![]() |
Cytat:
Jak jesteś astmatykiem to będziesz bardziej odczuwał. |
Jak powstała piosenka '' Jazda , Jazda , Jazda ! Biała Gwiazda'' ? Był to jakiś konkurs sms na nowa przyśpiewkę dobrze pamiętam ?
|
KTOŚ Z WAS KORZYSTAŁ KIEDYŚ Z USŁUG JAKIEGOŚ LOMBARDU ?
proszę o priva, mam parę ważnych pytań, bo jestem zielony a muszę się tam wybrać. |
Cytat:
|
Cytat:
|
Witam Panowie. podobno jest można oglądać normalnie tv (canal plusy itd) przez programy na bazie p2p. czy moze dac ktos namiary na tego typu 'zabawe'? ;d
|
Witam, czy ktos wie gdzie można obejrzeć Discovery Hostoria przez neta. Nawet pasuje mi opcja za SMS'a :)
Pozdrawiam. |
Tego discovery Historia nie ma Cyfra+? ....a myślałem ze to ten HISTORY na 80kanale.
Jakies linki na necie ktoś ma? |
siema, mam pytanie odnośnie wyrobienia ksiązeczki sanepidowskiej: czy badania kału zrobione w 2008 roku są jeszcze ważne i moge śmigać do lekarza medycyny pracy czy chcąc wyrobić książeczkę muszę je zrobić ponownie?
|
Cytat:
Weszło podobno rozporządzenie ministra zdrowia, że idąc do nowej pracy pracodawca może/ma obowiązek cie wysłać na ponowne badania... Chyba, że chodzi o jakieś inne badania sanitarno-epidemiologiczne, które robi się w zależności od rodzaju pracy jaką masz wykonywać. Wtedy w książeczce powinni ci napisać datę następnego badania. Ja robiłem w 2009 inne badania u lekarza medycyny pracy, a te badania o których piszesz w 2006, typ przeglądał je i się nic nie pruł o ważność. Oczywiście osoba, która specjalizuje się w tego typu wiedzę, mogłaby tutaj zabrać głos. Z ciekawości sam bym się dowiedział jak to jest naprawdę. |
Dlaczego wszyscy na Facebooku mają teraz postacie z kreskówek jako zdjęcie profilowe ?
|
"Od17 do 25 listopada zmieniamy zdjęcie profilowe na obrazek z bajki z Twojego dzieciństwa. Cel zabawy ? Przywołanie jak największej ilości wspomnień z dzieciństwa przez ten tydzień. Jeśli masz ochotę, przyłącz się i przekaż dalej wiadomość"
|
witam,mam laptopa della jednak nie posaida on wejscia hdmi,posiada display ,szukam przelaczki ktora pozwoli mi ogladac z kompa na tv w opcji full hd -tv posiada hdmi -na allegro znalazlem cos takiego:
http://allegro.pl/listing.php/search...g=display+hdmi czy ktos ma jakies doswiadczenia?czy bedzie dzialac to full hd?bo nie chce mi sie za kazdym razem usb podpinac do tv...pozdrawiam dzieki MatMario , kupilem kabel DP HDMI ,zobaczymy co z tego wyniknie:) |
A po co tak chcesz zrobić? Podłącz przez display bo pewnie tv ma wejscie pc. Takim kablem http://allegro.pl/kabel-do-monitora-...290358055.html Dodatkow będziesz potrzebował kable do dzwięku np taki http://allegro.pl/kabel-jack-3-5mm-z...328506677.html
Rozdzielczość będziesz miał taką jak na monitorze w lapku |
Cytat:
muszę się wybrać z telefonem do takiego punktu i nie wiem jak on działa. bo tam się podpisuje jakieś umowy ? zobowiązanie itd. stąd mam pytania |
WITAM ,kupiłem dzieciom na mikołaja MP4 ,takie zwykłe CREATIVY 4G, moze ktos podrzucić stronkę skąd mógłbym im wgrać do nich jakieś filmiki teledyski itp... wiecie zeby miały full w mikołaja!
|
Nie jestem pewny ale wpisz w google filmy 3gp. wyskoczy Ci mnóstwo pozycji od bajek poprzez teledyski. Wydaje mi się że powinny odtwarzać ten format.
I jak mam pytanie czy jest jakiś licealista/tka na forum najlepiej 3 klasy żeby zdawał maturę z historii lub wosu? Mam sprawę najlepiej na priv. |
Jaki mecz będzie transmitowany w Polsacie dziś? Chodzi oczywiście o mecz Ligi Mistrzów.
|
Cytat:
|
Cytat:
Panathinaikos-- Barcelona |
a nie czasem rangers - manchester?
|
Cytat:
Mam pytanie do tych co siedzą lub jeżdżą do Anglii czy można przewozić piraty? Nie chce mieć niespodzianki na granicy wiem,że Anglia z tym walczy, ale kilka gier zabieram. P.s mam nadzieję, że nie będzie za to bana, jak to to krótki poproszę :P P.s 2 jak coś to pw |
potrzebuje szablon zarys białęj czapki posiada ktoś jak tak to priv gg 11871831 dzięki wielki pzdr
|
Witam,
jeśli jest ktoś dobry z angielskiego i chciałby mi pomóc niech napisze do mnie na gg 4833803, będę ogromnie wdzięczny;) |
Bar sałatkowy w Krakowie- polecicie coś?
|
Cytat:
chyba nie sadzisz, ze przeszukują cie i sprawdzja co masz nagrane na płytach. Jakby płyty były wódką badz kartonem papierosów to i może. |
Na pewno jest na forum ktoś posiadający wiedzę z zakresu prawa. Bardzo prosiłbym o wiadomość prywatną, mam 1 pytanie dot. możliwości obejścia opłat za prowadzenie sprawy sądowej w myśl art. 45 ust. 1, o tym, że każdy obywatel ma prawo do sądu.Szczegóły na priv. Proszę o odpowiedź.
|
Próbuję wydrukować sobie mapę na maps.google.pl, wszystko spoko, ale drukuje obraz z mapą dosłownie na 1/4 powierzchni kartki A4, wie ktoś jak temu zaradzić, żeby wydrukowało na całej kartce ?
|
W którym roku rozegrany został pierwszy mecz nowo powstałej Wisły Kraków z jej odwieczną rywalką zza Błoni - Cracovią?
a) w 1897 b) w 1906 c) w 1914 |
Są gdzieś w M1 do kupienia antyramy?
|
Pytanie może i głupie, ale nie jestem Leonem Zawodowcem w tej dziedzinie:
mogą wystąpić jakieś komplikacje jeśli zainstaluje na komputerze stery od nvidii posiadając kartę ATI MR HD5650? Nie pogryzie się to? |
Ale chodzi Ci o sterowniki nvidii do płyty głownej tak? no nie powinny się gryźć ja tak miałem i nie było problemów:) a jeśli chodzi Ci o sterowniki do grafiki to nie rozumiem po co i na pewno by się gryzły.
|
Konkretnie to chodzi mi o PhysX,
niektóre gry wymagają tego ustrojstwa... |
Kebab na telefon? Poleci ktoś? Jak tak to który? Najlepiej okolica Krowodrza, Bronowice, Azory.
|
Cytat:
|
dostane gdzieś w okolicy Bronowic, Krowodrzy, centrum, kabel SCART? jakiś sklep s częściami RTV potrzebuje. PLINE! :)
|
Od jakiegoś czasu na ścianie kamienicy, w której mieszkam pojawiają się paskudnie wyglądające napisy. Mimo kolejnych zamalowań tych "pseudo dzieł" pojawiają się one na nowo. Wraz z sąsiadami wpadł nam do głowy pomysł, aby ową ścianę zabezpieczyć przed bazgrołami za pomocą legalnego graffiti.
I teraz pytanie: Jak uzyskać zgode na stworzenie legalnego graffiti na kamienicy, w której kilka mieszkań jest własnościowych, a reszta nalezy do PGM? Czy jest taka możliwość w ogóle? Szperałem w google, ale nie mogę nic znaleźć na ten temat. |
pytanie z natury prawnej. Dzwoni do mnie jakaś firma finansowa i ma moje imię i nazwisko oraz numer telefonu. Czy można to już traktować jako dane osobowe czy nie?
|
1. W rozumieniu ustawy za dane osobowe uważa się wszelkie informacje dotyczące zidentyfikowanej lub możliwej do zidentyfikowania osoby fizycznej.
2. Osobą możliwą do zidentyfikowania jest osoba, której tożsamość można określić bezpośrednio lub pośrednio, w szczególności przez powołanie się na numer identyfikacyjny albo jeden lub kilka specyficznych czynników określających jej cechy fizyczne, fizjologiczne, umysłowe, ekonomiczne, kulturowe lub społeczne. 3. Informacji nie uważa się za umożliwiającą określenie tożsamości osoby, jeżeli wymagałoby to nadmiernych kosztów, czasu lub działań. http://www.kodeks.wirt.pl/index.php?uodo |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 17:26. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl