![]() |
dostałem od psów 100 zł mandatu za picie ,opłaca się tego nie płacić i liczyć że zapomną... ?
|
Cytat:
i wydaje mi sie ze tez na rejestr dłużników mozna trafic i problemy z pozyczka w banku i takie tam |
Cytat:
|
Poszukuję dobrej strony z torrentami, warezami itp. Nie koniecznie polska... Poszukuję bowiem DVD zespołu Blur "No distance left to run", które wyszło 15.02. Cena w sklepie 84zł -.-'
|
Dobra wstyd przyznac ale tego gowna jeszcze nie rozgryzlem a probuje od dwoch dni na wszelkie mozliwe sposoby. Mam pliki na dysku od pewnego systemu Windows. Chce zrobic kopie zapasowa plyty a zrzucilem jedynie pliki(bez robienia obrazu) na dysk. I teraz pytanie jak nagrac te pliki zeby zbootowalo ta plyte przy restarcie?
|
Gdzie mogę w internecie oglądnąć wypadek Anny Persson?
|
Cytat:
|
Gdzie i o której można obejrzeć gale UFC 110
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Dziś kibicujemy Krzysiowi Soszyńskiemu :)! |
mam pytanie odnosnie noclegow w Krk. potrzebuje znalezc dla znajomych jakis tani hotel poleci ktoś ?
|
Cytat:
Tutaj ;-) 1906 znaków ... |
Cytat:
|
Cytat:
10 znaków |
Cytat:
Tylko szukaj tak żeby miały jak najwięcej seedów ;> |
Pilnie potrzebuję odpowiedzi:
Chcę do znajomej osoby wysłać sms ( w reamach jednaj sieci - Orange ), ale za granicę. Po wysłaniu mam w opcjach,że wiadomość wysłana, ale nie dochodzi raport potwierdzenia odbioru. Wynika to z braku opcji roamingu osoby,do której wysyłam, czy jest coś jeszcze innego.Dziękuję za informacje. |
Szukam programu do prowadzenia bloga tylko nie windows live write bo nie da sie zainstalowac ale cos o podobnej funkcjonalnosci i po polsku z mozliwoscia sprawdzania pisowni po polsku.
|
Potrzebuje cos takiego
http://www.meditronik.com.pl/doc/mini/usb22987.jpg chodzi o adapter (ta czesc z tworzywa, nie złączka F-F) widziałem tylko na stronie MEDITRONIK ale towaru brak. |
Cytat:
|
Wie ktoś może gdzie można znaleźć statystyki dot. rzutów karnych? Ile pada na sezon, w kolejce, w jakich minutach, itp, obojętnie z jakiej ligi...
|
Czy w Fanatyku są pasiaki Lechii?
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Głupie pytanie, ale.. czy mogę jakoś ustawić, żeby komputer się mi samoczynnie wyłączył np. o 3 w nocy?
|
Cytat:
|
Cytat:
zapłace im... tylko czy mogę to trochę przeciągnąć do miesiąca- dwóch ? niby powinienem do 7 dni zapłacic ale chyba po miesiącu komornik nie przyleci... |
Cytat:
Możesz im wpłacać po 20 złotych miesięcznie. Mandat spłacasz i nic Ci nie zrobią. Ja tak robie i żadnych problemów nie miałem. |
Na jakie firmy zwrócić uwagę przy kupowaniu kolumn ? Które dobre, które kiepskie ?
|
Cytat:
Mam nadzieję, że z czasem do Polski zawita i na R22 się wybierze:))) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 03:31. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl