![]() |
siema
Mogę po adresie IP sprawdzić skąd ktoś pisze? co w przypadk gdy ktoś ma neostradę? jest możliwe zlokalizowanie gościa? |
Cytat:
Cytat:
|
Panowie jakby każdy płacił kartą, to by tam zwariowali ;)
|
Jeśli na froum jest jakis barman to prosiłbym na Priv bo mam pare pytań :)
|
Cytat:
|
Mam pytanko do ludzi siedzących w prawie lub dobrze znających ustawę konsumencką.
Potrzebuję,wymienić towar, spodnie, na inny rozmiar. Mam paragon i wydruk z terminala (płatność kartą) czy muszę posiadać fizycznie, przy sobie ową kartę płatniczą? Ostatnio zdarzyła mi się taka sytuacja, że kupiłem sweter, był uszkodzony więc na następny dzień chciałem go wymienić i pani poprosiła o paragony, wydruk z terminala i kartę płatniczą. Kartę akurat posiadałem to nie było problemu. Natomiast teraz karty nie mam, bo nie ja robiłem zakupy. Stąd pytanie :) Proud: Narzędzia dla zwykłego szarego człowieka, pozwalają na określenie przybliżonej lokalizacji po adresie IP, najczęściej jest to miasto a u dobrych dostawców internetu nawet dzielnica. Jednak w przypadku 'masowych' dostawców jak np neostrada pokazuje na ogół Warszawę, bo tam mają serwery. Jeśli jednak korzysta ktoś z rodzimego operatora, to jest możliwość uzyskania bardziej dokładnych danych. Natomiast policja i inne służby bez problemu są w stanie takie delikwenta zlokalizować. E: Pracuje ktoś może w Erze? Mam jeszcze jedno pytanie :) |
Cytat:
|
|
Jaką pojemność ma młyn Legii ?
|
Panowie i Panie;
mam do zrobienia zadanie na uczelni, tj pójść do KRAJOWEGO REJESTRU SĄDOWNICZEGO i wziąć info o jakiejś krakowskiej spółkce. Wszystkie tane, tj kapitał zakładowy, data rejestracji spółki, nazwiska członków zarządu, nazwisko prezesa itd... Jako, że nie chce mi się po prostu jechać na Mogilskie po to i stać w kolejce, może ktoś ma info takie nt. Wisły Kraków S.A. ? http://www.krs-online.com.pl/wisla-k...rs-124430.html znalazłem tyle, może ktoś ma więcej info ? |
Pełne info będziesz miał na wyciągu, na necie wszystkiego nie podają.
|
Cytat:
|
ok dzięki.
a powiedzcie mi proszę jaki jest NUMER ROZLICZENIOWY BANKU ING ? Potrzebuje zrobić dodać konto bankowe na moneybookers i dzwonię do ING to mi za każdym razem podają inny kod ! Na forum gdzieś podawali 1050 i następne 4 cyfry z rachunku ale mam ....a taki mętlik w głowie, że nie wiem w końcu co podać |
Ma ktoś z was konto mbanku? Jak tak to ile czekaliście na nową kartę przed końcem ważności?Moja kończy się w Styczniu nowego roku.Jest szansa,że dostanę ją w Grudniu?Owszem mógłbym zadzwonić i prosić na nowo,ale w lecie straciłem hasło zmieniłem id. i nie chcę teraz dzwonić psuć sobie nerwów :P
z góry thx |
Cytat:
Masz pecha, bo świeta to okres przeciązeń na poczcie, na grudzień nie licz. |
Działa Wam gadu gadu ?
|
Cytat:
T-driver to żeś pocieszył :/ |
Cytat:
|
Cytat:
Sorry ze dopiero teraz odpisuje :) Jeszcze jedno zdanie do przetlumaczenia, gdyby ktos mogl: Nach dem Essen ruht er sich aus: Er liest Zeitung und hort Nachrichten im Radio. :) |
Cytat:
|
Cytat:
|
Działa wam normalnie allegro? Logowanie itp.?
|
mi nie działa , zresztą piszą , że jest jakaś przerwa techniczna
|
Teraz dopiero wyskoczyło. Przerwa ma być między 1, a 5, a teraz takie jaja już są. Kończy się moja aukcja i dlatego mnie to zdenerwowało.
|
Cytat:
Mi wyskakuje informacja o przerwie Przerwa techniczna W godzinach 01:00 do 05:00 serwis Allegro będzie niedostępny. Oferty sprzedaży, które powinny zakończyć się w tym czasie, zostaną przedłużone o 24 godziny. Przepraszamy. Zespół Allegro |
Panowie zna ktoś pełną definicję kurtki puchowej turystycznej ??
I jakiś komentarz do niej jakby ktoś podał było fajnie :) |
Ma ktoś linki do Sport+ Extra z 15.11. na innym serwerze, niż fileserve? Albo może ktoś wrzucić? :)
|
Cytat:
Cytat:
http://lmgtfy.com/?q=definicja+kurtki+puchowej pod pierwszym linkiem - w ostatnim poście jest odnośnik do w/w definicji. |
Obejrze gdzieś w TV dzisiaj Anglia - Francja i Portugalia - Hiszpania? Bo na TVP jest mecz Polski, a na Polsacie Sport Brazylia - Argentyna.
|
Cytat:
|
mam pytanko kiedyś na forum był podany link do strony taniego spania prawie że koło rynku gdzies 200-300m że płaci się od 35 zł ze śniadankiem itp. jak możecie zapodajcie linka będę wdzięczny :)
|
Cytat:
|
czy jest tu na forum jakiś księgowy? który mógłby mi doradzić w jednej sprawie
|
Cytat:
|
Panowie potrzebuję jutro się dostać po 1 w nocy (z czwartku na piątek) na Bronowice z przystanku Białucha. O której jedzie 601?
|
Cytat:
google znasz? |
Cytat:
|
Cytat:
Cytat:
I zebys mial horrory w nocy - tak bylem :) |
Cytat:
|
Cytat:
Przynajmniej ja bym tak odczytał. |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 21:10. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl