![]() |
Znaczy ja wam powiem, że szkoda, że w Polonii cyrk zaczyna się już teraz, bo liczyłem że urwą punkty Legii a tak to nie ma co na to liczyć i pewnie na Łazienkowskiej będzie pogrom.
Edit: Hmm... oczywiście mam na myśli kolejny 'etap' cyrku, bo przecież tam cyrk trwa od kiedy JW postanowił sypnąć groszem. :D |
Cyk tam to dopiero sie zacznie jak im Jaga punky urwie a od Legii w....... dostana :D
Jeszcze będą do tego sponsora dopłacali niedługo... Wojciechowski sie niczego nie nauczyl i nie nauczy. Taki po prostu typ z niego. Woli wszystko zniszczyc pod wpływem emocji i potem od nowa budowac niż postępować racjonalnie. I rob tak dalej,poki tam jestes !:D |
Kafarski się już pucuje:
1) Dla Interii: Były trener Lechii Gdańsk podczas prezentacji nie uniknął pytań o słynną fotkę ze świnką w barwach Arki Gdynia. - Zdjęcie, które zostało mi zrobione, było moim błędem. Przeprosiłem za ten incydent. Na stadionie Arki Gdyni zawsze byłem ciepło przyjmowany i szkoda, że to mnie się przydarzyło - posypał głowę popiołem nowy szkoleniowiec "Pasów". 2) Dla Wybiórczej: O Kafarskim było m.in. głośno, kiedy jako trener Lechii pozował do zdjęcia z postacią świni pomalowaną w barwy Arki Gdynia. - To, że kibice Cracovii przyjaźnią się z fanami Arki, wie nawet mój syn. Moje przejście do Cracovii jest swego rodzaju odcięciem się od kibicowskich spekulacji. To zdjęcie było największym błędem, jaki popełniłem. Wynikał on z braku czujności. Już za to przeprosiłem. Zanim je opublikowano, na stadionie Arki byłem przyjmowany ciepło - mówi Kafarski. |
taa przyjmowali go tak ciepło jak całą Lechie
|
Cytat:
Swoją drogą jak to nigdy nie wiadomo, kiedy i jak przeszłość cię dogoni... P.S. Nasze chłopaki urządzają sobie strzelanie do kaczek - o ile jesienią łagodnie potraktowali Pilicę w sparingu (zaledwie 5:0), dziś pojechali po bandzie - 11:0... |
Cytat:
|
Cytat:
Podejmuję rękawicę. :alleluja: |
Me alegro ;)
Przyjmuje |
|
Ewentualna kara na przyszły sezon dopiero.
|
Cytat:
|
Ja nie rozumiem tylko jednego, dlaczego karze się wręczającego a nie tego co przyjął. Bo o ile powodów wręczania może być wiele, to przyjmuje się tylko i wyłącznie dla korzyści materialnej.
I to właśnie powinno być szczególnie plewione. Cały gnój zaczyna się wtedy gdy jest chętny przytulić. Kupujesz bo musisz , sprzedajesz bo chcesz! |
Ale sędzie pięknie wy--bał Cracovię :D
Najpierw ewidentny karny dla zydkow za reke w polu karnym po strzale - sedzia karnego nie daje. Potem reka cracovii na 17 metrze, sedzia karnego daje i 1-0 dla łksu :D. |
Ma ktoś link do meczu ŁKS - Cracovii na Polsacie Sport Extra?
|
no i 2-0. Nie podniosą się :D
|
2:0, elegancko.
|
2-0 i po meczu ;)
Co do zydkow to zwroccie uwage z kim oni grali w pierwszych 4 kolejkach. Lechia,Jaga,Zagłebie,Łks Najsłabsza czworka z dolu tabeli... Z kim oni teraz maja punkty zdobywac ? Z Legia czy Śląskiem ? Jak dla mnie to w koncu leca i nic ich juz nie ocali. |
Cytat:
a jude z tym co pokazują z ŁKSem nie mają prawa się utrzymać. |
Cytat:
|
Jedyna szansa na ich utrzymanie jest taka, że ŁKS nie dostanie na przyszły sezon licencji i na ich miejsce wrzucą cracovie. Gała przy zielonym stoliku musi być opierdona
|
Cytat:
Jedyna szansa Cracovii w tym (jeśli będą ostatni), że awansuje ktoś z trójki: Nieciecza, Świnoujście, Stróże i sprzeda im swoją licencję. |
Widzów 3.250 w tym Pejsów 130-stu:)
|
Wszyscy dziś jesteśmy za ŁKS-sem.
|
Zwanym Legią II.
To prawda :) |
obydwie drużyny to dno dna a 2-2 nie urządza nikogo
|
A jednak remis. Wiedziałem, ze nie może być aż tak pięknie. Utrzymaja się chyba znów fuksem. To jest po prostu już nudne.
|
Cytat:
|
Panowie (niektorzy), mieliscie racje, idziemy na mistrza! Przepraszam, ze nie wierzylem w ten zespol...
|
Cytat:
|
Cytat:
Natomiast mnie szlag trafia za każdym razem, jak sobie pomyśle, że my kuuurwa z nimi wtopiliśmy... |
Cytat:
|
Cytat:
|
Cracovia na wyjezdzie potrafiła w 11 na 10ciu strzelić 2 bramy my u siebie w 11 na 10ciu nie mozemy jednej nawet pyknąc. Skala trudnosci podobna tam 2 slabe druzyny tu (załóżmy) że dwie dobre :)
|
To jest Polska liga i nikt jej nie zrozumie ;) Raz jest dobrze, raz jest źle, oby ta zła passa Wisły w następnym meczu została przerwana. Spotkanie z Lechem przyniosło 1pkt, teraz czekać na potknięcia innych.
|
zabawiłem się dzisiaj w wnikliwego obserwatora meczu Górnik - Lechia.
Zauważyłem dwóch zawodników, którzy są w naszym zasiegu finansowym i być może skusiliby się na grę w Wiśle :) Nakoulma (Górnik) i (!) Jakub Kosecki ( Lechia ). Być może warto podjąć z nimi rozmowy, bo uważam, że za rozsądne pieniądze mogliby do nas przejść. |
Cytat:
Mudżin poza zasięgiem finansowym zdecydowanie, a Kosecki jest graczem Legii, więc sprawa rownież jest jasna. |
Kosecki wypożyczony z Legii, a Nakoulma nie jest w naszym zasięgu finansowym. Jego trzeba było brać jak grał w 1 lidze bo teraz nikt nam go nie odda.
|
Legia niestety zrobiła kolejny kroczek do MP:/
|
No to chyba czas pozbyć sie resztek złudzeń odnośnie zdobycia tytułu w ty seoznie :(
Oby sie udało załapać do pucharów |
To byl oficjalny stadion Podbeskidzia?
|
| Wszystkie daty podane są w GMT +1. Aktualna godzina to 18:57. |
Zasilane przez vBulletin v. 3.8.7. Copyright © 2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
© 1998 - 2023 forumwisly.pl