![]() |
@filipski- tak jak myślałem, nie umiesz wprost odpowiedzieć na proste pytanie tylko śmieszkujesz...
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Cytat:
Mnie nie płacą za udzielanie informacji. Ale jako kibic chcę po prostu wskazać wyraźnie tych, którzy w sposób wyłączny odpowiadają za tę sytuację. Jedno już im się udało - heheszki z Ly i reszty lecą po całości. Przyznaję, rozegrane bezbłędnie. |
Cytat:
to jest potwierdzenie tego co wszyscy rozsądnie myślący ludzie w PL, Krk i czort wie gdzie jeszcze wiedzą od dawna Wisłą rządzą bandyci, podstawieni ludzie i ich "firmy" dopóki nie wkroczy państwo ze swoim apartem CBA, CBŚ, prokuraturą (ciekawe że minister Z. nie jest wyrywny do tego żeby to wypalić żelazem do cna...) to NIKT poważny i normalny do klubu nie wejdzie i go nie uratuje bo będzie się bał miśkoidów ps. i nie łudźcie się że jeśli Wisła wyląduje w IV lidze to cokolwiek się zmieni. Miśkoidy zostaną jeśli nikt nie wypali tej zarazy do cna |
Skoro nowi inwestorzy chcą pomóc, to te heheszki nie mają znaczenia.
|
Cytat:
|
Cytat:
Chciałem, cytując Targosza, uświadomić innym to, co Ty wyżej napisałeś. |
Boniek w rozmowie z Błońskim powiedział że Wisła nie spadnie do IV ligi tylko dogra sezon do końca i póki co degradacja jej nie grozi
|
A na stronie Skwk brak jakiegokolwiek oświadczenia, opinii,informacji na temat tej sytuacji.Jakbdla mnie to potwierdza wszystkie wyżej wymienione zarzuty.Gangsterka wyciągnęła za daleko swoje łapy.Shame!Shame!Shame!!!
|
Cytat:
|
A ktoś wie co się dzieje z Pietrowskim ?
|
Cytat:
a ci tam na górze zajęci swoimi bzdurnymi gierkami mają w de wszystko smutne to jak i to, że klub który istnieje 112 lat można tak zniszczyć |
Cytat:
Zostaje Wawel i inne podobne obiekty (na jakie będzie nas stać), ale czy Ekstraklasa pozwoli nam grać na takim stadionie? |
Cytat:
ciekawe że wszyscy udają że wszystko jest ok |
TS przemówiło brak przelewu oczekują na wyjaśnienia. No to teraz powoli można stawiać krzyżyk na tym wyczekiwanym przelewie który prawodopodobnie nigdy nie miał opuścić banku w Luksemburgu
|
Cytat:
|
Cytat:
Rozwinę: Przelew nie miał przyjść na konto TS, tylko SA. Skąd więc TS miałoby wiedzieć cokolwiek o tym czy przelew przyszedł czy nie? |
Wg mnie dopóki nie stanie ktoś wiarygodny na czele Wisły zarówno SA jak i TS I nie zacznie w trybie natychmiastowym robić porządków a jednocześnie nie zacznie na.powaznie szukac inwestora to nic z tego nie bedzie. Wisła jest jeszcze do uratowania Ale trzeba zacząć od znalezienie osoby która wykona czarną robote a niestety takiej nie widac.
|
Cytat:
Wielokrotnie szedłem tamtędy i widziałem tabliczkę, że ma tam kancelarię. Możliwe, tylko, że do Marzeny akurat nie warto dzwonić. |
Dlaczego jeszcze nikt z Was nie złożył zawiadomienia do prokuratury o możliwości popełnienia przestępstwa?
|
Cytat:
|
Cytat:
Nawet jak TS chce śmieszkować, to gdyby inwestor był poważny uciąłby te niby śmieszkowanie w 5 minut, ale nie ucina bo kupił nas jakiś twór z Kambodży mieszkający w Francji albo w Szwajcarii ze spółką w Anglii gdzie prezesem jest Szwed, ale dokumenty wskazują, że nie jest prezesem firmy, do pomocy wzięli sobie tłumacza wróć agenta piłkarskiego niby Polaka, ale na jakieś śmiesznej niemieckiej licencji, o którym cała Polska tydzień temu nie słyszała. Jak nic TS śmieszkuje, a inwestor wiadomo zajęty to dostaje nieświadomie po reputacji :D |
A ja mam pytanie ogólne do mądrych głów.
Jeżeli dogramy sezon do końca juniorami, zajmiemy miejsce spadkowe, ALE spłacimy te 12 baniek, to 19/20 zagramy w 1 lidze?? Chodzi mi o nadzieję, żeby nie zaxzynać od 4 ligi... |
Cytat:
|
Cytat:
Z prawnego punktu widzenia - przecież nowi inwestorzy spełnili wszystkie warunki i sa właścicielami, co to miałoby zmienić? I dlaczego mieliby sie sami zasłaniać jakaś poufnością, skoro druga strona w dość rażący sposób kłamie w ich kwestii? |
To nie wiem na co Wy czekacie, piszecie o państwie żeby interweniowało, a jednego papierka nie ma kto złożyć w Prokuraturze, żeby ruszyło śledztwo...
Czekamy więc dalej na odważnego... |
Ponoć prezes Mięta podpisał wypłatę 140tys 3-miesiące dla Sarapaty.
Do tego z pieniędzy za mecz z Lechem wypłacono towarzyszowi życia Sarapaty 60tys redagowanie gazetki Reymonta22. już wiemy gdzie poszła kasa z meczów topowych :) |
Cytat:
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 12:50. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl