![]() |
Widzew będzie Rosyjski w październiku ?
http://sport.wp.pl/kat,53716,title,W...caa2&_ticrsn=5 |
Przeglądałem sobie składy drużyn ekstraklasy i zauważyłem, że Polonia ma 5 pomocników na krzyż, a prawie połowę kadry stanowią obrońcy... Czy oni tam kupują zawodników jak popadnie, że mają tak świetnie zbalansowany skład? Co to k*** jest? No chyba, że szykują się na ustawienie 6-3-1. To byłoby coś.
|
No to panowie lecimy ile dziś Legia dostanie :D
http://www.sport.pl/pilka/1,70994,99..._Warszawa.html Ciekawe jak ich Maciuś przygotował do walki o Europę , w końcu jakieś doświadczenia ma :D |
Lech przegrał 2:0 z...16 zespołem III ligi niemieckiej.
http://ekstraklasa.wp.pl/kat,32288,t...caad&_ticrsn=3 |
|
Cytat:
Trałka ma poprowadzić Polonię W. do mistrzostwa :) Chyba JW zostnie wkrótce brutalnie obudzony ze swojego pieknego snu o wygraniu ligi. |
Cytat:
|
Gdzie mozna ogladnac Borussie z Groklynem?
|
http://www.soccer-live.pl/transmisje.php?id=pon-pia
Tutaj masz stronke z linkami do 90% transmisji internetowych - jhak czegos tutaj nie ma to znaczy że albo nie warto tego oglądać albo jest baardzo trudno dostępne. Zapisz sobie do zakładek i nie pytaj więcej. PS> Jak widać tutaj tez nie ma - więc nie wim poszukaj moze na forum BVB ?? |
Kapitanem jest ten kogo najbardziej lubią i ten kto umie sprawy załatwiać, rozmawiać a nie ten najlepszy piłkarsko czy ten co umie krzyczeć czy machać rękami. Tak mowil Mila w wywiadzie.
|
Ciekawe co pokaże Groclin, wszak jak na ich obecne realia wystawił chyba najmocniejszy skład (wg gazeta.pl).
Osobiście liczę na mały programowy oklep, jakoś wzbudzają we mnie niechęć od zawsze :D |
Cytat:
|
Cytat:
|
To co już pisałem wcześniej powtórzę na temat Polonii.
Dla mnie największą "gwiazdą" Polonii jest trener Zieliński. Jeśli Józek nie zagotuje się wcześniej (parę remisów czy porażek) to Polonia spokojnie może powalczyć o puchary. Skład w miarę dobry (pomimo odejścia Mierzejewskiego i Sobiecha) za to Zieliński - trener doświadczony w Polsce i Europie (większe sukcesy niż nasz Maaskant w Europie) lubiący taktykę na 0 z tyłu i walę na boisku. Polonia może grać jak dawny Groclin - bez fajerwerków a dużo meczy wygranych po 1-0. Nie lekceważyłbym ich i na razie wstrzymałbym się z szyderstwami. |
podzielam w 99% zdanie Ogryzka.
Wuefista gdzie by nie był przez dłużej to ...jego drużyna coś grała. Lech gdy on był trenerem grał najlepszą piłke jaką grali. Zresztą, potencjał Polonia pokazała w ostaniej kolejce ligowej. |
Dlaczego my rozpoczynamy ligę dopiero za 2 tygodnie? Nie jestem w stanie tego pojąć. Niemal wszyscy z naszego regionu już grają: Austriacy, Słowacy, Słoweńcy, Szwajcarzy, Ukraińcy, Węgrzy... Nie ma jak wystawiać w pucharach drużyny bez rytmu meczowego. Nie wiem skąd się biorą ludzie odpowiedzialni za ustalanie terminarzu rozgrywek - to jest zwykły sabotaż.
|
Cytat:
|
Cytat:
W przypadku Polonii odpada większa częstotliwość gier bo nie grają w pucharach. Zostaje liga i zespół przez niego przygotowany na ligę. Po rundzie jesiennej ocenimy Polonię. BTW O mały włos również mógł wygrać z Juventusem a "tylko" zremisował w Turynie.... |
Jaki by w Polonii trener nie był i jakich by Czarne Koszule /tak się kiedyś na nich mówiło - teraz Groclin/ piłkarzy nie miała to i tak po pierwszym słabszym okresie pan Wojciechowski to wszystko rozsypie. I dlatego z całą powagą można powiedzieć, że jedyną, jaśnie panującą i rozdającą karty 'Gwiazdą Polonii' jest właśnie ten pan co firmę ma i lubi plastik.
//lorddavy - dla czego my nie gramy ligi wcześniej? Może z tego samego powodu, z którego kibiców usuwa się ze stadionów, opóźnia się budowy, podnosi ceny, obniża pensje... Przy władzy są idioci, dlatego. //silver03 - pewnie będzie piał nad polską myślą szkoleniową, która doprowadziła jego zespół do zwycięstwa. Poplówszy się przy tym po pas. |
Nie mogę się doczekać wywiadu z wojciechowskim po meczu Dortmundu z Polonia :D
|
Cytat:
Lepiej by bylo zagrać teraz te 2 kolejki kiedy są fajne warunki niż potem kopać się w błocie i śniegu do połowy grudnia. |
E tam, przecież wszystkie zespoły mają już wypasione stadiony i podgrzewane murawy, więc po co zaczynać tak wcześnie? A poza tym nie wolno naszym Gwiazdkom skracać wakacji, niech odpoczną przed uciążliwym sezonem.
|
Cytat:
|
Cytat:
- Myślę że nowi zawodnicy zaprezentowali się przyzwoicie , myślę w lidzę konkurencja nam nie podskoczy , będziemy walczyć o mistrzostwo :rotfl: |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zgadzam się natomiast z tobą odnośnie tego, że Polonia może być groźna w lidze pod warunkiem, że JW będzie spokojny. Jednak to chyba nam nie grozi i w sumie dobrze, bo jednak to zawsze to jakaś rozrywka w trakcie tygodnia poczytać co tam drogi Józio kombinuje :) |
tak juz widze granie w poowie lipca... Przez pare dni bedzie powyzej 30 stopni i bedzie, ze za goraco,z e za slonecznie, ze kto w wakacje ustala start ligi. I tak zle bedzie i tak niedobrze.
Chcialbym zwrocic uwage, ze najmocniejsze ligi jak angielska, wloska czy hiszpanska zaczynaja lige w drugiej polowie siernia lub pod koniec sierpnia. I to pomimo faktu, ze kilka druzynz tych krajow startuje w pucharach juz pod koniec lipca. Chyba tylko zawsze nam cos nie pasuje i zawsze dla nas jest argument i tlumaczenie, ze jeszcze sezonu nie zaczelismy. Co do dzisiejszego wyniku Polonii to moze zabrzmi to kuriozalnie ale takimi wynikami Zielinski powoli kopie sobie grob. Przy wariacie Wojciechowskim taki wynik moze sie odbic tylko czkawka. Jozef pewnie sobie mysli "wygralismy z mistrzem Niemiec to w lidze kazdego powieziemy po 4:0". Wiemy, ze tak nie bedzie i wiemy co to oznaczac bedzie dla Zielinskiego:D |
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
Nie ma znaczenia to czy prowadziło się w lidze cały sezon, czy cały czas się goniło.Liczy się końcowy efekt i to Zieliński był górą. |
Cytat:
|
Ni ma linka, bo to jest tzw wywiad z szablonu :D
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 09:16. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl