![]() |
Niech data rejestracji Mintokura powie wszystko
|
Cytat:
Wydaje mi się, że lepiej kupować jak najszybciej. Wynik nakręca atmosferę i pomaga niezdecydowanym. Takie moje zdanie. |
Komu Sarapata-Czekaj dawala pieniedza na koncu i ile zarabiala
http://www.sport.pl/pilka/7,65039,24...i-marzeny.html |
Cytat:
a nawet uścisnąć dłoń Pana Wisłockiego i naszego prezesa Socios Witka choć nie wiedziałem wtedy , że to on jest prezesem .......... nikt się mnie bał :help: bo nie jestem kumatym karkiem :-D . Parę lat już na tym świecie żyję i mieszkałem tu i ówdzie dlatego piszę tylko o tym co wiem z osobistych kontaktów z kibicami naszej Wisły , a sam jako kibic i zagorzały sympatyk Wisły od wielu lat przenoszę te informacje dla naszego wspólnego dobra w bezosobowej wersji :P |
Cytat:
|
https://twitter.com/K_Stanowski/stat...07466022834176
Ale moderator dalej będzie kasował tematy dotyczące młyna |
Stanowski, wyrocznia...
|
Cytat:
|
Dzis Krolewski,Gowin w Socios , nawet gdzies tam Fedorowicz mi przelecial, hah Wisla nawet łaczy politycznie :)
|
Stanowski jak chce robić Barcelonę na trybunach to trzeba zacząć od boiska...
|
Cytat:
|
Normalka... niestety. Fedorowicz to już w ogóle dałby sobie siana z pokazywaniem się i "kopaniem piłeczki".
|
Jedyny apel i list to chyba ten Ryszarda Niemca od MPZPN .A tak to nikt, Boniek cos tam,a gdyby nie zaczal Królewski to niczego by dzis byc moze nie bylo.
|
South masz rację pamiętam jak dziś mecz gwiazd jak Gowin lansował się na murawie przed wyborami nie chce wchodzić w politykę ale niech oni się raczej odpier..... Od Wisły teraz
|
Cytat:
Zuch :D |
|
Cytat:
|
Tekst na weszlo o tym jak okradano i jak ratowano Wisle
http://weszlo.com/2019/02/03/okradan...-wisle-krakow/ I jak Krolewski mowi ze solidny to tak pewnie jest https://i.ibb.co/Ph91G5W/Zrzut-ekran...3-21-31-49.png |
Lektura obowiązkowa dla wszystkich obrońców TS-u, którym jak widać powyżej ciągle nie wstyd.
Zmiana nazwy nic nie da, jeśli będą ci sami ludzie i to samo myślenie. |
Możecie zakłamywać rzeczywistość ale Stanowski uratował ten klub i zasługuje na szacunek każdego Wiślaka
|
HAHA co zrobił Stanowski dla Wisły ? NIC. Zaczął pisać lepiej o Wiśle jak Leśny się zaangażował w ten projekt, a reszta to po prostu robi czym się zajmuje, czyli pisze. Ze skrajności w skrajność popadacie ...
|
Może bez przesady, że uratował, ale na pewno gdyby nie on i kilka innych osób to klub nie dostałby szansy na uratowanie.
|
Co takiego zrobił Stanowski ? Konkrety, bo inni ludzie owszem razem z Leśnym, ale Stanowski ?
|
- A może ja bym pomógł tej Wiśle z licencją? Przecież oni chyba nie mają pojęcia co robić. Co sądzisz?
- Odpuść sobie, spaprasz sobie tylko nazwisko, nic z tego nie będzie THE END To by był dwa ostatnie zdania w historii pod tytułem "Wisła Kraków" gdyby nie Stanowski. Wisłocki pierwsze co zrobił to uderzył po pomoc do Stanowskiego. Królewski właśnie na TT wypisuje, że trzeba podkreślić wielkie zasługi Jadczaka. Możecie zakłamywać dalej rzeczywistość ale Jadczak i Stanowski to jest para, która uratowała klub ruszając lawinę pomocy |
Szczerze? Jebie mnie co zrobił Stanowski. Jest dziennikarzem, więc pisze, za to mu płacą.
EDIT - jednak nie. Przeczytałem tekst raz jeszcze i rzeczywiście - ludzie odzywali się na początku właśnie do Stanowskiego - przynajmniej tak pisze. Więc dołożył on swoją cegiełkę do mozolnej odbudowy Wisły. A że pisze spokojniej o klubie - OK, dziękujemy, w obecnej sytuacji każde, nawet drobne wsparcie i życzliwe słowo są na wagę złota. Ale dziękować i gratulować należy PRZEDE WSZYSTKIM tym Panom, którzy nie dopuścili do śmierci klubu. Nazwisk nie wymieniam - zostały wymienione w tekście. I ja z całego serca w tym momencie DZIĘKUJĘ. Bo strach pomyśleć, co by się stało, gdyby ta grupa ludzi się nie spotkała. A cały tekst proponuję wydrukować i powiesić na ścianie - każdemu kibicowi Wisły. Jeżeli wyjdziemy z tego, to nie wolno zapomnieć kto, kiedy i za ile prawie zabił nasz klub. |
Niewątpliwie jest to para, zwłaszcza SJ, którzy pisali prawdę , której nie chcieliśmy słuchać albo nie traktowaliśmy jako problemu bo 'od zawsze tak było'. Wracamy z dalekiej podróży, POKORY więcej, nie szukajmy wrogów na siłę i jakoś to będzie.
|
Cytat:
|
Co ja widzę. Wisła istnieje tylko dlatego, że spóźnił się autobus który miał zabrać stanowskiego do delfinarium na Kubie.
Ma koleś wysokie mniemanie o sobie. |
Panowie ale SJ i Stanowski wielokrotnie źle pisali o Wiśle
Od miesiąca dopiero Weszło inaczej pisze. Dla mnie wielkim zbawicielem będzie Lesnodorski,Krolewski,Wislocki,Jazdzynski, Kwiecień, Błaszczykowski, Obidzinski, Czwartkiewicz, |
Cytat:
|
Cytat:
Czasem trzeba schować własne ego, często zwykłego kibica zapatrzonego w klub i wyczulonego na krytykę wobec ludzi którzy nie boją się mówić pewnych rzeczy i mają odwagę cywilna podpisać się z imienia i nazwiska. I wrzucę tutaj cytat. Boże strzez mnie od przyjaciol, z wrogami poradzę sobie sam. Cytat który idealnie pasuje do sytuacji Wisły z ostatnich dwóch lat. Za przyjaciół traktuje DD i MS wraz z kumatymi a wrogów długi oraz problemy finansowe. |
Cytat:
|
Mówię o tekstach Stanowskiego od lat. Zawsze źle pisał aż do grudnia 2018
|
Jak tylko się dowiedziałem że Królewski będzie dzisiaj w SK, zwlokłem się z wyra i na R22.
Mam dużą satysfakcję że udało mi się go spotkać przed stadionem i osobiście podziękować za jego wysiłek i pomoc. Fajny gosciu. |
Jak słyszę wypowiedź Królewskiego że on za 3 tygodnie odchodzi w cień bo to jest niedobrze postrzegane w jego środowisku to mi się serce kraje. Tak szybko? Nie pozwólmy
|
Kiedy/gdzie tak mowil? Nie pomylilo Ci się z ludźmi Lesniodorskiego?
|
Cytat:
|
Napiszę krótko, przeczytałem artykuł Stanowskiego i zrobiło mi się naprawdę smutno. Jak bliski był koniec tego klubu, można powiedzieć, że przypadek sprawił, że teraz tu jesteśmy, a mogło już nas nie być....
Tym bardziej należy podziękować osobom, które wymienił Stanowski, każda z nich włożyła swoją cegiełkę, żeby Wisła przetrwała i zagrała w Ekstraklasie. Do końca życia zapamiętajmy też kto doprowadził do takiego stanu rzeczy. 113 lat historii poszłoby w niebyt. Takich rzeczy się nie wybacza! http://weszlo.com/2019/02/03/okradan...-wisle-krakow/ |
tak to jadczak i stanowski dali po 2 bańki potrzebne na teraz, nie dopuścili do rozpadu całego składu, nakręcili Kubę i Peszke, weźcie wytrzeźwiejcie bo te sępy będą kręcić aferę przy każdej okazji, chociażby za bluzgi na derbach:)czemu ci goście nie zabiorą się za inne kluby?
|
TommyTSW idź pod cele Miska.
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 11:58. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl