![]() |
Cytat:
Wszystko zalezy od jutrzejszego meczu. |
taaa.. W OGÓLE to o tym zawodniku pisaliśmy już w niedzielę rano - a na tych waszych WIARYGODNYCH serwisach dopiero w poniedziałek info się rozeszło..
|
Cytat:
Prawda czy nieprawda - okaże się, jednak jeśli przejdzie to błagam, nie płaczcie nad tym, że "nie grał", bo 90% naszego składu też by w Regginie nie pograło. |
Cytat:
|
Cytat:
|
http://www.wisla.krakow.pl/pl/aktual...zony_do_wisly/
Alvarez pilkarzem Wisly.. jakos szybko poszly wszystkie negocjacje... dziwne:) |
Jestem zaskoczony, naprawde. Tego sie nie spodziewałem że jeszcze przed Levadią zakontaktujemy kogoś. BRAWA DLA eee ZARZĄDU !
|
Cytat:
Swoją drogą, ciekawe czemu ostatecznie upadł temat Carlithosa? |
No i super jest. Jak dla mnie naprawdę dobre transfery zrobiliśmy. Wszyscy sprowadzeni zawodnicy mają ciekawe CV. Póki co Kirm pokazał,że wiele potrafi. I co najważniejsze widać,że przypadku w sprowadzaniu kopaczy nie ma. Wypadek przy pracy to Beto.
|
No taki ruch transferowy to ja rozumiem ! Gosc ktory trafil do Serie A ,napewno bedzie silnym punktem w polskiej Ekstraklasie
|
Ale i tak pewnie Bednarz jest łysym .....m, co nie?
|
no i fajniutko. Zobaczymy jak sie bedzie spisywal:)
|
ojej. akurat wlączyłem komputer a tu mamy wzmocnienie. COs za szybko przyszedł do nas... :)
czyli jeszcze tylko bramkarz i (nonabank) napastnik i wspaniale. Najpierw jednak 0-3 w talinie |
Nie no ludzie, tak nie może być! Jakbyśmy tak jeszcze sprowadzili rezerwowego bramkarza jakiegoś napastnika to już w ogóle nie byłoby na co narzekać! :D:D
A tak poważnie: szkoda że nie znamy szczegółów finansowych, myślę jednak że jest dobrze, skoro wszystko poszło tak szybko... |
Szacunek dla wisla-online.pl . Widac, że wyrasta nam dosyć wiarygodny portal. Pytanie czy jest to wypożyczenie z opcją pierwokupu ? To zostały nam 2 dziury do załatania. Bramkarz i napastnik .
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
nic nowszego w jego temacie nie było. |
|
Ciekawe czy w kontrakcie jest coś o opcji pierwokupu i kwocie odstępnego. Mam nadzieję ,że to nie jest więcej niż 500 tyś. euro i jak się sprawdzi to wykupimy go i podpiszemy 5-letni kontrakt. Gorzej jak nie ma opcji pierwokupu to wtedy u Nas się ogra ,nabierze doświadczenia i ucieknie , albo jak nie ma kwoty odstępnego to w przypadku dobrej postawy Reggina podyktuje astronomiczną cenę. Mam nadzieję że Bednarz i spółka dobrze to rozegra. Ale i tak najważniejsze jest teraz to , że mamy prawego obrońce który zapowiada się na prawdę dobrze.
|
Cytat:
Ale faktycznie negocjacjie poszly szybo ale wyjscia nie bylo bo do czwartku tylko mozna zglaszac zawodnikow do nastepnej rundy. |
Cytat:
Stuani.. z tego co mowia media nic z tego. co do Czecha to jesli z nim podpisza to zadziwia mnie straszliwie... bo koles potrenuje zWisla tylko troche, a jak wiemy u nas bramkarza ocenia sie tygodniami i nie wiem czy w ciagu kilku dni uda sie mu zrobic lepsze wrazenie na trenerach niz Nurkoviciowi.. taki koles z lapanki sie mi wydaje ten Vasek, bo nie ma kto na lawce siedziec, ale... zobaczymy:) na razie cieszmy sie z Alvareza i modlmy sie o pomyslnosc jutro, bo jak sie nie uda... to bedzie wieeeelka burza:) |
Dobry ruch Wisły i oby był wzmocnieniem. Jeszcze bramkarz - pewnie Vaska podpiszą, bo za długo już trwają te poszukiwania.
Co do napastnika, to nie liczyłbym na niego w tej rundzie. Byłbym mega zaskoczony, gdyby jakiś przyszedł. |
Cytat:
Jak każdy kibic Wisły chce żeby Alvarez spełnił oczekiwania i fajnie wkomponował się w drużynę tylko co będzie jak np. Reggina po udanej rundzie Alvareza podniesie wymaganie finansowe lub w przypadku braku powrotu do Serie A będzie chciała powrotu piłkarza, najlepiej gdyby to Reggina rozwiązała kontrakt z Alvarezem i mielibyśmy go na wyłączność ale pożyjemy zobaczymy... |
Cytat:
wg TWSD: "W umowie zawarto opcję pierwokupu zawodnika przez Wisłę." |
Cytat:
wszystko się może zdarzyć tym bardziej że rywale zyskali po 2 napadziorów oprócz napastnika to przydałby się jeszcze jakiś stoper Cytat:
|
Cytat:
Też żeśmy sobie kłopotu narobili. |
Mam pytanie odnośnie transferu Alvareza. Załóżmy, że mamy opcje pierwokupu. Alvarez zaczyna dobrze grać, wszyscy są zadowoleni z jego postawy i już po kilku meczach widać, że to strzał w 10.
Okienko transferowe jest dla nas dosyć długie wiec czy moglibyśmy go wykupić jeszcze podczas trwania obecnego okienka ? |
Tak, tylko to jest OPCJA a nie wiadomo co będzie za rok.Mogą mu sypnąć groszem i przychylić szalę na swoją stronę, ale teraz nie ma co myśleć o tym.Ciekawe jak długo będzie w Krakowie czeski bramkarz...
http://wislaportal.pl/news.php?id=15750 Jednak nie 20 bramkarz testowany przez Wisłę w ciągu 2 lat :D |
Alvarezowi przypadkiem za rok nie kończy się kontrakt z Regginą?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 08:08. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl