![]() |
Witam! W styczniu wybieram się na studniówkę i wesele. Z tego powodu chciałbym wreszcie nauczyć się tańczyć. Jako, że jestem tanecznym beztaleńciem muszę zapisać się na kurs. Na kurs jakiego tańca mam się zapisać żeby nauczyli Mnie tańczyć na takich przyjęciach? Ile godzin potrzebuje przeciętny gość aby nauczyć się tańczyć na takim poziomie żeby się Niego nie śmiali:P?
|
Pomóżcie, mam problem z pewnym tytułem książki Agathy Christie,którą czytałem wieki temu. Pamiętam,że była tam jakaś wycieczka i siostry mieszkające w zaniedbanym domu. Kojarzy ktoś?
|
Cytat:
|
Cześć,
Poleci ktoś dobrego i w miarę taniego optyka? Dobrego mam na myśli to, że pomoże w wyborze oprawek itp... Proszę o opinie osób, które same noszą extra oczy i mają wyrobione zdanie w temacie.. z góry dzięki! dzięki Snyrting. czytałem opinie nt. tego fielmann'a, i jeśli chodzi o Bonarkę, to kiepsko tam z fachową obsługą. Ale tak jak mówię, to są opinie z netu. 60,00 PLN to całkiem fajnie, u mnie w Krzeszo mi wycenili oprawki + szkła na około 600,00 PLN |
Cytat:
Okulary (oprawki + szkła) za 60 zł, to całkiem niezła cena. W cenie masz też badania wzroku. Od 5 lat jestem ich klientem i nie narzekam. |
Czym się różnią te podkładki pod laptopa( http://allegro.pl/listing.php/search...ka+pod+laptopa ), myślałem, że to chodzi jedynie o to by stał nieco wyżej nad płytą biurka i był tym samym lepszy dostęp powietrza do wiatraczków/chłodzenia. Ale widzę tu jakieś wiatraczki wbudowane, w tym, jakieś podkładki żelowe, no i.. ceny. Rozrzut cen niesamowity. A chodzi mi jedynie o to by laptop się mniej grzał w trakcie pracy. Korzystał może ktoś z czegoś takiego?
|
Poszukuję osoby "pomagającej w pisaniu' pracy magisterskiej Więcej info na PW
|
Czy na allegro mogę sobie użytkownika dodać do osób "ignorowanych". Chodzi mi o to, żeby pewna osoba nie mogła brać udziału w aukcjach wystawionych przeze mnie.
|
Cytat:
Moja sprzedaż...ustawienia sprzedazy...ograniczenia dla kupujacych... czarna lista |
Chcem sie wybrać z dziewczyna na sylwestra jaki hotel polecacie blisko rynku? I ew jak mozna z pkp głownego dojechac (nr autobusu ew odleglosc tylko to taxi podjade)?
|
Pytanko: czy ktoś miał studniówke w Reducie? Chodzi mi o info, jak tam z miejscem do "tańca", parking, muzyka, żarcie... jak z alkoholem? Mieliscie problem z wniesieniem? :)
|
Cytat:
Kupiłem na Allegro najtańszą, aluminiową czy to metalową. Trzy wiatraczki, średnica każdego ~ 7 centymetrów. Jestem bardzo zadowolony i na pewno czuć różnicę między pracą przy laptopie bez podstawki a z podstawką. Jeszcze kwestia głośności- nie ma różnicy u mnie między lapkiem z podstawką a bez podstawki. Cichuteńko. |
poszukuje oprawy GKS-u Katowice na walentynki (?).
Był tam tekst : "odkąd Cie poznałem, moja samotność zaczyna się krok od Ciebie" z góry dzięki |
Cytat:
http://cdn1.asteroid.pl/c4/a.eu.fotk...351303_640.jpg |
Mam pytanko. Orientuje sie ktos czy w playu jest jeszcze oferta z ps3 ??
|
Rozdarly mi sie lekko spodnie ( po tym jak oddalem do prania w Bonarce...) no i pasuje to rozdarcie zaszyc ale chce zeby to bylo zrobione dobrze wiec nie chce samemu bo raz ze nie umie dwa to dosyc porzadne spodnie i chce je w profesjonalne rece oddac. Wiec szukam najlepiej jakiejs krawcowej. Zna ktos jakas (im blizej AGH tym lepiej) ?
|
Cytat:
|
Posiada ktoś do udostępnienia mMPK Pro dla Krakowa z aktualizacją z dnia 20.11.2010 ? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
Przy wpłacie 99,- PLN i abonamencie 59,-PLN/mies. przy umowie 2-letniej PS 3 jest Twoje wraz z 350 minutami na miesiąc do wykorzystania na dzwonienie w Play i do innych sieci. |
Wiem, że Kraków jest rozkopany więc mam pytanie. Jak najlepiej od strony zakopianki dojechać do Selgrosa?? Nowohucką nie widzi mi się jechać. Czy zostaje mi tylko opcja od Grzegórzeckiego??
|
Cytat:
Chociaż powiem Ci że na Nowohuckiej śmiga płynnie ostatnimi czasy. |
Witam!
Czy zna ktoś piosenkę angielską , jest wolna i romantyczna. Jedyne słowa które zapamiętałem to " ko ko heart" |
Cytat:
|
Jak nazywa się program i gościu w nim występujący, który chodzi po restauracjach i krytykuje? Czy też restauracje się zgłaszają do tego programu mając problemy, czy coś? Kojarzycie?
Super to sformułowałem, wiem, ale nie wiem jak mógłbym zrobić to inaczej :D |
Cytat:
ps. nawet jeśli nie ta, to zapewne "cold cold heart" ;-) |
Cytat:
|
Panowie podajcie namiary na sprawdzony komis w centrum gdzie TANIO ściągnę simlocka z Nokii 6300.
Dzięki. |
Cytat:
|
Cytat:
Kitchen Nightmares, gdzie gospodarzem jest Gordon Ramsay ? |
Cytat:
|
Cytat:
Hmmm.... Z A4 zjezdzasz na "Kraków Wschód" i tam nie mając innej opcji :) S7, w lewo w Śliwińskiego (brak innej drogi :) ) i pod garbarnią i placem w prawo w Półanki, za mostem Wandy na rondku w lewo w Podbipięty a dalej to juz wiadomo.... |
Na google jest jeszcze nie zaznaczona ta droga, bo ten wezeł się wybudował co dopiero, ale myślisz o dobrym miejscu.
|
Moze jest jakiś mechanik na forum,jak wymienić przedni(prawy) reflektor we fiacie bravo(stary model),odkręciłem śruby ale trzyma tam jeszcze jakiś zaczep jak go odpiąć ?
|
Mam problem z Canal+Sport HD i Canal+Film HD. Mianowicie dzisiaj odebrałem dekoder Philips DSR 6201 i ustawiłem wszystko zgodnie z zalecianiami producenta itp. Problem pojawia się po włączeniu na w/w kanały tzn. obraz staje się zbytnio rozciągnięty oraz kompletnie znika logo. Przy zmianie ustawienia w TV na odpowiadające tym kanałom pozostałe kanały są "ścięte" tzn. po bokach pojawiają się czarne paski długości ok.3 cm. Stąd moje pytanie - czy zna ktoś jakiś "złoty środek" na jak najlepsze ustawienie tegoż dekoderu względem TV? Dodam że jestem posiadaczem Sony Bravii.
|
kto zna oferty sylwestrowe, ciekawe, w stylu np. partycamp.pl ? lub coś innego ciekawego na sylwestra w Polsce.
|
ktos tu kiedys na forum podawal link gdzie mozna bylo zobaczyc stare nieistniejace strony. poda ktos link?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
edit. sprawdziłem dokładnie i ten program nazywa sie Piekielna kuchnia Gordona Ramsaya A ta cała Magda G. to wielka znawczyni a po kuchni zapier*ala bez żadnego nakrycia na głowe a włosy ma spore. Ogólnie tvn jak zwykle chce na siłe zrobić coś lepszego od oryginału a ch*ja im to wszystko wychodzi |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl