Forum Kibiców Wisły Kraków

Forum Kibiców Wisły Kraków (https://forumwisly.pl/index.php)
-   Wisła Kraków - piłka nożna (https://forumwisly.pl/forumdisplay.php?f=5)
-   -   Nasi piłkarze – fakty, opinie, komentarze / ploteczki, auta, tatuaże ;-) (https://forumwisly.pl/showthread.php?t=1627)

Hnk89 23.09.2011 11:55

Rozstrzelać imbecyli to za mało! Wielki ch*** im w du**. Mam nadzieje, że szczeny im opadną gdy po niedzielnym meczu zobaczą jakie ten zły Maor, który rzekomo odchodzi z Wisły otrzyma od nas wsparcie.

A dla nas to kolejna nauczka- zamiast wyzywać naszych piłkarzy od najgorszych i wypieprzać ich z Wisły na podstawie wypocin tych szmatławców, poczekać na oficjalne stanowisko klubu bądź zawodnika.

a_r_e_n_a 23.09.2011 11:55

Cytat:

Boze, tyle zamieszania przez sredniego kopacza...co sie porobilo?
W takim razie jak określić sytuację z Małeckim? Swoją drogą ciekawa jest reakcja kibicowskiego środowiska na te 2 sytuacje. Chodzi mi o poparcie i zrozumienie.

labtec 23.09.2011 11:56

brawo ....a ! pogratulujcie sobie i przybijcie sobie wirtualne żółwiki.

pojawił sie news na onecie, a Wy od żydów,farbowanych lisów i zdrajców izraela go wyzywaliście.

myślicie ze on o tym sie nie dowiedział ? ma przecież tego swojego polskiego przyjaciela.

sam powiedział, ze ten cały szum, to zamieszanie w ciągu ostatnich dwóch dni spowodowalo ze nie chce grać dla Polski, i chce odejść z Wisły.....

zajebiście...najlepszy gracz z pola,drugi obok Pareiki wartościowy gracz chce odejść, a współwinni jesteście Wy.... great !!!!

qchar90 23.09.2011 12:00

najwieksze zlo obecnie to managerowie, oni najwiecej szkody wyrzadzaja
jak czytam co nie ktore posty tutaj, to smiech mnie ogarnia
jeden wysyla Maora na druga strone blon, drugi mowi ze to sredni gracz
to co mozna powiedziec o pozostalych graczach?
jesli on jest sredni, to kim jest Malecki,Genkov i inni?

For_FuN_ 23.09.2011 12:01

Moment, a kto wywolal to zamieszanie? Dziennikarze, kibice? Melikson pretensje niech ma przede wszystkim do siebie, bo to co zrobil jest...

KoPer 23.09.2011 12:01

http://tsw.com.pl/news/Dementi-ws-Meliksona-1428 - czyli tak jak myślałem... bajki...

rafal777 23.09.2011 12:02

Cytat:

Pierwotnie napisane przez labtec (Post 1168464)
brawo ....a ! pogratulujcie sobie i przybijcie sobie wirtualne żółwiki.

pojawił sie news na onecie, a Wy od żydów,farbowanych lisów i zdrajców izraela go wyzywaliście.

myślicie ze on o tym sie nie dowiedział ? ma przecież tego swojego polskiego przyjaciela.

sam powiedział, ze ten cały szum, to zamieszanie w ciągu ostatnich dwóch dni spowodowalo ze nie chce grać dla Polski, i chce odejść z Wisły.....

zajebiście...najlepszy gracz z pola,drugi obok Pareiki wartościowy gracz chce odejść, a współwinni jesteście Wy.... great !!!!

Najpierw przedstawiasz onet jako niewiarygodny a potem na podstawie informacji własnie z tego portalu piszesz, że chciał odejść. Zastanów się w końcu. To ufasz onetowi czy nie?

Marszałek skąd wiesz, że mu grożono? Powiedział tak? Przestańcie sami bajki pisac bo potem ktoś powtórzy 5 razy kłamstwo i reszta uwierzy, że to jednak prawda...

Zwierze 23.09.2011 12:04

Czytam ten temat od kilku dni. Ile wy ludzie macie lat że łykacie każde słowo co jest na byle jakim ścierwie napisane?

Dariook 23.09.2011 12:20

K.U.R..W.A co za brednie z Meliksonem, wezcie sie ogarnijcie!!!

To jeb..ane pzpn jest winne tego co ostatnio sie dzialo, wiec pieerdolic zakazy, nie pozwolmy dalej dawac soba manipulowac!

Jedziemy ". Jebaaacc pzpn" nawet caly mecz, a Meliksonowi pokazmy ze moze na nas liczyc, ze kurrwaaa ma nas za soba, ze zaden jeeebany zyd nie bedzie mu grozil i mowil co ma robic.

Kto jak kto ale Melikson swoja praca i postawa w Wisle zasluguje na nasza pomoc, niech poczuje ze jest WISLAKIEM!
Pokazmy kuuurwa calej Polsce ze, jesli probujesz zniszczyc jednego z naszych, masz przeejebane u WSZYSTKICH !!!

W takich sprawach wlasnie musimy pokazac ze WiSLA TO MY !!!!

Kuurwa, jestesmy. ARMIA BIALEJ GWIAZDY !!!! Jednosc przedewszystkim....

Feniks1983 23.09.2011 12:20

Cytat:

Pierwotnie napisane przez For_FuN_ (Post 1168467)
Moment, a kto wywolal to zamieszanie? Dziennikarze, kibice? Melikson pretensje niech ma przede wszystkim do siebie, bo to co zrobil jest...

A przypadkiem wszystko nie wyszło od niejakiego Gregorio Summer na "ofiszjal side of PZPN"?

lazy 23.09.2011 12:21

Jeszcze raz apeluję - dajmy Maorowi odpowiednie wsparcie w niedzielę. Jemu to jest potrzebne - widać to po ostatnich jego występach.
To nie jest byle średni kopacz, jak jakiś "znafca" to określił.

Po meczu z Liteksem dalibyście się za niego pokroić, a teraz wyzywacie go od najgorszych.

Tak się nie godzi!!! Nie godzi się wyzywać własnych zawodników na publicznym forum pod anonimowym nickiem! I nie mówię tu teraz tylko o Meliksonie.

My jesteśmy kibicami Wisły a nie byle jakiego klubu.
Wymagamy od innych? To zacznijmy od siebie!

Glazik 23.09.2011 12:25

Cytat:

Gregorio Summer na "ofiszjal side of PZPN"?
Ta K***a ma zajebisty talent do niszczenia wszystkiego co zwiazane z Pilka Nozna...

Chrisman 23.09.2011 12:27

Mateusz Borek Cafe Futbol 13.03.2011 w 41min18sec
program dostepny na ipla tv

Dzimi 23.09.2011 12:28

Przed chwilą informacja PAP:
http://euro2012.onet.pl/wiadomosci/t...1,artykul.html

Nie można jej traktować jako bzdur, bo raz to jest agencja informacyjna jak Reuters, a dwa pisze o tym co się wydarzyło a trzy informacje te pochodzą od agenta Meliksona. Cytuje

Cytat:

oskarżenia, śmiertelne groźby, piłkarz już ucierpiał

Izraelskie media donoszą, że piłkarzowi Wisły Kraków grożono śmiercią, a on sam z powodu stresu schudł w ostatnich dniach dwa kilogramy. Piłkarz otrzymał setki sms-ów i emaili, w których m.in. nazywano go zdrajcą i radzono, by nie wracał do Izraela, bo może zginąć.

- Ciśnienie, jakiemu Maor został poddany, spowodowało, że postanowił na razie nie grać ani w reprezentacji Polski, ani Izraela. Nie mógł uwierzyć w to, co na jego temat mówili ludzie. W ostatnich dniach schudł dwa kilogramy - powiedział w wywiadzie dla izraelskiej telewizji Sport 5 menedżer Meliksona Dudu Dahan.

26-letni piłkarz nie zagrał w czwartkowym meczu Pucharu Polski z Flotą Świnoujście (4:2). Dwa gole i dwie asysty zaliczył w nim jego rodak Dudu Biton.

- Wiem, że teraz Maor przeżywa trudne chwile, dlatego chciałem zadedykować tą wygraną, moje gole i asysty właśnie jemu - oświadczył na oficjalnej stronie internetowej klubu Biton.
Zacytowałem to co wg. mnie jest prawdą. Słowa agenta oraz Bitona są wymowne. Przecież każdy z nas podobnie przeżyłby tak ogromny szum medialny na swój temat.

CH. 23.09.2011 12:30

To mogą być podobne bzdury do tych ze niby chce odejść.
Co nie zmienia faktu że Maor (nie znam go osobiście) ale wydaje się być troszkę słaby psychicznie, taka kruszynka cicha. Dlatego wsparcie jak najbardziej potrzebne, na mnie wrzut o siekierach i Meliksonie autorstwa Cracovii śmieszy, ale on widząc to mogł się przestraszyć (może o to grozenie śmiercią chodzi ;))

Maor , spokojnie.. wdech i wydech.. nie bądz spięty i graj swoje. Gówno Ci narobią

Dzimi 23.09.2011 12:37

Jeszcze odcinając się trochę od najaktualniejszych informacji.

Całe zamieszanie zaczęło się od wypowiedzi szanownego prezesa PZPN, pana Lato. Moim zdaniem nie powinien on zabierać głosu za piłkarza, a obwieszczenie decyzji zostawić samemu Meliksonowi. Bardzo nieładne, wręcz chamskie i "burackie" zachowanie prezesa PZPN.

milosz 23.09.2011 12:38

Krótko: zrobił błąd ale jest Nasz i potrzebuje Naszego wsparcia i to na meczu.

MAOR MELIKSON!

kohprzem'68 23.09.2011 12:42

1 Załącznik(ów)
To normalny młody mimo 26 lat chłopak cichy i skromny sytuacja go przerosła i ludzie wokół niego zawiedli teraz może liczyć na nasze wsparcie .

Załącznik 1605

LUKAS77 23.09.2011 12:46

Pierwszy raz w zyciu czytajac artykul o pilkarzach ktos zadeklarowal ze odejdzie na 60% z klubu.
rozumiem na 100% czy 90% ale 60%???
dla mnie to 60% jest jak odejde albo nie.
panowie apeluje o dystans, nie dmuchajmy tego prasowego balonika....
Ktos na sile robi zamieszanie wokol zawodnika.
Zgadzam sie ze Maorowi nalezy sie wsparcie bo ktos (manager Lato i Bog wie kto jeszcze) ostatnio wypral mu mozg....

Carrot 23.09.2011 12:49

W pierwszych minutach meczu z Ruchem trzeba go wesprzeć żeby przynajmniej wiedział, że kibice są z nim i nie obchodzi nas żadna afera z reprezentacjami. Dobro Wisły najważniejsze !

Wiślacki Barwałd 23.09.2011 13:08

Czytajcie więcej onetu, albo odrazu włączcie tvn a w przerwie na reklamę czytajcie GW. Naprawdę ręce opadają jak czytam niektóre komentarze.

1q2 23.09.2011 13:10

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Carrot (Post 1168499)
W pierwszych minutach meczu z Ruchem trzeba go wesprzeć żeby przynajmniej wiedział, że kibice są z nim i nie obchodzi nas żadna afera z reprezentacjami.

jasne :lol:

jaro1985r 23.09.2011 13:11

http://www.youtube.com/watch?feature...&v=upwoSufv_ls

igortsw 23.09.2011 13:24

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 1168507)
jasne :lol:

Nie wiem co tak cię cieszy? To że chcemy chłopa trochę wesprzeć przed meczem, w sytuacjach dla niego naprawdę ciężkich? Prawda jest taka że narazie nic nie możemy złego powiedzieć o nim dopóki sami nie usłyszymy od niego(ze sprawdzonego źródła, a nie z tłumaczenia Izraelskiego portalu) co tak naprawdę się dzieje i jakie są jego dalsze decyzje.

Jak narazie to i tak bardziej przekonuje mnie wypowiedź Maaskanta, w której holender zaprzecza jakoby Maor chciał opuścić Wisłe, a media tak jak i u nas jak i pewnie w Izraelu robią to co im pasuje, zerknijcie tylko na nasze niezależne media GW,TVN itd.

Cytat:

Chciałbym się teraz skoncentrować na grze w klubie. Naszą drużynę czekają ogromne wyzwania zarówno w lidze, jak i w europejskich pucharach, i chcę zrobić wszystko, aby osiągnąć cel, jakim jest zdobycie mistrzostwa Polski i dobra gra w Lidze Europejskiej
Tyle Nam powinno wystarczyć, jego własne oświadczanie. Nieraz ratował nam dupe w ciężkich meczach, pokażmy, że nie odwracamy się w trudnych chwilach.

1q2 23.09.2011 13:36

Cytat:

Pierwotnie napisane przez igortsw (Post 1168515)
Nie wiem co tak cię cieszy? To że chcemy chłopa trochę wesprzeć przed meczem, w sytuacjach dla niego naprawdę ciężkich?

Nie cieszy ale śmieszy bo już widzę to wsparcie dla handlarza reprezentacjami.
Mleko się wylało.Coś mi się wydaje że wsparcie które miał zawsze, właśnie się skończyło, zresztą zobaczymy na kolejnych meczach.
Zawsze możesz pogadać z kolesiami od wygwizdywania Małeckiego - może dadzą mu spokój i poprą Maorka;)

maxx304 23.09.2011 13:39

Cytat:

Pierwotnie napisane przez 1q2 (Post 1168520)
Nie cieszy ale śmieszy bo już widzę to wsparcie dla handlarza reprezentacjami.
Mleko się wylało.Coś mi się wydaje że wsparcie które miał zawsze, właśnie się skończyło, zresztą zobaczymy na kolejnych meczach: http://kibole.wroclaw.pl/mecze.html
Zawsze możesz pogadać z kolesiami od wygwizdywania Małeckiego - może dadzą mu spokój i poprą Maorka;)

Handlarz, sprzedawczyk, zdrajca, szuja, cynik bez honoru... No dalej, ulżyj sobie. Możesz wybrać z tego co Ci napisałem, lub wymyśleć własne. W końcu jesteś w tym dobry, jak 3/4 społeczeństwa.

JacobCFC 23.09.2011 13:42

Cytat:

Pierwotnie napisane przez Carrot (Post 1168499)
W pierwszych minutach meczu z Ruchem trzeba go wesprzeć żeby przynajmniej wiedział, że kibice są z nim i nie obchodzi nas żadna afera z reprezentacjami. Dobro Wisły najważniejsze !

Jasne, będziemy płaszczyć się, żeby tylko nigdzie nie odszedł, bo będzie tragedia. Chłopina się pogubił, najpierw mówi, że chce grać w reprezentacji, potem, że nie wie, a teraz nagle już mu się odechciało. Wisła też cały czas byłą dla niego miejscem fantastycznym, ale nagle mu się odwidziało.
Poza tym jaki odłam kibiców chce żyda w reprezentacji?
(Żeby nie było ostatnie zdanie, jest wypowiedzą ogólnikową, stwierdzającą ogólną niechęć do naturalizacji graczy do reprezentacji)

jaro1985r 23.09.2011 13:43

Tutaj może na forum 1000 osób napisać o tym co wypada zrobić ale jak przyjdzie mecz to nikt nie potrafi tego wykonac. I tak Ludzie którzy tutaj już nie piszą zdecydują co ma być na meczu śpiewane i kogo mamy wesprzeć. Ja jestem przeciwko specjalnemu traktowaniu niezdecydowanego Meliksona, wesprzeć to mogę Sobola bo na to zasłużył przez te długie lata gry w Wiśle

1q2 23.09.2011 13:44

Cytat:

Pierwotnie napisane przez maxx304 (Post 1168523)
Handlarz, sprzedawczyk, zdrajca, szuja, cynik bez honoru... No dalej, ulżyj sobie. Możesz wybrać z tego co Ci napisałem, lub wymyśleć własne. W końcu jesteś w tym dobry, jak 3/4 społeczeństwa.

Przerzut - to idealne, szczególnie w Krakowie, określenie

bukaj22 23.09.2011 13:44

Jak dla mnie , to Melikson sam jest sobie winien , bo skoro najpierw twierdzi , ze chce grać dla Izraela a pózniej rozważa ofertę z Polski , to coś jest nie tak. Albo się czujesz związany z Ojczyzną albo nie. Tak to jest jak robię się z gęby cholewę a wiadomo m, że interesem Managera jest zysk i łatwo było podgrzać atmosferę. Nie znam dokładnie Religii w Izraelu , ale wydaje mi się , ze tam zmiana obywatelstwa , to zbrodnia na którą nie ma usprawiedliwienia. Wydaje mi się , że ktoś z zewnątrz może przyjąć obywatelstwo Izraela , ale nigdy w druga stronę.

No cóż ma chłopak nauczkę na przyszłość i szczerze nie rozumiem obwiniania za to PZPN-u , bo to jest decyzja indywidualna i nie tylko dotycząca sportu , ale i życia w danym Kraju , utożsamiania się ze społecznością i chęcią bycia częścią danej społeczności.

Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 10:49.

Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl