![]() |
Cytat:
Myślę też, że jak zadzwonisz do pierwszego lepszego biura też coś ci powiedzą w tym temacie. |
jest gdzies to ogladniecia tvp sport w necie ? albo inaczej gdzie moge zobaczyc dzisiejsze kwalifikacje w skokach na zywo
szczepanwislak Manson33 dzieki wielkie Panowie |
Cytat:
Czyli po prostu wchodzisz na adres tej strony internetowej i od razu powinna ci się wyświetlić transmisja kwalifikacji. Wystarczy tylko kliknąć w kwadrat na żywo |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Szukam odziału AXA DIRECT w Krakowie , wie ktoś moze gdzies sie znajduje,albo jakis kontakt?
|
AXA z tego co kojarzę to koło Błoń na przeciw Żaczka
|
Cytat:
Możesz albo zadzwonić albo netowo się porozumieć. Direct na tym polega że nie ma placówek. |
Brał ktoś pracę tymczasową z grupy ITC Polska? Uczciwe to,czy nie bardzo?
|
czy na Cyfrze można odbierać Channel 4
i 10pm w UK to u nas będzie 23 czy 24 ?? |
Cytat:
Teraz ja mam pytanie. Kiedy rozpoczyna się halowa liga seniorów ? |
Cytat:
ja korzystałem z takiego wniosku udało się zwolnienie z 75% kosztów życzę powodzenia |
Potrzebuje linki albo torrent do maksymalnie dużej liczby odcinków polskiej edycji Ulicy Sezamkowej.
|
Poleci ktoś jakiś lokal w okolicach Śródmieścia na poniedziałkowe Gran Derby? Chodzi jedynie o C+ i piwo po cenach w miarę znośnych. Niestety nie wypaliła rezerwacja Sport Baru na Rakowickiej i potrzebna jakaś alternatywa.
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
Jeszcze jedno pytanie: po jakim czasie od zlecenia wypłacają? |
http://allegro.pl/adapter-przejsciow...333051160.html
Dobrze rozumiem, że tym podepnę dysk np do lapka? za pomocą usb |
Wie ktoś czy maskotki Euro 2012 będą w Krakowie ? Jak tak to kiedy ?
|
Cytat:
|
Czy wam też rozjeżdza się forum pod Google Chrome? Mam na myśli źle wyglądające posty - strasznie rozjechany jest pasek z buttonami "Pw. / Szukaj / Cytat" itp.
Wczoraj przesiadłem się z Firefoksa na Chrome. |
Cytat:
|
Witam panowie. Pewnie większość z was wie , że na 30 lecie klubu zagraliśmy z Chelsea Londyn. Dokładnie 24 maja Wisła wygrała 1:0 po niezwykle twardym i zaciętym meczu, w którym jedynego gola z rzutu karnego zdobył Antoni Łyko.
Moje pytanie z tym związane w której minucie padł wtedy gol i ile wtedy dokładnie widzów obejrzało to spotkanie. O minucie nie wiem a co do publiczności to gdzieś tam wyczytałem , że był nadkomplet ludzi , czyli na te czasy gdzieś ponad 10 tys. Wie ktoś jak z tym było naprawdę ?? |
Tak, było 10 tys.
http://www.chelsealive.pl/chelsea-poloniki.php trochę grzebawszy: http://wislakrakow.com/www/showartic...rticleid=19087 -> strzelec gola |
Mam takie pytanie jakie są obecnie stosunki kibicowskie pomiedzy Wisłą i Jagą ponieważ mam Jagi koszulkę i chciałbym w niej iść np: na mecz czy poprostu ja mieć w szkole
|
Cytat:
|
Na stadion nie radzę przychodzić w tej koszulce.
|
Czy są jeszcze gdzieś do kupienia czarne bluzy z haftowanym herbem Wisły nad nim korona i napis (chyba) God Save The Queen? Można prosić zdjęcie tej bluzy?
|
Cytat:
|
Cytat:
szukaj w podobnych bo to chyba nie ta , czcionki 3 D |
Cytat:
|
Panowie, kupował ktoś z Was kiedyś samochód z komisu?Jesli tak to co z ubezpieczeniem tak owego. Gość mi daje kluczyki,dowód rejestracyjny, fakturę, to wszystko do rejestracji ale do WK muszę dojechać z komisu jakoś a bez ubezpieczenia to średnio:) Jak to jest rozwiązane oraz ile trwa przerejestrowywanie samochodu.
|
Cytat:
|
Cytat:
A i druga rzecz. Rejestracja samochodu odbywa się na podstawie dowodu własności, tutaj jest f-ra VAT. Wszystko jest ok jeśli w dowodzie rejestracyjnym wklepany jest komis. Zazwyczaj tak nie jest i widnieje tam osoba prywatna. Na logikę urząd nie powienien tego rejestrować, jak to jest? |
Cytat:
Kupując auto od znajomego, całą operacje przeprowadziłem w 2 godziny, oczywiscie dostałem dowód tymczasowy |
Cytat:
|
Cytat:
Wychodzi z tego że jeśli komis nie przerejestrował auta to musi Ci dać umowę kupna-sprzedaży poprzedniego właściciela a ubezpieczenie tez powinno być.Jest tylko kwestia czy kontynuujesz ubezpieczenie poprzedniego właściciela czy rezygnujesz z niego i ubezpieczasz auto w firmie w której Ty chcesz.Ale ogólnie auto w momencie kupna powinno mieć OC - jeśli nie ma to pytaj sprzedawcy jak on to widzi. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jeśli ktoś zna się na marketingu to bardzo proszę o pomoc,myślę że dla kogoś kumatego w temacie nie będzie to problem i nie zajmie mu dużo czasu :)
http://w9.wrzuta.pl/plik/23vV0z1F08Y/zajecia_3 |
Cytat:
Od komisu dostaniesz fakture Vat, karte pojazdu, ubezpieczenie, dowod rejestracyjny, kopie umowy kupna sprzedazy z poprzednim wlascicelem. Nie zgadzaj się na zaniżanie ceny na fakturze z komisu, bo to też lubią. Jak kupisz robionego na sztukę sztrucla to z komisem łatwiej walczyć o kasę. Jak wypisze ci 500 zł na fakturze to nic z tym nie zrobisz. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 00:40. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl