Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Hyde Park (moderowane) (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=6)
-   -   Mam pytanie.... (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=349)

Patka 18.02.2010 19:45

Zainstalowałam FM2010, włączyłam raz, było ok. Kiedy chciałam włączyć grę po raz kolejny, najpierw komputer się na chwilę zawiesił, następnie na sekundę wyskoczył niebieski pulpit z jakimiś napisami "Problem z systemem Windows, za chwilę zostanie on wyłączony..." - coś takiego, dalej nie zdążyłam przeczytać. Po tym komputer się restartuje.
Jestem kompletnie zielona w tych sprawach. Wie ktoś co z tym zrobić i może mi ktoś to wytłumaczyć tak "łopatologicznie"? Najlepiej by było, jakby udało się uniknąć formata. ; )

e:
To jakiś problem ze sterownikami. Tylko jak to naprawić?

d.j 18.02.2010 20:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez fialo (Post 855879)
Nie wiecie czy w Polsce jest dostępna koszulka pumy z tym emblematem co ma Żmijka w avatarze ? Ta koszulka co była w tym filmiku - http://www.youtube.com/watch?v=57MBsHfr3DA .

Też bym się chętnie dowiedział:-)

dnader 18.02.2010 20:56

Cytat:

Pierwotnie napisane przez d.j (Post 856296)
Też bym się chętnie dowiedział:-)

Jak narazie to chyba tylko przez oficjalny sklep pumy w sieci, cena 25€

Ale fakt motyw świetny:)

simone 18.02.2010 21:37

Orientuje się ktoś może czy jest w Chrzanowie jakiś tartak? Jeśli tak to proszę o namiary.

Ploughmanson 18.02.2010 21:53

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dnader (Post 856314)
Jak narazie to chyba tylko przez oficjalny sklep pumy w sieci, cena 25€

Ale fakt motyw świetny:)

Jakby kogoś świerzbiło 25 ojros :)
http://www.shop-eu.puma.com/Love-%3d...tml?cgid=21000

rafil 18.02.2010 22:09

takie trochę noobowe pytanie... czym różni się układ od zgody? Słyszałem wersje że z Unią mamy zgodę, ale też słyszałem że mamy układ. Jak to jest?

wislak_92 18.02.2010 22:45

Kupie gdzies w Krakowie hantle 2x10kg ponizej 120zl?

TScris 18.02.2010 22:56

Orientuje sie może ktos czy sparing z zagłebiem Sosnowiec bedzie dostepny dla kibiców??

dj_ibutti 18.02.2010 23:03

Potrzebuję Orzeczenie lekarskie o zdolności uprawiania sportu. Z tymże za stary jestem na NFZ, a nie będę płacił tych horrendalnych kwot, zna ktoś może jakiegoś lekarza, który na podstawie OB+morfologii+moczu+EKG mi wyda takie zaświadczenie? Najlepiej bez oplaty lub za jakąś stosunkowo niską?

Mateuusz 18.02.2010 23:21

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 856367)
Potrzebuję Orzeczenie lekarskie o zdolności uprawiania sportu. Z tymże za stary jestem na NFZ, a nie będę płacił tych horrendalnych kwot, zna ktoś może jakiegoś lekarza, który na podstawie OB+morfologii+moczu+EKG mi wyda takie zaświadczenie? Najlepiej bez oplaty lub za jakąś stosunkowo niską?

z tego co sie orientuje musisz isc do lekarza sportowego:)

a teraz ja
pytanie do uzytkownikow opery. jak jest pasek z nowymi kartami to przy karcie po prawej stronie jest przycisk do nowej karty. i dzis go wylaczylem przez przypadek. teraz pytanie jak go wrocic? kombinowalem, przeinstalowywalem opere jeszcze raz i dalej lipa. wie ktos jak to zrobic?

dj_ibutti 18.02.2010 23:52

Kiepsko się orientujesz ;) Tzn. owszem do jakiś wyrafinowanych dyscyplin tak, do futbolu amerykanskiego nie. Potrzebuję tylko lekarza, który się nie będzie bał tego wypisać....

Mateuusz 18.02.2010 23:54

Cytat:

Pierwotnie napisane przez dj_ibutti (Post 856393)
Kiepsko się orientujesz ;) Tzn. owszem do jakiś wyrafinowanych dyscyplin tak, do futbolu amerykanskiego nie. Potrzebuję tylko lekarza, który się nie będzie bał tego wypisać....

głownie sugerowałem się piłką kopaną:D a co do futbolu amerykanskiego to nie mam pojęcia:)

Żmijka 18.02.2010 23:58

Nie rugby, tylko futbol amerykański :P

Ibutt - raczej każdy internista powinien Ci to wypisać :> Mi dwa razy takie pisali na obozy sportowe (t chyba taki sam papier) to moja lekarka mi napisała ...

dj_ibutti 19.02.2010 10:31

No wiem, tylko moja rodzinna jest popieprzona, więc szukam kogoś normalnego...

A co do różnicy: taka jak między tenisem ziemnym, a stołowym.

Kamil_mchw 19.02.2010 11:31

wiem że istnieje temat do którego moje pytanie pasowałoby bardziej... ale ten temat jest częściej przez was odwiedzany więc...

zamierzam już dzisiaj się zapisać na kurs prawa jazdy... którą szkołę polecacie... ważne żeby wykłady były blisko al. 29 listopada bo tutaj właśnie mieszkam. interesuje mnie również cena... są szkoły gdzie w okresie zimy kurs B kosztuje 1100zł. i są też takie gdzie kosztuje 1500zł. czekam na możliwie szybką odp. którą szkołę polecacie, gdzie jest dużo aut w dobrym stanie technicznym a nie wyje..... jak stado koni po westernie. pozdro

Kamil 19.02.2010 12:08

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamil_mchw (Post 856487)
wiem że istnieje temat do którego moje pytanie pasowałoby bardziej... ale ten temat jest częściej przez was odwiedzany więc...

zamierzam już dzisiaj się zapisać na kurs prawa jazdy... którą szkołę polecacie... ważne żeby wykłady były blisko al. 29 listopada bo tutaj właśnie mieszkam. interesuje mnie również cena... są szkoły gdzie w okresie zimy kurs B kosztuje 1100zł. i są też takie gdzie kosztuje 1500zł. czekam na możliwie szybką odp. którą szkołę polecacie, gdzie jest dużo aut w dobrym stanie technicznym a nie wyje..... jak stado koni po westernie. pozdro

ja robiłem tutaj prawo jazdy
http://www.klakson.krakow.pl/
i byłem bardzo zadowolony, teoria to było tylko kilka wykładów, gorzej z praktyką, bo niechetni są do wypisywania wczesniej papierow, ale teraz terminy krotkie na egzamin, takze mysle ze to nie problem

klusek106 19.02.2010 13:07

Szukam jakiegos dobrego i niedrogiego serwisu samochodowego w Nowej Hucie.

Jeszcze jedno... w jakich granicach zaplacilbym za wymiane sprzegla oraz paska rozrzadu w escorcie ?
(oczywiscie pasek i sprzeglo kupione na wlasna reke... tylko jedynie montaz)

MatMario 19.02.2010 13:32

Cytat:

Pierwotnie napisane przez klusek106 (Post 856521)
Szukam jakiegos dobrego i niedrogiego serwisu samochodowego w Nowej Hucie.

Jeszcze jedno... w jakich granicach zaplacilbym za wymiane sprzegla oraz paska rozrzadu w escorcie ?
(oczywiscie pasek i sprzeglo kupione na wlasna reke... tylko jedynie montaz)

Ja ci polecę gościa od Forda na Łowińskiego wjazd przez stację benzynową.

Fortax-Service Marek Gierczak
ul. Łowińskiego 18 (teren stacji JGR)
31-752 Kraków
kom.: 500-292-867

Spytaj o cene na części może tak ci się będzie bardziej opłacało.

Mistel 19.02.2010 14:04

Jak włącza się tryb awaryjny w netbooku ACER Aspire One i Pro?

Zola 19.02.2010 14:36

do usunięcia

Żmijka 19.02.2010 15:34

Czy dermatolog jest jednym z tych lekarzy specjalistów do których nie trzeba skierowania ? No i czy termin bliższy niż za 2 miesiące jest gdzieś realny?

A jak nie, to czy zna ktoś dobrego dermatologa co przyjmuje prywatnie? Bo jak już mam zapłacić to wolę dobremu niż jakiemuś "konowałowi" ;) I ile mnie taka impreza mniej więcej będzie kosztować ?

Z góry dzięki!

szprotson 19.02.2010 15:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 856568)
Czy dermatolog jest jednym z tych lekarzy specjalistów do których nie trzeba skierowania ? No i czy termin bliższy niż za 2 miesiące jest gdzieś realny?

A jak nie, to czy zna ktoś dobrego dermatologa co przyjmuje prywatnie? Bo jak już mam zapłacić to wolę dobremu niż jakiemuś "konowałowi" ;) I ile mnie taka impreza mniej więcej będzie kosztować ?

Z góry dzięki!

Prywatnie bylem na rynku, boczna ulica od Galerii Centrum bodajze. Zaplacilem 50zł, ale bylo w porzadku.

West 19.02.2010 16:25

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Żmijka (Post 856568)

Z góry dzięki!

na Galla .
Miesiąc czekania :-/

harimata 19.02.2010 19:04

o której Kowalczyk na eurosporcie medal zdobywa ?

bercik860 19.02.2010 19:18

Jeżeli masz na myśli bieg łączony to o 22 na TVP i Eurosporcie.

Pytanie tylko czy zdobedzie ;P

Kamson 19.02.2010 21:05

Na jakiej stronce z wynikami na żywo odświeżają sie one najszybciej? :D

WISŁAZWE 19.02.2010 21:57

Zainstalowałem AQQ chciałem importować kontakty z serwera GG wyskakuje komunikat,że operacja zakończona jeżeli po upływie 1 minuty nie pojawią się w oknie to importuj jej z pliku...

Czekam już z 10 minut i nic a w pliku nie ma żadnych kontaktów i co teraz zrobić ??

wislak_92 19.02.2010 22:01

Co moze byc przyczyna ze nie pojawia mi sie okno na wrzucie do odpalenie nuty? Jeszcze 2 dni temu nie mialem z tym problemem, wylaczylem antyvira, zapore itd pozmienialem ustawinia w przegladarce ale nic nie pomoglo, ocb?

edit: PotiWisla dzieki:)

PotiWisla 19.02.2010 22:02

U mnie też nie działa muzyka na wrzucie, wiec to pewnie ich problemy techniczne.

wroobel88 19.02.2010 22:28

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Kamson (Post 856786)
Na jakiej stronce z wynikami na żywo odświeżają sie one najszybciej? :D

http://www.livesports.pl/

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:31.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl