![]() |
Cytat:
Myślę, że Brud w pierwszej lidze mógłby sobie poradzić. Na pewno ma większe szanse na regularną grę tam niż gdziekolwiek w ekstraklasie. Kiszenie się w ME albo na ławce na pewno go nie rozwinie. |
Eh... jeśli zastanawiamy się, czy 23-letni zawodnik da sobie radę w 1. lidze... to chyba najlepszy znak, że wiele z gościa już nie będzie.
Swoją drogą - co z chłopakami wypożyczonymi w poprzednim sezonie? Chrapek wiadomo, a Nalepa, Skołorzyński, ktoś tam jeszcze? |
|
Nalepa strzelił bramkę w meczu Niecieczy z Koroną. Ostatecznie wynik był 2;2.
|
Cytat:
Też uważam, że Brud oberwał za Bednarza. Łysy krasomówca najpierw próbował zrobić z niego zderzak, a teraz, kiedy przestał być potrzebny to szukają mu klubu. A powinni byli już podczas rundy... |
Relacja Faktu ze zgrupowania Wisły:
"Pechowcem meczu okazał się Michał Chrapek (20 l.). Wykonując rzut rożny zamiast w piłkę trafił w... drewniany maszt chorągiewki. Rozległ się trzask, a maszt rozpadł się na części. Piłkarz Wisły najadł się wstydu. Tuż obok rozgrzewali się rezerwowi Hapoelu. Niemal umarli ze śmiechu." ;) |
Drewniany...? Niech oni wrócą jak najszybciej z tego zgrupowania. Mam nadzieję, że bramki nie są z ołowiu.
|
Cytat:
|
Dobrze, że nie był to Boguski - znowu pół roku leczenia. Ha! W ogóle nie chcę myśleć natomiast co by było gdyby do tego rożnego podchodził Głowacki ;)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Artroskopia to zabieg. Jaki był faktyczny problem, czy więzadla, czy utrata stabilności stawu. czy coś wycinali, czy badali. Cholera wie.
|
W grudniu ubiegłego roku zabieg artroskopii przeszła Erin Phillips. Rehabilitacja trwała 3-4 tygodnie.
|
Wszystko zalezy od organizmu, zabiegu itp. Ja mialem juz 3 artroskopie. 3 to byla dokladnie synowektomia (zabieg robiony przez artroskopie) i niby troche bardziej przerabany zabieg, a kuli w ogole nie potrzebowalem. Szybko doszedlem do pelni sprawnosci, gdzies ok 2tyg. Znowu po 1 artroskopi, zarzywalem tabletki przeciw bolowe i w nocy zwijalem sie z bolu ze spac nie moglem. Ogolnie jednak do miesiaca powinno byc ok.
|
http://zapodaj.net/images/2d1d9d78e7f22.bmp - Jaliens vs Messi
http://www.youtube.com/watch?v=9p8sn49AyOY&t=45m55s - Jaliens vs Tevez :::: Jaliens WIN |
Tak właściwie to od kiedy Chavez nie łapie się do reprezentacji? ;)
|
Ostatni raz grał w meczu towarzyskim z Ekwadorem w marcu.
|
Potem miał kontuzję, więc nic dziwnego, że go powołania omijały. Rozegra kilka meczów na jesieni i znów go powołają. :)
|
Ulubieniec weszlo Daniel Brud na razie na lawce Łks z Gieksa.
Mam nadzieje ze po treningach z zespolem w kolejnych spotkaniach ligowych Daniel bedzie wychodzil w podstawie. |
Cytat:
|
Ilieva to uważam za jednego z inteligetniejszych piłkarzy w Ekstraklasie. Czytać jego wypowiedzi to sama przyjemność
|
Ciekawe gdzie znowu zaginął Marko Jovanović. Z tego co zauważyłem, to nie był obecny na sesji zdjęciowej...
|
Marko jest chory.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Czy ja dobrze widzę, że dzięki "chciwości" ;) niejakiego Jaliensa nie zostaliśmy na prawej obronie z jednym szklankowym obrońcą i grupą gimnazjalistów ?
|
Boże, widzisz a nie grzmisz. Dobrze widzisz Elefant...
|
Co za ironia losu... Jeszcze Jaliens zostanie podstawowym graczem ;)
|
A jak przypomni mu się jak się gra? :D
|
http://www.dziennikpolski24.pl/pl/sp...o-obroncy.html
o prawej obronie . |
Cytat:
Oj Karcz Karcz przerzuć się na pisanie bajek...:/ Na PO można też spróbować wycofać Sikorskiego...:) |
Teraz trochę szkoda, że puściliśmy Jirsaka :D Dawał radę pod koniec sezonu jako PO ;)
|
Przecież nad klubem ciąży jakaś klątwa. Rozpadają się jakj domki z kart te grajki. Bez przerwy kontuzje.
|
Cytat:
Czy na pewno powodem jest tylko pech? Non stop kontuzje, może coś innego jest tego powodem? Przygotowanie do sezonu? Przygotowanie fizyczne? Pytam bo nie mam pojęcia. Nie ma tygodnia od pół roku by nie usłyszeć o kontuzjach. |
Jovanovic wraca do zdrowia teraz jest chory więc chyba kontuzji zadnej nie ma
|
Cytat:
,,natomiast Alan Uryga i Marko Jovanović ćwiczą z Młodą Wisłą" czyli Marko już raczej zdrowy :) wracaj do formy szybko! |
Noo, niech sie tam szybko odbuduje i do składu na PO. W końcu Jova to nasz najlepszy PO w kadrze.
|
Jeśli ćwiczy w młodej to znaczy ,że nie może trenować na 100% czyli jeszcze z 2-3 tygodnie musimy na niego poczekać ;/
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:52. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl