![]() |
Cytat:
|
Cytat:
http://aukcja.onet.pl/show_user.php?uid=10891710 Kupowałem tam na prezent na święta, na 100% oryginał. |
mam problem z netem... a dokładnie z allegro...
wszystko działa bez zastrzeżenia, tylko jak mam listę rzeczy to nie widać miniatur, zamiast niej jest słowny opis... jak zrobić żeby wróciły miniaturki? co zainstalować? |
Pytanie o PITy
Może ktos polecic jakies biuro rachunkowe w Krakowie,gdzie moglbym oddac pity do rozliczenia ? Ile sie czeka i ile kosztuje taka usługa ? Mam 2 pity z 2 miejsc pracy z zeszłego roku jak cos. |
Cytat:
|
Witam, proszę o informację, kiedy powstało to forum kibiców. Informacja taka potrzebna mi jest do licencjatu.
|
|
Cytat:
działa:) i jak wręczysz prezent wszyscy boki zrywaja ps. gdzie w centrum kupie takie małe róże - miniaturki albo jak sie one zwią |
nie wiem czy chodzi Ci o centrum tj. np rynek czy centrum w NH.Jeżeli to pierwsze to na Starym Kleparzu
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
I to prawda, że jak przyjdzie, to doplacasz tylko 8 złotych do mandatu. Nie ma żadnych odsetek, żadnych innych kosztów. Wiem, bo zawsze tak robię. A jak jestem wredny, to w dniu kiedy przyjdzie, mowię, że dziś nie mam kasy i proszę, żeby przyszedł jutro. Niech sobe połazi za te 8 złotych. Oczywiście, jutro niekoniecznie jestem w domu. Miło jest oglądać wkur...ego poborcę edit: jest coś jeszcze - zdaje się, że urząd ma prawo odjąc kwote mandatu od ewentualnego podatku do zwrotu jaki ci przysluguje na podstawie rocznego zeznania podatkowego. Wtedy już poborca nie łazi. Pomniejsza ci zwrot nadpłaconego podatku. Bezboleśnie. |
Mam problem z photoshopem.Robie nowy dokument i chce przystapic do dalszych prac i wybieram kolor.np niebieski i wybieram sobie i w okienku wykakuje mi kolor szary zamiast niebieskiego.
Wiecie co się z tym dzieje??? |
Musisz zmienić tryb dokumentu, pewnie Ci się przestawil na jakąś skalę szarośći albo GIF czy coś takiego.
|
Cytat:
|
do usunięcia
|
Znacie tytuł utworu, który leciał kilkakrotnie i najczęściej w przerwie dzisiejszego meczu koszykarek? Uchwyciłem jedynie słowo "babe". Z góry dzięki.
|
W jakim banku można wykonać przelew z najniższą opłatą? Bank taki w miarę w okolicach Rynku w Krakowie.
|
Najtaniej jest po prostu wpłacić na konto w banku, w którym odbiorca ma konto = 0zł. Ale radze wtedy dobrze opisać tytuł, bo nie będzie danych wpłacającego. Ty za to otrzymasz potwierdzenie wpłaty.
|
Szybkie pytanie do narciarzy i ludzi z myślenic . Na Chełmie jest stok południowy ? :)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Orientuje się ktoś, gdzie w Zakopanem mogę obejrzeć najbliższy mecz Wisły??
|
Skąd jadą busy w stronę Olkusza? I czy zatrzymują się przy czymś co nazywa się HOTEL PARK?? Jakoś niedaleko za makro chyba. Dosyć ważne.
|
Cytat:
|
Wyjeżdżają również z dworca autobusowego RDA, chyba dolna płyta.
|
Do ludzi którzy mają własne szaliki lub np. szkolne: Jak coś takiego zrobić? Chodzi mi dokladniej o szalik szkoły.
2. wiem, że dawniej jak sie kupowało koszulke Wisły w Carrefourze lub M1 to można było jakiś napis zamówić na niej. Czy dalej tak jest i czy można zrobić napis na włąsnej koszulce? Tzn przynieśc jakąs koszulke i zamówić na niej napis? 3. Nie widział ktoś w sprzedaży takich vlep? I jak tak to gdzie? http://pl.tinypic.com/view.php?pic=juclmc&s=6 |
Cytat:
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 23:11. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl