![]() |
Youtube wykasował mi muzykę z filmiku chociaż ściągnąłem go z innego filmiku na YT. Ktoś wie co na to poradzić ?
|
Istnieje jakaś darmowa nawigacja do Sony Ericssona z mapą Polski, możliwością ustawienia trasy i "gadająca" ?
|
http://images26.fotosik.pl/312/f9386ec34606310c.jpg
Ktoś wie jak się nazywa ten czarny ptak za łabędziami? Nie chodzi mi o kaczkę;] Może być priv. Już wiem - Łyska |
jaka sieć ma najbardziej atrakcyjną ofertę jeśli chodzi o o telefon na kartę ? play ?
|
Cytat:
|
a mogę przenieść tam numer z orange ? i czy to coś kosztuje ?
ok dzieki |
Cytat:
|
Ile mniej więcej jedzie PKS z Krakowa do Wrocławia w sobotę do południa? Lepiej jest jechać PKSem czy PKP? Wiem że PKP najkrócej to jakieś 4,5h. Mam zamiar jechać na mecz WKS - BKS i się zastawiam czym.
|
Cytat:
http://www.e-podroznik.pl/ |
Cytat:
|
Prosiłbym o zamieszczenie vlepki "Krakowiskie smoczyce"
|
Czy jest jakiś bezpłatny program, który mogę użyć do przerobienia zdjęcia tak aby był "szkic" lub też samo obramowanie? Jeżeli ktoś potrafi tak przerobić zdjęcie to byłbym wdzięczny za pomoc.
|
Poleci ktoś jakiś tani (ok 30zł) i sprawdzony nocleg we Wrocławiu ?
|
Wgrywał ktoś mapy do tomtoma One? Jak do tego podjeść aktualizować oprogramowanie czy ściągnąc na to co jest już w nim?
|
Cytat:
|
witam,
jest ktos na forum kto zajmuje sie ``kadrami``? Jesli tak to prosze o pomoc : Wyplata za umowe o dzielo nastapila w grudniu 2009-zaliczka do Urzedu skarbowego poszla do 20 stycznia 2010 roku . Czy w formularzu pit-4r nalezy ujac zaliczke za grudzien 2009(wyplata wynagrodzeni) pomimo ze zaplacono ja w styczniu 2010? Czy za zlozenie pit-4r po terminie grozi kara czy wystarczy ``czynny zal``?dziekuje i pozdrawiam |
Można dziś na jakimś innym kanale obejrzeć mecze ligi europejskiej oprócz polsatu i tv4?
|
jaki nosi tytuł piosenka o Realu Madryt która leci mniej wiecej tak ?:
"Karrembeu taki piłkarz tam grał lecz niewiele bo większosc czasu ławe grzał..." |
jest jakaś transmisja z Brna? (oprócz Radia Kraków)
|
Mam pytanie Battlefield: Bad Company 2 BETA odpaliłem na średnich detalach czy w full może się przycinać? dochodzi do tego single player dużo akcji itp.A planuję kupić oryginał a nie chcę mieć klatka po klatce.
|
Ile się jedzie tak mniej więcej z Krk do Wodzisławia? Wie ktoś może:)
|
Cytat:
|
Da się dojechać w godzinę z kawałkiem, tylko trzeba znać trasę, ja ostatnio się "trochę" pogubiłem ;)
|
zna ktos numer na jaki trzeba zadzwonic, aby w telewizji N wlaczyc sobie Orange Sport?
|
Mam ogromną prośbę :D. Pilnie potrzebuję numeru GG mniejszego niż 17000000. Teraz chyba każda rejestracja wiąże się z uzyskaniem numeru powyżej 17mln, co wiąże się z brakiem kompatybilności z GG 7.7. A niestety nie mam możliwości przekonania innych do instalacji nowszego GG/innego programu, problem jest tu firmowy :). Jeśli ktoś miałby jakiś nieużywany numer, lub też namiary na taki to byłbym ogromnie wdzięczny :)
|
pilna sprawa
posiadam numer w orange na którego głównym koncie mam 20zl, a promocyjnym 55zl problem polega na tym ze ważność konta promocyjnego mija za 1 dzień, czyli wnioskuje ze wszystkie środki z tego konta zostaną utracone [albo nie?] pytanie moje jest, czy możliwe jest jakoś wybrać stamtąd tą kwotę? albo przynajmniej przesłać ją komuś innemu? zrobić cokolwiek by nie przepadło kupowanie przez sms chyba tez odpada, bo wszystko odejmowane jest z konta głównego [chyba, może nie wszystkie usługi, ale tego właśnie chciałbym się dowiedzieć] |
Cytat:
|
Ile kosztuje piwo w prozaku i franticu?
|
Jak wygląda procedura wysyłki paczki pocztowej za pobraniem.
Tzn przychodzę z paczką na pocztę i... jaki druczek poprosić, co się tam wypełnia itd, jeżeli chcę aby pobrane pieniądze poczta wpłaciła mi na konto. Nie wysyłałem nigdy i dlatego pytam. |
Wie ktoś jak wyłączyć grupowanie rozmów w GG10? chodzi mi o to, że jak rozmawiam z jedną osoba a chce napisać do drugiej za chwile to mi to włącza wszystko w jednym okienku.Chciałbym aby było tak jak w gg 7.x, że rozmowy są w oddzielnych oknach. :P
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:48. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl