![]() |
Panowie potrzebuje zakupić płytę główną do stacjonarnego komputera, najlepiej z procesorem, coś w rodzaju Pentium 1,4 - 2,0 GHz. Znacie jakieś sklepy z używanym sprzętem tego typu?
|
Cytat:
|
Witam,
mam prosbę do kogoś dobrze władajacego językiem angielskim. proszę o przetłumaczenie poniższego zdania z pl na eng: "Chcieliśmy powitać Cię według staropolskiej tradycji chlebem i solą" |
|
Dzięki wielkie wszystkim za rzeczową pomoc :)
Pozdrawiam |
panowie, gdzie w Krakowie najlepsza i najtansza shoarma z dowozem? :)
|
Cytat:
|
Ma ktoś dyskografię TSA na innym serwerze niż rapidshare?
|
Cytat:
|
Pytanie do ludzi obeznanych w temacie prawa jazdy. Obeznanych! a nie, że gdzieś tam słyszałem/am i coś mi świta.
Jak jest z prawem jazdy kat. B od nowego roku? Doszły mnie słuchy, że jest reforma i ma być więcej godzin do wyjeżdżenia no i cena ma pójść w górę? Jak to jest? |
Orientuje się ktoś czy można w necie znaleźć aktualny odcinek detektywów(TVN) do obejrzenia nawet jeśli płatnie:)
Dzisiejszy odcinek mi pilnie potrzebny tytuł "Wybuch" z góry dzięki za pomoc |
Cytat:
|
Cytat:
http://www.tvnwarszawa.pl/archiwum/2...wiadomosc.html czyli cena kursow na pewno wzrosnie. nie wiadomo co z egzaminem, bo raz pisze ze podrozeje raz, ze nic sie nie zmieni. |
maciek to wiem ale chciałem taką wersję którą mógłbym odtwarzać do woli a nagrać tego nie mam jak jutro
|
wie ktoś kiedy i na jakim programie jest powtórka meczu Wisły z Zagłębiem?
dzieki Szymek :) |
Cytat:
|
Cytat:
I jeszcze pytanie, bo kurs można zacząć bodajże 3 miesiące przed 18 i mi to wypada na wakacje, ale czy jest taka opcja, żeby wpłacić i zamówić w przed grudniem z połrocznym wyprzedzeniem? |
Cytat:
Pewnie wrzucą lada dzień :) |
tylko tam 619 najnowszy :)) a teraz jest 747 :D
|
Dwa pytania:
1.Czy jest gdzieś w necie sklep internetowy gdzie można kupić szal Wielki Śląsk? 2.Czy w kantorze można normalnie wymienić banknoty 500 euro? Bo słyszałem że nie chcą przyjmować |
Cytat:
E: ustawiłem nagrywanie na komputerze (tuner PC). Wie ktoś czy filmy nagrane przez dekoder z UPC można jakoś zgrać? |
Cytat:
|
Ile się czeka na prawo jazdy,o wydanie kwitka mi chodzi?
|
Cytat:
|
Jakiego kwitka?
Sam dokument mi wydali po niecałym tygodniu (w zeszłym tygodniu). Tylko, że to było "duplikat", nowe prawo jazdy |
Jakiego trackera torrentowego używać teraz najlepiej, chodzi mi o dostępność źródeł?
Lub ewentualnie jaka inna metoda? PZDR |
Witam Gdzie w Krakowie najlepiej poślizgac sie na łyżwach??Które lodowisko polecacie??Z góry dzieki za odpowiedz
Dzieki za odpowiedz wybiore sie na ul. Eisenberga. |
Cytat:
Miesiąc temu czekałem równe 10 dni od zdanego egzaminu. |
Jak nazywa się grzyb rozwijający się w klimatyzacji domowej??
|
Cytat:
-lodowisko na Siedleckiego (gdzie grają koleżanki z kałuży w hokeja) -lodowisko przy Plivie, ul. Eisenberga -przy M1 (wiem, że było ale nie wiem czy funkcjonuje i jak tam jest) Jakościowo i wielkościowo najlepsze na parchach, kilkanaście razy tam byłem. Musisz wziąć poprawkę na jeżdżących w barwach obrzezańców nabuzowanych i napompowanych jak kobieta przy okresie. Bardzo dużo ludzi zwłaszcza przy wieczornych ślizgawkach. Drugie miejsce na Eisenberga, spokojnie, pod namiotem no ale i dużo mniejsze. |
Czy wiecie gdzie można sciągnąć darmowe audiobooki po polsku najlepiej czytane przez profesjonalistów
|
Kibic z Grodu Kraka poszlo na Pw
|
Cytat:
W porze zimowej otwierają lodowisko na Błoniach. |
Mam bardzo dziwną sytuację. Do domu przyszło mi z psiarni coś takiego :
http://www.policja.pl/portal/pol/159/5275/ Tyle że ja nie mam pojęcia o co chodzi. Tak z dupy zostało mi to przysłane. Wie ktoś o co może chodzić? |
Ktoś może mi podać adres strony "Forum Zbymaka i Maci0sa" :D bo zapomniałem jak to szło ; )
|
śmiga Wam gadu ??
|
mi tak :)
Panowie potrzebuje dla kuzynki SIMS pierwszą część ściągnąć z neta...nie mogę znaleźć jakoś po za torrentami, gdyby ktoś wiedział skąd można bez dodatkowych programów ściągnąć proszę o link |
Pasuje mi ściągnąć film Skrzydlate Świnie :) Podajcie jakieś linki :)
Pozdro:) |
Gdzie kupie tani, ale dobrej jakości sprzęt typu ochraniacze na szczękę, bandaże, rękawice?
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 07:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl