![]() |
Ktoś tu pisał, że Burliga i Jovanovic na prawą obronę. A tu jeden poważna kontuzja, drugi tylko czekać i patrzeć co sobie zrobi. I tym sposobem wypromuje się Kolanko, albo wszystkich pogodzi cwaniaczek Jaliens ;)
|
Dla Jaliensa najlepsze ustawienie to gra 3 obrońców.
|
Artykuł z GW i wypowiedź Bunozy, trochę gość odleciał :)
Czy przyszły sezon może być przełomowy? Mam nadzieję, że taki będzie. Jestem młody i ciągle mogę liczyć na transfer do lepszej ligi. Jaka jest moja wymarzona? Każdy chciałby grać w jednej z pięciu najlepszych na świecie. Najbardziej pasowałbym chyba do angielskiej czy niemieckiej - twierdzi Bunoza. |
Cytat:
Koleś sobie w polskiej nie radzi, a chce do angielskiej. .......i im się już w głowie. Gwiazdeczki, ....a jego mać. |
Od wpierdalania suszi razem z Jovanoviciem i parodystą Kirmem w galerii krakowskiej mu sie we łbie przestawiło.
|
mnie tylko zastanawia to czy w tym klubie jest jakiś gość od przygotowania fizycznego? nosz kur&a cały czas kontuzje.Teraz przyszdł czas na Chrapka za 2 dni będzie news że Głowacki kontuzjowany to są jakieś jaja! i to nie jest sprawa ostatnich 2 miesięcy tylko od paru miesięcy to zauważyłem. Już od sezonu 2010/11.
|
Nie ma co lamentować, zderzenie na treningu. Często się zdarza, a praktycznie nie da się zapobiec. Świadczy to o tym na plus, że chłopaki nie odstawiają nogi i walczą na 100% na treningach o miejsce w składzie.
|
Cytat:
On w Wiśle nie powinien grać, co mówić o Bundeslidze. |
Przecież nie sprecyzował którą ligę angielską ma na myśli:popcorn:
|
Cytat:
Ostatnio widzialem go wlasnie w Krakowskiej ,i czyzby król Bonarki zmienil miejsce panowania? |
Cytat:
Wszak nie będziemy chyba za długo po nim płakać . |
Cytat:
http://wislalive.pl/news/od_a_do_z__..._glowacki-901/ |
Cytat:
|
az ogladne sobie dzis mecz Polski . Zobaczymy jak Sergei sobie radzi,
|
Mnie też do tego meczu, głównie przyciąga Sergiej.
|
Za ok 15min na Orange sport Termalica z Sandecją i Michał Nalepa w pierwszym składzie. Mamy tam jeszcze kogoś wypożyczonego?
|
a Damian Skołorzyński jest nadal tam wypożyczony czy sprzedany?
|
A faktycznie, też wypożyczony i też gra.
http://www.wisla.krakow.pl/pl/kadra/..._skolorzynski/ PS Cabaj w Sandecji:D |
Cytat:
http://www.wisla.krakow.pl/pl/mesa/s...i_w_niecieczy/ |
Wolę jakichś 16-18 latków zamiast trzymania 20-23 latków w ME, co się mija z celem, oni w tym wieku pewnego poziomu już nie przeskoczą, ME to też kompletny bezsens ale to już inna historia.
|
16-18 to wiek juniora.
Kaziu M. pokazuje, ze jednak o punkty mu slabo idzie. 0;1 z Sandecja, ktora przegrala 0;5 z Zawiesza. Nie potrafili Cabajowi bramki stzrelic :( |
Poziom tego meczu był tragiczny, dość powiedzieć, że najlepszy na boisku był Mateusz Kowalski.
Z kolei oprócz jednego błędu to Nalepa zagrał dosyć przyzwoicie i był chyba najlepszy z ekipy Termaliki. |
Cytat:
|
Cytat:
|
jak dla mnie to zamiast tej całej mesy każdy klub powinien mieć druga drużynę gdzie nie wiem 80% zawodników powinna mieć wiek poniżej 18-19 lat reszta ile się chce i normalnie walczyć o awanse do wyższych lig max. do 1 jak to jest np. w Hiszpanii. na pewno kosztowało by to więcej niż mesa ale jak by taka druga drużyna grała nie wiem w 2-3 lidze to już przychodziło by na niektóre mecze trochę kibiców, poziom byłby automatycznie wyższy i na pewno wyłapało by sie dobrych zawodników do 1 drużyny. po za tym zawodnicy kontuzjowani mogli by dochodzić do formy właśnie w drugiej drużynie.
|
Pan Andraż strzelił gola dla Słowenii.
|
Sergiej pareiko!
|
|
Cytat:
|
Już jest !!!!
Od A do Z...Arek Głowacki Cytat:
|
http://www.youtube.com/watch?v=MVcgi...ayer_embedded#!
Jeszcze asyste miał. Prowadź nas o wielki Kirm Ir Senie. |
Cytat:
U nas najczęściej wrzucał piłę na wysokości kolan tak, że nie przechodziła pierwszego obrońcy, pojechał na reprezentacje i dograł świetną mocną dobrą piłkę. W ubiegły sezonie nie strzelał w dogodnych sytuacjach gdy miał na swoją lepszą nogę, a na reprezentacji nie dość, że w pełnym biegu skleił idealnie na klatę to jeszcze uderzył lewą nogą czyli swoją słabszą. |
Akurat jeśli chodzi o wrzutki, to jestem pewien, że mielibyśmy z niego o wiele więcej pożytku niż z Garguły. Niestety tu chyba wszystko leży w kwestii psychiki, po zdjęciach nawet widać, że Kiro trzyma się na uboczu, nie jest typem dowódcy i pewnie nawet nie potrafi postawić na swoim i zaangażować się w stałe fragmenty gry.
Kirm na pewno wykonywał kiedyś stałe fragmenty w reprezentacji (nie wiem jak jest teraz), robił to również w Domzale i w obu przypadkach efekt był dobry. Akurat jeśli czymś irytował to przyjęciem piłki i brakiem kreatywności w ofensywie. Może teraz gdy startuje z pozycji rezerwowego, którego już pewnie część osób skreśliła wskoczy na swój normalny poziom? |
Komentator rumuński zachwycał się znakomitym przyjęciem piłki w pełnym biegu przez Kirma, ciągiem na bramkę i precyzyjnym strzałem. Lubię Kirma. I żałuję, że nie robi tego samego w Wisle, choć miewa momenty gdy mu sie chce i wychodzi. Ale jak juz to prasa słoweńska napisała: Kirm gra w reprezentacji a w Wiśle zarabia
|
Dlatego od dawna jestem za tym, żeby tego gościa wypchnięto gdziekolwiek póki można na nim jeszcze zarobić!
|
Nie wiem czy też zauważyliście ale np, po każdej bramce w rep. cieszy się, od razu biegnie do kolegi gratuluje mu. A w Wiśle, ta radość jest taka jakaś... nijaka.
|
Przecież w sezonie 10/11 miał ciąg na bramkę, sporo goli i asyst na koncie, mimo iż w właśnie w owym sezonie nie był jakoś specjalnie widoczny, pewnie dlatego że nie popisywał się rajdami jak Melikson czy czasem Małecki. Skuteczność miał niezłą, później to wszystko znikło.
|
Cytat:
Z nasz moze tego przyczyne?? bo dla mnie to zjawisko jest ciezkie do przyjecia i wyjatkowo draznice.Gosc gra sobie fajnie w Slowenii po czym przyjdzie mu zagrac w ndz z GKS i bedzie człapał po boisku. |
Nalepa nieźle zagrał w meczu Termalici, "upajałem się" tym "widowiskiem" tylko ze względu na niego i grał dość
pewnie pare razy ruszył do przodu ale bez skutku. Mimo wszystko to był mecz parodia z obu stron, Skołorzyński fajnie wjeżdżał z lewej obrony ale jego strzały to strach się bać. Z zawodników występujących do tej pory w Wiśle najlepiej wypadł Kowalski, grał swoją prostą gre i to było to. Chrapek normalnie już trenuje? |
Z tego co mozna było przecztac na głównej trenuje ale raczej nie będzie brany pod uwage na mecz z GKSem , a szkoda .
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 05:07. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl