![]() |
A wie ktoś co zrobić, żeby GG 10 chodziło szybciej? Tzn. jak zamknę okno rozmowy i je za chwile otworze to mi przez 5 minut wyświetla tą rozmowę od początku, czy nawet czasem poprzednie z tą osobą... Szlag mnie trafia z tym. A komputera bynajmniej słabego nie mam, więc nie o to chodzi.
|
czy ktoś z Was może wie gdzie można sobie zobaczyc w internecie mecz naszej ekstraklasy Korona-Jagiellonia ? Z góry dziękuje za jakiś adres
|
linki sa na www.soccer-live.pl albo meczyki.pl
- ibutti: sproboj sciagnac banner killera (http://bk2.prv.pl/) moze cos pomoze |
Cytat:
|
Internet od UPC na bierzanowie ktos urzytkuje w tym pakiecie Fiber 25?
Przerywa działa dobrze? Jak z rozdzieleniem sygnału przez router? Jest jakiś problem? |
Cytat:
;) |
Kamil Dzięki dobry człowieku :D pozwolisz, że sobie to zapiszę na dysk kiedyś mi się przyda.
|
Mam pytanie do grających w Wygraj Ligę: czy wysłanie SMS'a jest konieczne, aby dokonać transferu/zmian w składzie!? Z góry dzięki za odp.
|
Cytat:
Przerywa w sumie rzadko z rozdzieleniem nie ma żadnego problemu. Inna sprawa czy to 25 będzie rzeczywiście 25. |
Cytat:
|
Czy jest dostępna gdzieś jakaś lista nsazych fanklubów ?
|
mógłby ktoś kto zna niemiecki napisać jak odmieniają sie czasowniki z auf? i podać kilka prostych przykładów do tego. Z góry dziekuje
|
Pomoże mi ktoś z rozszyfrowaniem pozostałych, nieodganiętych autografów - ważna sprawa.
http://i46.tinypic.com/rt0377.jpg 1. Mauro Cantoro 2. Mariusz Pawełek 3. Marcin Baszczyński 4. Wojciech Łobodziski 5. 6. 7. Sebastian Janik (?) 8. Pablo Alvarez 9. Junior Diaz 10. Sebastian Leszczak 11. Ilie Cebanu 12. 13. 14. 15. Tomasz Dawidowski 16. Mariusz Jop 17. Radosław Sobolewski 18. Piotr Brożek 19. Piotr Ćwielong 20. Rafał Boguski 21. Filip Kurto 22. Łukasz Jarosiński 23. 24. Cleber |
Czy 13 i 14 to nie jeden autograf? Kamil Rado? :)
|
Cytat:
|
A to se przywłaszczył miejsca skurczybyk ;), a jak z innymi?
|
Pozostałych nie wiem niestety.
|
http://img.webme.com/pic/k/kolekcjas...oporczyki1.jpg
Czy proporzec po lewej ktoś by kupił? Ile byłby wart? Fotka zapozyczona ze strony o kolekcji forumowicza putinm. |
Cytat:
np czasownik aufstehen (wstawać) robimy to w taki sposób, zeauf dajemy na koniec zdania! np Ja wstaje o 8. Ich stehe um 8 Uhr auf. a jeżeli Ci chodzi o samą odmianę to zapisuje się to: ich stehe auf wir stehen auf du stehst auf ihr steht auf Er/ sie/ es steht auf sie/ Sie stehen auf |
jakie są zasady dogrywki teraz w finale hokeja? nagła śmierc czy do końca graja i w razie remisu karne?
|
Jest na forum ktoś z serwisów Wislaportal i Wislasoccer?
|
Cytat:
Na olimpiadzie graja 20 minut dogrywki i pozniej rzuty karne. W NHL w sezonie gra sie 5 minut i karne, w fazie playoff gra sie do strzelenia gola. |
Ma ktos Nokie 5130???Jesli tak to jaka masz opinie na ten telefon?
|
Ojciec korzysta z tego modelu. Ogólnie chwali. Z moich doświadczeń wynika, że ma trwały( jeśli chodzi o zarysowania), jasny, ładny wyświetlacz.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Ma z was ktoś Sony Ericsson W595s czy polecacie go?
|
Panowie jakie byscie jeszcze polecili strony pokrkoju:
osloskop.net czy osiolek.pl Co jeszcze jest wartego uwagi?? |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:06. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl