![]() |
Cytat:
|
Pewnie na "boczkach" będą banery reklamowe...
|
Cytat:
Cytat:
|
Cytat:
|
"Docelowo na ekranach będzie można prezentować obrazy z kamer TV."
Czyli póki co nie ma co liczyć na obraz z kamer... Po prostu mamy teraz większy i fajniejszy zegar. |
Cytat:
|
Cytat:
|
PERO: jeśli się nie mylę to UEFA nie dopuszcza transmisji na telebimach. Chodzi o ewentualne kontrowersje.
Co najwyżej można pokazywać bramki. |
Transmisje raczej można ale nie powtórki
|
Z tego co widziałem to na Legii jest tak, że pokazują mecz na telebimach, więc u nas nie powinien być z tym kłopot.
|
Tu z wywiadu z osobą z firmy Flexvision:
Cytat:
i Cytat:
|
No ale mecz na telebimie to głupota - po to się idzie na stadion, żeby nie oglądać meczu w TV...tam powinien być zegar, statystyki i wyskakiwać wyniki innych, równoległych spotkań. Ew. przed meczem wyniki spotkań poprzednich, tabela ligowa i tyle..no i oczywiście komunikaty klubu do kibiców odnośnie bezpieczeństwa na stadionie, czy coś w tym stylu..
|
Cytat:
|
http://galeria.wislakrakow.com/20110...l/DSC_0006.jpg
Jak ukończą budowe stadionu w 100%,powinni pomalować te betonowe ściany,wtedy stadion nabrał by nowego blasku i nie wyglądał tak "surowo" |
Cytat:
|
|
Cytat:
|
Nie jest tak źle na ten czas, narzekać będzie można jak stadion zostanie oddany w 100% jak można zauważyć narzekacie cały czas na trybunę co jeszcze nie została oddana do użytku codziennego.
|
Tylko pytanie, kiedy to nastąpi... Bo nagle może się okazać, że wykonawcy na stadionie dawno już nie ma, a takie kwiatki po sobie pozostawił.
|
Ale fotele dla rezerwowych u Was się ładniej prezentują :) ładniejszy model wg mnie niż u nas:
http://galeria.trojmiasto.pl/org.php?id_cimg=256113 |
Ciekawe rozwiązanie z ławką rezerwowych na kółkach, czemu to ma słuzyć? Rezerwowi którzy się nudzą, będą mogli sobie pojeździć?
|
Ci na trybunach mają dużo fajniejsze siedzenia :) i te kółka :lol:
|
praktyczne ,są po trzy siedzenia na jednei platformie jakby i mozna je sobie różnie konfigurowac,a na zime lub w przerwie rozgrywek schowac do magazynu zeby nie uległy zniszczeniu
|
Czy ktoś mi może wyjaśnić po co na te telebimy jest taki pierd***** stelaż? Wygląda to tak komicznie jak Logo na PGE arenie.
(jak już to było wyjaśniane to sorry ze pytam, nie czytałem wszystkich stron). |
Meldunek ze stadionu: Na trybunie wschodniej wraz z nowym kateringiem dotarły ciepłe dania (m.in. Tortilla) ;)
|
Nowym kateringiem... Są wreszcie normalne kioski?
Cytat:
|
Kioski bez zmian ;) Wymienili tylko szyldy na takie z Wiślackim logiem i zdjęciami serwowanych potraw ;)
|
wie ktos dlaczego zawsze zegar zatrzymuje sie na 45 lub 90 min?
jest wielki telebim, nie mozna na nim gdzies wyswietlic doliczonego czasu? tak samo mogly by sie pod wynikiem pojawiac nazwiska strzelcow bramek z min. |
Było zapowiadane, że od meczu ze Skonto Wiślacy przenoszą się do nowej szatni pod trybuną zachodnią a jednak wychodzili wczoraj przez okrąglak.
Wie ktoś czemu tak było? |
Cytat:
|
Cytat:
tak wychodzili z zachodniej na pierwsza połowe :P na 2 juz wychodzili z okrąglaka tez mnie to zainteresowało :P |
Stadion naprawdę ok, ale czy coś zrobią z mega kałużami przy kołowrotkach na C i G? Do tego przeciekające klatki schodowe na G i kałuża przy wchodzeniu na trybunę, zalany tynk. Wstyd. I ciekawe kiedy dostosują trybunę G wewnątrz dla przyjęcia gości? Co do sektora gości na trybunie, nie wiem czy bufor nie jest za mały, naprawdę blisko naszego sektora. I pleksa od strony gości za niska, na meczach z Cracovią, Legią Lechem coś czuję, że będą latały różne rzeczy.
|
Cytat:
|
Cytat:
|
Zauważyliście że na C było strasznie ciemno. Nie wiem dlaczego ale lampy podświetlające dach trybuny były wyłączone. Raczej nie chce się wierzyć że to była "awaria".
|
siedziałem na D i wydaje mi się że było coś nie tak z nagłośnieniem. Spikera jeszcze coś było słychać natomiast muzyki w ogóle. Mojego ulubionego motywy z piratów z karaibów jak wychodzą na 2 polowe też prawie nie było słychać.
Bywałem już kiedyś na tym sektorze i było dużo lepiej. |
Cytat:
|
Cytat:
"Stairway to Heaven" :D |
Fajnie, ze mamy telebim ale estetyka tego co jest na nim wyswietlane jest okropna.
Nie chcialem sie czepiac po meczu z Polonia W. bo myslalem, ze bylo malo czasy i to dopracuja ale nic sie nie zmienilo. - przy prezentacji skladow ledwo mozna zobaczyc imiona i nazwiska za to podawane sa takie dane jak: wiek, waga czy wzrot - szczegolnie wazne informacje w tym momencie, szczegolnie jesli chodzi o druzyne gosci :) - jesli chodzi o wynik to wszystko jest krzywo i brzydko ze wzgledu na miejsce wyswietlenia dwucyfrowej liczby bramek jednej z druzyn - to fajnie, ze jest taka mozliwosc ale czy ktos pamieta taki mecz na Wisle, ze jedna druzyna strzelila dwycyfrowke - chyba czesto to sie nie zdarzac :) - zamiast tego moznaby lepiej wyswietlic liczbe doliczonych minut bo jest to nadziubdziane mniejsza czcionka niz wspomnaine: wiek, wzrost, waga zawodnikow - brakuje plansz ze strzelecem gola, a przede wszystkim z informacja o kartce czy o przeprowadzanej zmianie http://galeria.wislakrakow.com/20110...l/DSC_0113.jpg |
Cytat:
Co do przeciekających klatek. Nikt z tym nic nie robił bo kibice dotychczas nie wchodzili normalnie na trybunę więc nie było to widoczne. Teraz zrobiono normalne wejście i wszystko wyszło na jaw:) |
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 22:15. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl