![]() |
masz na pw.
|
Cytat:
http://forum.pcformat.pl/Uzycie-tego-szkicu-plagiat-t wujek google nie bije wiec pytaj go :P |
Ok dzięki Pany!. A tak generalnie co myślicie o blogu? Co prawda nie aktualizowany był bo miałem problemy z netem ale mam zamiar pisać na bierząco.
|
Pamięta ktoś może filmik na yt mianowicie występ takiego meksykanina bodajże który prowadzi monolog na temat spraw damsko męskich, za nic nie mogę sobie przypomniec jak to się nazywało, był to filmik z napisami.
Jeśli ktoś kojarzy i pomoże poszukać będę wdzięczny ;) |
Cytat:
|
Jak dokładnie sprawdzić prędkość internetu? Zrobiłem kilka testów na różnych stronach i o ile prędkość wysyłania za każdym razem wychodziła podobna (ok. 1,5 Mb/s), o tyle prędkość pobierania wahała się od ok. 6,5 Mb/s do prawie 19 Mb/s! Teoretycznie powinienem mieć 25 Mb/s, ale wiadomo, że prędkość nigdy nie jest tak wysoka jak powinna, więc nie martwi mnie to, że nie mam właśnie takiej prędkości, ale martwią mnie ta 3 krotna różnica w wynikach.
|
Wie ktoś czy w Krakowie jest jakiś sklep z akcesoriami do wspinaczki np uchwyty,buty itp.Potrzebuję zakupić chwytotablicę.
|
Gdzie najlepiej kupić funty? Znacie jakiś kantor z dobrymi, korzystnymi kursami?
|
poleci ktoś jakieś sportowe/piłkarskie puby w Krakowie?
|
Na orange sport reklamowali kiedyś gale "it's showtime". Jak sie nazywa nuta która leciała w tle?
|
Czy majac karnet na sektor G3 moge wejsc bramką którą wchodzi sie np. na G1 ?
|
Cytat:
|
dzisiaj w godzinach przed południowych zgubiłem prawdopodobnie w skawinie portfel z dokumentami, żeby było smiesznie portfel był ABG: d ale nie o to mi chodzi. Pytanie moje to czy mogę równocześnie wyrobić dowód i prawo jazdy czy musze mieć najpierw dodwód aby złożyć wniosek o prawko, bo nie pamietam juz jak to bylo;/
PS: i ile to czasu zajmię |
Cytat:
Na nową stronę :) p.s 19dafi06 Wg. mnie najpierw do UM ta gdzie wyrabiałeś dowód zgłaszasz wypełniasz, dostajesz papierek o zagubieniu ważny do dnia otrzymania nowego dowodu, potem wydział komunikacji zgłaszasz zaginięcie prawa jazdy i składasz wniosek o nowe. Tam też chyba wydają jakieś zaświadczenie :) |
Na youtubie był filmik o tirowcu, który "wymuszał" pierwszeństwo pistoletem. Bodajże na Niemcu. Podrzuci ktoś linkiem?
|
Cytat:
Załatwianie to zależy ile ludzi bedzie, ale przdpołudnie/popołudnie sobie zarezerwuj. Na DO czekasz miesiąc, na PJ 2 tygodnie. Jest marna szansa, że się znajdzie, tzn. "uczciwy znalaca" po potrąceniu sobie "10...0%" znaleźnego wyśle pocztą na znany adres. Taki przypadek miał kolega :) |
Cytat:
|
Dzięki, o to chodziło.
|
W jakiej cenie będą te plakaty ?
http://......../news/show/5929_plaka..._na_sektorze_e |
Format plakatu to a2, cena
to jedyne 5 PLN. |
Moi rodzice chcą w wyborach głosować na pewnego psychopatę. Znacie jakieś sposoby na powstrzymanie ich?! :(
|
Mnie udało się odwieźć od tego pomysłu mamę jedynie, a na tate nie pomogły nawet groźby, że wyrzuce go z domu (w żartach oczywiście). :evil:
|
Może ktoś wkleić czołówke strzelców z pucharu uefa z dwoch sezonów kiedy Kulawik i Żurawski byli w czołowce strzelców? z góry dziękuję.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Uff... udało się. Mama dość szybko się zreflektowała i pod groźbą mojego samowysadzenia zdecydowała się głosować przeciwko kłamczuszkowi. Na Ojca nic nie działało, poszedłem z nim na otwartą wymianę ciosów, ale żadne argumenty go nie przekonały. Próbowałem zgodnie z waszymi radami pomóc zgubić się jego dokumentom, ale spryciula trzymała portfel przy sobie. Nie pozostało mi nic innego jak ugoda - po kilkunastu minutach udało mi się przekonać tatusia że przecież to banda złodziei jest i w efekcie zrezygnował z głosowania.
P.S. Wy też bądźcie bohaterami swojego domu!! |
Witam!
Czy orientuje się ktoś jakimi kablami połączyć laptopo z telewizorem LED ? Zaznaczę że oba produkty firmy samsung oraz , że laptop ma wyjście hdmi ;) z góry wielkie dzięki |
Cytat:
|
Cytat:
|
Jak chcesz dźwięk też, to kabel jack-jack powinien być w porządku.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Widział ktoś z was gdzieś w Krakowie Kinecta do Xboxa? Tak żeby można było się pobawić chwilę, sprawdzić? Jakiś MM Saturn?
|
W reklamie mbanku wystepuje pies, jaka to rasa :)??
|
MatMario wczoraj w Galerii Krakowskiej, było stoisko, między ING a Erą, chyba poziom -1. Można było wejść zagrać w kręgle... A czy dziś jest to nie wiem.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Macie może zdjęcie szalika "poszukiwacze zaginionej arki" Lechii wydanego z okazji derbów z Arka ??
|
http://i53.tinypic.com/2lase1d.jpg tu jest ten szal
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 16:19. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl