![]() |
Czy już go powiązali z Miśkiem czy jeszcze?
|
Cytat:
"Tata ma kolegę w pracy, który zna sędziego, który zna prokuratora, który zna adwokata który zna Miska :) |
Gowin z Miskiem w jednym skyboxie siedzieli :)
|
Czyli generalnie nie zmienia się nic:)
Jak to powiedział klasyk: zmiana szyldu i jedziemy:) |
Wierni rekini zabierali pieniądze z klubu, a znienawidzony Jadczak kupuje akcje, żeby ratować klub przed upadkiem xD
BTW w tym tempie to Królewski & Co. zbiorą do końca miesiąca nie 4 miliony, a 40 milionów. |
mi to tam rybka kto bedzie prowadził siłownie,
jedyne co mnie ciekawy to na kogo są leasingi sprzętu. a to ze teraz zamiast wsp bedzie kolejne platinum ? nie wiem po co wyjechali z tym gowinem wystarczcyło napisać ze bedzie platinum i zakonczono by temat, a tak to go rozkopano. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Jeżeli chodzi o pozwy Marzeny to w pierwszej kolejności poczekajmy na te na Jadczaka. Ale masz racje obawa jest. |
Miałem na myśli pozew Czekaja w sprawie artykułu Stanowskiego ...
A biorąc pod uwagę, że Czekaj w mediach już odpyskował, to wykluczyć się tego nie da ... |
Cytat:
|
Cytat:
|
a co ty mi takie pytania zadajesz?jadczak to twój rydzyk czy jak?
jadczak kupuje akcje za 100zł żeby kozaczyć na swoim profili a naiwniacy się podniecają :D a jak się coś powie to zaraz że Misiek że Sharksi, zachowanie jak u typowych Moherów :D |
Czyli lepiej by było jak by nie kupił ?
Lesny zly bo sie lansuje na prezesa PZPN, Jadczak zly bo wrzucil na TT, LVBet zle bo sie reklamuje, Krolewski zly bo nie ma dziary rekina na plecach wiec ja sie pytam kto dobry ? W dupie mam Jadczaka ale jak ktokolwiek chce wspomoc Wisle i sie tym pochwalic to nie widze w tym problemu. |
zwyczajnie odpisałem kolesiowi w jakim celu zakupił tą akcję, nie wiem po co ta sraczka o sharksów kto dobry co zły?
chcecie się taplać we własnych kupach to proszę bardzo. uważasz że jest inaczej OK, ale argument tzw sraczki tylko tą racje potwierdza, czyż nie jest tak? Leśnego od zawsze szanowałem jako człowieka mimo że L. |
Cytat:
|
Cytat:
a tak dla informacji ,panie doświadczony, to jest limit sprzedaży akcji do 1mln e (nie wiem w jakim okresie) także nie ma szans na taki wynik w okresie lutym. |
Cytat:
|
Cytat:
W przypadku Jadczaka czy kogokolwiek bardziej medialnego dużo ważniejszy jest pozytywny PR akcji niż 100 czy 1000 zł. Czy myślisz, że Jadczaka stać tylko na jedną akcję? Czy myślisz, że jeżeli Jadczak nie kupi 100 to 99 akcji nie znajdzie kupca? |
Cytat:
|
mam gdzieś co ile jadczak kupuje, pewien użytkownik napisał że kupił akcję by wspomóc klub, ja stwierdziłem że miał zupełnie inne pobudki, możesz się zgadzać lub nie, nie musisz mi tutaj matkować jeden z drugim, kto ile wpłaca a ile ja (to akurat wiem dobrze)
jak widać niektórzy traktują jadczaka jak bożka, o którym coś źle się napiszę to zaraz jest problem. |
Ja mam pytanie z innej beczki. Dług licencyjny ponad 12 mln ma zostać spłacony do końca marca, a co z pozostałym długiem ? Jaki jest termin ? Jeszcze jedno z miastem coś się dogadali w ostatnim czasie odnośnie stadionu ?
|
Cytat:
Chociaż byli członkowie RN jak wynika z poniższego artykułu swojej części się wspaniałomyślnie zrzekną:) https://dziennikpolski24.pl/byli-czl...ch/ar/13862476 |
Ktoś powinien zmienić nazwę tamatu na "TS Wisła oraz Kibice Wisły współwłaścicielami Wisły Kraków SA"
kierwa... jesteśmy niesamowici!! |
Cytat:
TS i tak oddał władze |
Cytat:
|
Cytat:
|
kurde, że też za późno się wziąłem za to wrrrrr
a nie da się jeszcze ze 100tys akcji dodrukować? :D |
Tak dla informacji, bo trochę osób pyta:
Limit emisji bez prospektu |
Scenariusz jak z kiepskiego filmu :D
Koniecznie trzeba na pierwszym meczu głośno skandować nazwisko Pana Królewskiego. Ze względu na czary, które odwala ksywka Harry Potter zdecydowanie mu pasuje :) |
Cytat:
|
Patrząc po wydarzeniach ostatnich tygodni, tym co było pisane o potencjalnym zarabianiu na klubie, pospolitym ruszeniu kibiców widać konkretnie jaki potencjał kryje się za klubem, jego marką i kibicami.
Wszystko wskazuje na to, że wystarczyło okiełznać chciwość, chwilę popracować nad poukładaniem tego jakoś ładnie biznesowo kosztem niższych zarobków w krótkiej perspektywie żeby potem całkiem legalnie i uczciwie zarobić na zarządzaniu dużo więcej niż te osławione 900k PLN. A tak to teraz trzeba zmieniać nazwisko na Srebrnik. |
http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...594.1538224014
Cytat:
|
Jak pójdą pozdrowienia do więzienia i było ich sześciu to po Wiśle, przykre :(
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:45. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl