne... Jak ruszy sprzedaż internetowa, to oczywiste, że w kasach kolejki będą co najwyżej przed meczami.. Bo po co jechać na stadion, skoro w 5 min zrobisz to przez internet..
|
Cytat:
|
Cytat:
|
http://krakow.naszemiasto.pl/artykul...ozja,id,t.html
Scenariusze, co trzeba zrobić, żeby zagrać na Reymonta w Lidze Mistrzów (jeśli awansujemy). W sumie nie jest tragicznie. Trzeba tylko, żeby ktoś w mieście pomyślał. A z tym może być problem. Oby media tego pilnowały. |
trzeba by Majchrowskiemu na meczu głośno przypomnieć o trwających pracach... a raczej o niekończących się pracach.
|
|
http://www.sport.pl/sport-krakow/1,115698,10108398,Pieklo_przy_Reymonta.html
Cholernie dumny człowiek jest jak coś takiego czyta. Szkoda, niestety ze urzędnicy z magistratu kompletnie olewają fakt iż taka drużyna jak Wisła może bardzo dużo zrobić dla miasta i dla ich kibiców, tez mieszkańców Krakowa. Zrobić może dużo bo ma takich kibiców a nie innych którzy są dla niej rzeczywistym wzmocnieniem.... a bez stadionu to wszyscy mieli się niestety okazje przekonać jak to jest (flora tali i inne Karabachy) jako mieszkańcy Krakowa mamy prawo aby inwestycja miejska która trwa już 6lat!! została zakończona....... niech ta pani niedziałającą nie pieprzy ze wszystko już praktycznie zostało zrobione, tylko system oddymiania trzeba zrobić.... od początku roku prawie h...ja zrobili na tym stadionie poza trybuna północna..... a teraz się obudzili ze do końca września zrobią wszystko...... hipokryzja i tyle znowu banda majchrowskiego pasiaka chce nam zniszczyć święto jakim będzie liga mistrzów w Krakowie i Polsce... i to za nasze pieniądze..... a my k...rwa nic nie możemy niestety zrobić bo to mafia jedna wielka przeogromna jest ten magistrat..... aż CH...j człowieka strzela..... „Zamierzamy w najbliższym czasie ten stadion uruchomić. Najpierw częściowo, tzn. trybunę wschodnią i południową, a potem kolejno następne, tak, aby na początku listopada można było otworzyć cały stadion. Chciałbym podkreślić bardzo wyraźnie, że nie będziemy robić tak jak w innych miastach, kiedy otwierając i rozgrywając mecze przy trzech trybunach, udają, że mają gotowy cały stadion. Tutaj będzie on oddany w całości” – powiedział Jacek Majchrowski a kiedy ano było to 28 września 2010 roku. Jakby był plebiscyt na najbardziej durnych urzędasów na świecie to majcher na pudle z niedziałająca dyrektorka ziktu by sie napewno zalapli...... i te korki w Krakowie wszystkie jeszcze.... jak jaje do roboty i pomyśle ze te korki to przez ta babę i tego kretyna to mam ochotę zwymiotować na deskę rozdzielcza.... banda nieudaczników niszczy moje miasto i moja ukochana drużynę a ja w korku tkwię....... aaaaaaaaaaaaaa koncze i ide spac tylko Wisła!!!!!!!!!!!!!!!! JAZDA JAZDA JAZDA!!! |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Możesz dać link do tego artykułu? Chętnie poczytam sobie o innych "piekielnych" obiektach ;)
|
http://bleacherreport.com/articles/7...-venues/page/4 chyba oto Ci chodzi
|
Cytat:
|
Pytanie - ma ktoś zdjęcia obecnego stanu kiosków gastronomicznych na trybunie północnej (C)?
|
Mam krótkie pytanko - ile jest rzędów krzesełek u góry na E? I czy to prawda i mit o zasłanianiu wyżej przez telebim. Jeśli to prawda to od których rzędów. Z góry dzięki.
|
Telebim zasłanie górnym rzędom nie boisko, a przeciwległy telebim. A rzędów na górnym piętrze jest bodajże 24
|
25 12345678
|
Oglądając teraz mecz Lechii to zauważyłem, że u nich na telebimach leci mecz z kamer. U nas też planują tak zrobić nie wiecie? Nie pytam czy się da wyświetlać bo wiem, że da bo już pojawiły się informacje na ten temat, ale czy może to kwestia jakiegoś okablowania albo po prostu nie planują i będzie sam wynik.
|
bedzie, tylko ze zachodnia musi byc oddana
|
Tak, docelowo ma być taka możliwość. Kiedy to nastąpi? Jak rozwiążą sprawę podestu dla kamery głównej i jej przyłączy.
|
Wybierzta się kto dziś z aparatem na stadion i zróbcie kilka zdjeć z dzisiejszych przygotowań stadionu co by kibice za granicą nacieszyli serca :)
|
|
Nie wiem czy tu można używać wulgaryzmów ale nie mogę sie powstrzymać: To jest ....a Zajebiste
|
Cytat:
|
Cytat:
no i najważniejsze, oby nie ściągali już tego nigdy ;] |
To przecież UEFA zakłada te banery. Po meczu z Apoelem pewnie to ściągną i będą ewentualnie zakładać na mecze w fazie grupowej.
|
Cytat:
http://legia.com/www/galerie/wydarze...y/big/1029.jpg |
Nie czytaliście newslettera? UEFA to zakłada i ściąga po meczu. U nas pewnie też coś takiego zrobią, ale będą tam pewnie reklamy sponsorów;>
|
Banery są jednorazowe. Po meczu idą "do kosza". Jesli awansujemy (oby!) to UEFA na każdy mecz przygotowuje nowe :)
|
Świetnie to wygląda. Tylko czekać aż zrobią całość i...aż nadejdzie środa :-)
|
napewno bedzie na całości czy tylko na tym fragmencie? http://tsw.com.pl/news/Kibice-na-treningu-foto-1256
|
Bedzie co 2 sektory...raz tu raz tam a moze jeszcze gdzies indziej.
Czesto sie nie wypowiadam na tym forum ale inteligencja nie ktorych uzytkownikow przerasta moje najsmielsze oczekiwania....Blagam Was zastanowcie sie zanim cos napiszecie. TAK ! BEDZIE NA CALEJ DLUGOSCI ! tak trudno bylo obejrzec jakikolwiek mecz LM zeby dojsc do takiego wniosku ?! |
Cytat:
z tego ujecia widac ze ludzie z sekotorow vip zaslaiaja widok skyboxom ? |
To są właśnie po prostu balkony skyboxów...przecież nie będą oglądać meczu z wewnątrz, nie?
|
Cytat:
Miejsce gdzie to montuja jest i tak zacienione dosyc mocno podczas meczu granego przy swietle elektrycznym wiec w TV nic nie bedzie widac. |
Cytat:
|
Wywiad ze "stewardka" z naszego stadionu:
http://www.lovekrakow.pl/artykuly/ko...dionie_49.html jeśli zły temat to proszę moda o przeniesienie. Nie znalazłem "odpowiedniejszego" :) |
Dzisiaj na treningu wdałem się w rozmowę i jeden facet zauważył, że boisko zostało zwężone.
1. Czy rzeczywiście? 2. Wynika to z usystematyzowania wszystkiego przez UEFA, jak to jest w przypadku Euro? |
^^
przed budową boisko miało chyba 72m teraz 68 |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl