![]() |
Cytat:
|
do kiedy trwa sprzedaz karnetow?
|
Cytat:
Na miejscu naszego marketingu to bym się posunął do tego, żeby codziennie wypuszczać kolejne fake newsy, kilka propozycji: Majchrowski: Ja swój karnet już kupiłem, jak co roku. Carlitos: Kto to niby jest ten Kuba Błaszczykowski? Probierz: Naszym celem jest sprzedanie 455 karnetów, ale zrobimy to szybciej i w lepszym stylu. Mąka: Pomidor. Plus kilka pozytywnych treści, np. od Mauro, Marcelo, Nicoli i .......niemy 20 tys jak nic :D |
Cytat:
|
koszulki powinny być w formie gadżetu z karnetem
|
Cytat:
Tak przy okazji... zauważyliście jak coś ucichli wszyscy "grudniowi" forumowicze tak zatroskani o nasze losy? |
Cytat:
I ide o zakład, że 90% osób które w tych zbiórkach brały udział to maja juz karnet. |
Cytat:
|
Cytat:
Koszulka solo okazjonalna 70-80 zł i większość karnetowicze kupi |
stowarzyszenie ponoć okrada a sprzedają fajnie wykonane koszulki już nawet za 19zł, hurtowo przy dużym nakładzie musi być taniej.
Zakładając że w hurcie taka koszulka wyjdzie 15zł za sztukę to 10 normalnych karnetów odrabia 140 koszulek, wystarczy że gadżet przyciągnie te 10 osób.karnetów na pewno więcej by zeszło a koszulki się odrobią. osobna koszulka z KB dostępna dla wszystkich to swoją drogą. można też robić okazjonalne promocje co kilka dni, jakieś gadżety powiedzmy dla pierwszych 100 osób itp, chociaż uważam że jakaś unikatowa koszulka, czapka dla posiadacza karnetu zrobiłaby swoje. |
nie ma czegoś takiego jak dobrze wykonana koszulka za 19pln
|
taka koszulka Fruit of the Loom dosyć trwała w detalu kosztuje 14zł to ile hurtowo większym nakładem?reszta to projekt i zlecenie nadruku w sprawdzonej firmie.tutaj nie wiem jak koszta na pewno zależne od zamówienia.
|
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
tak tak,napewno wplacili tez na socios,i i kupili karnety :lol: |
Cytat:
Oczywiście mam również nadzieje, że gdy przyjdzie inwestor to Kuba podpisze kolejny kontrakt na 3 lata czy ileś tam ale już z porządną pensją itp itd. Wracając do tematu, myślę, że sprzedaż karnetów ruszy już niedługo tak naprawdę - z kopyta, nie dziwmy się, że codziennie nie schodzi po 1000, większość ludzi na koniec miesiąca ma pilniejsze wydatki niż karnet - nie oszukujmy się. Pojutrze bądź za tydzień dużo osób dostanie swoje przelewy i na pewno wielu wtedy kupi karnet. Spokojnie ;) |
A może tak umowa Kuby na czas nieokreślony? ;)
|
2 zwyciestwa ( jakims cudem) w 2 pierwszych meczach ze dojdzie BARDZO DUZO KARNETOWICZOW , pomysl z ogloszeniem ze wjazd na legie i parchow tylko dla karnetowcow jest genialny ....szkoda ze nie realny
|
Nierealny, ale nie dlatego, że genialny tylko, że kompletnie bez sensu. Przecież takie mecze to jest najlepsza promocja jeśli chodzi o zachęcanie ludzi do chodzenia na mecze. Łatwiej kogoś wyciągnąć wtedy pierwszy raz na mecz.
|
Tak sobie myślę, że zwlekanie z kontraktem Kuby to element planu marketingowego. Kiedy temat uratowania Wisły zacznie przycichać, zagramy kartą Kuby dla podtrzymania rozgłosu i sprzedaży karnetów.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Wspominał o tym w Radiu Kraków kilka dni temu. Dziennikarz zadał mu pytanie czy klub planuję imprezę z podpisywaniem koszulek przez Błaszczykowskiego a Prezes odpowiedział "pomidor". Mam nadzieję że faktycznie coś się w tym temacie dzieje bo taka akcja ma ogromny potencjał marketingowy jako kolejny etap po oficjalnym podpisaniu umowy przez Kubę.
|
ja bardzo żałuje że wśród Naszych osiedli i FC nie ma akcji motywującej na kupno karnetów, wkońcu to najwieksi fanatycy z trybuny C a wiekszość pewnie nadal bez karnetu
|
Poza tym przydałoby się obkleić Kraków plakatami.
Na razie Kraków obklejony w żydowskich plakatach - jedne o karnetach, inne o meczach. Naszych nie ma. |
przecież podobne akcje to zawsze robiło skwk a wiadomo jak jest, każdy każdego nakręca we własnym gronie więc ty rób to samo;)
|
Coglin
Będą i nasz juz juz za momencik |
nasze będą nad nimi :P proste ;-)
|
Cytat:
|
Cytat:
|
|
Powiedział że to nie jest klub bliski jego sercu a wy tu chcieliście całować go po j... Facet zrobił sobie darmową promocję, wiadomo są wybory szefa PZPN itd.
|
Jest kibicem Legii więc jak Wisła miałaby być bliska jego sercu? Przyszedł, zrobił dobra robotę i należy mu za to podziękować.
Czy przy okazji zrobił sobie promocje? Pewnie tak, tylko co cię to w ogóle obchodzi? Dorosnij. |
A czego sie spodziewałeś? Że nagle się przechrzcił?
Pomógł, bo rozumie, że w tej prowincjonalnej lidze brak klubu takiego jak Wisła, to wielka strata dla atrakcyjności rozgrywek. Lepsza ta jego pomoc od tych, którzy "mieli Wisłę w sercu". |
Armin, mam wrażenie, że skończyłeś czytać artykuł po przeczytaniu nagłówka i leadu.
|
Bardzo dobrze że tak powiedział. Bez zbędnego pierd***. No chyba że myślał ktoś że się przerzuci i wykupi Wisłę.
|
tak z ciekawości.Na D wszystkie miejsca wykupione, czy zostawiają coś do wolnej sprzedaży?
|
Górne D wykupione. Dolne nie były na razie w sprzedaży.
|
Chyba sobie Mats wpisal Wisle cała wraz z terenami:):)
https://i.ibb.co/PrG54dp/Zrzut-ekran...1-22-02-22.png |
No cóż 38 milionów funtów to ponad 180 mln zł - z tej kwoty 12 mln zł to co mieli włożyć w Wisłę (spłata zobowiązań) do tego kolejne 140 milionów, które mieli wyłożyć na Wisłę - pozostałe 28 milionów to liczba wybuchów śmiechu Matsa Hartlinga od 4 stycznia 2019 roku
|
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:56. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl